Шумейко-Дмитро-Олександрович

Шумейко Д.О. Недолюстрований мародер переслідує ветеранів

Новости, Полиция, Самые важные новости

З 2014 року по даний час в Шевченківському УП ГУ НП України в м.Києві перебуває на досудовому розслідуванні біля 250 кримінальних проваджень, відкритих членами громадської організації (особою_1) за фактами нанесення тілесних ушкоджень, випуск в рейс технічно несправного транспорту (що завдало каліцтва пасажирам), погроз, переслідування, вимагательства, шантажу, здійснення підприємницької діяльності без потрібної реєстрації в органах ДПІ, несплати податків та ЄСВ, приховування найманої робочої сили від реєстрації в податкових органах, реєстрація фіктивного підприємництва, службового підроблення, шахрайства, самовправства, протиправного втручання в діяльність електронних машин, підроблення висновків судової експертизи, незаконного облаштування вхідних груп, протиправного розміщення рекламних засобів, незаконного облаштування прибудинкових територій, крадіжки, надання медичних послуг без наявності ліцензій МОЗ України і т.д., в жодному із яких навіть не було допитано ані потерпілих, ані осіб, які вчинили кримінальні правопорушення. І це не дивлячись на те, що з цього самого приводу члени громадської організації час від часу контролювали процес описаної вище зухвалої бездіяльності шляхом особистого звернення до колишнього начальника СВ Шевченківського УП ГУ НП України в м.Києві Шумейка Дмитра Олександровича, а нині – як до начальника ГУ НП у м.Києві.
З 2014 року по даний час в Шевченківському УП ГУ НП України в м.Києві обліковується досі не виконаних біля 100 ухвал суду, якими було зобов’язано вказане управління внести відповідні відомості до ЄРДР про вчинені кримінальні правопорушення та надати особі_1 відповідні витяги з ЄРДР та Пам’ятки про процесуальні права і обов’язки потерпілого. І це не дивлячись на те, що з цього приводу члени громадської організації час від часу контролювали процес описаної вище бездіяльності шляхом особистого звернення до колишнього начальника СВ Шевченківського УП ГУ НП України в м.Києві Шумейка Дмитра Олександровича, а нині – як до начальника ГУ НП у м.Києві. З 2014 року по даний час в СУ ГУ НП у м.Києві перебуває на досудовому розслідуванні біля 800 кримінальних проваджень, відкритих членами громадської організації (особою_1) за фактами не сплати податків або ж не повної сплати податків, приховування найманої робочої сили від реєстрації в органах ДПІ, розбою, знищення майна, викрадення майна, застосування не зареєстрованої вогнепальної зброї, незаконного вилучення майна, замаху на вбивство керівника громадської організації, перешкоджання законній господарській діяльності, перешкоджання діяльності громадських організацій, перевищення повноважень, нанесення тілесних ушкоджень, зловживання владою, корупції, вимагательства, переслідування, погроз, викрадання енергоносіїв та теплової енергії, привласнення і розтрати державного майна, перешкоджання здійсненню виборчого права, незаконного розміщення рекламних засобів та уникнення сплати податків за її розміщення, незаконного будівництва та реконструкції, загарбання земельних ділянок, незаконного облаштування вхідних груп, протиправного облаштування малих архітектурних груп, дитячої проституції, наркоманії, несплати військового збору, незаконної господарської діяльності, не виконання або не належного виконання службових обов’язків у виконавчому провадженні, стихійного облаштування точок продажу “Кава на колесах” та швидкої їжі, отруєння артезіанських свердловин паливно-мастильними матеріалами, самозабудов дитячих майданчиків, несанкціонованого втручання в діяльність електронних машмин, крадіжки, винесення неправосудних рішень, підроблення, надання допомоги організованим кримінальним угрупуванням, приховування злочинів, самовправство, самогоноваріння та незаконний збут алкогольних засобів, викрадення енергоносіїв та теплової енергії, і т.д., в жодному із яких навіть не було допитано ані потерпілих, ані осіб, які вчинили кримінальні правопорушення.
