Ломанов Денис Олександрович фото

Ломанов Денис Олександрович: від помічника судді до шахрая

Новости, Юристы

В Дарницькому районному суді міста Києва знаходиться на розгляді цивільна справа за №753/8648/16-ц за позовом громадянина (зазначення ПІП) до ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком» про визнання договору дійсним, визнання незаконним факт відсторонення від керування і володіння двома веб-сайтами і одним доменом, зобов’язання повернути два веб-сайти і одного домену, відшкодування завданої матеріальної і моральної шкоди та упущеної вигоди.
30.04.2017 року відбулося попереднє судове засідання, під час якого суддя Дарницького районного суду міста Києва Шклянка М.П. встановлювала повноваження та особи представників вищевказаних Відповідачів, під час якого представник ТОВ “Адамант” Ломанов Денис Олександрович надав суду завідомо неправдиві відомості щодо свого статусу суб’єкта господарювання з метою приховування від правосуддя і податкових органів:
1) своєї незаконної діяльності;
2) уникнення від сплати податків;
3) уникнення від сплати обов’язкових відрахувань в установлені державою фонди (в т.ч. воєнний збір);
4) уникнення від офіційної реєстрації в органах ДФС України;
5) уникнення від укладання нотаріального договору про надання юридичних послуг ТОВ “Адамант”.
Відповідно, ввівши суд в заблуду, Ломанов Денис Олександрович (не маючи на те повноважень) подав на ім’я судді Дарницького районного суду міста Києва Шклянка М.П. заяву про застосування позовної давності і додаткові пояснення, якими вчинив службове підроблення з метою винесення завідомо неправосудного рішення на користь ТОВ «Адамант».
А саме, у своїх вищевказаних документах юрист Ломанов Денис Олександрович незаконно стверджує:

1) що дію договору за номером ВХ 122/2005 було припинено в 2009 році;
2) що громадянин (зазначення ПІП) нібито у своїй позовній заяві стверджує, що у 2013 році послуги з делегування доменів і хостингу почала отримувати громадянка (зазначення ПІП);
3) що громадянин (зазначення ПІП) з 2009 року не оплачував послуги за договором ВХ 122/2005;
4) що у 2013 році було укладено договір з громадянкою (ПІП) на хостинг 2 сайтів і делегування 1 домену;
5) що громадянин (зазначення ПІП) знав про припинення дії договору за номером ВХ 122/2005;
6) що громадянин (зазначення ПІП) прострочив строк для оскарження дій ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком» в судовому порядку;
Все вищеописане є неправдою, однак наслідком зухвалого шахрайства і службового підроблення юристом Ломановим Д.О., так як громадянка (зазначення ПІП) не дочекавшись від ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком» бланків договору на паперовому носії щодо передачі їй прав на один домен в 2013 році трагічно загинула. Крім того, передача домену не означала передачу прав на два веб-сайти.
Що стосується оплати послуг ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком» за делегування домену, підтримування МХ-записів і надання хостингу, то насправді громадянин (зазначення ПІП) їх регулярно здійснював, про що досі має платіжні документи і належних свідків.
Що стосується звернення громадянина (зазначення ПІП) до ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком» за отриманням своєї майнової власності у формі двох веб-сайтів і одного домену, то цьому є свідками половину підрозділу поліції з Дарницького УП ГУ НП в м.Києві, члени громадської організації «Україна проти свавілля чиновників» та працівники приватного підприємства (зазначення назви підприємства), з якими громадянин (зазначення ПІП) неодноразово приїжджав до вказаних двох товариств з обмеженою відповідальністю і вимагав повернення даного майна, а коли вони громадянину (зазначення ПІП) в цьому відмовляли – ним на місце події викликалися 16 (шістнадцять) поліцейських, одного слідчого і одного чергового по Дарницькому УП ГУ НП в м.Києві, а також цьому свідком є половина прокурорів Дарницької місцевої прокуратури №2, до яких громадянин (зазначення ПІП) неодноразово звертався саме з такими заявами і клопотаннями, і де зараз відбувається прокурорський контроль за ходом досудового розслідування у 14 (чотирнадцяти) кримінальних справах проти ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком» за фактом вчинення злочинних дій.
У провадженні СУ ФР ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м.Києві триває досудове розслідування кримінального провадження за номером № 32015100020000166 від 11.12.2015 року за вчинення злочину ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком», що передбачений ч.1 ст. 205, ч.1 ст. 212 КК України.
При чому, загальна вартість нанесеного збитку державі даними підприємствами на сьогоднішній день складає порядка – 1,500 000 (один мільйон п’ятсот тисяч грн).
Для нас є більше чим незрозумілим, чому юрист Ломанов Денис Олександрович у такий зухвалій і шахрайській формі надає свої злочинні послуги ТОВ «Адамант», який понад 13 (тринадцять) років вчиняє злочини проти людей і держави у майновій, фінансовій, інформаційний і диверсійній формі!?
Згідно відкритих інформаційних джерел інтернет-видань вбачається, що Ломанов Денис Олександрович був в 2016 році звільненим із посади помічника судді Апеляційного суду м.Києва.
Сподіваємося, випадково не через подібні шахрайства і службові підроблення, які він зараз вчиняє? Адже судячи з того, що даний юрист шукає в інтернеті будь-яку роботу з 2009 року по теперішній день говорить про цю людину більше чим потрібно!

