Алдошина_Ірина_Леонідівна_фото

Алдошина Ірина Леонідівна краде теплову енергію і варить самогон

Люди, Новости

Громадянка Алдошина Ірина Леонідівна, 1959 року народження, що мешкає в квартирі 179 по вулиці Олексія Шовкуненка,3 в м.Києві, впродовж багатьох років поспіль незаконно виготовляє алкогольні вироби та збуває їх населенню Солом’янського району м.Києва.
Алкогольні випари, що утворюються від процесу самогоноваріння, отруюють повітря, яким змушені дихати всі мешканці будинку №3, в тому числі діти, підлітки і перестарілі люди.
Крім того, громадянка Алдошина Ірина Леонідівна, незаконно поставила кран на централізованому опаленні з метою несанкціонованого викрадання теплої води (тепла).
При чому, таке викрадання теплової енергії відбувається за попередньою змовою групою осіб, до числа яких належать посадові особи ЖЕД-902 та її цивільний чоловік.
Впродовж дня, коли з централізованого опалення Алдошина Ірина Леонідівна незаконно зливає гарячу воду для потреб особистого використання та для самогоноваріння, виникають вібрації в стояках-трубопроводах, які проходять через жилі і нежилі приміщення, та спричинюють страждання від сильних звуків та ревінь.
Таке регулярне викрадання теплової енергії з центрального трубопроводу загрожує реальному аварійній стану нашому будинку та котельній.
Через такі викрадання теплової енергії щороку, в опалювальний період, тепломережі будинку №3 по вул. О.Шовкуненка прориває чи не кожні 7-14 днів, на що витрачаються значні кошти з бюджету м.Києва.
За наданими нам поясненнями Алдошиною Іриною Леонідівною, у такий спосіб остання уникає оплати за теплову енергію ПАТ «Київенерго».
Тобто, Алдошина Ірина Леонідівна розірвала угоду з ПАТ «Київенерго” на подачу гарячої водопровідної води, однак і досі користується нею через незаконне самопідключення до батареї центрального опалення.
Відповідно до вищенаписаного, вважаємо що в діях Алдошиної Ірини Леонідівни є склад злочину, що передбачений ст. 188 (1), 203 КК України.
Таким чином, відомості щодо вчинення правопорушень громадянкою Алдошиною Іриною Леонідівною мають всі ознаки злочину, що передбачені ст.188 (1), 203 КК України та підлягають невідкладному внесенню до Єдиного реєстру досудових розслідувань і є підставою для початку проведення досудового розслідування.
Відповідно до вищезазначеного, нами були подані відповідні заяви про вчинене кримінальне правопорушення до до СВ Солом’янського УП ГУ НП в м. Києві і Київської місцевої прокуратури №9.
Очікуємо належної реакції даних силових структур, небайдужої громадськості і мас-медіа.

Алдошина І.Л.

Алдошина Ірина Леонідівна

Алдошина Ірина Леонідівна

Алдошина-Ірина-Леонідівна-єрдр

Підписатися
Сповістити про
11 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Миша
7 роки тому

Ирина Алдошина та еще мошенница и алкоголичка. Продала мне литру карбитного самогона, после которого попал в больницу с образовавшимися множественными язвами желудка и панкреатитом. Буду обращаться в прокуратуру, пусть судят эту сучку и тараканью тварь за отравление некачественным самогоном!

Федя
7 роки тому

Був я у цієї сучки пару раз. Вся хата в тараканах. Таке враження, що вся квартира ходуном ходить, а не оті таракани, які обліпили практично все: стіни, стелю, диван, стіл, посуд, холодильник і навіть ванну. Я чуть не виблював від того вигляду, не кажучи вже їдкий сморід та алкогольний перегар

Руслан
7 роки тому

Ця алкогольна тварюка живе виключно на доходах від шантажів і домагань. Свої принципи ніколи не міняє: знаходить жертву і тривало тероризує скаргами в практично всі інстанції. До своїх скарг долучає підписи співмешканців по житловому дому, які нібито є безпосередніми свідками певної події, і які нібито виступають на стороні обділеної у певних правах Алдошиної. Однак, ці підписанти навіть і не здогадуються, насправді для яких цілей Ірина Алдошина їх збирає і для чого згодом використає. Збираючи підписи, ця шахрайка підписантам розказує, що вона їх буде голоси буде використовувати виключно для їх блага: для прибирання житлових під’їздів або прибудинкової території, або ж для… Читати далі »

Владислав
7 роки тому

Только в нашей родной стране за соответствующую мзду покроют любое ваше преступление, даже если эта самая страна рушится от экономического кризиса! В какой такой цивилизованной стране будут покрывать преступления человека, который наносит урон экономике?

Шура
7 роки тому

Ця алкоголічка щодня п’янствує і горлає з балкону. І як би це залізти до неї на балкон і зіпсувати самогонний апарат? Невиносимий сморід і галас, що шугає навіть її рідних тарганів!

Мопс
6 роки тому

а чим синявка заплатить ще за дані послуги: смердючою мандою чи гемороїдальною дупою?

Ірка
6 роки тому

Поки ЖЕДами будуть керувати алкоголіки і корупціонери, такі як Дудар Микола, а в майстрах ходитимуть смердючі ментівські відброси, такі як Олефіренко Миколай, доти державні ресурси будуть розкрадатися між такими відбросами суспільства як оця гидота Алдошина Ірина…

Діна
6 роки тому

Алкогольна потвора Ірина Алдошина відправляє свої природні нужди у відро, а потім свою сечу та фекалії виливає на голови студентам, які відпочивають на лавочках біля дому. Хтось таке раніше бачив?

Андрій
6 роки тому

Я і не таке раніше бачив. Ірина Алдошина живе в громадському шлюбі із якимось там дебілом, що частенько вигулює свою зачумлену собачку. Проживаючи в домі №3, що стоїть на вул. Шовкуненка, я часто проходжу через подвір’я цього дому, а тут тобі така порнокартина: Ірина Алдошина робить менует якомусь мужичку на дитячому майданчику, час від часу перериваючись від цього діла, вона намагалася підвищити ціну на свою послугу. Мужик виявився нервовим і послав її нахрен і пішов собі геть, не заплативши нічого. Ірина Алдошина бігла за ним аж до повітрофлотського проспекту і погрожувала йому поліцією і якимось там депутатом…

Лілія
6 роки тому

Таке не кожен день побачиш щоби долбана алкоголічка паралельно була ще й заядлим алкогольним тіньовим магнатом

Тимофій
6 роки тому

Алкогольна мавпа без електрики самогон варити не навчилася? Чи самогонковий бізнес вимагає кримінальної заощадливості? І хто тільки купує в цієї туберкульозної сифілітички цей самогон?