savchenko

Надія Савченко: цяцька злого кукловода чи жарт історії?

ВРУ, Политика, Самые важные новости

01.02.2016 року, листом за № 07/16, я звернувся до Уповноваженої Верховної Ради України з прав людини В.Лутковської з проханням допомогти невинно осудженому (зазначення ПІП даної особи та номеру незаконного кримінального провадження; зазначення ПІП осіб, які за 3000 доларів США замовили вказане ув’язнення невинної людини).
Також, у даному зверненні до Валерії Лутковської, я повідомляв останню про відкриття нашою громадською організацією 72 (сімдесят двох) кримінальних справ:
1) на держслужбовців декотрих держадміністрацій м.Києва та Рівненської області;
2) на працівників СБУ (включаючи начальника і заступника начальника ГУ СВ СБУ Остафійчука Г.В. та В. Маякова);
3) на працівників ГПУ, місцевих прокуратур і прокуратури м.Києва (включаючи ВО прокурора м. Києва Валендюка Олега Сергійовича, керівників місцевих прокуратур і органів прокуратури Рівненщини);
4) на працівників НАБУ (включаючи директора НАБУ Ситника Артема Сергійовича, начальника Управління НАБУ Мержук Володимира Петровича);
5) на працівників поліції (включаючи начальника Національної поліції Хатії Деканоідзе, на керівників майже всіх підрозділів поліції м.Києва та органів поліції Рівненщини).
Крім того, я просив Уповноважену Верховної Ради України з прав людини В.Лутковську спасти життя браннику Рівненського СІЗО (зазначення ПІП особи), так як до нього постійно незаконно застосовуються слідчими Рокитнівського ВП Сарненського ВП ГУ НП в Рівненській області Кибукевич Р.Г. та Євпатом О.О. нелюдські тортури:
1) перебили гумовими кийками ліву нижню кінцівку;
2) пошкодили гумовими кийками хребет;
3) засовували гумовий кийок в задньопрохідний отвір;
4) били гумовими кийками по голові і по м’яких тканинах усього тіла!
При цьому, я повідомляв Валерію Лутковську, що невинно ув’язнений (зазначення ПІП особи) був декілька раз у клінічній смерті в медичній частині Рівненського ізолятору, де і по сьогоднішній час зберігаються фотографії його знівеченого тіла, так як медичні працівники даного СІЗО боялися відповідальності за насильницьку смерть невинної людини, то відповідно робили фотознімки слідів тортур після кожного насильницького допиту слідчими Кибукевич Р.Г. та Євпатом О.О. (за сприяння прокурорів Рокитнівської прокуратури Рівненської області Басич Оксани Володимирівни, Івана Скобуха та Осика Ю.П.).
Однак, взамін очікуваної допомоги невинному і замордованому в Рівненських казематах (зазначення ПІП особи), уповноважена Верховної Ради України з прав людини В.Лутковська нашкодила моїй громадській організації та моєму приватному підприємству.
В.Лутковська вступила в злочинний зговір із генеральним директором ТОВ «Савік Шустер Студія», в результаті чого не тільки покрила вчинені С.Шустером злочини проти проти України, але і проти моєї громадської організації та проти мого приватного підприємства!
В.Лутковська незаконно використала власні владні повноваження з метою впливання на досудове слідство у кримінальному провадженні за № 32015100060000248 від 23.11.2015 року (проти інтересів України), а також на кримінальне провадження щодо вчиненого злочину С.Шестером щодо мене і мого приватного підприємства (яке після втручання В.Лутковської взагалі щезло з Київської місцевої прокуратури №7, де воно і було відкритим в присутності моїх активістів 27.04.2016 року прокурором Грицаєнко Л.І.).
Своїм злочинним листом за № 1-926/16-125 від 27.04.2016 року В.Лутковська повністю припинила досудове слідство і депортацію С.Шустера з України.
