боровець жанна миколаївна

Шахрайства Боровець Ж.М. та Берташ О.С. з Рокитнівської РДА

Госучреждения, Новости

05.05.2015 року я звернувся із заявою до начальника служби у справах дітей Рокитнівського р-ну Рівненської області Боровець Жанни Миколаївни з повідомленням про порушення прав чотирьох малолітніх дітей та щодо неналежних умов їх проживання в неповній сім’ї наркодилерки і жінки легкої поведінки (зазначення ПІП та адреси її проживання).
В своїй заяві до Боровець Жанни Миколаївни я висвітлював такі факти жахливих умов проживання чотирьох неповнолітніх дітей, двоє з яких являються інвалідами:
1) відсутність у дітей індивідуальних ліжок для спання;
2) відсутність у дітей постільної та натільної білизни у достатній кількості;
3) проживання дітей в умовах повної антисанітарії;
4) недостатності дитячої їжі: в об’ємі, по якості та по різновиду;
5) проживання дітей в умовах постійних сварок, бійок, зловживання алкоголем, наркоманії їх рідної мами та інших родичів;
6) проживання дітей в умовах постійних стресів та переляків;
7) вдихання дітьми шкідливих наркотичних випаровувань від незаконного їх виробництва та збуту;
8) вдихання дітьми шкідливого пилу та радіоактивного повітря від зберігання в домі великої кількості бурштину, а також від процесу його очищення;
9) проживання дітей в умовах проституції власної мами;
10) проживання малолітніх дітей з коханцями своєї мами;
11) проживання малолітніх дітей з тричі судимим наркоманом і наркодилером з м. Харкова (зазначення ПІП);
12) проживання дітей в умовах прохідного двору, так як в їхньому домі постійно ведеться скупка і перепродаж бурштину;
13) проживання дітей в умовах прохідного двору, так як в їхньому домі постійно ведеться незаконний продаж наркотичних виробів;
14) неотримання малолітніми дітьми-інвалідами комплексного лікування (і досі не було проведено жодного курсу);
15) неотримання малолітніми дітьми-інвалідами специалізованого санаторно-курортного лікування (не було жодного разу);
16) неотримання малолітніми дітьми-інвалідами курсового реабілітаційного лікування (не було жодного разу);
17) що у здорових та хворих малолітніх дітей немає іграшок та ігрових майданчиків;
18) що у малолітніх дітей немає спеціального дитячого посуду (що є загрозою для них заразитися венеричними і побутовими інфекційними хворобами від власної мами та її коханців);
19) що малолітні здорові діти та діти-інваліди жодного разу не отримали повного діагностичного обстеження та не проходили комплексних оглядів лікарів вузьких спеціальностей, що передбачено регламентом «Диспансерізації хворих» МОЗ України, і т.д.
Приблизно 08.05.2015 року голова Рокитнівської районної державної адміністрації, ознайомившись із моєю заявою про порушення прав малолітніх дітей, приймає рішення про термінове створення комплексної комісії та про виїзд її 13.05.2015 року в неблагополучну сім’ю (зазначення ПІП матері дітей та її адреси).
11.05.2015 року начальник служби у справах дітей Рокитнівського р-ну Рівненської області Боровець Жанна Миколаївна злочинно попереджає в телефонному режимі працівників сільської Ради с.Вежиця Рокитнівського району Рівненської області про призначену на 13.05.2015 року районною державною адміністрацією комплексну перевірку умов проживання чотирьох малолітніх дітей з неблагополучної сім’ї (зазначення ПІП матері).
Того ж самого дня не забарилася злочинний посадовець Боровець Жанна Миколаївна також попередити про приїзд комплексної комісії і горе-маму чотирьох діточок.
13.05.2015 року, в момент приїзду комісії з Рокитнівської районної державної адміністрації, на них уже чекали переповнені столи з різнобарвною їжею і з чималим набором алкогольних напоїв. Горе-матір нещасних дітей, спеціально за ради такої події зарізали свинню та запаслися оковитою зі свого власного самогонного апарату.