Відповідно, як для даного випадку, позиція юриста Ломанова Д.О. є явно злочинною та антидержавною, що направлена на підрив довіри громадськості до правників вцілому, що явно наруку ворогам нашої держави.
Юрист Ломанов Д.О. явно через підривну співпрацю з зовнішнім ворогом, перевищив свої повноваження і вчинив саботаж роботи органів громадського контролю. Саботаж і бойкотування належної роботи органів громадського контролю прирівнюються до шпіонажу і зраді інтересам нашої держави.
Юрист Ломанов Д.О. умисно вчиняє злочини на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, а також державній, економічній і інформаційній безпеці України. Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їхнім представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України має безжально каратися, поки сепаратисти не розпочали воєнні дії на території м.Києва.
Навмисна протидія нинішній державній політиці юристом Ломановим Д.О. вже розчарувала певну частину українців у нинішньому курсі нашого уряду та призводить до агресивної настроєності.
Сумніву у вищенаписаному бути не може, адже юрист Ломанов Д.О. відкрито і цинічно протидіє законній діяльності міжнародної громадської організації «Україна проти свавілля чиновників», метою якої є очищення влади від казнокрадів і корупціонерів, а також від свавілля і безчинства чиновників, яка тим самим намагається прислужитися знищеній економіці нашої держави і деморалізованому суспільству, а також бійцям АТО, які гостро потребують належного озброєння (переозброєння), амуніції, харчування, обмундирування, засобів відпочинку і гігієни, не кажучи вже про підняття їх патріотичного духу.
Юрист Ломанов Д.О. своїми діями перешкоджає наповненню державної казни, сприяє зменшенню боєздатності і добробуту української армії, посиленню безпорядків в м.Києві та в державі тощо. В той же самий час, юрист Ломанов Д.О. сприяє незаконному збагаченню ТОВ «Адамант» та ущемленню прав дітей Дарницького району м.Києва, у яких дане злочинне підприємство рейдерськи відібрало ігровий майданчик та отруює навколишнє середовище і артезіанську свердловину паливно-мастильними матеріалами від незаконно встановлених гаражів.
Відповідно, дії юриста Ломанова Д.О. можна розцінювати як свідому диверсійну діяльність проти нашої держави, а також проти її безпеки і територіальної цілісності.
Таким чином, відомості щодо вчинення правопорушень юристом Ломановим Д.О. мають всі ознаки злочину, що передбачені ст.111, 364, 368, 366 України та підлягають невідкладному внесенню до Єдиного реєстру досудових розслідувань і є підставою для початку проведення досудового розслідування.
Відповідно до вищезазначеного, нами були подані відповідні заяви про вчинене кримінальне правопорушення до ГСУ СБУ і до СВ Дарницького УП ГУ НП в м.Києві.
Очікуємо належної реакції даних силових структур, небайдужої громадськості і мас-медіа.

Ломанов Денис Олександрович робота

Ломанов_Денис_Олександрович_єрдр

Ломанов_Денис_Олександрович_єрдр_1

Ломанов Денис Олександрович юрист єрдр

lomanov-denis-oleksandrovich-yerdr

Підписатися
Сповістити про
15 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Катя
7 роки тому

чмо недорозвинене. так просто не виганяють з апеляційного суду. напевне там також вчиняв шахрайства

Рита
7 роки тому

интересно, сколько бабла этому сухореброму уродцу отстебнул иван петухов из татьяной дорошенко?

Миколай
7 роки тому

цього виродка бог уже покарав невиліковною сухоткою за його злодійства над людьми

Леонид
7 роки тому

Я думаю что этот дистрофик-юрист болеет спидом. Вид у него типичного гомосека

Шура
7 роки тому

навчився в апеляційному суді мистецтву шахрайства, підлостям і безкарності, тому після ганебного звільнення з роботи вирішив ввійти в образ історичної персони остапа бендера

Егор
7 роки тому

в этом что-то есть. если учесть, что многие судьи педофилы, то ломанов – явно был их девочкой!

Руся
7 роки тому

разве это существо похоже на юриста? быдло издалека видно!

Тоня
7 роки тому

замориш! мама в дитинстві ломанову ціцьки не давала, от він і став недорозвиненим дистрофіком

Маша
7 роки тому

мошенниками сегодня быть модно. небось подражает кидалам-судьям

Герда
6 роки тому

Было бы странным, если бы Иван Петухов нашел представительного и грамотного юриста, который не малые бабки стоит

Зося
6 роки тому

заморыш задроченный, который и слова из перепугу молвить не может

Зина
6 роки тому

высушенный дебил а не юрист

Жорік
6 роки тому

Знайомимося, сьогодні на подіумі містер євнух, який купив собі диплом адвоката, однак не знає таблички множення!

Ніка
6 роки тому

Вже точно настав кінець світу, якщо цьому бездарю і недолюду продала диплом адвоката Асоціація адвокатів України! Це чмо і жалка пародія не може навіть слово написати без помилок, а що вже казати про знання КК і КПК?

Юра
6 роки тому

Ця гомосятина тільки і уміє що вчиняти підроблення і зводити наклепи на людей. В інтернеті наявна інформація про цього дикуна, що він обікрав суддю та помічницю судді апеляційного суду. на його щастя суддя не звернувся до прокуратури, а то б цей урод сидів до скінчення своїх днів у кайданах!