углава гізо трістанович

Злочини заступника керівника НАБУ Углава Гізо Трістановича

НАБУ, Новости

02.03.2016 року було винесено Ухвалу по справі №760/3479/16-к слідчим суддею Солом’янського районного суду м.Києва, якою було зобов’язано уповноваженого детектива НАБУ протягом 24 годин розглянути в порядку ст. 214 КПК України мою заяву від 16.02.2016 року про вчинене кримінальне правопорушення керівником Київської місцевої прокуратури №2 Доценко В.О., процесуальними керівниками у кримінальному провадженні за №42015100020000229 від 14.12.2015 року Даніловою Ю.І., Клижко А.О., Шапран О.В. та слідчим СВ Дарницького УП ГУ НП в м. Києві у даному провадженні Вознюк О.Я., передбаченого ст. 364, 366, 367, 368 КК України.
Однак, станом на 14.11.2016 року вимоги Ухвали по справі за №760/3479/16-к слідчого судді Солом’янського районного суду м.Києва залишаються так і не виконаними.
02.03.2016 року було винесено ще одну Ухвалу по справі №760/3475/16-к слідчим суддею Солом’янського районного суду м.Києва, якою було зобов’язано уповноваженого детектива НАБУ протягом 24 годин розглянути в порядку ст. 214 КПК України мою заяву від 16.02.2016 року про вчинене кримінальне правопорушення слідчим першого СВ СУ прокуратури м.Києва Лисенковим М.О., передбаченого ст. 364, 366, 367, 368 КК України.
Однак, станом на 14.11.2016 року вимоги Ухвали по справі за №760/3475/16-к слідчого судді Солом’янського районного суду м.Києва залишаються так і не виконаними.
На мої неодноразові заяви та скарги з цього приводу до керівника детективів НАБУ мені було надіслано 30.05.2016 року за № 02-204/17214 письмову відповідь першим заступником директора НАБУ Углава Гізо Трістанович та юрисконсультом Снєгірьовим Олександром Михайловичем.
Даним листом мені повідомлялося, що вищевказаних Ухвал слідчого судді Солом’янського районного суду м.Києва перший заступник директора НАБУ Углава Гізо Трістанович виконувати не буде.
Крім того, для мене, як для заявника та правозахисника міжнародної громадської організації є більше чим незрозумілим, з яких підстав Углава Гізо Трістанович та юрисконсульт Снєгірьов Олександр Михайлович, працюючи у відділі звернень громадян, наділили себе повноваженнями розглядати звернення громадян, які звернулися до детективів НАБУ у порядку ст. 214 КПК України та на підставі Наказу Генерального прокурора України за № 139 від 06.04.2016 року?!
У відповідності до Наказу Генерального прокурора України за № 139 від 06.04.2016 року та на підставі ст. 214 КПК України, таким правом наділений лише керівник управління детективів НАБУ! Останнє більше чим доказує перевищення службових повноважень Углава Г.Т. та Снєгірьовим О.М.
Враховуючи вищенаписане, небезпідставно вважаю що в діях першого заступника директора НАБУ Углава Г.Т. та юрисконсульта Снєгірьова О.М. є склад кримінального правопорушення, що передбачене ст. 111, 382, 396 КК України.
Тобто, Углава Г.Т. та Снєгірьов О.М., напевне через підривну співпрацю з московським ворогом, своєю потенційною бездіяльністю навмисно підривають віру українців у справжній курс теперішньої політики, знищують дух патріотизму, сіють паніку, зневіру, незадоволеність, тим самим настроюють народ України проти власної держави і урядовців, а зрештою – підривають її обороноздатність !Углава Г.Т. та Снєгірьов О.М. умисно вчиняють посадові діяння на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній чи інформаційній безпеці України. Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їхнім представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України має безжально каратися, доки сепаратисти не розпочали воєнні дії на території столиці України – м.Києва.

заступник директора НАБУ Углава Гізо Трістанович
Углава Гізо

Гізо Углава

Углава Гізо Трістановича ЄРДР

Підписатися
Сповістити про
6 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Эрик
7 роки тому

углава тристанович рьяно саботировал идею демократических преобразований органов прокуратуры грузии, за что и подался в бега, а теперь окончательно подрывает основы органов прокуратуры в Украине из своей кануры в набу, за что его порошенко поощряет. Складывается впечатление, что эти дуроманы сами не ведают что творят, а хохлы с завидным спокойствием эти гестаповские эксперименты ставить над собой им разрешают

Борис
7 роки тому

Гізо, давай повертайся у свою зачухану грузію. Нас уже по горло дістали ваші бандитські штучки. Ми самі дамо собі ради і без вашої смердючої допомоги.

Мустафа
7 роки тому

углава также есть одним из жополизов путина. он предал америку и родную грузию за кусок путинского огрызка, а теперь приехал в украину, чтобы и тут саботировать демократическое обустройство и спокойную жизнь. каждый день его пребывания у руля набу – это мощный удар кувалдой по голове украинской независимости

Федір
7 роки тому

Америка найняла цього підкупного політичного злочинця і втікача з рідної для нього Грузії, яку він продав з патрохами дяді СЕМУ за 30 срібляників, для ідентичної підривної діяльності, однак на цей раз – уже українській держави

Владислав
7 роки тому

И зачем только нашим украинским жидам эти грузинские мародеры? Толком и разговаривать не умеют, а им видишь порулить нашей державой давай. Весь мир смеется, что Украину заполонили грузинские мошенники, которые продали свою страну америке за 30 серебренников, оставив себя и своих детей без родины.

Діма
7 роки тому

Не хіло цей грузинський чурбан влаштувався у нас в державі. Бере круті откати, а йому Україна за це ще й зарплату у 120 000 грн. в місяць платить. Во мойо! Так вам, хохли і треба!