Як наслідок, комплексна комісія з Рокитнівської районної державної адміністрації, з оселі неблагополучної сім’ї вже повзла рачки, навряд чи пам’ятаючи, чого і заячім їх туди відряджали державні мужі, однак в руках міцно тримаючи сумки із свіжою свинячою даниною.
Алкогольний дурман настільки отруїв мізки корупційної комісії, що ні один член не взмозі був запам’ятати номер будинку, в якому пиячили майже цілий день, а потім в дорогу ще й набивали свининою свої резинові торби (28 номер будинку прийняли за номер 50, про що і записали у висновку своєї злочинної перевірки).
08.06.2015 року я отримав лист за № 2437/02-23/15 від першого заступника голови Рокитнівської районної державної адміністрації Берташ Олексія Сергійовича та від начальника служби у справах дітей Рокитнівського р-ну Рівненської області Боровець Жанни Миколаївни феноменального змісту.
Фактично це не був лист, а фантасмогорія на тему корупційної шизофренії-олігофренії районного рівня номенклатури в особі Боровець Жанни Миколаївни та Берташ Олексія Сергійовича.
Все ж, я з великою натяжкою прийняв цього листа як за висновок проведеної комплексної перевірки органом опіки та піклування Рокитнівської райдержадміністрації.
Однак, піддавши сумніву такому бездоганному результату проведеної перевірки, я 08.06.2015 року передзвонив до сільради с.Вежиця Рокитнівського району де дізнався, що насправді сільрадою с.Вежиця не видавалась характеристика на горе-маму чотирьох нещасних дітей саме у такому викладі, на який посилалися злочинні автори згаданого листа (ознаки службового підроблення – ст. 366 КК України). Крім того, злочинні посадовці Берташ О.С. та Боровець Ж.М. при проведенні фактичної перевірки за моєю заявою допустили такі злочини:
1) зловживання владою або посадовим становищем (ст. 364 ККУ);
2) перевищення влади або посадових повноважень (ст. 365 ККУ);
3) службова халатність (ст. 367 ККУ);
4) одержання хабара (ст. 368 ККУ)!
Доказом цьому може слугувати те, що вони навмисно уникнули розгляду мною наданих чи не найважливіших доказів щодо порушення прав малолітніх дітей в частині:
1) відсутність у дітей постільної та натільної білизни у достатній кількості;
2) недостатності їжі: в об’ємі, якості та по різновиду;
3) проживання дітей в умовах постійних сварок та бійок, зловживання алкоголем, наркоманії їх рідної мами та інших родичів;
4) проживання дітей в умовах постійних стресів та переляків;
5) вдихання дітьми шкідливих наркотичних випаровувань від незаконного їх виробництва та збуту;
6) вдихання дітьми шкідливого пилу та радіоактивного повітря від зберігання в домі великої кількості бурштину, а також від процесу його очищення;
7) проживання дітей в умовах проституції власної мами;
8) проживання малолітніх дітей з коханцями своєї мами;
9) проживання малолітніх дітей з тричі судимим наркоманом і наркодилером з м.Харкова;
10) проживання дітей в умовах прохідного двору, так як в їхньому домі постійно ведеться скупка і перепродаж бурштину;
11) проживання дітей в умовах прохідного двору, так як в їхньому домі постійно ведеться незаконний продаж наркотичних виробів;
12) неотримання дітьми-інвалідами комплексного лікування (і досі не було проведено жодного курсу!);
13) неотримання малолітніми дітьми-інвалідами специалізованого санаторно-курортного лікування (не було жодного разу);
14) неотримання малолітніми дітьми-інвалідами реабілітаційного лікування (не було жодного разу);
15) що у здорових та хворих малолітніх дітей немає іграшок та ігрових майданчиків;
16) що у малолітніх дітей немає спеціального дитячого посуду (що є загрозою для них заразитися венеричними і побутовими інфекційними хворобами від власної мами та її коханців);
