кинах

Президент УСПП Кінах Анатолій Кирилович кришує злочинні особи

Организации, Самые важные новости

У провадженні СУ ФР ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві знаходиться кримінальне провадження щодо ТОВ «Адамант» за номером № 32015100020000166 від 11.12.2015 року за ч.1 ст. 205 КК України (хоча Ухвалою слідчого судді Дарницького районного суду м. Києва від 07.12.2015 року у справі № 753/22559/15-к було зобов’язано СУ ФР ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві внести до ЄРДР відомості моєї заяви від 24.11.2015 року за ст. 212, 205 КК України).
З незрозумілих для мене причин, 25.02.2016 року слідчий СУ ФР ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві Удовиченко Д.Г. закрив дане кримінальне провадження, без проведення належного досудового слідства, навіть не допитавши мене у даній справі провадження.
Крім того, паралельно кримінальному провадженню за номером № 32015100020000166, в Дарницькому УП НП м. Києва знаходиться ще 9 (дев’ять) кримінальних справ: 4 (чотири) справи – проти ТОВ «Адамант», 5 (п’ять) справ – проти ТОВ «Адамант-Телеком».
При чому, понад 4 (чотири) місяці у вказаній кількості кримінальних проваджень ніхто зі слідчих Дарницького УП НП м. Києва та СУ ФР ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві досудового слідства чомусь не проводить!?
На підґрунті службової бездіяльності я відкрив на деяких слідчих Дарницького УП НП м. Києва та на декотрих процесуальних керівників Київської місцевої прокуратури м. Києва кримінальні справи, які зараз знаходяться на досудовому розслідуванні в прокуратурі м. Києва, однак навіть за таких підстав, 10 (десять) досудових розслідувань проти ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком» все-рівно ніхто не проводить.
Більше того, навіть на диво суддів Дарницького районного суду м. Києва, в розріз із ст. 222 КПК України, ТОВ «Адамант» за неправомірну вигоду отримує від органів досудового слідства достовірну інформацію про хід досудового слідства у провадженні № 32015100020000166 (копія клопотання генерального директора ТОВ «Адамант» слідчому судді надається в додатку).
По неволі виникають цікаві запитання, на кшталт того, а звідки підозрювана особа може дізнаватися про номер судового провадження, ПІП слідчого судді, про час і місце проведення судового засідання з приводу розгляду мого оскарження Постанови слідчого СВ ФР ДПІ у Дарницькому районі м. Києва Удовиченко Д.Г. про закриття кримінального провадження № 32015100020000166?
Крім того, згідно КПК України, відповідач немає жодного права брати участь в судовому засіданні з приводу оскарження Постанови про закриття кримінального провадження.
Як я розумію, це була незаконна спроба впливу підозрюваного у кримінальному провадженні на суд з метою отримання неправосудного рішення, за сприяння певних злочинних посадовців, які розголошують таємницю слідства (ст. 396 ККУ).
19.11.2015 та 12.01.2016 року працівники ТзОВ «Адамант» (02096, м.Київ, вул. Харьковське шосе, 51-А) діючи умисно і несанкціоновано, втрутилися в роботу моїх двох сайтів (зазначення назв таких сайтів), здійснили зміну їх інформаційного наповнення, чим зробили вказані сайти повністю не придатним для подальшого використання за призначенням.
З цього приводу я 23.11.2015 та 12.01.2016 року, в присутності 3 (трьох) свідків (зазначенні імен таких свідків) я двічі викликав наряд оперативно-слідчої групи (кожного разу на місце події прибувало від 9 (дев’яти) до 12 (дванадцяти) поліцейських і слідчих, в присутності яких президент ТОВ «Адамант» Петухов Іван Михайлович мені неодноразово погрожував тим, що нацькує на мене свою «кришу», і що ця сама його “криша” незабаром мене покарає.
Крім цього, президент ТОВ «Адамант» Петухов І.М. мені заявляв, що він не боїться будь-яких слідчих у будь-яких карних справах, так як його захищає президент УСПП Кінах А.К., в організації якого він являється “цілим” віце-президентом.