Вважаючи у вищій степені ганьбою і депутатською підлістю попирати Конституційні права громадян України саме в той час, коли на східній Україні йде братовбивча війна, і коли кожен сантиметр української свободи политий бочкою крові її героїв, я від імені своєї міжнародної громадської організації написав лист Депутату Верховної Ради України Савченко Надії Вікторівні за номером № 85/16 від 06.06.2016 року в якому повідомив про всі ці провладні бесчинства і тортури над невинними людьми.
Крім цього, у своєму листі я акцентував увагу на незаконному ув’язненні Надії Савченко в московських казематах, і де за її словами вона теж пережила нелюдське приниження гідності і попрання Конституційних прав, та що вона знає як ніхто справжню ціну людської свободи.
Відтак, у прохальній частині своєї заяви за номером № 85/16 від 06.06.2016 року я просив у Надії Савченко:
1. Прийняти до особистого розгляду дану заяву.
2. Втрутитися в посадове бесчинство і бандитизм Рівненської обласної прокуратури та поновити законні права і свободи невинного (зазначення ПІП особи).
3. Взяти під особистий контроль проведення належного досудового слідства по 72 (сімдесят двох) кримінальних провадженнях проти казнокрадів, корупціонерів і посадових бандитів (для чого зобов’язуюсь надати за першою вимогою надати 20 (двадцять) кілограм доказів у документах).
4. Взяти під особистий контроль виконання 14 (чотирнадцяти) Ухвал слідчих суддів щодо внесення до ЄРДР відомостей моїх заяв про вчинення низки кримінальних правопорушень проти казнокрадів, корупціонерів і посадових бандитів (обіцяю за першою вимогою надати матеріали по справі).
5. Посприяти звільненню приватного помешкання невинно ув’язненого (зазначення ПІП особи), яким незаконно заволоділи і в ньому зараз незаконно проживають тричі судимий наркодилер (зазначення ПІП особи) та його подільник-сепаратист (зазначення ПІП особи) та займаються виробленням і збутом наркотиків, а також скупкою і перепродажем бурштину.
6. Посприяти якнайшвидшій заміні керівників і заступників керівників Рівненської обласної поліції і прокуратури, а також керівників всіх районних підрозділів.
7. Зробити все можливе і неможливе, щоби якнайскоріше відсторонити від займаної посади Уповноважену Верховної Ради України з прав людини В.Лутковську, як злочинного елемента, що шкодить інтересам власної держави і співгромадян.
08.06.2016 року, у відповідності до даних рекомендованого повідомлення про вручення кореспонденції, дана заява була отримана уповноваженою особою Надії Савченко – Антоненко (копія доказів надається в додатку).
У відповідності до Закону України “Про звернення громадян”, максимальний термін відповіді на дану заяву від Надії Савченко мав скласти 30 (тридцять) календарних днів.  Однак, навіть і через 2,5 (два з половиною місяці поспіль) ми так і не отримали належної нам відповіді від депутатки ВРУ Савченко Надії!
Запитується, так що ж це за така геройка України, що сама попирає права держави і її громадян (а в нашому випадку – об’єднання громадян)!?
Як для прикладу скажу, що навіть американські Президенти (наприклад, Барак Обама) надають відповіді на листи дітей-українців та кубинців в термін до 30 днів.
І потім, як можна покійно почувати себе після того, як вона прочитала наш лист?
Небезпідставно вважаємо, що в нинішньому ганебному економічному і політичному статусі України, в зайвий раз штампувати чергових Героїв із не героїв України є великою помилкою!
Україну і українців по самісіньке горло уже дістало безконтрольне конвеєрне виготовлення псевдогероїв і і псевдолозунгів!
Нашому українському народові лише потрібна правда і історичний суд громади злочинних і зрадливих можновладців, пихатих казнокрадів і корупціонерів!
Ганьба вам і вашим нащадкам, аморальні запроданці і затяті пройдисвіти.
Вічна слава Україні і її справжнім Героям!