17) що малолітні здорові діти та діти-інваліди жодного разу не отримали повного діагностичного обстеження та не проходили комплексних оглядів лікарів вузьких спеціальностей, що передбачено регламентом «Диспансерізації хворих» МОЗ України, і т.д.
Крім того, Берташ О.С. та Боровець Ж.М. у злочинний спосіб зазначили у своєму висновку перевірки, що ніби-то у малолітніх дітей є власні ліжечка, що було зухвалою неправдою.
Як не дивно, цю зухвалу брехню спростувала підлегла Боровець Жанни Миколаївни – головний спеціаліст сектору з опіки, піклування та усиновлення дітей Близнюк Лариса Федорівна, 07.05.1974 р.н., що проживає по вул. Короткій,17 в смт. Рокитне, Рівненської області, (номер телефону 066-8026449), яка проводячи експертну-бесіду з дитиною-інвалідом Дмитром встановила та письмово зафіксувала у вигляді висновку той факт, що дана дитина неодноразово раніше спала з дідусем та бабусею через недостачу ліжок.
Тобто, слова дитини-інваліда Дмитрика та висновок Близнюк Лариси Федорівни щодо психічного стану цієї дитини, остаточно спростовують висновок виїзної перевірки Берташ О.С. та Боровець Ж.М. в частині достатності ліжок для спання усім малолітнім дітям. А відтак, висновок перевірки Берташ О.С. та Боровець Ж.М. по даному питанню вже є підробним.
Потім, Берташ О.С. та Боровець Ж.М. зумисно не відобразили у своєму висновку перевірки численних фактів постійних бійок в домі проживання малолітніх дітей, хоча про це щоразу чули на судових засіданнях.
А саме, мама малолітніх дітей (зазначення ПІП) та дружина громадянина (зазначення ПІП), що проходять по справі суду за № 2.571/96/15 як свідки, дали свої покази на суді, що вони неодноразово били по голові громадянина (зазначення ПІП) розпеченою сковорідкою та металевим совком, внаслідок чого той отримав тілесні ушкодження, з приводу чого і неодноразово проходив судово-медичну експертизу. При цьому всьому зауважу, що всі ці бійки та сімейні чвари завше відбувалися на очах у всіх дітей: здорових і хворих.
Потім, явно зі злочинних міркувань, Берташ О.С. та Боровець Ж.М. не захотіли взяти свідчення в батька цих чотирьох дітей та у його рідної мами, так як вони надали б досить не вигідну для Берташ О.С. та Боровець Ж.М. інформацію.
А саме, зазначені особи могли надати об’єктивну інформацію для комісії про розпусницьке життя мами малолітніх дітей (зазначення ПІП), а також щодо її аморального способу життя.
Також дані особи могли розказати комісії, як малолітні діти голодували та не отримували належного лікування, рівно як і їх хворий батько, в той час як горе-мати вела аморальне і розпусницьке життя.
З корупційних причин Берташ О.С. та Боровець Ж.М., при складанні висновку виїзної перевірки, приховали покази батька мами малолітніх дітей та мої покази щодо злочинної діяльності матері малолітніх дітей (зазначення ПІП): участь у наркодилерстві і бурштиновому бізнесі.
І накінець, Берташ О.С. та Боровець Ж.М. не відобразили у висновку підробленої перевірки того факту, що в помешканні матері малолітніх дітей (зазначення ПІП) додатково проживають:
1) коханець мами малолітніх дітей (з м. Луганська);
2) двоюрідний брат мами малолітніх дітей (з м.Харкова).
Також Берташ О.С. та Боровець Ж.М. неправдиво зазначили у своєму шахрайському висновку перевірки, що малолітні діти громадянки (зазначення ПІП) проживають разом з обома батьками, а насправді – тільки з мамою, так як батька цих самих дітей (зазначення ПІП) їх мама покинула у тяжко хворому стані за ради розпусницького життя.
Відповідно до вищенаписаного, у незаконних діях Берташ О.С. та Боровець Ж.М. вбачається склад злочину, що передбачений ст. 364, 364-1, 365, 366, 368, 396 КК України.

