суддя Головчак М.М.

Суддя Головчак Мар’ян Михайлович служить прокурорській мафії

Новости, Суды

26.05.2015 року, листом № 2904/02/1-03/15 суддя Сарненського районного суду Рівненської області Довгий І.І. зобов’язав прокуратуру Рівненської області вчинити низку процесуальних дій, в частині проведення:
1) службового розслідування щодо нелюдських тортур слідчими СВ Рокитнівського ВП Сарненського ВП ГУ НП в Рівненській області Євпат О.О. і Кибукевич Р.Г. особи 1 (зазначення ПІП);
2) призначення судово-медичної експертизи покаліченого слідчими СВ Рокитнівського ВП Сарненського ВП ГУ НП в Рівненській області Євпат О.О. і Кибукевич Р.Г. особи 1 (зазначення ПІП);
3) призначення почеркознавчої експертизи у кримінальному провадженні № 12014180190000760 щодо підробки підписів особи 1 (зазначення ПІП).
10.06.2015 року, на виконання доручення судді Сарненського районного суду Рівненської області Довгого І.І., начальник відділу 04/2/2 прокуратури Рівненської області М.Журавський уповноважив прокурора Рокитнівського району Рівненської області Скобух І.М. організувати перевірку моїх доводів щодо нелюдських тортур особи 1 (зазначення ПІП) слідчими СВ Рокитнівського ВП Сарненського ВП ГУ НП в Рівненській області Євпат О.О. і Кибукевич Р.Г., а також щодо призначення особі 1 (зазначення ПІП) судово-медичної експертизи та почеркознавчої експертизи у судовій справі № 2.571/96/15-к від 05.05.2015 року.
При чому, М.Журавський зобов’язав прокурора Рокитнівської районної прокуратури Рівненської області Скобух І.М. під особистим контролем відпрацювати мою заяву та надати мені відповідь.
14.07.2015 року я подав прокурору Рокитнівського району Рівненської області Скобух І.М. доповнення до заяви про призначення судово-медичної експертизи у судовій справі № 2.571/96/15-к від 05.05.2015 року.
16.07.2015 року, у відповідності до даних рекомендованого повідомлення про вручення кореспонденції, дане доповнення було вручено уповноваженому прокурору Басич О.В.
21.10.2015 року я подав прокурору Рокитнівського району Рівненської області Скобух І.М. заяву про вчинення злочину.
26.10.2015 року, у відповідності до даних рекомендованого повідомлення про вручення кореспонденції, дане доповнення було вручено уповноваженій особі Ковалець.
У порушення ст. 214, 55, 56 КПК України, ч.3 ст. 27, ч.5 ст. 55 Конституції України, Положення про порядок ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань, затвердженого Наказом Генерального прокурора України за № 69 від 17.08.1012 року, прокурор Рокитнівського району Рівненської області Скобух І.М. відомостей жодної із вищевказаних заяв про вчинення кримінальних правопорушень до ЄРДР не вніс та відповідей мені не надав.
Крім того, прокурор Рокитнівського району Рівненської області Скобух І.М. не виконав доручення начальника відділу 04/2/2 прокуратури Рівненської області М.Журавського щодо організації перевірки моїх доводів, доводів покаліченої особи 1 (зазначення ПІП) і доводів адвоката Удода В.Ф., який діяв в інтересах особи 1 (зазначення ПІП), слідчими СВ Рокитнівського ВП Сарненського ВП ГУ НП в Рівненській області Євпат О.О. і Кибукевич Р.Г., що призвело дану особу до інвалідизації (пошкодження м’яких і кісткових тканин лівої ноги, пошкодження судин і нервів, що супроводжуються гнійними незаживаючими впродовж 1,5 років виразками, струсу мозку, пошкодження хребта тощо.
Також, прокурор Рокитнівського району Рівненської області Скобух І.М. не виконав доручення начальника відділу 04/2/2 прокуратури Рівненської області М.Журавського щодо призначення особі 1 (зазначення ПІП) судово-медичної експертизи та почеркознавчої експертизи у судовій справі № 2.571/96/15-к від 05.05.2015 року.
Потенційну бездіяльність прокурора Рокитнівського району Рівненської області Скобух І.М. я неодноразово оскаржував прокуратурі Рівненської області, на що остання теж не реагувала.
Тоді, я двічі звернувся з відповідними скаргами на бездіяльність Рівненської обласної прокуратури до Рівненського міського суду.
