Руслан Князевич

Князевич Руслан Петрович в ролі шахрая, або тріумф божевілля

ВРУ, Политика, Самые важные новости

27.10.2016 року я, як фізична особа, в порядку Закону України «Про звернення громадян» подав рекомендованим листом через поштову службу України заяву за вих. № 580/26 голові Комітету Верховної Ради України
з питань правової політики та правосуддя Князевич Руслану Петровичу про подання на розгляд Верховної Ради України дострокового припинення повноважень злочинного судді Рівненського міського суду Рівненської області Денисюк П.Д.
та про подання депутатського звернення до ГПУ про притягнення судді Рівненського міського суду Рівненської області Денисюк П.Д. до кримінальної відповідальності за вчинені ним численні злочини проти людей, громадських формувань, держави, КПК України, Конституції України та Конвенції по правам людини.
11.11.2016 року, листом за номером 04-29/18-4072, мене було повідомлено головою Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя Князевич Русланом Петровичем та виконавцем Галайденко Т.В. про те, що мені відмовляється у задоволенні заяви від 27.10.2016 року за вих. № 580/26 тільки через те, «…що питання щодо порушення дисциплінарного провадження відносно судді Рівненського міського суду Рівненської області Денисюк П.Д. перебуває поза межами компетенції Комітету з питань правової політики та правосуддя…».
05.12.2016 року я, як Президент міжнародної громадської організації, подав рекомендованим листом через поштову службу України заяву за вих. № 748/04 голові Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя Князевич Руслану Петровичу про подання на розгляд Верховної Ради України дострокового припинення повноважень злочинного судді Печерського районного суду м. Києва Москаленко К.О. та про подання депутатського звернення до ГПУ про притягнення судді Печерського районного суду м. Києва Москаленко К.О. до кримінальної відповідальності за вчинені нею численні злочини проти людей, громадських формувань, держави, КПК України, Конституції України та Конвенції по правам людини.
15.12.2016 року, листом за номером 04-29/17-4476, мене було повідомлено головою Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя Князевич Русланом Петровичем про те, що мені відмовляється у задоволенні заяви від 05.12.2016 року за вих. № 748/04 тільки через те, що «…притягнення до дисциплінарної відповідальності судді Печерського районного суду м. Києва Москаленко К.О. не належить до компетенції Комітету…».
При цьому, у своєму листі Князевич Руслан Петрович з незрозумілих мені причин вельми посилався на норми Закону України «Про звернення громадян».
Небезпідставно вважаю, що даними листами голова Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя Князевич Руслан Петрович остаточно скомпрометував себе як народний обранець, як недоосвідчена особа, як шахрай або ж як психічно нездорова людина.
Однак, оскільки нормами КПК України не передбачено притягувати до відповідальності посадову особу, що перебуває у стані психічної нездоровості, то вважаю за доцільне притягувати його до належної відповідальності за вчинені ним службові підроблення та покривання вчинених злочинів судді Москаленко К.О. та судді Денисюк П.Д. за ст. 366, 396 КК України.
Що стосується службового підроблення, то цілком є зрозумілим, що у моїх двох заявах за вих. № 748/04 від 05.12.2016 року та за вих. № 580/26 від 27.10.2016 року ані слова не міститься про ініціювання «дисциплінарного провадження» стосовно вищевказаних двох злочинних суддів, однак більше чим зрозуміло у прохальній частині цих самих заяв було написано, що я прошу:
1. Зробити подання на розгляд Верховної Ради України дострокового припинення повноважень злочинного судді Рівненського міського суду Рівненської області Денисюк П.Д. та про подання депутатського звернення до ГПУ про притягнення судді Рівненського міського суду Рівненської області Денисюк П.Д. до кримінальної відповідальності за вчинені ним численні злочини проти людей, громадських формувань, держави, КПК України, Конституції України та Конвенції по правам людини.
2. Зробити подання на розгляд Верховної Ради України дострокового припинення повноважень злочинного судді Печерського районного суду м. Києва Москаленко К.О. та про подання депутатського звернення до ГПУ про притягнення судді Печерського районного суду м. Києва Москаленко К.О. до кримінальної відповідальності за вчинені нею численні злочини проти людей, громадських формувань, держави, КПК України, Конституції України та Конвенції по правам людини.
Сам факт неадекватного уникнення виконання своїх прямих службових обов’язків, голова Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя Князевич Руслан Петрович та виконавець Галайденко Т.В., навмисно підмінивши суть моїх письмових звернень з метою покривання вчинених злочинів суддями Москаленко К.О. та Денисюк П.Д., виявили себе як посадові злочинці.
А факт незнання того, що звернення громадських формувань, що перебувають в статусі юридичної особи, аж ніяк не можуть розглядатися в порядку Закону України «Про звернення громадян» – не витримує жодної критики та в зайвий раз підкреслює напівграмотність голови Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя Князевич Р.П. та виконавця Галайденко Т.В., яким народ України довірив чи не найголовнішу ланку державної роботи – правового захисту, як невід’ємної складової особистого добробуту та суспільного життя.
Крім того, як на мою думку, голова Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя Князевич Р.П. та Галайденко Т.В., явно через підривну співпрацю з московським ворогом, перевищив службові повноваження та вчинив службове підроблення, тим самим саботуючи роботу органів правосуддя!
Саботаж і бойкотування належної роботи судової влади головою Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя Князевич Р.П. та Галайденко Т.В. прирівнюється до шпіонажу і зраді нашої держави!
Голова Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя Князевич Руслан Петрович та Галайденко Т.В. умисно вчинили посадові діяння на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній чи інформаційній безпеці України.
Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їхнім представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України має безжально каратися, допоки сепаратисти не розпочали воєнні дії на території столиці України – м.Києва.
Навмисна протидія нинішній державній політиці Князевич Русланом Петровичем та Галайденко Т.В., як народним обранцем та держслужбовцем, вже розчарувала певну частину українців у нинішньому курсі нашого уряду та призводить до агресивної настроєності населення.
Вищенаписане також дає явні підстави вважати, що в діях голови Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя Князевич Р.П. та Галайденко Т.В. є очевидний склад кримінального правопорушення, що передбачене ст. 111, 366, 396 КК України.
Так чи інакше, щодо Князевич Руслана Петровича та Галайденко Т.В., керівники ГСУ СБУ мусять прийняти правильне і остаточне рішення. Зрадникам, напівграмотним і хворим на всю голову – не може бути місця у Верховній Раді України!

