Поліція Дарницького УП ГУ НП у м. Києві

Корупція, шахрайства і бандитизм Дарницького УП ГУ НП Києва

Полиция

19.11.2015 року, приблизно в 11 годин і 30 хвилин, з приводу вчинення неправомірних дій ТОВ «Адамант» і ТОВ “Адамант-Телеком”, я по номеру 102 викликав оперативно-слідчу групу з Дарницького УП ГУ НП в м. Києві. Проте, взамін оперативників, криміналістів та слідчих на місце події прибули:
1) Вишенко Дмитро Володимирович (інспектор патрульної служби);
2) Кулиба Володимир Дмитрович (дільничний інспектор);
3) Кагадій Олександр Григорович (старший інспектор чергового);
4) Довгаль Руслан Борисович (інспектор патрульної служби);
5) Бойченко Дмитро Володимирович (інспектор патрульної служби), та ще троє працівників поліції, які навідріз відмовилися мені показувати свої посвідчення.
Дані працівники поліції на протязі приблизно двох годин чинили на мене значний фізичний і моральний тиск, погрожували мені розправою та застосуванням фізичної сили, принижували мою честь та гідність, обзивали мене, заставляли мене привселюдно демонструвати привезені мною для слідчого докази вчинення податкових злочинів ТзОВ «Адамант» під незаконну відеозйомку працівником цього ж самого підприємства, в порушення ст. 32 Конституції України, п.2 ст. 21 Закону України «Про інформацію», ст. 307 ЦК України і тайни слідства і слідчих дій.
На мною неодноразово надані даним злочинним працівникам поліції пояснення, що вони не являються слідчими і що вони не мають юридичного права на проведення слідчих дій, а також що даний працівник ТзОВ «Адамант», який незаконно знімає мене і моїх свідків може використати мої докази з метою завчасного знищення улік, останні не тільки не припинили даним відеооператором порушувати наші Конституційні і громадянські права, тим самим порушивши вимоги ст. 32 Конституції України, п.2 ст. 21 Закону України «Про інформацію», ст. 307 ЦК України та КПК, в контексті тайни слідства і слідчих дій, але і застосовували фізичну силу ще й до моїх свідків.
Попри все це безчинність і самодурство, дані поліцейські при нашій присутності нагло дозволяли собі нахабно харчуватися за рахунок ТзОВ «Адамант»: пили каву та їли бутерброди.
На мої повторні 7 (сім) скарг в службу 102 впродовж наступних 4 (чотирьох) годин щодо неприбуття оперативно-слідчої групи на адресу: м.Київ, вул. Харьковське шосе, 51-А, мені було надіслано приблизно о 15 годині 30 хвилин слідчого СВ Дарницького УП ГУ НП в м.Києві лейтенанта поліції Голомзюк Віталія Михайловича, який відмовився складати протокол прийняття заяви про вчинення кримінального правопорушення тільки через те, що у нього при собі не було талону-повідомлення про внесення до ЄО і бланку пам’ятки про процесуальні права та обов’язки потерпілого.
Крім того, даний слідчий теж не захистив мої та моїх свідків порушені права щодо проведення працівником ТОВ «Адамант» нами недозволеної відеозйомки.
Приблизно о 16 годині і 00 хвилин слідчий Голомзюк Віталій Михайлович та старший інспектор чергового, майор поліції Кагадій Олександр Григорович на підвищених тонах та у погрозливій формі застосувати проти нас фізичну силу, запропонували мені і моїм свідкам поїхати разом з ними до Дарницького УП ГУ НП в м.Києві, де буцім то в слідчому відділі вони у належний спосіб і приймуть у мене заяву про вчинення кримінального правопорушення ТОВ «Адамант» та нададуть мені пам’ятку про процесуальні права та обов’язки потерпілого.
Однак, як тільки ми вийшли за ворота ТОВ «Адамант», слідчий Голомзюк Віталій Михайлович та старший інспектор чергового Кагадій Олександр Григорович відмовилися нас везти в Дарницьке УП ГУ НП в м.Києві, мотивуючи це тим, що місця в машині для нас трьох осіб не вистачає, однак запропонували нам пройтися біля 300 (триста) метрів (і показали рукою куди саме нам потрібно йти), мовляв, «…в тому домі, що видніється за поворотом, і знаходяться слідчий відділ поліції».
Однак, як насправді виявилося, в тому домі, в який нас скерували слідчий Голомзюк Віталій Михайлович та старший інспектор чергового майор поліції Кагадій Олександр Григорович, насправді не було слідчих.
Виявляється, що це була звичайна дільниця дільничних інспекторів, де за словами чергового тої самої дільниці, ніколи не буває слідчих (вул. Російська, 34).
Черговий даної дільниці дав нам справжній адрес управління поліції Дарницького району, де по-справжньому знаходиться слідчий відділ – вул. Кошиця, 3 а.
Відповідно, ми викликали таксі з даного відділку дільничних інспекторів поліції та прибули до Дарницького УП ГУ НП в м.Києві, де нас ніхто не прийняв. З цього приводу я зареєстрував дві скарги в службі 102.
Згодом ми з активістами знову викликали таксі і поїхали в Київську місцеву прокуратуру №2, де і зареєстрували дві протокольні заяви про вчинення кримінального правопорушення: одну на ТОВ «Адамант», іншу – на працівників вищевказаної поліції.
Дані працівники поліції перевищили свої повноваження та вчинили злочини, що караються ст. 365 КК України.
Небезпідставно вважаю, що це є підставою для звільнення таких поліцейських з лав поліції та притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Поліція Дарницького УП ГУ НП в м. Києві

Поліція Дарницького УП ГУ НП в м. Києві

Поліція Дарницького УП ГУ НП в м. Києві

Поліція Дарницького УП ГУ НП в м. Києві

Підписатися
Сповістити про
8 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Зоряна
7 роки тому

Оце так новий правоохоронний орган. Ця бидлота має в сибірі ліс валити та по концлагерям сидіти, раз так вийшло, що в Україні це не передбачено аваковською, деканоідзівською і порошенківською конституцією та кпк. Такого навіть німці під час окупації києва не витворяли з людьми

Жора
7 роки тому

Эта алкогольная и мародерская подлая морда уже раннее засвечивалась в милицейской ипостаси. Думал, если униформу поменяет, то его никто не узнает

Шамиль
7 роки тому

Живой пример тому, что униформа не делает этих пресмыкающихся людьми. Эти поддонки были раньше милицией, а теперь – полицией. И что, как были раньше мразью, так и на сегодняшний день ей остались

Рома
7 роки тому

ублюдки недоделанные

Владислав
7 роки тому

Эти лягавые выродки, взамен того чтобы идти на войну в зону АТО, из всех сил покрывают преступления предпринимателей за мзду! Таких уродов нужно безжалостно вешать на осветительных столпах и на деревьях, чтобы их байстрюкам-отпрыскам неповадно было делать подобное!

Наташа
7 роки тому

Таких хабарників і стерв’ятників немає не то що в києві, але і в усій Україні! Мою кращу подругу згвалтували ці підарюги прямо у відділку.

Трохим
7 роки тому

Оці вонючі стервятники за відповідний хабар навіть ноги своєї рідної мами потримають, поки її трахатимуть спілоносні бугаї!

Еля
6 роки тому

після деснянського району цей відділ поліції є що найпідрастичніший і найкорупційніший у всьому Києві! банда порошенка добилася того, про що з часів великого холокосту мріяла – влаштувати українцям другий після Гітлера геноцид