алдошина_2

Алкогольний делірій і хуліганство Алдошиної Ірини Леонідівни

Люди, Новости

03.09.2016 року громадянка Алдошина Ірина Леонідівна (що проживає в м.Києві по вул.О.Шовкуненка, 3, кв. 179) з хуліганських спонукань, пошкодила білою фарбою інформаційну вивіску приватного підприємства (зазначення назви і адреси) загальною вартістю 3200,00 (три тисячі двісті) доларів США.
10.09.2016 року, рівно в 13 годин 45 хвилин, о/у майором поліції Кравченко Л.О. було складено протокол прийняття заяви про вчинене кримінальне правопорушення громадянкою Алдошиною Іриною Леонідівною,
Згідно повідомлення чергового по Солом’янському УП ГУ НП в м.Києві, дана заява була внесеною до журналу ЄО за номером 68849. Однак, у порушення ст. 214 КПК України, Наказу про порядок ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань, затвердженого Генеральним прокурором України за №139 від 06.04.2016 року, відомості даного протоколу так і не були внесеними до ЄРДР про вчинене кримінальне правопорушення.
Зважаючи на завдану приватному підприємству (зазначення назви і адреси) шкоду в особливо великих розмірах та на жорстокі хуліганські прояви Алдошиної І.Л., що супроводжувалися грубим порушенням громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, а також через те, що вказана особа не реагувала на зауваження та діяла з особливим цинізмом, було прийнято рішення керівником підприємства звернутися до слідчого судді Солом’янського районного суду м.Києва в порядку ст. 303-307, 309 КПК України.
Відповідно до п.2.1 Розділу II Наказу про порядок ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань, затвердженого Наказом Генерального прокурора України за №139 від 06.04.2016 року, облік кримінальних правопорушень, у тому числі за заявами, які надійшли до органу досудового розслідування, здійснюється за дорученням його керівника шляхом внесення до ЄРДР відомостей, визначених частиною 5 ст.214 КПК України.
Пунктом 8 частини 1 статті 3 КПК України встановлено коло посад, які підпадають під визначення «керівник органу досудового розслідування», відповідно такою особою, як для даного прикладу являється – керівник Київської місцевої прокуратури № 9.
Отже, подання заяви, яка є повідомленням про вчинене кримінальне правопорушення, зобов’язує керівника Київської місцевої прокуратури № 9, шляхом надання доручення, забезпечити внесення необхідних відомостей до ЄРДР. Ухилення від виконання вказаного обов’язку свідчить про бездіяльність керівника Київської місцевої прокуратури № 9, що тягне за собою карну відповідальність.
Відповідно до ст. 55 КПК України, потерпілим у кримінальному провадженні може бути особа, якій кримінальним правопорушенням завдано майнової та моральної шкоди.
Стаття 55 КПК України передбачає, що права і обов’язки потерпілого виникають в особи з моменту подання заяви про вчинення щодо неї кримінального правопорушення або заяви про залучення її до
провадження як потерпілого.
У відповідності до ч.4 ст. 214 КПК України, слідчий, прокурор, інша службова особа, уповноважена на прийняття та реєстрацію заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення, зобов’язані прийняти та зареєструвати таку заяву чи повідомлення.
Відмова у прийнятті та реєстрації заяви чи повідомлення про кримінальне правопорушення не допускається!
Як передбачено ч.1 ст. 214 КПК України, слідчий невідкладно, але не пізніше 24 годин після
подання заяви, повідомлення про вчинене кримінальне правопорушення, зобов’язаний внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати розслідування.
Досудове розслідування, відповідно до ч.2 ст. 214 КПК України, розпочинається з моменту внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
Крім того, згідно із положенням п. п. 1.1., 1.4. Розділу ІІ Наказу Генеральної прокуратури України «Про єдиний реєстр досудових розслідувань» за №139 від 06.04.2016 року, формування Реєстру розпочинається із внесення до нього слідчим, прокурором відповідних відомостей про кримінальне правопорушення, зазначених в заяві чи повідомленні про його вчинення.
Також, п. 2.2. Розділу ІІ Наказу Генеральної прокуратури України «Про єдиний реєстр досудових розслідувань» передбачено, що у випадку вчинення кримінального правопорушення досудове розслідування розпочинається невідкладно. За умови встановлення обставин, які свідчать про вчинення кримінального правопорушення, проводиться досудове розслідування відповідно до вимог статті 214 КПК України.
Таким чином, відомості щодо вчинення правопорушення Алдошиною І.Л. мають всі ознаки кримінального правопорушення, яке передбачене ч.4 ст.296 КК України та підлягають невідкладному внесенню до Єдиного реєстру досудових розслідувань і є підставою для початку проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні.
Дана заява (повідомлення) про вчинення кримінального правопорушення, відповідно до ст. 214 КПК України та Наказу Генеральної прокуратури України «Про єдиний реєстр досудових розслідувань» за №139 від 06.04.2016 року підлягає реєстрації та подальшому розгляду в порядку кримінально-процесуального законодавства.
Відповідно до п. 2 Інформаційного листа Вищого спеціалізованого суду України з розгляду
цивільних і кримінальних справ «Про деякі питання порядку оскарження рішень, дій чи бездіяльності під час досудового розслідування» від 9 листопада 2012 року за № 1640/0/4-12, у статті 303 КПК визначено порядок оскарження бездіяльності слідчого, прокурора, яка полягає у невнесенні відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань після отримання заяви чи повідомлення про кримінальне правопорушення, тобто – на протязі 24 годин!
Отже, внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань про вчинення кримінального правопорушення, є підставою для проведення слідчим досудового розслідування, вчинення процесуальних (слідчих) дій і прийняття процесуальних рішень з метою встановлення особи, яка вчинила кримінальне правопорушення, та подальшого притягнення такої особи до кримінальної відповідальності.
Враховуючи вищевикладене, при цьому керуючись ст. 296 КК України, а також ст. 214 КПК України та Положенням про порядок ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань, затвердженого Наказом Генерального прокурора України за №139 від 06.04.2016 року, суд задовольнив скаргу директора підприємства та зобов’язав керівника Київської місцевої прокуратури № 9, шляхом надання доручення, забезпечити внесення необхідних відомостей до ЄРДР, що і було зроблено.
Чекаємо на результати досудового розслідування у кримінальному провадженні за № 42017101090000009 від 12.01.2017 року за ч.1 ст. 296 КК України.

