суддя Білоцерківець Олег Анатолійович

Суддя Білоцерківець О.А.: зрадивши присязі, зраджу і державі

Новости, Суды

У провадженні другого слідчого відділу слідчого управління прокуратури м.Києва перебуває
на досудовому розслідуванні кримінальне провадження за номером 42015100020000217 від 24.11.2015 року за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.365 КК України.
30.05.2016 року слідчий другого СВ СУ прокуратури м. Києва Войтович О.О. закрив кримінальне провадження за №42015100020000217 від 24.11.2015 року не вчинивши обов’язкових процесуальних дій:
1) не виконав вимог Ухвали суду по справі №757/3069/16-к від 24.02.2016 року;
2) не розглянув 6 (шість) клопотань від потерпілих осіб;
3) не допитав у справі провадження потерпілих осіб;
4) не допитав двох свідків на стороні потерпілих осіб;
5) не проводив досудового розслідування за іншими статтями, за якими було кваліфіковано злочини;
6) не допитав фігуранта у справі провадження – поліціянта Кагадій О.Г.;
7) не допитав менеджера з обслуговування ТОВ «Адамант» Логвиненко В’ячеслава Михайловича;
8) не допитав фігуранта у справі провадження Пєтухова І.М.;
9) не допитав фігуранта у справі провадження Лагодич Н.В.;
10) не допитав фігуранта у справі провадження Дорошенко Т.А.;
11) не допитав трьох охоронців ТОВ «Адамант»;
12) не встановив особу, що знімала на відеокамеру інцидент в офісі;
13) не допитав особу, що знімала на відеокамеру інцидент в офісі;
14) не вилучив відеозапис від особи, яка знімала на відеокамеру інцидент в офісі, в якості доказу;
15) не встановив трьох медпрацівників скорої медичної допомоги;
16) не допитав трьох медпрацівників скорої медичної допомоги;
17) не встановив 6 (шість) осіб поліцейських, які не показали своїх посвідчень, однак які перевищили свої повноваження (застосовували фізичну силу);
18) не допитав 6 (шість) осіб поліцейських, які не показали своїх посвідчень, однак які перевищили свої повноваження (застосовували фізичну силу);
19) не надав письмової відповіді потерпілим про наслідки розгляду шести клопотань: від 30.12.2015
року, від 13.03.2016 року, від 14.03.2016 року;
20) не дослідив і не надав належної оцінки кожному із фактів, які були висвітленими у заяві про вчинене кримінальне правопорушення;
21) не провів судово-медичної експертизи;
22) не провів фоноскопічної експертизи;
23) не надав копії виписки із ЄРДР;
24) не надав інформації про наявність процесуальних керівників у даному провадженні;
25) не надав мені інформації про наявність інших слідчих у даному провадженні;
26) не залучив до справи провадження надані докази вчинення злочину;
27) не залучив до справи провадження надані йому докази отримання матеріальних і моральних збитків, і т.п.
Вважаючи Постанову від 30.05.2016 року слідчого другого СВ СУ прокуратури м.Києва Войтович О.О. про закриття кримінального провадження за №42015100020000217 від 24.11.2015 року незаконною, 12.09.2016 року нами було подано слідчому судді Печерського районного суду міста Києва оскарження за вих. № 452/11.
У відповідності до авторозподілу, наше оскарження Постанови від 30.05.2016 року про закриття кримінального провадження за 42015100020000217 від 24.11.2015 року слідчим 2-го СВ прокуратури м.Києва Войтовичем О.О., було закріплено за слідчим суддею Печерського районного суду міста Києва Білоцерківець Олегом Анатолійовичем, та присвоєно судовий номер – 757/44922/16-к.
Відповідно до п.2 ст. 306 КПК України, «…скарги на рішення, дії чи бездіяльність під час досудового розслідування розглядаються не пізніше сімдесяти двох годин з моменту надходження відповідної скарги, крім скарг на рішення про закриття кримінального провадження, які розглядаються не пізніше п’яти днів з моменту надходження скарги».
Однак, взамін належного та своєчасного розгляду по суті нашого оскарження Постанови від 30.05.2016 року про закриття кримінального провадження за 42015100020000217 від 24.11.2015 року слідчим 2-го СВ прокуратури м.Києва Войтовичем О.О., слідчий суддя Печерського районного суду міста Києва Білоцерківець Олег Анатолійович вдався до низки протиправних дій: службового підроблення, службової бездіяльності, покривання вчинених злочинів фігурантами у кримінальному провадженні за № 42015100020000217 від 24.11.2015 року. А саме, слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва Білоцерківець О.А.:
– досі не розглянув жодного із поданих йому письмових і усних клопотань;
– тричі призначав судові засідання, однак сам на них не з’являвся або ж з’являвся, однак проводити судове засідання не бажав;
– обманював нас поясненнями, на кшталт того що він дуже перегружений судовими справами, що не відповідає дійсності (у відповідності до статистики цього суду, кількості розподілених на нього судових справ, порівняно з іншими суддями цього самого підрозділу, є найменшою);
– повідомляв нас про цілодобове перебування у нарадчій кімнаті, в той час як до нього постійно заходили інші відвідувачі і його працівники (секретар і помічник);
– запевняв нас тим, що у ньго начебто велика черга на розгляд скарг, і що нм буцімто потрібно дочекатися своєї черги, на що нами було подано клопотання із посиланням на Закон України «Про статус ветеранів війни і гарантії їх соціального захисту», який нам гарантував позачерговість обслуговування на випадок саме таких шахрайських “черг”, і т.д.
Необгрунтоване затягування розгляду судової справи за № 757/44922/16-к слідчим суддею Печерського районного суду міста Києва Білоцерківець Олегом Анатолійовичем, як ми згодом зрозуміли, було нічим іншим як навмисно спланованим заходом задля покриття вчинених злочинів фігурантів у кримінальному провадженні за № 42015100020000217 від 24.11.2015 року шляхом відсторонення нас від потреби проведення судово-медичної експертизи, так як через 12 (дванадцять) місяців після отримання тілесних ушкоджень, їх слідів на тілі потерпілих явно не залишиться (наступить фізіологічне одужання).
Відповідно, як для даного випадку, позиція слідчого судді Білоцерківець О.А. є явно злочинною та антиправосудною, що направлена на підрив довіри громадськості до судової гілки влади та до керівників держави, що явно на руку ворогам нашої молодої держави.
Суддя Білоцерківець О.А., явно через підривну співпрацю з московським ворогом, перевищив службові повноваження та вчинив службове підроблення, тим самим саботуючи роботу органів досудового розслідування!
Саботаж і бойкотування належної роботи суду слідчим суддею Білоцерківець О.А., прирівнюється до шпіонажу і зради держави.
Суддя Білоцерківець О.А., умисно вчиняє посадові злочини на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній та інформаційній безпеці України.
Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їхнім представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України має безжально каратися, доки сепаратисти не розпочали воєнні дії на території столиці України – м.Києва.
Навмисна протидія нинішній державній політиці суддею Білоцерківець О.А., як посадовою особою суду, вже розчарувала певну частину українців у нинішній політиці судової влади та призводить до агресивної настроєності населення.
Вищенаписане дає нам явні підстави вважати, що в діяльності судді Печерського районного суду
м.Києва Білоцерківець Олега Анатолійовича наявний склад кримінального правопорушення, що передбачений ст. 111, 364, 366, 367, 396 КК України.
У відповідності до вчинених злочинів суддею Білоцерківець Олегом Анатолійовичем, нами було подані відповідні заяви до СБУ, НАБУ та до СВ Шевченківського УП ГУ НП в м.Києві.
Залишається тепер чекати належної реакції від цих силових підрозділів, за фактами вчинення злочинним угрупуванням злочину, що передбачений ст. 111, 364, 366, 367, 396 КК України.
Також чекаємо належного громадського і журналістського резонансу.

