Овдіюк-Василь-Петрович_фото

Самодури Регіонального Центру: Овдіюк В.П., Іллюк С.В.

Адвокаты, Госучреждения, Новости

У відповідності до пункту 3-7 частини першої статті 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу», Регіональний Центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області надав підсудному (зазначення ПІП) адвоката Алімамедова Імрана Акпер Огли, 07.07.1956 р.н., що проживає за адресою: Рівненська обл., смт. Рокитне, вул.І.Франка, буд.12, тел.: 066-9573322.
Приблизно у третій декаді березня місяця 2015 року громадянин (зазначення ПІП) передзвонив на мобільний телефон (066) 9573322 адвоката Алімамедова Імрана Акпер Огли з метою залучення його та ще двох інших осіб (зазначення ПІП) до судового провадження № 2.571/96/15 в якості свідків на стороні підсудного.
Однак, як потім виявилося, даний адвокат зовсім не уміє розмовляти на жодній мові.
Останнє зіграло фатальну роль у винесенні завідомо неправосудного вироку підсудному, адже він так і не залучив наявних осіб до судового провадження № 2.571/96/15 в якості свідків, посилаючись на незнання мови: “Моя твоя не понимает”. Важливість свідчень свідків на стороні підсудного надзвичайно були важливою, адже вони могли довести суду абсолютну невинуватість його.
Тобто, показання свідків могли спростувати брехливі покази заявниці і її посібника-наркомана (зазначення ПІП), на які і поклався суддя Сарненського районного суду Рівненської області Довгий І.І. у своєму вироку.
Крім того, адвокат Алімамедов Імран Акпер Огли активно співпрацював із органами досудового розслідування
та постійно покривав їхні нелюдські тортури підсудного з метою отримання завідомо самонаклепу, як способу подальшого доказування його винуватості в суді.
Також, адвокат Алімамедов Імран Акпер Огли постійно приховував від оприлюднення незаконних дій слідчих Рокитнівського РВ УМВС України у Рівненській області Євпата О.О. і Кибукевича Р.Г.:

1) підробку підписів підсудного слідчими Рокитнівського РВ УМВС України в Рівненській області Євпатом О.О. і Кибукевичем Р.Г.;
2) відмову слідчих Євпата О.О. і Кибукевича Р.Г. у госпіталізації ними покаліченого підсудного;
3) не надання медичної допомоги підсудному після тортур слідчими Рокитнівського РВ УМВС України в Рівненській області Євпатом О.О. і Кибукевичем Р.Г.;
4) не залучення документальних доказів про тортури підсудного до судової справи;
5) відмову слідчих та процесуального керівника в прийомі і реєстрації заяв підсудного про проведення службового розслідування з приводу його тортур і змушування до самонаклепу;
6) проведення декількох допитів підсудного без участі адвоката;
7) відмову слідчого та процесуального керівника у допиті свідків у справі провадження;
8) відмову слідчого та процесуального керівника у прийомі заяв від підсудного про завідомо неправдиве звинувачення його в злочині, якого він не вчиняв;
9) відмову слідчим та процесуальним керівником у прийомі заяв від підсудного щодо нанесення йому тяжких тілесних ушкоджень брехливим заявником у справі провадження;
10) відмову слідчого та процесуального керівника у реєстрації заяв підсудного щодо факту виготовлення і збуту наркотиків брехливими заявником і свідком у справі провадження, а також щодо їх незаконної скупки та перепродажу бурштину іноземним компаніям;
11) відмову у прийнятті заяв підсудного щодо проведення почеркознавчої експертизи: підроблених його підписів у кримінальній справі;
12) відмову у прийнятті заяв підсудного щодо проведення судово-медичної експертизи жахливих наслідків його тортур слідчими Рокитнівського РВ УМВСУ у Рівненській області;
13) відмову у прийнятті заяв підсудного щодо викрадання слідчими речових доказів;
14) відмову у прийнятті заяв підсудного щодо службового підлогу слідчими, які передали для експертизи речі, які при арешті ними не вилучалися та не вносилися в протокол;
15) відмову у прийнятті заяв підсудного щодо незаконного заволодіння його приватним будинком наркоманами, які власне і сфабрикували проти нього справу.
Адвокат Алімамедов Імран Акпер Огли на власні очі неодноразово бачив покаліченого підсудного від рук злочинних слідчих Рокитнівської РВ УМВСУ у Рівненській області, однак у злочинний спосіб відмовився ініціювати службове розслідування цього приводу.
Адвокат Алімамедов Імран Акпер Огли, дізнавшись про те, що ми ініціюємо проти нього відкриття кримінального провадження, вдався до службового підлогу: заднім числом проставив свої підписи під протоколами допиту, на яких фактично не був.
Підсудний неодноразово просив у адвоката Алімамедова Імран Акпер Огли опрацювати у належний спосіб вищезазначені порушення його Конституційних прав і свобод слідчими і процесуальними керівниками у кримінальному провадженні та у терміновому порядку подати відповідні запити, скарги, заяви та клопотання до відповідних контролюючих інстанцій чого він так і не зробив.
Однак, взамін належного захисту порушених прав підсудного, адвокат Алімамедов Імран Акпер Огли вступив у злочинний зговір із слідчими і процесуальними керівниками.