Не дивлячись на те, що з цього приводу члени громадської організації час від часу контролювали процес описаної вище злочинної бездіяльності шляхом письмового звернення до начальника ГУ НП у м.Києві Шумейка Д.О., жодної реакції зі сторони очільника ГУ НП у м.Києві чомусь не відбувається.
З 2014 року по даний час в СУ ГУ НП у м.Києві обліковується досі не виконаних біля 200 ухвал суду, якими було зобов’язано вказане управління внести відповідні відомості до ЄРДР про вчинені кримінальні правопорушення та надати особі_1 відповідні витяги з ЄРДР та Пам’ятки про процесуальні права і обов’язки потерпілого. Не дивлячись на те, що з цього приводу члени громадської організації час від часу контролювали процес описаної вище бездіяльності шляхом письмового звернення до начальника ГУ НП у м.Києві Шумейка Д.О., жодна з таких ухвал досі залишається не виконаною, а відповідей на письмові звернення від божевільного колаборанта Шумейка Д.О. чомусь не має. Ідентична ситуація з тотальною бездіяльністю органів поліції спостерігається практично по усім поліцейським управлінням усіх районів м.Києва, де також не розслідуються жодне з кримінальних проваджень, попри те що їх на даний час накопичено біля 1400 штук, а не виконаних ухвал слідчих суддів – порядка 600 штук.
При чому, лідерами таких бездіяльних і корумпованих поліцейських управлінь на сьогодні являються: Солом’янське УП ГУ НП України в м.Києві, Шевченківське УП ГУ НП України в м.Києві, Деснянське УП ГУ НП України в м.Києві, Дарницьке УП ГУ НП України в м.Києві, Печерське УП ГУ НП України в м.Києві, Голосіївське УП ГУ НП України в м.Києві.
Як це згодом з’ясувалося, на це ані часу, ані посадових обов’язків, ані розуму, ані відповідальності, ані належного бажання у шизофреніка і самодура Шумейка Д.О. не вистачило, зате їх було більше чим достатньо на фальсифікацію кримінальної справи проти учасника бойових дій, інваліда 2 групи, мецената, волонтера, знаного в міжнародних колах громадського діяча та вченого – керівника громадської організації (особи_1), яка на етапі вручення обвинувального акту вже передана в суд без жодного прийнятного та припустимого доказу вчиненого злочину. Останнє доказує той факт, що колаборант і збоченець Шумейко Д.О. з позиції власної вендетти мститься та постійно переслідує відомого громадського діяча за його громадську позицію та за те, що останнім було відкрито на афериста і мародера Шумейка Д.О. десятки кримінальних справ за його потенційну диверсійну і корупційну діяльність, а також за обнародування його свавільної і безчинної діяльності, адже намагається за будь-яку ціну притягнути до кримінальної відповідальності абсолютно невинну особу. А що б це безперешкодно та з допущеними порушеннями норм КПК України і Конституції України вдалося зраднику Шумейку Д.О., вказана єврейська потвора відсторонила адвокатів особи_1 від участі у його захисті. Більше цього, аферист Шумейко Д.О. викрав із матеріалів кримінального провадження №42021100000000654 від 22.10.2021 року біля 15% матеріалів справи, які не дозволяли йому вчиняти певні процесуальні і слідчі дії, а ті дії, що вже були вчиненими, викрадені документи робили їх абсолютно незаконними, а значить не придатними для доказування винуватості особи_1 в суді. Це саме стосується і того, що шизофренік і явний наркоман Шумейко Д.О. проводив майже усі слідчі і розшукові дії незаконно, адже не за підслідністю і не за підсудністю, що б мати змогу підключити до свого свавілля ще й інших аферистиів-подільників з числа замовних суддів першої інстанції та з числа недоумків-прокурорів Київської міської прокуратури.
Воно і не дивно, чому всі вони разом приховали від потрібного досудового розслідування вчинені злочини судді-корупціонерки Шевченківського районного суду м.Києва Антонюк Марини Станіславівни та судді-колаборанта Солом’янського районного суду м.Києва Бурлаки Олександра Васильовича, не дивлячись на те, що з цього приводу особа_1 долучив до матеріалів свого кримінального провадження дві заяви про вчинений ними злочин: усну і письмову.