Проаналізувавши вищенаписане, стосовно повальної службової бездіяльності слідчих СВ Дарницького УП НП м. Києва, процесуальних керівників Київської місцевої прокуратури м.Києва та слідчих СВ ФР ДПІ у Дарницькому районі м. Києва, я прийшов логічного висновку, що ці самі погрози Петухова І.М. на мою адресу можуть бути більше чим реальними.
З цього приводу я 08.02.2016 року за телефонами (044) 278-30-69, 536-96-41 та за поштовою електронною скринькою [email protected] надіслав телефонограму президенту Українського союзу промисловців і підприємців Кінаху Анатолію Кириловичу про призначення мені особистого прийому, керуючись Законом України «Про звернення громадян».
15.02.2016 року, у відповідності до Закону України «Про інформацію» я подав президенту Українського союзу промисловців і підприємців Кінаху Анатолію Кириловичу письмовий запит на інформацію (копія запиту надається).
17.02.2016 року, у відповідності до даних рекомендованого повідомлення про вручення кореспонденції, даний запит був вручений уповноваженій особі Борисенко (копія надається).
03.03.2016 року я надіслав повторну телефонограму президенту Українського союзу промисловців і підприємців Кінаху Анатолію Кириловичу про призначення мені дати особистого прийому, керуючись Законом України «Про звернення громадян».
Станом на кінець робочого дня 25.03.2016 року мені у будь-який спосіб так і не було надано відповіді Українським союзом промисловців і підприємців на мої дві телефонограми і електронні запити.
Однак, 25.03.2016 року, із значним порушенням встановлених законом строків, я все-таки отримав лист від президента Українського союзу промисловців і підприємців Кінаха Анатолія Кириловича на моє окреме письмове до нього звернення, якого я надсилав йому через поштову службу на початку лютого місяця 2016 року.
Даним листом керівник УСПП Кінах Анатолій Кирилович, явно будучи не сповна при розумі, або керуючись власною безкарністю та звичним як для себе бандитизмом, неодноразово мені заявляв про те, що він не рахує мене “гідним” його “государєвой” уваги, і що не існує таких законів в Україні, щоби заставили цілого президента УСПП Кінаха Анатолія Кириловича удостоїти мене своєю увагою і любязністю прийняти і вислухати (копія такого листа надається в додатку)!?
Як досвідчений лікар і науковець, реально оцінюючи ситуацію, а також стан реальної безкарності, бандитизму і напівбожевільності колишнього розбещеного урядовця, який своєю злочинною політикою довів Україну до міжкланової війни та утопив половину її населення в крові, а іншу частину – замордував голодом і холодом, я вирішив досконало вивчити веб-сайт президента УСПП Кінаха Анатолія Кириловича та найти на ньому відповідні уліки його злочинної та антидержавної діяльності.
Відвідавши сайт uspp.org.ua Українського союзу промисловців і підприємців, я на одній із її сторінок побачив наступну інформацію (копія надається):
«УСПП предлагает своим членам систему корпоративной безопасности, которая поможет в случае споров с недобросовестными партнерами и рейдерами, защитит от бюрократического давления…», «Вам помогут наладить отношения…!» и т.д. (копія сторінки надається).
На іншій сторінці сайту УСПП я також знайшов наступну інформацію:
«ПЕТУХОВ ІВАН МИХАЙЛОВИЧ:
Віце-президент УСПП з питань інформаційних технологій.
Народився в 1963 році. Вищу освіту здобув у військовому інженерному училищі за спеціальністю інженера радіотехнічних засобів.
З 1989 року займається індивідуальною трудовою діяльністю. У 1991 році в числі перших в країні створив Інтернет-вузол. У 1992 році заснував компанію «Адамант», став її президентом. На даний час є президентом групи IT компаній «Адамант».