Депутат ВРУ Надія Савченко

Підписатися
Сповістити про
17 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Марина
7 роки тому

Оно и понятно, почему Савченко не ответила и почему не предприняла необходимых депутатский действий. Она же московский шпион, все об этом уже знают. Настоящая Савченко давно умерла от голода и пыток.

Руслан
7 роки тому

на одного хамелеона у верховній раді тепер стало більше. наші пращури не помилялися коли казали: “не дай боже простолюдину да панські халяви”

эдик
7 роки тому

ужасно как измучилась, сутками играя у вождя державы

Зоя
7 роки тому

а навіщо їй ваші проблеми. героєм вона вже стала. у швейцарському банку енотіків доволі. можна і дурака поваляти. якби насправді її хтось катував і якби вона насправді сиділа за гратами, то вона не відверталася б від горя інших, які оказалися в ідентичній ситуації! геть бездарну і непорядну савченко з верховної ради!

Шамиль
7 роки тому

Надя, тебя просит вся страна и парламент, перестань дурочкой прикидываться и иди в АТО. Там ждут тебя великие подвиги, особенно ждут российские журналисты

Маряна
7 роки тому

Для досягнення своєї підлої мети олігархи не вперше придумували вождів і за гроші зубожілого народу чіпляли їм на шию дорогоцінні лаври. Однак, на цей раз кандидатуру на посаду вождя було підібрано завідомо провальну. Запитується, невже на дану роль кращої людини в нашій країні не знайшлося, чи справа утім що наші олігархи від вседозволеності і дурості остаточно деградували і не в стані об’єктмвно оцінити навколишню реальність?

Инна
7 роки тому

петя порошенко придумал на свою голову еще одного дядю ленина, а теперь мозги сушит, что с ним делать и куда его девать

Вячеслав
7 роки тому

Надежда, хватит прикидаться героем. Мы все знаем, что ты московский шпийон! Сдай мандат и вперед на фронт!

Виктория
7 роки тому

Надежда, покайся и сдайся правоохранительным органам. Судьи учтут чистосердечное признание и скостят срок за твои преступления против народа украины

Мустафа
7 роки тому

савченко надю нужно немедленно привлечь за государственную измену (ст. 111 кку)! в верховном совете каждый второй сепаратист и московский шпион

Максим
7 роки тому

савченко надія зажралась по самі вуха: носить пальто за 3 тисячі долярів та катається на вертольоті за 20 000 гривень на годину. запитаєте ви, а звідки у неї взялися такі гроші? відповім вам так як є насправді: з материнських сліз полонених бійців АТО! збирає з них гороші під обіцянку викупити полонених солдат, а сама їх відкрадає. такий собі зробила бізнес, мародерка хренова

Владислав
7 роки тому

Гермафродитка, которая безнадежно больная на всю голову. О каком еще лечении тут можно говорить?

Наташа
7 роки тому

В Харькове какой то блогер написал в инете об изменении границ Украины, и его за это посадили. Надежда Савченко предлагает обменять Крым с главарями ЛНР и ДНР – но СБУ на это почему то закрывает свои глаза и уши?! Это что, политическая дискриминация и маразм или же активное пособничество спецслужб госизмене Надеждой Савченко? Тогда зачем Украине СБУ?

Іра
7 роки тому

А чого ви хотіли від хворої людини? По голосу і габітусу можна без промаху ставити точний діагноз – маніакальна форма шизофренії. Цікавим є дещо інше: як скоро і у який спосіб позбудуться її олігархи: аварія, зрада чи самостріл у підворотній?

Генріх
6 роки тому

Незаконно ув’язнені до Рівненського СІЗО та скалічені нелюдськими тортурами люди неодноразово зверталися до Надії Савченко із проханням висвітлити в мас-медіа незаконне обмеження їх прав і свобод, а також прокурорсько-поліцейське свавілля на Рівненщині. Однак, ця псевдогеройка і псевдодепутатка навіть на надала бранкам Рівненського СІЗО навіть відповіді на оримані від них листи, в порушення Закону України “Про звернення громадян”. Натомість ця явно нездорова на всю голову пройдисвітка, будучи за фахом вертольотчицею, орендувала гвинтокрилого з інструктрором з оплатою 20 000 грн. за 1 годину щоб покататися в небі. В той же самий час, бранки Рівненського СІЗО зашивали свої роти голкою з нитками і… Читати далі »

Ася
6 роки тому

виходячи з інформації сусідів Надії Савченко, її сім’я донедавна жебракувала. коли ж Надія стала депутаткою, тут тобі і шубки за багато тисяч зелених появилися, і особиста політична партія, і гроші на зброю для приватної війни. це що, політична корупція? і взагалі, чому НАБУ досі цієї диверсантки не перевірили?

Яна
5 роки тому

дебілка і транссексуалка знайшла кошти на реєстрацію власної партії і на її недешеве утримування, однак чомусь не знайшла коштів на сплату взносу за участь у своїх президенських перегонах. зовсім не здивуюся, якщо єдиними членами її “партії” є лише її сестра і мати! краще б вони положили Надю в психлікарню, де вона мала бути уже давно. там точно її виберуть такі ж самі як вона психи президентом палати або навіть декількох лікарських палат!