Усі ці вищеперелічені негаразди та повна відсутність елементарних знань з юриспруденції у недоумка Шумейка Д.О. свідчать про кричущу не сумісність з його нинішньою займаною посадою. Відповідно, останнє спонукає до якнайскорішого призначення і проведення для божевільного виродка Шумейка Д.О. психіатричної експертизи та негайного відсторонення його від займаної посади і якнайскорішого засудження за усіма статтями вчиненого ним злочину.
Позаяк досі залишається незрозумілим, як божевільна і аморальна потвора Шумейко Д.О. може так тривало вчиняти безчинства, свавілля і підривну діяльність, досі не попавши в поле зору компетентних органів: СБУ, ДБР, НАЗК, САП і НАБУ. Адже за даними офіційних інтрнет-видань, корупціонер і мародер Шумейко Д.О. володіє баснословно нажитими корупційними статками.
Як пише інтернет-видання “Українська правда”, детально аналізуючи корупційну діяльність єврея-недолюда Шумейка Д.О., “…У МВС старанно зберігають кадри, які обслуговували попередній режим, – щоб сьогодні вони обслуговували новий режим. На практиці це призводить до того, що за розслідування справи про фальсифікацію зламу системи е-декларування, до якої причетний найближчий соратник Авакова Антон Геращенко, відповідає… “недолюстрований” слідчий, діяльність якого “спрямовується і координується” Аваковим. Головний слідчий Шевченківського управління ГУ Нацполіції у м.Києві Дмитро Олександрович Шумейко підпадає під критерії Закону “Про очищення влади” і мав бути звільнений, але уникнув люстрації завдяки статусу учасника АТО. Статус учасника бойових дій – одна із багатьох схем уникнення люстрації, яких найбільше зафіксовано саме в МВС. За результатами першого року люстрації відомство Авакова було найбільшим саботажником виконання Закону. А оскільки статус АТО в МВС надають самі собі, керівництво тепер може розраховувати на лояльність тих, кого “врятували” таким чином від люстрації. І навіть прихід грузинської реформаторки Хатії Деканоідзе не допоміг – комісії з атестації поліцейських просто проігнорували списки “недолюстрованих”, які ми їм надавали. В тих списках був і “недолюстрований” Шумейко. Окрім того, як швидко виявив навіть поверховий аналіз декларацій, у своїй декларації за 2014 рік Шумейко “забув” вказати квартири і машину на праві користування, але “згадав” про них в е-декларацій, а ще – показав більше 400 000 готівки на двох з дружиною, яка працює тут же, в Нацполіції. Сьогодні “недолюстрований” Шумейко розслідує кримінальну справу, в якій фігурує найближчий соратник Авакова – Антон Геращенко. Разом з депутатом Іваном Вінником він представив розміщену в електронному Реєстрі фіктивну декларацію Рябошапки як доказ нібито зламу системи. По суті фіктивний “злам” був спецоперацією, організованою разом зі структурами Держспецзв’язку, який в результаті і взяв систему е-декларування під контроль. Ця брехня і подальше псування сайту трохи не коштувала Україні зриву запуску системи, про що я детальніше писала тут. І, ймовірно, історія е-декларування була би іншою, якби ми разом з Павлом Костенком, ціною неймовірних зусиль, не дістали в НАЗК докази вчинення злочину, який дозволив фальсифікувати злам. 30 серпня до Нацполіції була направлена заява про вчинення злочину – щоб розслідувати посадовий злочин ДП “УСС”, в якому видали справжній цифровий підпис, що зробив можливим фальсифікацію зламу. Початок кримінального провадження по цій справі блокувався, тому бездіяльність Нацполіції була оскаржена до суду. В порушення вимог Кримінального процесуального кодексу, суддя Печерського суду не тільки не розглянула скаргу народного депутата Павла Костенка протягом 72 годин, але й відмовилась розглядати її й в призначений час через 2 тижні – через те, що вона нібито чергова. При чому в Печерському суді в порушення закону “Про статус народного депутата” відмовились надати документи, які би пояснювали, чому суддя раптом стала черговою і чому це є причиною для перенесення розгляду. Ми викликали поліцію і зафіксували це порушення вимог законодавства заявою, а також написали письмовий запит до Голови суду з вимогою письмово надати відповідь на запит. У відповідь прийшла чергова відписка. А суд відмовився задовольнити скаргу.