З 1993 року – активний громадський діяч, популяризував ідеї Інтернет. Брав активну участь у створенні першої Інтернет асоціації України (ІАУ), в 1999 році виступив одним з ініціаторів створення Точки обміну трафіком – UA-IX а в 2000 році – Інтернет Асоціації України (ІнАУ). Ввійшов до складу Правління ІнАУ, членом якого є і на даний час. Очолює комітети ІнАУ з питань інформаційно-комунікаційних технологій в освіті та з питань розвитку системи доменних імен. У 1999 році вступив до УСПП, а в 2003 році компанія «Адамант» стала колективним членом цієї провідної громадської організації України. Став членом Правління та головою Комісії з питань науки та технологій УСПП, членом Економічної ради Ради з корпоративної безпеки при УСПП. З 2005 року – віце-президент УСПП. Є членом ради Міжнародного конгресу промисловців та підприємців. У 2005 році прийняв участь у створенні та став членом Громадської ради з питань інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ Рада).
Є членом науково-технічної Ради при КМУ та Міжгалузевої ради з питань розвитку інформаційного суспільства, яка є постійно діючим консультативно-дорадчим органом при КМУ; членом Робочої групи з упровадження реформ напряму «Розвиток науково-технічної та інноваційної сфер» Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», створеної при Комітеті з економічних реформ при Президентові України; членом Експертно-консультаційної ради з питань інформатизації при ВРУ, членом Координаційної Ради об’єднання підприємств “Український мережевий інформаційний центр” та Міжнародного Трейд – Клубу в Україні.
З 2011 року член Колегії й Координаційної ради з питань науки і інновацій та Секретаріату Громадської ради при Державному агентстві з питань науки, інноваційна інформатизації України, заступник голови Громадської ради при Державній службі України з питань захисту персональних даних. Наполегливо працює над вдосконаленням законодавчого забезпечення розвитку інформаційної галузі в Україні, наближенням вітчизняного правового поля до кращих світових стандартів та зразків, підвищенням авторитету держави на міжнародному рівні.
За ініціативи Івана Михайловича компанія «Адамант» є спонсором багатьох соціальних проектів, зокрема: «Програми інформатизації шкіл Києва», міжнародних молодіжних фестивалів мистецтв та кінофестивалів, спортивних турнірів та олімпіад, міжнародних виставок, медичних та навчальних проектів, тощо. Нагороджений міжнародною премією «Олімп», Почесними грамотами ВРУ, КМУ, Служби безпеки України, подяками, грамотами та Золотим знаком УСПП.
У 2013 році, за особистий вклад у справі протидії тероризму та екстремізму, формуванню високої духовності та толерантності, захисту прав людини, Петухов І.М. нагороджений орденом Міжнародної громадської організації «Міжнародна антитерористична єдність», яка має статус члена Ради Європи».
Зробивши відповідні запити до вищевказаних організацій і структур, я прийшов висновку, що це є ціленаправлене шахрайство і самодурство (копії відповідей надаються).
Насправді, як мною це з’ясувалося, Петухова Івана Михайловича в ніякі Ради ніхто не запрошував, грамотами та подяками не нагороджував, в експерти та в радники і консультанти не залучав (копії деяких листів надаю в додатку).
Крім того, значна частина організацій, яких президент УСПП Кінах А.К. шахрайськи на своєму сайті зазначав щодо колишнього нагородження, відзначення, призначення і відповідного міждержавного визнання особливих “талантів” президента ТОВ “Адамант” Петухова І.М., насправді не виявилося в усьому світі, не кажучи вже про Україну (копії листів надаються в додатку)!
Відтак, з вищевказаного витікає те, що президент УСПП Кінах А.К. займається шахрайством, корупцією і бандитизмом.
Саме за його сприяння, ТОВ «Адамант» рейдерськи захватив комунальні земельні ділянки Дарницької держадміністрації та звів чисельні незаконні цегляні та металеві споруди (копії відповідних листів з компетентних інстанцій надаються).
Саме за сприяння президента УСПП Кінаха А.К. президент ТОВ “Адамант” Петухов І.М. 11 (одинадцять) років як не сплачує податки за користування землею, а також за розміщення рекламної вивіски.