Підписатися
Сповістити про
8 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Алекс
7 роки тому

Западло продажному Белоцерковцу проводить не оплаченные мздой судебные заседания, от он и прячется за табличкой “нарадча комната”. Хотя, учитывая майские праздники, эта зажиревшая судейка на самом деле на работе небыл, а загорал где-то на Канарах, а помошников своих попросил наврать что-нибудь

Юрий
7 роки тому

И за это зажратое поуши мурло должны умирать наши ребята в АТО? Шея вся затекла жиром как у свиньи, небось за счет взяток!

Лилия
7 роки тому

Это не судья, а отпетый мошенник. Странно что за таких как он выродков в зоне АТО наши молодые парни немерянно гибнут!

Руслан
7 роки тому

В інтернеті повно журналістської інформації про цю злочинну особу Білоцерківця: посягає на права журналістів, затикає рота активістам, не дозволяє проводити відеозйомку засідання суду на портативні пристрої, погрожує активістам, наймає кілерів для розправи над активістами в якості помсти за їх роботу по очищенню судової влади від бандитизму і корупції, виносить неправосудні рішення, співпрацює з сепаратистами і бойовиками, і т.д.

Элла
7 роки тому

Вот это ужас! Мужик проработал в суде всю жизнь, но так и не понял, что участники суда имеют свои законные права и что перерывать суд нельзя! Словом, Билоцеркивец облажался в открытом эфире по сами уши! Я бы на его месте давно застрелилась, чтобы родственников не позорить.

Марічка
7 роки тому

Нашій державі терміново потрібні нові Робін Гуди, щоби отаких злочинних суддів розчленовувати. Мирно ми ніколи не дочекаємося від Порошенка і мінюсту справедливості і заслуженої кари для оцих затятих корупціонерів і зрадливих негідників!

Коля
7 роки тому

суддя білоцерківець отримує хабарі безпосередньо в ресторані, що навпроти підземного паркінгу для автомобілей (бік універмагу). дивно, що сбу досі не впіймало цього хабарника на гарячому!

Толя
7 роки тому

Я також часто обідаю в цьому ресторані через дешеві комплексні обіди (біля пиріжкової). Як не дивно, суддя Білоцерківець туди часто приводить своїх донорів в інтервалах часу: з 12-40 до 14-45