Врешті через суспільний розголос Нацполіція таки зареєструвала заяву в Єдиному реєстрі досудових розслідувань і довірила розслідувати її “недолюстрованому” слідчому Нацполіції Шумейку. Але з такою кваліфікацією, яка дозволить закрити розслідування за відсутністю складу злочину. Перекваліфікація (тобто зміна норми Кримінального кодексу, яка визначає суть злочину і відповідно покарання за нього) – практика в найкращих “ментовських” традиціях. Розслідувати не зрозуміло що, аби показати процес активної роботи, але так, щоб потрібні люди не постраждали в результаті такого розслідування. І щоб результату не було взагалі. Якщо “нова” влада зберігає правоохоронну систему і кадри, які довели свою лояльність попередньому режиму, це означає, що вони потрібні їм самим – для тих же цілей. І точно так само, як три року тому їх використовували для розгону Майдану, їх використають ще раз – якщо знадобиться. \
Це також означає, що “нова” влада не вважає дії і вчинки попередників злочинними, і в подібній ситуації використає старі “досвідчені” кадри з такою ж метою. В цьому контексті особливо загрозливими виглядають пропозиції про введення так званої “презумпції правоти поліцейського”. Якби ці зміни були прийняті три роки тому, вони би узаконили дії правоохоронців, які розганяли Євромайдан. Держава, в якій розгалуджена бюрократична правоохоронна система не виконує своїх функцій, але вимагає більше прав для втручання в усі сфери життя суспільства, називається поліцейською. Для розуміння: саме “поліцейські держави” створили таких монстрів, як рядянський і нацистський тоталітарні режими. В такій державі відбувається тотальне нехтування та невиконання законів, яке завжди призводить до цинічного та брутального їх порушення, і як наслідок – до повної безкарності всієї виконавчої, правоохоронної та суддівської систем. Люстрація була і залишається єдиним законним інструментом, який забороняє вископосадовцям злочинного режиму повертатись на посади. Всього таких – не більше 5 000 керівних посад на всю Україну. А “недолюстровані” лише показують, наскільки ніхто в найвищому керівництві держави не хоче очищення держави. Бо кожен недолюстрований – це гвинтик, за допомогою якого цементують та забезпечують можливість існування української клептократично-олігархічної системи на всіх рівнях”.
Окремо зазначимо, що неадекват Шумейко Д.О. за наслідками сфальсифікованого кримінального провадження № 42021100000000654 від 22.10.2021 року уже знівелював частину кропітких досягнень волонтерів громадської організації, тим самим перешкодивши наповненню державного бюджету на декілька сотень мільйонів гривень, при цьому в значній мірі послабивши боєздатність наших ЗСУ і Тероборони та добробут соціально незахищених верств населення (починаючи від будинків дитини до інтернатів, одиноких, інвалідів, пенсіонерів, ветеранів війни та чорнобильців, перестарілих осіб та осіб, оплата праці яких напряму залежить від наповнення державного бюджету: учні ПТУ та технікумів, студенти ВУЗів, вчителі, бібліотекарі, викладачі державних навчальних закладів, медичні працівники комунальних закладів, прибиральники державних установ, держслужбовці, Армія, силові структури).
Безмозка потвора Шумейко Д.О. саме у такий протиправний спосіб під час війни займається фабрикуванням кримінальних справ з метою спонукання патріотів країни давати йому хабарі, в той час як мусив би сам не ухилятися від служби в ЗСУ, а воювати на передових рубежах російсько-української війни, змиваючи своєю брудною кров’ю вчинені злочини.
У такому разі, СБУ, ДБР, САП, НАЗК і НАБУ мусять у належний спосіб відреагувати з метою покарання божевільного мародера Шумейка Д.О. з повною конфіскацією незаконно нажитого майна і коштів, звільнення його з роботи та засудження за статтями КК України: перевищення повноважень, корупція, службові підроблення, приховування злочинів, перешкоджання провадженню законної господарської діяльності та діяльності громадських організацій, перешкоджання волонтерській діяльності, переслідування громадських осіб, розбій, пошкодження майна, державна зрада і колабораціонізм, підривна діяльність, надання допомоги організованим кримінальним угрупуванням.
