Антіпова О.В. і Удовиченко Д.Г.

Безкарність посадових злочинів Антіпової Олени Валентинівни

ГФС

24.11.2015 року я подав заяву ВО начальника ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві Антіповій О.В. про вчинення кримінального правопорушення ТОВ «Адамант» і ТОВ “Адамант-Телеком”.
26.11.2015 року, у відповідності до даних рекомендованого повідомлення про вручення кореспонденції, вказану заяву отримала уповноважена особа Клебан.
З цього приводу належної реакції зі сторони ВО начальника ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві Антіпової О.В. не послідувало.
21.12.2015 року я подав клопотання ВО начальника ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві Антіповій О.В. про виконання вимог Ухвали слідчого судді Дарницького районного суду м.Києва Набудович І.О. від 07.12.2015 року у провадженні № 1-кс/753/3779/15.
23.12.2015 року, у відповідності до даних рекомендованого повідомлення про вручення кореспонденції, вказане клопотання отримала уповноважена особа Клебан.
З цього приводу належної реакції зі сторони ВО начальника ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві Антіпової О.В. теж не послідувало.
29.01.2016 року я подав заяву ВО начальника ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві Антіповій О.В. про вчинення кримінального правопорушення ТОВ «Адамант-Телеком”. 01.02.2016 року, у відповідності до даних рекомендованого повідомлення про вручення кореспонденції, вказану заяву отримала уповноважена особа Голубня.
З цього приводу належної реакції зі сторони ВО начальника ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві Антіпової О.В. знов не послідувало.
29.02.2016 року я подав повторне клопотання про вчинення низки необхідних процесуальних дій ВО начальника ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві Антіповій О.В.
02.02.2016 року, у відповідності до даних рекомендованого повідомлення про вручення кореспонденції, вказане клопотання отримала уповноважена особа Клебан.
З цього приводу належної реакції зі сторони ВО начальника ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві Антіпової О.В. повторно не послідувало.
12.02.2016 року, Ухвалою слідчого судді Дарницького районного суду м. Києва Пойда С.М. було зобов’язано начальника ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві внести до ЄРДР відомості моєї заяви про вчинення кримінального правопорушення ТОВ «Адамант-Телеком» від 29.01.2016 року, однак і по сьогодні цього не було виконано (ознаки ст. 382 КК України).
25.02.2016 року було винесено Постанову слідчим СУ ФР ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві Удовиченко Д.Г. про закриття кримінального провадження № 32015100020000166 на стадії досудового розслідування, коли мене навіть жодного разу не було допитано (у справі провадження немає жодного протоколу), не було розглянуто два клопотання, не було перевірено осіб, через яких ТОВ «Адамант» уникало оподаткування прибутку, не проведено жодної перевірки з приводу уникання оподаткування орендованої землі та за розміщення реклами, не було здійснено жодної перевірки з приводу нарахування податків по ЄСВ, ПДВ, військового збору згідно наданих мною листів-повідомлень із Дарницької держадміністрації, з Департаменту земельних ресурсів, з ДП «Київреклама», а також з Департаменту містобудування і архітектури.
15.03.2016 року і 17.03.2016 року було призначено слідчим суддею Дарницького районного суду м. Києва Шклянка М.І. судове засідання з приводу мого оскарження Постанови від 25.02.2016 року слідчого СУ ФР ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві Удовиченко Д.Г. про закриття кримінального провадження № 32015100020000166.
17.03.2016 року, в порядку ст. 220 КПК України ознайомлюючись із матеріалами справи судового провадження № 753/4610/16 я дізнався про те, що даній судді, не маючи жодного процесуального статусу, подала клопотання за № 49 від 14.03.2016 року генеральний директор ТОВ «Адамант» Дорошенко Т.А.
Даним клопотанням Дорошенко Т.А. не тільки намагалася незаконно вплинути на суддю Дарницького районного суду м. Києва Шклянка М.І., але тим самим і підкреслила злочинні факти «співпраці» ВО начальника ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві Антіпової О.В. і органу досудового розслідування даної структури з керівництвом ТОВ «Адамант», що напряму порушує вимоги ст. 222 КПК України, а також є наслідком корупційної діяльності Антіпової О.В. і слідчого СУ ФР ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві Удовиченко Д.Г.
Тобто, Антіпова О.В. і Удовиченко Д.Г. незаконно інформували про стан перебігу карної справи керівників ТОВ «Адамант», доказом чого стало те, що дане підприємство, знаючи про час і місце засідання Дарницького районного суду м. Києва у справі мого оскарження Постанови про закриття кримінального провадження, 14.03.2016 року (за один день до призначеного мені і слідчому ДПІ судового засідання), подало слідчому судді Шклянці М.І. власне клопотання про залишення моєї скарги без розгляду.
Якщо врахувати той факт, що станом на 03.09.2016 року мене жодного разу так і не було допитано у справі вказаного вище кримінального провадження, не дивлячись на подані мною з цього самого приводу 8 (восьми) клопотань, а також що ВО начальника ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві Антіпова Олена Валентинівна і надалі блокує будь-які слідчі дії в СВ СУ ФР ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м.Києві щодо несплати податків за користування землею і за розміщення реклами ТОВ “Адамант” і ТОВ “Адамант-Телеком” впродовж 11 (одинадцяти) останніх років, то тим самим є підстави вважати діяльність Антіпової О.В. і Удовиченко Д.Г. злочинними і антидержавними, та що мають переслідуватися ст. 382, 396, 387 КК України!
Однак, не дивлячись на те, що проти Антіпової О.В. і Удовиченко Д.Г. нами відкрито дві карних справи, останні і надалі продовжують спокійно займатися хабарництвом і кришуванням ТОВ “Адамант” і ТОВ “Адамант-Телеком”, при цьому вводячи нашу державу ще в більшу економічну депресію!

Слідчий Удовиченко Д.Г., начальник ДПІ Антіпова О.В.
Начальник ДПІ Антіпова О.В., слідчий Удовиченко Д.Г.

Підписатися
Сповістити про
8 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Михайло
7 роки тому

І хто Антіпову тримає на роботі, якщо вона уже в криміналі? Думаю, це одна із причин, чому почалася війна на сході України і чому ця злочинна влада не протримається у руля більше декількох місяців. Народу України не потрібні запроданці і корупціонери, тому що вони як заноза на хворому оці нашої держави.

эдик
7 роки тому

вытолкнули атипову с позором с шевченковского дпи, теперь она мзду отжимает в дарнице

зоя
7 роки тому

Ця бандитка викрадає останнє у держави і у людей, в той час як за таку наволоч щодня масово гинуть люди на донбасі. так кому вигідна така ситуація? доки брехатимуть нам державні мужі, що помирати в ато за таке бидло є геройським вчинком?

Жора
7 роки тому

Как можно построить цивилизованное общество и войти в ЕС, если на каждом первом должностном кресле сидят вот такие конченные выродки как антипова? А может порошенко и не пытается этого делать, а на самом деле строит свое личное мафиозное королевство?

Шамиль
7 роки тому

Курица затраханн-я. На незаконно заработанном бабле так и сдохн-т

Рома
7 роки тому

пустоголовая курица

Владислав
7 роки тому

Эту коррупционерку и саботажницу нужно линчевать прямо на ее же рабочем месте, дабы не повадно было ее подопечным повторять содеянные ею служебные преступления! И вообще, как долго власть имущих будет покрывать преступления таких выродков, как Антипова Елена?

Гаврило
7 роки тому

І доки це стерво буде мучити людей і себе. Могла би і повіситися, чи то з криші кинутися головою вниз