жанна боровець

боровець жанна

берташ олексій сергійович

боровець жанна

жанна боровець

Підписатися
Сповістити про
9 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Аслан
7 роки тому

Зажралась небось на детских слезах коррупционная гнида. Это же какой сволочью нужно быть, чтобы воровать у детишек. Таких потаскух нужно живьем стравливать свиньям, чтобы жизнь порядочных дюдей не портили и чтобы у детей никто не отбирал права на счастливое и беззаботное детство

Руслан
7 роки тому

З цією безпробудною потаскухою колись зустрічався мій товариш. Ми тоді з ним ще навчалися в Києві в інституті. На суботу і неділю він приїжджав до неї в гості в Рокитно (у неї там була однокімнатна квартира на 2 поверсі, близько старого аеропорту). Потім ми неділями ржали, що Жанна в спільній постілі заявила моєму товаришу про те, що вона ще являється цілочкою. Тоді мій друг звернувся до свого високопоставленого родича з проханням дізнатися, як живе і чим дише ця молода на той час вчителька із села Березного Рівненської області. Результати були вражаючими. Як виявилось, цю шизофренічну цілочку перетрахали чи не все… Читати далі »

Маряна
7 роки тому

ця тварюка настільки зажралась дитячими сльозами, що давно втратила елементарні людські цінності: стид, сором, богобоязнь, самокритику, поміркованість, співстраждання, співчуття, відчуття норми. нормальна людина на її місці давно пішла би в ліс і повісилася на першій попавшійся гілляці. так ні ж бо, це стерво мусить усіх мордувати, включаючи свого сина, дочку і чоловіка!

федор
7 роки тому

нужно быть законченной тварью, чтобы отбирать еду и вещи у сиротских детей, чтобы кормить и одевать ими собственных двоих байстрюков. так даже звери не поступают!

Вячеслав
7 роки тому

Этот шизонутый Берташ и шалава Боровец беспредельщики. А с беспредельщиками нужно поступать строго и в соответствии с законами военного времени, который сейчас у нас есть.
А зажратых их жен и отпрысков – нужно по шахтам и рудникам на перевоспитание

Владислав
7 роки тому

Во дают, эти мрази продажные. Одни погибают в зоне АТО, борясь за свободу и независимость Украины, а другие – эту самую Украину разбазаривают за сало и мясо в глубоком тылу. Вечные проклятия вам и вашим детям, коррупционные твари, и не найти вам покоя на этой земле, пока льются слезы вдов и матерей убиенных солдат и мирного населения донбаса.

Олеся
7 роки тому

Шлюшка Жанна і триперний кобель Берташ напевне вже давно п’ятами накивали. Або бурштином відкупилися перед продажним Луценко. Геть продажних виродків із нашої країни!

Андрій
7 роки тому

эта грязная рокитновская шлюха прошла крым и рым. боровец живет за принцыпом: кабы дали больше и засунули по дальше!

Олена
4 роки тому

Навряд чи на усій Рівненщині можна знайти ще одну таку аморальну особу як Жанну Боровець. Брудна дешева шалава, мразь вищого гатунку! Щоб отримати роботу в Рокитнівському РДА – переспала майже з половиною того самого РДА! А коли зайняла чуже місце – начальника відділу захисту малолітніх дітей, то почала вимагати хабарі навіть з безхатченків і пенсіонерів. При чому, сама називала ціни таких хабарів або назви товарів для подарунків (якщо людина малозабезпечена). Тому і не дивно, що через ці самі “подарунки” Жанна стала лише за один рік алкашем. Шкода її батьків, які працюючи в школі, мусили весь час соромитися такої негідної дочки!