Кінах Анатолій Кирилович

Кінах Анатолій Кирилович

Кінах Анатолій Кирилович

Кінах Анатолій Кирилович

Кінах Анатолій Кирилович

Кінах Анатолій Кирилович

Кінах Анатолій Кирилович

Підписатися
Сповістити про
13 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Михайло
7 роки тому

Опальний прем’єр-міністр України Кінах почав ефективно використовувати досвід колишнього державного махінатора у теперішній громадській організації, шляхом злочинного кришування податкових злочинців і рейдерів комунального майна Петухова і Дорошенко. В той же самий час зовсім є не зрозумілою позиція силових органів і прокуратури, які з незрозумілих причин не проводять досудового розслідування в нині існуючому кримінальному провадженні проти Кінаха.

simon
7 роки тому

Дивно, чого він не втікає в ізраїль. Там уже давно живуть його корєша і подільники. Напевне ще мало накрався і догнатися задумав

зоя
7 роки тому

отакий собі хресний батько по-українськи: створив нічим непримітну як для першого погляду кантору, як для колишнього прем’єра та колекціонує і кришує всяких там отморозків за пару срібних монет. майже біблійна історія, де іуда за 40 срібляників укоротив життя спасителя людства, з невеличкою різницею втім, що кінах анатолій в кінці п’єси напевне не захоче вішатися на дереві і що своїм бандитизмом нищитиме не тільки людей, але і економіку україни і майбутнє наших дітей

Гоша
7 роки тому

Память погибших за идею Революции Чести можно почтить только пролив кровь подлых иипродажных тараканов

Виктория
7 роки тому

Это же нада догадаться до такого, чтобы после премьерского кресла пересесть в кресло руководителя гражданской организации и заниматься бандитизмом! Или Толя типа не понимает, что “крышевание” криминальных элементов есть явное и тяжкое преступление, за которое ему рано или поздно придется ответить

Руслан
7 роки тому

Не накрався при владі, то тепер подався в кримінал, аби кришувати всяких там отморозків і мародерів

Наташа
7 роки тому

Анатолий Кинах и мать родную бы продал, если бы ему за это отстебнул Петухов или же Дорошенко. Денег ведь никогда не бывает много. Лишь одно по-истине является странным – почему бывший премьер-министр решил спрятать свое преступное лицо именно за ширмой гражданской организации? Типа, Кинах поставил на то, что никто не догадается, что под личиной гражданского деятеля скрывается продажная еврейская личина?

Федір
7 роки тому

Викинули з державного апарату Анатолія Кінаха наче облізлого пса на помойну яму, от він там і тасується з різними отморозками, як отой президент адаманта пєтухов

Жанна
7 роки тому

Анатолій Кінах, занюхавши сморід гівна зі штанят Івана Пєтухова, поспішно повикидав із сайту своєї громадської організації придумані його царські регалії.

Леонід
5 роки тому

Це всеукраїнське посьмиховисько обложилося одними шахраями, типу Івана Пєтухова і намагається зробити іще один раз кар’єру. Таке враження, що він не усвідомлює свого справжнього становища, в якому він зараз перебуває – клоуна і арлекіна.

Люда
5 роки тому

краще б А.Кінах влаштувався прибиральником, чим знався з шахраями. в такому випадку у нього було б набагато більше шансів знов попасти в черговий уряд країни або у верховну раду.

Оля
5 роки тому

Напевне у Анатолія Кінаха і справді дуже неважнецькі часи настали, якщо він почав тусуватися із збоченцями і шахраями з ТОВ “Адамант”. Не виключено, що це наслідк його старечого маразму, коли люди неадекватно оцінюють ті обставини, в які вони попадають по власній дурнечі.

Дана
5 роки тому

Цікаво, а чи не Іван Пєтухов проплачує дорогу аренду нежитлових приміщень А.Кінаха на Хрещатику? Може в цьому таки причина їх тимчапсової співдружності?