мер м. Києва В.Кличко

Мер м.Києва Кличко Віталій Володимирович кришує злочинців

Госучреждения, Самые важные новости, Чиновники

30.01.2016 року особа 1 подав запит за вих. № 04/16 ВО директора та головного архітектора Департаменту містобудування та архітектури Київської міської державної адміністрації Бондар Г.В.
щодо рейдерського заволодіння земельною ділянкою (в тому числі – дитячого майданчика) в Дарницькому районі м.Києва та незаконного зведення стаціонарних і тимчасових споруд ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком», що реально загрожують життю і здоров’ю мешканцям (в тому числі дітей) прилеглих територій. Однак, належної відповіді особа 1 досі так і не отримав.
12.02.2016 року особа 1 подав повторний запит за вих. № 15/16 ВО директора та головного архітектора Департаменту містобудування та архітектури Київської міської державної адміністрації Бондар Г.В. щодо заволодіння земельною ділянкою (в тому числі – дитячого майданчика) в Дарницькому районі м.Києва та незаконного зведення стаціонарних і тимчасових споруд ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком», що реально загрожують життю і здоров’ю мешканцям (в тому числі дітей) прилеглих територій. Однак, належної відповіді особа 1 досі так і не отримав.
17.02.2016 року особа 1 подав вимогу за вих. № 29/16 ВО директора та головного архітектора Департаменту містобудування та архітектури Київської міської державної адміністрації Бондар Г.В. про повернення в комунальну власність незаконно забудованої комунальної власності – земельної ділянки, та про демонтаж незаконно зведених стаціонарних і тимчасових споруд ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком», що загрожують життю і здоров’ю мешканцям (в тому числі дітей) прилеглих територій. Однак, належної відповіді особа 1 досі так і не отримав.
06.04.2016 року особа 1 подав заяву за вих. № 66 Голові Київської міської державної адміністрації Кличку Віталію Володимировичу про повернення в комунальну власність рейдерськи забудованої комунальної власності – земельної ділянки, а також про демонтаж незаконно зведених стаціонарних і тимчасових споруд ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком», що загрожують життю і здоров’ю мешканцям (в тому числі дітей) прилеглих територій. Однак, належної відповіді особа 1 досі так і не отримав.
04.05.2016 року особа 1 подав заяву за вих. № 77 Директору КП «Дирекція по обслуговуванню нежитлового фонду Дарницького району м.Києва Корчемлюк О.Л. про повернення в комунальну власність рейдерськи забудованої комунальної власності – земельної ділянки, а також про демонтаж незаконно зведених стаціонарних і тимчасових споруд, в тому числі незаконно розміщеного засобу зовнішньої реклами ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком», що загрожують життю і здоров’ю мешканцям (в тому числі дітей) прилеглих територій. Однак, належної відповіді особа 1 досі так і не отримав.
04.05.2016 року особа 1 також подав заяву за вих. № 76 директору житлово-експлуатаційної дільниці № 209 (який знаходиться в тому ж самому будинку що і ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком») про повернення в комунальну власність рейдерськи забудованої комунальної власності – земельної ділянки, а також про демонтаж незаконно зведених стаціонарних і тимчасових споруд ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком», що загрожують життю і здоров’ю мешканцям (в тому числі дітей) прилеглих територій. Однак, належної відповіді особа 1 досі так і не отримав.
Виходячи з того, що ТОВ «Адамант» та ТОВ «Адамант-Телеком» ще й несанкціоновано втрутилися в інженерні, каналізаційні, водопровідні та електричні мережі міста та суттєво погіршують санітарний стан флори і фауни, при цьому забруднюючи питну воду (в тому числі паливно-мастильними речовинами, що потрапляють до водоносного горизонту зі самозведених гаражів, що знаходяться впритул зі скважиною), що може в любу мить стати причиною масових отруєнь, а також що керівники даних компаній Дорошенко Т.А., Пєтухов І.М. та Лагодич Н.В. десятиліттями не сплачують податків на незаконно займану землю та за користування незаконно зведеними будівлями, наявні підстави вважати, що в діяльності:
– директора Департаменту містобудування та архітектури Київської міської державної адміністрації;
– головного архітектора Департаменту містобудування та архітектури Київської міської державної адміністрації;
– директора КП «Дирекція по обслуговуванню нежитлового фонду Дарницького району м.Києва Корчемлюка О.Л.;
– директора житлово-експлуатаційної дільниці № 209;
– ВО голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Лозового Василя Борисовича;
– голови Київської міської державної адміністрації Кличка Віталія Володимировича
є склад кримінального правопорушення, що передбачене ст.368, 364, 197-1, 396, 212, 191 КК України.
Злочинними діями директора Департаменту містобудування та архітектури Київської міської державної адміністрації, головного архітектора Департаменту містобудування та архітектури Київської міської державної адміністрації, директора КП «Дирекція по обслуговуванню нежитлового фонду Дарницького району м.Києва Корчемлюка О.Л., керівника житлово-експлуатаційної дільниці № 209, ВО голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Лозового Василя Борисовича, голови Київської міської державної адміністрації Кличка Віталія Володимировича було заподіяно Україні матеріальний збиток на загальну суму біля 2 000 000 (два мільйони) гривень, а мешканцям прилеглих територій до ТОВ “Адамант” і ТОВ “Адамант-Телеком” – щоденного ризику втратити особисте життя і здоров’я.
Крім того, як для даного випадку, позиція керівників вищеперелічених структур (в тому числі – Кличка Віталія Володимировича) є явно злочинною та антидержавною, що направлена на підрив довіри громадськості до органів виконавчої влади і керівників держави в цілому, що явно наруку зовнішнім ворогам.
Керівники вищеперелічених структур (в тому числі – Кличко Віталій Володимирович), явно через підривну співпрацю з зовнішнім ворогом, регулярно перевищують службові повноваження, тим самим саботуючи роботу органів виконавчої влади. Саботаж і бойкотування належної роботи органів виконавчої влади прирівнюються до шпіонажу і зраді інтересам держави.
Керівники вищевказаних підрозділів (в тому числі – Кличко Віталій Володимирович), умисно вчиняють посадові злочини на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, а також державній, економічній і інформаційній безпеці України. Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їхнім представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України має безжально каратися, поки сепаратисти не розпочали воєнні дії в м.Києві.
Навмисна протидія нинішній державній політиці керівниками вищевказаних підрозділів (в тому числі – Кличком Віталієм Володимировичем) вже розчарувала частину українців у нинішньому курсі нашого уряду та призводить до агресивної настроєності населення. Зазначене підтверджує, що в діяльності керівників вищевказаних підрозділів (в тому числі – Кличка Віталія Володимировича) наявний склад додаткового правопорушення, що передбачене ст.111 КК України.
Таким чином, відомості щодо вчинення кримінальних правопорушень керівниками вищевказаних підрозділів (в тому числі – Кличком Віталієм Володимировичем) мають всі ознаки злочину, що передбачені ч.2 ст.111, ч.2 ст.364, ч.2 ст.368, ч.2 ст.197-1, ч.2 ст.396 КК України та підлягають невідкладному внесенню до Єдиного реєстру досудових розслідувань і є підставою для початку проведення досудового розслідування.
З цього приводу нами були подані відповідні заяви до ГПД НАБУ, ГСУ СБУ, ГСУ ГПУ про вчинені кримінальні правопорушення керівниками вищевказаних підрозділів (в тому числі – Кличком Віталієм Володимировичем). Очікуємо результатів адекватного реагування вказаних силових структур, резонансу небайдужої міжнародної і української громадськості, а також належної реакції мас-медіа.