Статтею 382 КПК України (Невиконання судового рішення) передбачено:
1. Умисне невиконання вироку, рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню – карається штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до трьох років.
2. Ті самі дії, вчинені службовою особою, – караються штрафом від семисот п’ятдесяти до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до п’яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
3. Дії, передбачені ч.1 або ч.2 цієї статті, вчинені службовою особою, яка займає відповідальне чи особливо відповідальне становище, або особою, раніше судимою за злочин, передбачений цією статтею, або якщо вони заподіяли істотну шкоду охоронюваним законом правам і свободам громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам юридичних осіб, – караються позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 3 років.
4. Умисне невиконання службовою особою рішення Європейського суду з прав людини, рішення Конституційного Суду України та умисне недодержання нею висновку Конституційного Суду України –
карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
В ст.366 КПК (Службове підроблення) зазначено:
1. Складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення офіційних документів –
караються штрафом від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
2. Ті самі діяння, якщо вони спричинили тяжкі наслідки, – караються позбавленням волі на строк від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися діяльністю на строк до 3 років, зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Стаття 367 КПК України (Службова недбалість) передбачає:
1. Службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам окремих юридичних осіб, – карається штрафом від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
2. Те саме діяння, якщо воно спричинило тяжкі наслідки, – карається позбавленням волі на строк від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або без такого.
3. Діяння, передбачене частиною першою цієї статті, якщо воно спричинило загибель людини, – карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.
Ст.256 КПК (Сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх діяльності) констатує:
1. Заздалегідь не обіцяне сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності шляхом надання приміщень, сховищ, транспортних засобів, інформації, документів, технічних пристроїв, грошей, цінних паперів, а також заздалегідь не обіцяне здійснення інших дій по створенню умов, які сприяють їх злочинній діяльності, – караються позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років.
2. Ті самі дії, вчинені службовою особою або повторно, – караються позбавленням волі на строк від 5 до 10 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися діяльністю на строк до 3 років.
Стаття 396 КПК України (Приховування злочину) відзначає:
1. Заздалегідь не обіцяне приховування тяжкого чи особливо тяжкого злочину – карається арештом на строк до трьох місяців або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.
У відповідності до ст.68 Конституції України кожен зобов’язаний неухильно додержуватися Конституції та законів України, не посягати на права і свободи, честь і гідність інших людей.
У відповідності до ст.64 Конституції (Конституційні права і свободи людини і громадянина не можуть бути обмежені, крім випадків, передбачених Конституцією України.
