Руденко Олексій Павлович

Мемуари злодіянь депутата Київради Руденко Олексія Павловича

Госучреждения, Новости, Политика

Приблизно на початку травня місяця 2016 року, без будь-яких попереджень, незаконно вдерся
в нежилі приміщення приватного підприємства (зазначення назви підприємства) депутат Київської міської Ради VIII скликання Руденко Олексій Павлович та вимагав від керівників фірми надання пояснень і документів на облаштовану в 2007 році прибудинкову територію (зазначення адреси підприємства) та на розміщену в 2005 році рекламно-інформаційну вивіску (зазначення напису рекламно-інформаційної вивіски).
Попри все це, депутат Київської міської Ради VIII скликання Руденко Олексій Павлович не надав керівникам підприємства жодних дозвільних документів на проведення такого допиту та витребування документів.
Не дивлячись на допущене зухвале правопорушення, керівники приватного підприємства все-таки надали депутату Руденко Олексію Павловичу відповідні пояснення і показали йому належно оформлені дозвільні документи на розміщення рекламно-інформаційної вивіски та на облаштування прибудинкової території в межах даного приватного підприємства.
Однак, явно із корупційних і бандитських міркувань, депутат Київської міської Ради Руденко Олексій Павлович впродовж останніх 12 (дванадцяти) місяців продовжує з особливою настирністю переслідувати дане приватне підприємство та керівників фірми у вигляді:
1) надсилання численних депутатських запитів до контролюючих органів з вимогами про проведення
відповідних перевірок;
2) тиснення на посадових осіб контролюючих органів з метою винесення останніми незаконних рішень;
3) здійснення психологічного тиску;
4) підбурювання мешканців будинку, в якому знаходиться дане приватне підприємство, до методів
фізичного впливу на підприємство і на керівництво компанії,
чим фактично перешкоджає здійсненню господарської діяльності (з нанесенням підприємству значного матеріального збитку).
Намагаючись зрозуміти, яку злочинну мету переслідує депутат Руденко Олексій Павлович, керівник даного підприємства вручив вказаному депутату на особистому прийомі 12.12.2016 року і 23.12.2016 року 4 (чотири) заяви із додатками, якими фактично поставив до відома останнього про факти корупції і посадових зловживань у ЖЕД 901, в КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м.Києва» та в Солом’янській державній адміністрації м. Києва, наслідком яких є тотальне захоплення земельних ділянок і стихійне будівництво, незаконне розміщення об’єктів зовнішньої реклами чи не на кожному комерційному об’єкті, несплата бюджету коштів та інше.
Оскільки депутат Руденко Олексій Павлович є членом постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, то більше чим очікувалося, що висвітлені в указаних вище заявах факти призведуть до негайної депутатської реакції.
Однак, як на диво, цього чомусь не сталося. Більше того, 23.02.2017 року помічники депутата Київської міської Ради Руденка Олексія Павловича:
1) Берест Павло Михайлович;
2) Жаданова Любов Ігорівна;
3) Пиндик Валерій Вікторович;
4) Сухова Інна Юріївна
агресивним тоном і в погрозливій формі вимагали керівника приватного підприємства забрати подані ним на особистому прийомі у депутата Руденко Олексія Павловича дані заяви, мотивуючи це тим, що депутату Руденку О.П. нібито не дозволило керівництво “Об’єднання Самопоміч” ними займатися.
Виникає парадокс явної депутатської дуроманії чи то маразму:
– у приватного підприємства (зазначається назва компанії) розміщується на цілком законних підставах лише одна рекламно-інформаційна вивіска, за яку десятиліттями дане підприємство вчасно та в повному об’ємі сплачує бюджету встановлені суми коштів, однак чомусь цей факт став поперек горла депутату Руденко Олексію Павловичу і схилив його до 12-місячного переслідування і терору даного підприємства;
– на об’єктах, що знаходяться поруч з переслідуємим депутатом Руденко О.П. підприємством, незаконно розміщується біля 250 (двісті п’ятдесят) об’єктів зовнішньої реклами, а також розміщуються біля 100 (сто) незаконно збудованих об’єктів на біля 100 (ста) незаконно захвачених земельних ділянках, що завдає бюджету м. Києва збитку більш чим на мільярд гривень в рік, однак ці факти чомусь виявилися не інтересними депутату Руденко Олексію Павловичу, рівно як і саморозрекламованому об’єднанню Самопоміч”.
Чи випадковість це? Думаю, це є фактичний доказ корупційно-бандитської діяльності депутата Київської міської Ради VIII скликання Руденко Олексія Павловича, рівно як і його злочинного об’єднання “Самопоміч”.
Вищенаписане дає явну підставу вважати, що депутат Київської міської Ради VIII скликання Руденко Олексій Павлович, приховуючись за своїм депутатським статусом, вчиняє зухвалі злочини проти людей і держави.
А якщо врахувати і той факт, що депутат Київської міської Ради VIII скликання Руденко Олексій Павлович уклав шахрайський договір на оренду квартири № 33 по проспекті Повітрофлотському, 21/2 в м. Києві для потреб об’єднання “Самопоміч”, тим самим незаконно уникаючи сплати фактичної вартості за опалення, світло, газ, воду, утримання внутрішньобудинкової інфраструктури та прибудинкової території як юридична особа, завдаючи відповідної шкоди інтересам держави і її громадянам, то сумніватися в злочинних діяннях даного псевдодепутата уже не приходиться.
Запитується, яким чином депутат Київської міської Ради VIII скликання Руденко Олексій Павлович може прислужитися місту Києву і державі, працюючи в комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, в той же самий час вчиняючи численні вищевказані злочини проти української держави і її громадян?
Раптово чи не за таких пройдисвітів щодня гинуть на східній Україні бійці АТО, які не мають належної зброї, амуніції, одягу і взуття, елементарних засобів гігієни, побуту та харчування?
Корупційна гідра безсердечно душить Україну і українців, щосекундно викрадаючи наше щасливе і безтурботне теперішнє, а у наших беззахистних дітей – світле майбутнє!
Небезпідставно вважаючи, враховуючи сказане, що в діях депутата Київської міської Ради Руденко Олексія Павловича є склад кримінального правопорушення, що передбачене ст. 364, 364-1, 368, 369-2, 396, ч.4 ст. 27, ч.3 ст. 190, 206 КК України, нами було відкрито на даного депутата кримінальну справу за № 52017000000000216 від 29.03.2017 року, в якій і досі ведеться досудове розслідування в ГПД НАБУ.
Чекаємо на результати об’єктивного досудового розслідування у даному кримінальному провадженні, на відповідний суспільний і активістський резонанс.