З незрозумілих мені причин, моя скарга в зазначений суд 10.07.2015 року та 06.11.2015 року була незаконно розподіленою слідчому судді Рівненського міського суду Головчак М.М., який двічі постановив завідомо неправосудні Ухвали.
А саме, як це йдеться в Ухвалі по справі № 569/9572/15-к від 10.07.2015 року, слідчий суддя Рівненського міського суду Головчак М.М. залишив мою скаргу без задоволення тільки тому, що я порушив, як на його думку, пункт 4 частини 5 ст. 214 КПК України («До Єдиного реєстру досудових розслідувань вносяться відомості про короткий виклад обставин, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення, наведених потерпілим, заявником чи виявлених з іншого джерела), однак при цьому навмисно упустивши ч.1 ст. 214 КПК України (слідчий, прокурор невідкладно, але не пізніше 24 годин після… самостійного виявлення ним з будь-якого джерела обставин, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення, зобов’язаний внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати розслідування). І потім, наскільки мені це відомо, в КПК не зазначено, скільки знаків (символів) має бути вказано у короткому викладі заяви про вчинене кримінальне правопорушення. Більше того, моя заява і була тим джерелом інформації, про яке записано в ч.1 ст. 214 КПК України, що власне і було проігноровано вказаним злочинним слідчим суддею.
Далі, слідчий суддя Рівненського міського суду Головчак М.М. посилається у своїй злочинній Ухвалі на те, що у буцім-то у моїх заявах «…не зазначено викладу обставин, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення. В скаргах не має об’єктивних даних, які вказують про вчинення злочину працівниками правоохоронних органів»!?
А хіба ж не є тими самими даними про вчинення злочину факти нанесення тяжких тілесних ушкоджень особі 1 (зазначення ПІП) слідчими СВ Рокитнівського ВП Сарненського ВП ГУ НП в Рівненській області Євпат О.О. і Кибукевич Р.Г., що призвело до його інвалідності?
А хіба не є мною зазначеним виклад обставин, коли прокурор Рокитнівського району Рівненської області Скобух І.М. навмисно уникнув виконання вимог Сарненського районного суду Рівненської області та доручення начальника відділу 04/2/2 прокуратури Рівненської області М.Журавського щодо призначення особі 1 (зазначення ПІП) судово-медичної експертизи та почеркознавчої експертизи у судовій справі № 2.571/96/15-к від 05.05.2015 року?
Також, хіба не є тими самими об’єктивними даними, що особа 1 (зазначення ПІП) і досі являється калікою після таких тортур?
І це попри те, що у судовій справі № 2.571/96/15-к немає жодного доказу винуватості особи 1 (зазначення ПІП), і що Апеляційний суд Рівненської області 22.01.2016 року скасував незаконний вирок Сарненського районного суду Рівненської області.
Що ж до Ухвали по справі № 569/15217/15-к від 06.11.2015 року, слідчий суддя Рівненського міського суду Головчак М.М. залишив мою скаргу без задоволення тільки тому, що як на його злочинну суддівську думку, в моїй заяві «…не має об’єктивних даних, які свідчать про вчинення злочину. Не зазначено короткого викладу обставин, що свідчать про вчинення кримінального правопорушення прокурором Скобух І.М.», то це вже зовсім не витримує критики.
З яких це пір надано право злочинному судді Головчак М.М. вирішувати, що буде злочином, а що ні, коли по суті справи потрібно було вирішувати лише факти не внесення до ЄРДР Рівненською обласною прокуратурою моєї заяви про вчинення злочину прокурором Скобух І.М. (ст. 26 КПК України). І потім, із чого взяв злочинний суддя Головчак М.М., що прокурор Скобух І.М. має особисте право садити невинних людей за грати, а потім їх калічити та підробляти підписи у справі суду, а також не виконувати доручення суддів Сарненського суду та своїх безпосередніх начальників з обласної прокуратури?
І накінець, яке має право не проводити прокурор Скобух І.М. призначеної судом експертизи та службового розслідування?
Відтак, в діях слідчого судді Рівненського міського суду Головчак М.М. вбачаються повторні злочини, що пов’язані із винесенням завідомо неправосудних рішень, що переслідуються ст. 375 КК України, що стало причиною відкриття проти нього кримінальної справи.