Отож, хіба не за ці стандарти права раніше гинули в ОСС найперспективніша, найсвідоміша і найпатріотичніша молодь України та продовжують зараз гинути у російсько-українській війні? Колаборант Шумейко Д.О. через свою нахабність, безграмотність, бездарність, протиправність і неадекватність напевно уже забув про героїзм Небесної Сотні і про десятки тисяч загиблих воїнів АТО, воїнів ЗСУ і бійців Територіальної оборони, які віддали свої безцінні життя за право уцілілих рештків українського народу жити без ярма на шиї та у відповідності до європейських стандартів міжнародного права. Аферист Шумейко Д.О. саме у такий протиправний спосіб навмисно сплюндровує добру пам’ять про загиблу Небесну Сотню і ветеранів АТО (ООС), воїнів ЗСУ і бійців Територіальної оборони, нівелюючи своїми ганебними і протизаконними діями героїчні досягнення українського народу. Сподіватимемося, що у м.Києві знайдуться виживші воїни ЗСУ і бійці Територіальної оборони, ветерани АТО (ООС), учасники Майдану, які у належний спосіб пролюструють мародера Шумейко Д.О., якщо ДБР, САП, НАБУ, НАЗК і СБУ не бажають реагувати у встановлений законом спосіб.
Вищенаписане дає підстави вважати, що колаборант Шумейко Д.О. вчиняє умисні кримінальні правопорушення, які передбачені ч.2 ст.364, ч.2 ст.365, ч.2 ст.366, ч.2 ст.367, ч.1 ст.396, ч.2 ст.256, ч.3 ст.206, ч.2 ст.15, ч.5 ст.27 КК України. Однак, якщо врахувати ще й те, що протиправна діяльність параноїка Шумейка Д.О. являється частиною громадської діяльності особи_1, яка делегована йому Міністерством юстиції України, то любі неправомірні дії дауна Шумейка Д.О., по відношенню до особи_1 слід розцінювати як такі, що направлені на умисне перешкоджання виконанню його громадських обов’язків і тягнуть за собою додаткову кримінальну відповідальність, передбачену ст.170 КК України. Крім цього, як для даного випадку, незаконні дії афериста Шумейка Д.О. являються антидержавними, що направлені на підрив довіри громадськості до органів поліції та керівників держави в цілому, що явно на руку зовнішнім ворогам нашої держави. Неадекват Шумейко Д.О. через підривну співпрацю з зовнішнім ворогом, перевищує свої службові повноваження, вчиняє підроблення, фальсифікує кримінальні справи проти учасників бойових дій, громадських діячів, волонтерів, меценатів та інвалідів, перешкоджає доступу до правосуддя учасникам провадження, позбавляє правового захисту підозрюваних та обвинувачених, перешкоджає провадженню законної господарської діяльності та діяльності громадських організацій, саботує безкоштовне лікування бійців ЗСУ і Тероборони, спонукає суддів виносити неправосудні рішення, приховує вчинені злочини, надає допомогу організованим кримінальним угрупуванням, завдає збитку економіці держави, підробляє декларації, знищує і пошкоджує майно приватних підприємств, незаконно вилучає майно бізнесу, деморалізує воїнів ЗСУ і бійців Тероборони, наражає ЗСУ на поразку у війні з Росією. Самодур Шумейко Д.О. умисно вчиняє злочини на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, а також державній, економічній і інформаційній безпеці України. Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їхнім представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України має жорстоко каратися, поки не розпочалися воєнні дії в м.Києві. Навмисна протидія нинішній державній політиці недоумком Шумейко Д.О. вже розчарувала частину українців у нинішньому курсі нашого уряду та призводить до агресивної настроєності населення. Зазначене підтверджує, що в діяльності шизоїда Шумейка Д.О. наявний склад додаткового кримінального правопорушення, що передбачене ч.1 ст.111 і ч.1 ст.111-1 КК України. Таким чином, відомості щодо вчинення кримінальних правопорушень корупціонером Шумейко Д.О. містять всі ознаки злочину, що передбачені ч.2 ст.364, ч.2 ст.365, ч.2 ст.366, ч.2 ст.367, ч.1 ст.396, ч.2 ст.256, ч.3 ст.206, ч.1 ст.111-1, ч.2 ст.111, ст.170, ч.2 ст.15, ч.5 ст.27 КК України та підлягають невідкладному внесенню до Єдиного реєстру досудових розслідувань і являються відповідною підставою для початку проведення досудового розслідування. З цього приводу були подані заяви до СУ ДБР, СУ СБУ, ГСУ ГПУ, САП, НАЗК і ГПД НАБУ про вчинені кримінальні правопорушення диверсантом Шумейко Д.О. Очікуємо результатів адекватного реагування від СУ ДБР, СУ СБУ, ГСУ ГПУ, САП, НАЗК і ГПД НАБУ стосовно вчасності внесення відповідних відомостей до ЄРДР та об’єктивного проведення досудового розслідування. Очікуємо належного резонансу небайдужої міжнародної і української громадськості та належної реакції не корумпованого мас-медіа.