deputat-rudenko-oleksij-pavlovich

депутат Руденко ЄРДР

депутат руденко єрдр

Підписатися
Сповістити про
9 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Саша
7 роки тому

Під-р недороблений. Жертва аборту. Бійці АТО щодня помирають за оцю тварину на війні, щоби він в мирному тилу отак знущався з мирних громадян і бізнесу? Скоро наступить час, коли отака мерзота туалети зубними щітками драяти буде!

Ахмет
7 роки тому

этот замухрыженный депутат небось облюбовал чей то офис и решил его за спасибо отжать. чудику надоело кантоваться по арендованным грязным квартиркам и все время прятаться от проверяющих киевенерго, чтобы не платить их услуги за таксой юрлица

Степа
7 роки тому

Цей недоросток Даун напевне збирає кошти на мандат до верховної ради. Скільки жопу не рви, голова в дупло дятла все-рівно не пролізе, бо дурна і сильно завелика, а зад – затовстий

Антон
7 роки тому

Що називається – жадность фраєра згубила! Мало йому було вкрадених державних коштів, так ще подався бомбити приватний бізнес!

Боєць АТО
7 роки тому

Криса задрочена! Таких гнід пора вже цілими ешелонами на фронт відправляти та заржавілими гвинтівками вооружати, щоби кров’ю змили свої злочини перед народом!

Татьяна
7 роки тому

І шо то за недо*мок такий? У нього голова якась нестандартно витянута, наче у чахоточного коня!

Слава
7 роки тому

цей злодій Руденко Олексій, виділивши значні кошти нібито для закупівлі комп’ютерів, меблів і пластикових вікон для школи, насправді половину їх викрав!!!

Гена
7 роки тому

этот депут киеврады алексей руденко замешан во многих финансовых махинациях соломенской госадминистрации. с максимом шкуро они на левые фонды перекидают большие бабки, а потом их выкрадают.

Жанна
7 роки тому

Ця злочинна дурепа думає що люди нічого не знають про його хабарництво, злодійство, розбещеність і шахрайства. Насправді, люди чекають слушного моменту!