Валендюк Олег Сергійович

Прокурор Валендюк Олег Сергійович кришує посадових бандитів

Прокуратура, Самые важные новости

З вересня місяця 2015 року по 20.02.2016 року слідчими суддями Солом’янського, Печерського, Шевченківського, Дарницького та Дніпровського районів міста Києва було винесено біля 25 (двадцяти п’яти) Ухвал, якими було зобов’язано відповідні Київські місцеві прокуратури внести до ЄРДР відомості моїх численних заяв про вчинення кримінальних правопорушень слідчими СВ деяких районних управлінь поліції ГУ НП в м. Києві, процесуальними керівниками деяких Київських місцевих прокуратур, деякими слідчими прокурорами прокуратури м.Києва, деякими заступниками керівників Київських місцевих прокуратур).
За неодноразово наданою мені інформацією з Київських місцевих прокуратур, дані прокуратури виконали вимоги вищевказаних Ухвал слідчих суддів – вчасно внесли до ЄРДР відомості моїх біля 25 (двадцяти п’яти) заяв про вчинення кримінальних правопорушень та за належністю перекинули матеріали даних справ для подальшого проведення досудового слідства в прокуратуру м. Києва.
Однак, прокуратурою м. Києва допущені численні зловживання (ознаки ст.382, 365, 366, 367, 368, 396 КК України), завдячуючи яким до 6 (шести) місяців поспіль досудового слідства по даним 25 (двадцяти п’яти) кримінальним справам жодних слідчих дій не проводиться, а мене та свідків і підозрюваних – ніхто не допитує!
Відтак, злочинні поліцейські, слідчі, працівники СБУ і прокурори, в особах: А.Корж, І.Брагіна, Р.Балабан, С.Швацька, Грабовський Є.Г., Д.Вербицький, Надід О.В., М.Завгородній, М.Лисенков, Грибенников А.О., Смола І.І., Войтович О.О., Доценко В.А., Данилова Ю.І., Клижко А.О., Шапран О.В., Вознюк О.Я., Горобинський В.Н., Мурачов Р.В., Ясь А.О., Неділько О.В., Мельник М.С., Дисак П.Б., Хорольська О.Ю., Руденко О.М., Тонканцов Г.О., Поночовний І.М., Мурга О.В., Б.Тиводар, О.Андрущенко, Білоконний Д.О., Давиденко-Лісогубенко В.І., А.Шевченко, Осипенко Р.І., Куленко С.А., Ясінський О.В., Бурденюк В.М., Сваричевський Я.В., Пасічник А.В., Якимчук В.Ю., Шкурка О.М., Коморний Б.М., Вознюк О.Я., Батрак О.В., Ткач Г.О., Федоренко І.М., Коломієць В.І., Удовиченко Д.Г., Герілевич С.М. та багатьох інших, що спокійно продовжують і надалі собі працювати та безперешкодно чинити посадовий бандитизм і мародерство, “кришуючи” потрібних для власної кишені бандитів.
На мої з цього приводу поданих два клопотання до ВО прокурора м.Києва Валендюка Олега Сергійовича ніхто так і не відповів, хоча згідно ст. 220 КПК України передбачений строк розгляду даних клопотань до 72 годин.
Тричі намагаючись попасти на прийом до керівника прокуратури м.Києва були невдалими, так як туди охорона та працівники відділу прийому громадян нікого не пропускають, не дивлячись на те, що в даній прокуратурі існує графік прийому громадян (доказом цього є записи мого імені в журналі прийому громадян прокуратури м.Києва).
Зважаючи на те, що біля 35 (тридцяти п’яти) нами відкритих кримінальних справ, за якими мало б вестися у даній прокуратурі досудові слідства проти посадових злочинців досі не проводяться, а також те, що на наші скарги з цього приводу до ВО прокурора м.Києва Валендюка Олега Сергійовича ніхто не реагує, при цьому всьому не допускаючи нас на прийом до керівника та до його усіх заступників прокуратури м.Києва, ми прийшли до логічного висновку, що в діяльності Валендюка О.С. є склад злочину, що передбачений ст. 382, 396, 366, 364-2, 368 КК України.
Останнє і стало підставою для того, щоби ми відкрили проти нього кримінальне провадження, з приводу якого зараз і ведеться в прокуратурі Київської області досудове слідство.

прокурор м.Києва Валендюк Олег Сергійович

прокурор м.Києва Валендюк Олег Сергійович

прокурор м.Києва Валендюк Олег Сергійович

Підписатися
Сповістити про
4 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Михайло
7 роки тому

Валендюку все пофіг! Він достатньо вже заробив, щоби не тільки купити ГПУ і НАБУ, але і половину України.

Зоя
7 роки тому

диву даєшся. Невже цьому генералу-злочинцю не можна було взятися за розум і хоч для вигляду трохи марафет навести в прокуратурі? історічна причина – зажратість, почуття власної безкарності і величі

Жора
7 роки тому

Думаю, что таким как валендюк америкосы давно уже погоны генеральские понавешали и бабла прилично понадавали, лишь бы их псиную роботу по стравливанию братских народов делали. Чего веками войной не добились, того моментально получили своим поганым доларом, ведь быдло дальше своего кармана не в состоянии увидеть

Шамиль
7 роки тому

Имея несметные банковские счета, он почемуто экономит на парике