Як результат, вищевказану роботу адвоката Алімамедова Імрана Акпер Огли частково приходилося виконувати нам, яку Сарненський районний суд Рівненської області визнав доцільною та зобов’язав прокуратуру Рівненської області провести службове розслідування, чого останні так і не зробили.
Як результат, через не належну адвокатську діяльність Алімамедова Імрана Акпер Огли, невинного підсудного було осуджено на 11 (одинадцять) років позбавлення волі, при тому всьому, що у судовій справі не було жодного доказу скоєння ним злочину.
Винесений вирок підсудному ґрунтувався лише на неправдивих свідченнях його дочки-заявника і свідка-наркомана, проти яких зараз ведеться досудове розслідування у декількох кримінальних провадженнях за нашими заявами про вчинення кримінального правопорушення.
Незаконно осудженого в січні місяці 2017 року було остаточно виправдано ціною нашої кропіткої дворічної праці, за яку незаконно отримував заробітну плату напівграмотний і злочинний адвокат Алімамедов І.А.О.

21.04.2015 року, у зв’язку з неналежним наданням адвокатських послуг підсудному та у зв’язку з вчиненням ним злочинів, ми звернулися із заявою до директора Регіонального Центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області Овдіюк Василя Петровича, відповіді на яку і досі нами не отримано.
Приблизно в першій половині травня місяця 2015 року, а згодом – в липні місяці 2016 року, між нами і заступником директора Регіонального Центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області Іллюк Сергієм Валерійовичем відбулася телефонна розмова по мобільному телефону 096-821-06-64.
В даній телефонній розмові Іллюк Сергій Валерійович повідомив нам, що немає потреби нам надсилати листа на подану заяву, так як адвоката Алімамедова Імрана Акпер Огли уже звільнено з Регіонального Центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області за допущені порушення шляхом розірвання контракту.
22.02.2017 року, обвинувачений приїхав у смт. Рокитне Рівненської області у власних справах, де йому і повідомили сусіди адвоката Алімамедова Імрана Акпер Огли, що насправді його не було звільнено з Регіонального Центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області, і що він там і досі працює.
22.02.2017 року, приблизно в 14-00 ми зателефонували з цього приводу заступнику директора Регіонального Центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області Іллюк Сергію Валерійовичу по телефону 096-821-06-64 та дізналися, що це правда.
У своє виправдовування Іллюк Сергій Валерійович повідомив нам, що розірвати угоду з адвокатами Алімамедовим Імраном Акпер Огли можна буде лише тоді, коли його буде позбавлено прав на адвокатську практику, що насправді було абсолютною брехнею адже протирічить Закону України “Про адвокатську діяльність”.
Більше того, ми прочитали на веб-сайті Регіонального Центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області інформацію, яку вказані вище посадові особи брехливо розмістили щодо кваліфікаційного рівня та про “відмінене знання трьох мов” адвокатом Алімамедовим Імраном Акпер Огли.
Останнє надало нам явну підставу вважати, що Овдіюк Василь Петрович та Іллюк Сергій Валерійович вчинили зухвалий злочин, що передбачений ст.364, 368, 366, 396 КК України.