Суддя Головчак Мар’ян Михайлович

Головчак Мар’ян Михайлович

Підписатися
Сповістити про
11 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
боєць АТО
7 роки тому

Ця сепаратисьтська навол-ч зухвало мародерствує в Рівненському тилу в той самий час, як ми щодня безславно помираємо на східних фронтах України.
Нам, українським захисникам, не зовсім зрозуміла політика уряду щодо вседозволеності і безкарності злочинних суддів рівненщини.
Виходить так, що ми насправді захищаємо не Україну, а інтереси кучки тилових збоченців, які роками тероризують наших невинних рідних і близьких

Митя
7 роки тому

этот мошенник головчак марьян разводит людей в упряжке с судьей баглик сергеем и судьей петром денисюком. последний крышует всех своим кумом с гпу на случай пожара. Как ни странно, на этот раз чтото не сработало, коль судья головчак ходит под криминальной статьей

Али
7 роки тому

ваша запятнанная честь марьян головчак, когда пойдем с повинной в сбу? не по понятиям ты поступаешь даже как для вора: кидаешь без разбору всех – людей и державу!

Вячеслав
7 роки тому

а вот марьян головчак всплывет даже поверх гамна африканского алигатора, если только его брюхо не вспороть и не набить янтарем в перемешку с наркотиками, на которых он и доселе живет

Виктория
7 роки тому

Марьян головчак, как я понял, также заразился на свиноферме у петра денисюка.Судя по тому, как он безпрерывно беспредельничает, он стоит четвертым в блатной очереди ровенских должностных преступников. Никак не пойму, в чем прикол во всех этих криминальных тусовках: “Украл, выпил – в тюрму”! Знают же недоумки, что рано или поздно их поймают и посадят, так все равно же крадут, требуют и берут взятки, выносят неправосудные решения, покрывают наркодиллеров и янтарных магнатов и т.д. А может это последствия родовой травмы или генетические аномалии? Тогда может есть смысл создавать концентрационные лагеря и отправлять массово туда этих бандитских суддей вместе с их семьями,… Читати далі »

Эрик
7 роки тому

марьян, не слушай никого. держись крепче за штаны пети денисюка и он тебя прокормит салом даже во времена войны и повальной голодовки

Мустафа
7 роки тому

затыкачка заднепроходного отверстия петра денисюка. вечно живет чужими мозгами и в постоянной боязни быть пойманным за содеянные им преступления

Федір
7 роки тому

А цього помічника свинопаса Денисюка вже давно треба було звільнити зтроботи і притягнути до карної відповідальності за корупцію, за казнокрадство і посібництво в злочинах Петра Денисюка.

Владислав
7 роки тому

И зачем только нам война с этой Россией, если власть имущих досмерти затравливает собственный народ вот такими моральными уродами?

Степа
7 роки тому

Этот судья явно болен на всю голову! Кроме того, его прыщава морда – это следствие неправильной половой ориентации!

Вася
7 роки тому

Цей суддя мар’ян – криса вонюча, що тхне потом і спермою на весь суд. постійно домагається рівненських проституток, при чому – безоплатно. а коли вони йому відказують – просить поліцейських кнурів, щоби вони штафували їх!