депутат Князевич Руслан

Руслан Князевич ЄРДР

Князевич Руслан ЄРДР

Підписатися
Сповістити про
9 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Аркадий
7 роки тому

А чему тут удивляться: все депутаты или шизики, или бандюги, или шизонутые бандюги. Так или иначе – все они не образованные! Как может руслан князевич писать законы о правосудии, если ему не понять, чем отличается дисциплинарное производство против судьи от подачи ходотайства верховному совету Украины о досрочном прекращении полномочий судьи за фактами должностного преступления. Как смеют олигархи-педофилы призывать народ Украины геройски погибать в зоне АТО за таких как князевич мошенников?!

Маряна
7 роки тому

Гидотна у Князевича зовнішність: чи то жінкоподібний мужик, чи то – мужикоподібна жінка. Лише його один вигляд викликає у мене рвотний рефлекс.

Руслан
7 роки тому

Цього тупенького князевича потрібно у відрядження відправити в зону АТО хоча б на місяць-два. Там він на ура вивчив би і екстерном здав на всі 12 балів юридичне ремесло! Не розумію, як таких твердолобих президент порошенко обирає своїми представниками у верховній раді. Я би пройдисвіту князевичу лише довірив би лопату і безоплатні туалети. Нехай там днями гавно вигрібає

Владислав
7 роки тому

Наша Украина издавна не только славится талантами, но и шизофрениками! Чему тут удивляться.

Наташа
7 роки тому

Это не депутат, а какой то евнух. Вид у него дыбильный, а деятельность его – преступная!

Маряна
7 роки тому

Україні потрібна ще одна і остання революція! Однак, на цей раз революцію мають очолювати не масони, не інтервенти, не найманці, не злодії, ні бандити. Ця революція має бути чисто народною і безоплатною. Все має бути в точності як колись у французів: потрібно вирізати без жалю тих виродків, які влаштували геноцид проти власного народу, разом із їх родинами до останнього коліна, щоб небуло можливості потратити вкрадене у держави і людей.

Аркадий
7 роки тому

небось ждет эта корупционная навол-чь, пока ему принесут мзду в тысченок этаки 5 (пять) за депутатский запрос генпрокурору или набушникам. иначе как понять, почему он не реагирует на этих продажных и шизофреничных судей печерского ройона киева?

Гена
7 роки тому

У руслана князевича даже вид голубятника. этому пида*у до интеллигента как до неба

Віталій
7 роки тому

Пора вже і цьому мудаку і засранцю гранату в зуби і кренделя під зад. Нехай трохи повоює в зоні АТО за свою бандитську владу!