Кличко В.В.

мер Кличко ухвала суду

Кличко мер єрдр

Кличко-Віталій-Володимирович-єрдр

Підписатися
Сповістити про
13 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Максим
7 роки тому

кличко явно бере откати із отих блазнів з дарницького району, тому і покриває їх злочини

Руслан
7 роки тому

Кличку ніколи мішурою займатися, потому як активно включився в зведення власних напівпанельних споруд по києві та активно займається “звільнення” міста від мафів, аби і на цей бізнес свої брудні лапи накласти. Строк у голови міської ради надто малий, аби повністю задовільнити жадобні особисті потреби і потреби своїх америкосовських полукровок

Владислав
7 роки тому

Мало нам беды от чахоточных масонов, которые довели Украину до гибели, так тут тебе в добавок еще и необразованных американских емисаров понатыкали в мерию.

Наташа
7 роки тому

06.01.2017 года пыталась подать заявление и записаться на прием к мэру г.Киева Кличко. В отделе обращений граждан Киевской городской администрации сидит неотесанное быдло – главный специалист Бологий Владимир, который решительно отказался принять у меня заявление и записать меня на прием к мэру Кличко. Как оказалось, что мое заявление не соответствовало его образцу, которое было вывешено в холле. Спрашивается, а мэр Кличко знает что от его имени делает этот необразованный урод?

Мустафа
7 роки тому

Оце так круто. На кінець на мера Віталія Кличка мудрі люди відкрили кримінальну справу. Агов до тюрми його кинуть, а американську шпійонку – на потіху нам усім залишить. Цікаво, якими принадами вона відрізняється від українок?

Руслан
7 роки тому

Цікаво, а мер Кличко знає що на нього відкрито карну справу? Таке враження, що його набушніки ще ні разу не допитували і не виносили йому підозри! Американська дружина Кличка тоді напевне знайде собі іншого кобеля і гайда в свою Америку.

Руся
7 роки тому

Мерами в Києві дотепер були всякі: хворі на голову і бандити, старі і перестарілі, з характером і без, продажні і дуже продажні, но щоби абсолютно неграмотного і невмілого говорити – такого точно ще не було!
І взагалі, нехай Кличко бере свого експерта зі шпіонажу з ЦРУ і їде в свою брудну Америку.
Нам по горло достатньо гірких наслідків і від Раїси Горбачової!

Серж
7 роки тому

как мог человек с куриными мозгами стать мером? не американская ли шпионка и ЦРУ в этом помогла?

Катя
7 роки тому

Не мешайте Виталию заниматься строительным бизнесом! В Киеве ему еще нужно столько навтыкать домов, что не хватает 24 часов в день и выходных (праздничных) дней

Tuugff
7 роки тому

іще один підлабузник і жопол-з Порошенка, невдалої модифікації іудея Райніна

Жора
7 роки тому

аліса в країні чудес! треба ж було з боксерської груші зліпити яблучний пиріг для пороха

Даша
6 роки тому

це тупа безмозкова істота. так би мовити – випадковий набір кісток і м’яса. він продався історичним ворогам нашого слов’янського світу за мішок срібла ще задовго до того, як став мером. цю іуду пора розіп’яти на хресті разом із інструктором ЦРУ, що паршиво грає роль його дружини.

Сюзен
6 роки тому

Кличко вважає себе не просто мером, але і героєм революції, в той час як являється Іудою Іскаріотським наших часів, що продав країну і народ за мішок срібних монет, та на якого чекає гірка доля Іуди Іскаріотського, продавшого Ісуса Хреста за 30 мідяків – петля на зажратій шиї.