сержант поліції Солом’янського управління поліції ГУ НП в м.Києві Пилипчук О.В.

Злочини сержанта Пилипчук О.В. та чергового по 102 Кучеренко

Новости, Полиция

Приблизно в 14 годин 45 хвилини 22.06.2016 року я зателефонував зі свого особистого номеру телефону (зазначення номеру телефону) на короткий номер 102 і викликав оперативно-слідчу групу поліції на адресу (зазначення адреси) за фактом організованого замаху на моє життя, як громадського діяча, вбивством (кваліфікація вчиненого злочину – ст. 112 КК України).
При цьому, коли я телефонував до служби 102, я біля трьох раз наголошував, що оперативно-слідча група має мати при собі спеціальне обладнання для протокольної фото- і відеофіксації знаряддя замаху.
Рівно в 15 годин і 23 хвилини на місце події прибув наряд патрульної служби з двох осіб, в числі яких був інспектор УПП роти № 9 старший сержант поліції Пилипчук О.В. (інший працівник поліції відмовився мені показати своє посвідчення).
Оглянувши місце події добре спланованого злочину (зазначення адреси), останні не вчинили жодної процесуальної дії, а також відмовилися:
1) складати протокол прийняття заяви про вчинене кримінальне правопорушення;
2) складати протокол понятих;
2) фотографувати знаряддя посягання на моє життя вбивством;
4) викликати оперативних працівників, криміналістів та слідчого;
5) підписатися у прийнятті від мене заяви про вчинення кримінального правопорушення.
З цього приводу я повторно зателефонував в міську службу 102 рівно в 15 годин 44 хвилини та поскаржився черговому Кучеренко, який ніяких мір не прийняв, а також категорично відмовився у телефонній розмові з старшим сержантом поліції Пилипчук О.В. надати йому необхідні координаційні вказівки щодо його потрібних дій у даній ситуації.
Як результат, старший сержант поліції Солом’янського управління поліції ГУ НП в м.Києві Пилипчук О.В. та його напарник, який відмовився показати мені своє службове посвідчення, повтікали з місця вчинення злочину, тим самим самі вчинивши злочин, що передбачений ст. 367, 396 КК України.
У зв’язку з тим, що злочинна бездіяльність інспектора УПП роти № 9 старшого сержанта поліції Пилипчук О.В. та його напарника, який відмовився показати мені своє службове посвідчення, призвела до втрати доказової бази замаху на моє життя, вважаю, що в діях вказаних вище працівників Солом’янського управління поліції ГУ НП в м.Києві є склад злочину, що передбачений ст.367, 396 КК України.
Крім того, дані працівники поліції вели себе бездарно, некоректно та непрофесійно.
Небезпідставно вважаю, що в діях інспектора УПП роти № 9 старшого сержанта поліції Пилипчук О.В. є склад злочину, що передбачений ст.367, 396 КК України.
Вищенаписане стало підставою для звернення до Київської місцевої прокуратури №9 м.Києва з заявою про вчинене кримінальне правопорушення інспектором УПП роти № 9 старшим сержантом поліції Пилипчук О.В. та черговим служби 102 Кучеренко, що передбачений ст.367, 396 КК України.
Як результат, проти злочинних інспектора Пилипчук О.В. та чергового служби 102 Кучеренко відкрито кримінальне провадження за № 42016101090000086 від 01.09.2016 року, в якому зараз ведеться відповідне досудове розслідування в СУ прокуратури м.Києва.
Очікуємо на об’єктивні результати досудового розслідування, відповідний суспільний резонанс і на небайдужість мас-медіа.

Сержант поліції Солом’янського УП ГУ НП в м.Києві Пилипчук О.В.

Сержант поліції Солом’янського УП ГУ НП в м.Києві Пилипчук О.В.

старший сержант поліції Пилипчук О.В. єрдр

Підписатися
Сповістити про
11 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Марьяна
7 роки тому

А что этому полицейскому пилипчуку, денюшки не малые платит государство, к тому же дает льготы и даже одевает. Почему бы и в дурака не поиграть. Небось от ежедневного безделия разучился протоколы составлять и ручкой шариковой на бумаге писать

зоя
7 роки тому

мрію побачити цього виродка у ситуації, коли його рідну неньку будуть гвалтувати куча отморозків у нього на очах, а він буде казати мамі: “прости мене нене, але моя робота не дозволяє втручатися процес твого гвалтування і спасати тебе, так як деканоїдзе дозволяє мені лише спостерігати за процесом і щонайбільше – фотографуватися на згадку

Жора
7 роки тому

Эту сепаратистскую морду на рудники бы, а не в погоны одевать и непомерно карманы на враждебной словянским народам униформе нашивать для откатов и хабарей

Шамиль
7 роки тому

Этих тварюк на войну нужно отправить. Пусть своей продажной кровью искупят личные грехи перед людьми и государством

Рома
7 роки тому

казлы вонючие

Владислав
7 роки тому

Милицейские мрази одели пагоны полицейских, но сущность то их собачья осталася прежняя! Это же каким моральным и физическим уродом нужно родиться, чтобы найти для себя работу – издевателя над собственным народом! Нормальные люди на такую работу не пойдут, имея при себе здоровую голову, руки и ноги.

Степа
7 роки тому

цей лягавий підер пилипчук навіть таблички множення не знає. як він міг витримати екзамени і конкурс в грузинсько-подданої деканоїдзе?

Федя
7 роки тому

Мародер і злодій. Дивно що ця тварина ще не сидить за гратами.

Трохим
7 роки тому

Це чмирі а не поліцейські! Ця бидлота краще би в радіоактивних копальнях добувала уранову руду чи то вугілля довбала для потреб держави.

Інга
6 роки тому

От було би добре якби в природі з’явився вірус проти дебілов-ментів! Суспільство одразу очистилося би від цієї корости так як лікарі не лікували би їх.

Вадим
6 роки тому

трикляті ментівські потвори. взамін того що б у належний спосіб виконувати свої посадові обов’язки, вони і пальцями не ворухнуть без отриманого хабаря…