Алдошина_Ірина_Леонідівна_єрдр_3

Підписатися
Сповістити про
17 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Маша
7 роки тому

во дает алкоголичка ирина алдошина: целую ночь репетировала и рьяно готовилася к сопровождению комиссии что и про похмелье забыла

Мила
7 роки тому

оно и понятно, мощь материального стимула настолько велика, что перебила похоть похмелиться

Софія
6 роки тому

ця вонючка і тараканина мати вже задрала всю вулицю шовкуненка своїми білими гарячками і прусаками

Макс
6 роки тому
Відповісти  Софія

ця смердюча сучка завоняла всю вулицю шовкуненка і затравила своїми тараканами усю соломенку

Ніна
6 роки тому

алкогольний сморід і вонь тараканів із 179 квартири отруює навіть половину вулиці богданівської

Самсон
6 роки тому
Відповісти  Ніна

Это алкогольное ничтожество настолько закисло и протухло, что весь дом в адском смраде от ее засраных трусов и блевотины

Марта
6 роки тому

курва вшива. її би в рот насипати прусаків, яких непомірно розводить в своїй бомжатній квартирі, і удавити ними

Коля
6 роки тому

кожний божий день ця синявка в білій гарячці наче скажена собака вує на місяць і сонце

Адвокат
6 роки тому

Прочитала статтю і жахнулася! Тут неозброєним оком видно, що є явна заказуха. Нормальну людину образливі на успішну діяльність громадської організації олігархи не куплять. От і знайшли у вашому домі сифелітиків саковських і триперних алкоголіків алдошиних. Пропоную безплатні адвокатські послуги на подання гарного цивільного позову проти цих виродків! Немає розуму – то нехай продають свої квартири і виплачують вам заподіяну шкоду!

Катя
6 роки тому

А чого тут не зрозуміло, коли за спиною у такого алкаша Ірини Алдошиної і бомжа Юрія стоять такі депутати з міської ради як Руденко Олексій Павлович? Тут набагато мудріше саджати до тюрми їх усіх як добре організоване злочинне угрупування!

Ірина
6 роки тому

якось моторошно читати такі статті, де задрипану алкашку бояться поліція і прокуратура району. як адвокат я щодня бачу в суді, як за дрібне хуліганство засуджують навіть неповнолітніх відростків.

Тома
6 роки тому

якщо розглядати даний випадок через призму усіх подій за останній рік на приватному підприємстві, яке здає в оренду приміщення громадській організації, то можна зробити висновок що це робиться зумисно окремими чиновниками з КМДА і Солом’янської держадміністрації з метою припинення антикорупційної діяльності організації

Оксана
6 роки тому

тільки дурак повірить у випадковість з хуліганством та безкарністю цієї алкоголічки. тут точно мова йде про замовність пошкодження майна.

Діма
6 роки тому

До чого світ котиться, коли депутати Київради роблять заказуху закінченим алкашам і деградованим бомжам (сожителю Алдошиної Ірини – Юрію)…

Михайло
6 роки тому

цікаво скільки заплатив депутат київської міської ради олексій руденко цій брудній ку*ві що б вона зробила таку шкоду? хоча, як мені здається, це був бартер самогонкою!

Тоня
6 роки тому

Ця алкогольна бидлота не погано заробила на замовних протиправних діях депутата міської ради Руденко Олексія Павловича. Тут навіть дурепа зможе розгледіти його тупу ослину тактику: підмовити, замовити, зателефонувати кому потрібно або підплатити…

Тимофій
6 роки тому

Ірина Алдошина прикидається алкоголічкою так як сподівається уникнути кримінальної відповідальності за вчинене нею замовне шахрайство і бандитизм.