Шумейко-Д.О.-рапорт

Шумейко-Д.О.-розпорядження-ЄРДР

Шумейко-Д.О.-вказівки

Шумейко-Д.О.-відгуки

Шумейко-Д.О.-суди

Шумейко-Д.О.-суди-2

Зеленський-присвоїв-бандиту-Шумейку-Д.О.-звання-заслуженого

Підписатися
Сповістити про
7 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Мирослава
4 місяців тому

Якщо ця єврейська падаль Дмитро Шумейко роками не виконує сотні ухвал слідчих суддів і не вносить із отриманих заяв відомості до ЄРДР про вчинені кримінальні правопорушення, напевно знаючи (як “почесний” юрист і “доктор” юридичних наук) що допускає злісне порушення ст. 382, 396, 256, 15, 27 КК України, то тим самим приховує вчинені злочини і виявляє себе корупціонером і бандитом. Але найголовніше те, що на цьому цікавому моменті він викриває себе і свою підривну діяльність. Адже сам ставить собі провальні запитання: “Чому навіть без ухвали суду він з ентузіазмом відкрив (навіть не за місцем підслідності) кримінальну справу на інваліда-волонтера та не… Читати далі »

Едмонд
4 місяців тому

До вищесказаного додайте, що шизоїд Шумейко роками не проводить розслідування у відкритих цією самою особою_1 біля 2000 кримінальних провадженнях та зовсім не реагує на його скарги і заяви з цього приводу. А з цих його маляв так і б’є фонтан помсти заслуженому ветерану війни. Хіба такі виродки нам потрібні у поліції? Чи саме такої поліції в Україні хотіла грузинська реформаторка Деканоїдзе?

Юля
4 місяців тому

Тварюка Шумейко купив ксіву атошніка і тому уник люстрації! А це вже підроблення державного документа і незаконне отримання державних пільг і нагород. Як бачимо, підстав для розпинання на хресті цього єврейського ублюдка більше чим достатньо. Лише маленька затримка за виконавцями народного вироку – бійцями ЗСУ, які війною навчені методам адекватного покарання зрадників і ватників!

Мар'яна
4 місяців тому

Що називається, троянський коник. Засланець з Москви, від самого ФСБ або ж щедрий дарунок від керівників ЛДНР. Молодці! Сепаратисти і москалі не пошкодували хабарів що б як слід прилаштувати ще одного Штірліца, остогидлого орка в самому серці України – в Києві! Єдина його робота на займаній посаді – це вендетта (справа учасника бойових дій, керівника громадської організації, інваліда), проти якого він вперше в своєму житті наважився навіть без ухвали слідчого судді відкрити кримінальну справу! Запитую, а навіщо тоді нам така поліція і аферюга Шумейко? Зарплату оримує нашу, а прислуговується лише ЛДНР та Путіну!

Нуся
3 місяців тому

По телевізору чи не щодня Зеленський нагороджує орденами і медалями наших патріотів. А мені от незрозуміло, чому ці патріоти проявляють свій героїзм лише тоді, коли вбивають дідусів і бабусь на сході України, а також тоді, коли гвалтують малолітніх дітей? Чи все-таки вони здатні на щось більше – вбивати колаборантів, зрадників, корупціонерів, мародерів і педофілів з Києва, на прикладі смердючого шакала Шумейка? Якщо так, то чому цей корумпований шакал ще живий? Коли нарешті наші “патріоти” відважаться покарати цього підера? Невже для цього патріотичного діла у них немає вірьовок, сірників і ножів?

Мар'яна
3 місяців тому

Якби кокаїнова потвора Зеленський був справжнім президентом України то в нашій державі був би хоч якийсь порядок. І в першу чергу, такі виродки як Шумейко давно сиділи б у тюрмі або висіли б з петлею на шиї на самому високому дереві, що б не кортіло іншим виродкам чинити подібні злочини!

Наташа
2 місяців тому

Нехай залишать свої телефони і я спрезентую нашим орденоносним героям і вірьовки, і ножі, і сірники. Пора мочити цю єврейську погань! Проросійська наволоч отримує із наших податків по декілька мільйонів гривень на рік що б лише гноїти наших громадян, в той час як пів країни знаходиться у криміналі. Цих ментівських виродків потрібно разом із їх напіврозвиненими жиденятами заживо закопувати в сиру землю!