09.03.2017 року, рішенням слідчого судді Солом’янського районного суду м.Києва було зобов’язано ГПД НАБУ внести до ЄРДР відомості даної заяви про вчинення кримінального правопорушення заступником директора Регіонального Центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області Іллюк Сергієм Валерійовичем та директором Регіонального Центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області Овдіюк Василем Петровичем за ст.364, 368, 366, 396 КК України.
Чекаємо результатів належного досудового розслідування ГПД НАБУ та адекватної реакції мас-медіа і не байдужої громадськості.

адвокат Алімамедов Імран Акпер Огли

Рівненський Центр надання вторинної правової допомоги


Алімамедов_Імран_Акпер_Огли_тортури

Алімамедов Імран Акпер Огли тортури фото

Іллюк Сергій Валерійович адвокат

адвокат Василь Овдіюк

адвокат Овдіюк Василь

адвокат Іллюк Сергій

адвокат Іллюк Сергій Валерійович

Підписатися
Сповістити про
10 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ахмед
7 роки тому

этот паршивец и метиз Иллюк – бывший прокурор, работавший в прокуратуре Ровенской области. его оттуда с большим трудом выперли за корупцию, махинации и вымогательства.

Степа
7 роки тому

Пихаті свинні, які купили собі посвідчення адвоката і за Бога себе мають. Однак, тільки до пори – до часу, поки люди не отямляться і не вирвуть їм їх смердюче нутро!

Антон
7 роки тому

Два вонючих нігера вирішили побавитися в адвокатів. Нажаль, ця гра закінчилася смердючим проносом і каталажкою!

Маша
7 роки тому

Це не адвокати, і не екс-прокурори, а справжні гомноїди і стервятники!

Римма
7 роки тому

эти адвокаты Овдиюк и Иллюк под предлогом бесплатной адвокатской помощи на самом деле занимаются мошенничеством и вымогательством денег: тапа, дайте мне 5000 долларов США и я куплю у судьи (следователя, прокурора) вам лояльное решение. а сами падлецы, забирают себе эти денюшки. в случае, если же судья вынесет “плохое” судебное решение (или если будет жесткая позиция следователя или прокурора), тогда эти адвокатишки будут врать вам, что мол без этих ваших барышей вам намного хуже было бы. люди, не молчите! подавайте на этих подлых адвокатов Овдиюка и Иллюка в набу (сбу)!

Трохим
7 роки тому

Гомноїди і задроти! За першої нагоди вішати таких поддонків на світлофорних стовбах потрібно!

Татьяна
7 роки тому

Продажні падлюки: без честі, без совісті, без стида і моралі!

Соня
7 роки тому

Ще в далекому 1917 році дядя Ілліч Ленін неодноразово переконував, що продажних адвокатів потрібно без суда і слідства в темних подворотнях безжально дусити єжовими рукавицями!
Борімося ж з цією адвокатською чумою усіма засобами!

Вадим
7 роки тому

это не адвокаты, а законченные тупоголовые шакалы. нормальные адвокаты давно открыли свои агенства и прилично зарабатывают, а эти пидеры тщетно пытаются подоить державу, потому как вообще не имеют клиентов

Ніка
6 роки тому

два триперних гомосєка. краще б їх матері свого часу звернулися до гінеколога і зробили аборти, чим на старість потерпати із-за таких синів від сорому і людських проклять