foto-orexovska-kristina-eduardivna

Рецидив бандитизму і зради судді м.Рівного Ореховської К.Е.

Новости, Суды

У провадженні СУ ГУ НП в Рівненській області триває досудове розслідування кримінального провадження за №42016180000000131 від 29.08.2016 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.364 КК України.
Станом на 21.11.2016 року потерпілого (зазначення ПІП) не було жодного разу допитано слідчим СУ ГУ НП в Рівненській області Миронець Р.П. у даному провадженні та не було надано жодної інформації:
1) про початок досудового розслідування
2) щодо імен усіх слідчих (якщо вони є) і процесуальних керівників тощо.
Також, потерпілому (зазначення ПІП) слідчим Миронець Р.П. і досі не було надано:
1) копії витягу з ЄРДР;
2) пам’ятки про процесуальні права та обов’язки потерпілого у кримінальному провадженні за №42016180000000131;
3) повідомлення про залучення до провадження наданих потерпілим доказів про отримання ним шкоди.
Небезпідставно вважаючи, що це є наслідком вчиненого кримінального правопорушення слідчим СУ ГУ НП в Рівненській області Миронець Р.П., потерпілий (зазначення ПІП) 21.11.2016 року оскаржив його злочинну бездіяльність слідчому судді Рівненського міського суду Рівненської області Сидоруку Є.І.
Станом на 23.02.2017 року слідчий СУ ГУ НП в Рівненській області Миронець Р.П. так і не виконав вимог Ухвали слідчого судді Рівненського міського суду Рівненської області Сидоруку Є.І. у судовій справі за № 569/14275/16-к від 21.11.2016 року. Оскільки останнє є беззаперечним доказом вчинення вказаним слідчим ще одного кримінального правопорушення, що передбачене ст.382, 396 КК України, потерпілий (зазначення ПІП) звернувся до керівника прокуратури Рівненської обласної Подубинського Б.В. з заявою про вчинене кримінальне правопорушення слідчим СУ ГУ НП в Рівненській області Миронець Р.П.
Оскільки керівник прокуратури Рівненської обласної Подубинський Б.В., у порушення вимог ст.214 КПК України та наказів Генерального прокурора № 125, 139, в черговий раз проігнорував заяву про вчинене кримінальне правопорушення, то потерпілий (зазначення ПІП) звернувся зі скаргою за вих. № 1024/07 від 07.03.2017 року до слідчого судді Рівненського міського суду Рівненської області.
Дана скарга була авторозподіленою на суддю Рівненського міського суду Ореховську Кристину Едуардівну.
Однак, у порушення ст.306 КПК України, суддя Ореховська К.Е. не запросила потерпілого (зазначення ПІП) на судове засідання з розгляду його скарги та винесла неправосудне рішення, яким фактично відмовила у задоволенні його скарги, не дивлячись на наявні суттєві докази вчиненого слідчим Миронець Р.П. злочину – не виконання рішення суду. Більше того, суддя Ореховська К.Е. у своїй Ухвалі у справі за № 569/3917/17 від 06.04.2017 року неправдиво та уже не в перший раз зазначає, що нібито потерпілий (зазначення ПІП) тричі не з’являвся на призначені йому судові засідання з розгляду його скарги за вих.№ 1024/07 від 07.03.2017 року.
Доказом службового підроблення судді Ореховської К.Е. у даній справі суду є те, що у Солом’янському районному суді м.Києва немає жодної Ухвали про проведення судового засідання у режимі відеоконференції даною злочинною суддею, а також що у справі суду № 569/3917/17 від 06.04.2017 року немає належних доказів отримання потерпілим повісток на призначені судові засідання.
Більше того, у потерпілого наявні ще й інші докази вчиненого шахрайства і службового підроблення суддею Ореховською К.Е., які були нею допущені за одним і тим же самим примітивним сценарієм в інших судових провадженнях під її головуванням, однак які були встановлені і зафіксовані суддями Апеляційного суду Рівненської області у їх окремих Ухвалах щодо скасування декількох її неправосудних судових рішень.

Як для даного випадку, позиція судді Ореховської К.Е. є явно злочинною та антидержавною, що направлена на підрив довіри громадськості до гілки судової влади та до керівників держави, що явно наруку ворогам нашої держави. Суддя Ореховська К.Е. явно через підривну співпрацю з зовнішнім ворогом, перевищила службові повноваження, тим самим саботуючи роботу органів суду. Саботаж і бойкотування належної роботи судового органу прирівнюються до шпіонажу і зраді інтересам нашої держави.
Суддя Рівненського міського суду Рівненської області Ореховська Кристина Едуардівна умисно вчиняє посадові злочини на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, а також державній, економічній і інформаційній безпеці України.
Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їхнім представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України має безжально каратися, поки сепаратисти не розпочали воєнні дії на території м.Києва.
Навмисна протидія нинішній державній політиці суддею Ореховською К.Е. як посадовою особою органу судової влади, вже розчарувала частину українців у нинішньому курсі нашого уряду та призводить до агресивної настроєності громадян.
Вищенаписане дає явні підстави вважати, що в діяльності судді Ореховської К.Е. наявний склад кримінального правопорушення, що передбачений ст.111, 364, 366, 375, 396 КК України.
Відповідно, за даними фактами нами надіслані відповідні заяви до ГСУ СБУ, ГПД НАБУ, прокуратури Рівненської області та до вищої Ради правосуддя. Чекаємо адекватної реакції даних силових підрозділів, світової спільноти та небайдужої української громадськості, а також належного резонансу мас-медіа.

uxvala-sbu-orexovska-kristina-eduardivna

orexovska-kristina-eduardivna-sbu

orexovska-kristina-eduardivna-yerdr-131

Підписатися
Сповістити про
4 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Рома
6 роки тому

суддя ореховська виходила заміж за цілого обласного прокурора тому і гадала, що вічно буле у принцесах. а тут тобі обломилося: чоловіка гпу поперла з роботи, а ореховську – денисюк перетворив у безвольне чучело і в бездушного лакея

Меланія
6 роки тому

боже яка ж вона уродина зі своїми численними бородавками на морді. і як її чоловік досі цілував?

Надія
6 роки тому

Маю сумніви що ця бездара має хоч якусь юридичну освіту. якби вона дійсно десь навчалася, то не була б такою абсолютно безграмотною. з рештою, суддя ореховська з віком мала б набути хоч якусь практику і професіоналізм хоч би в одному якомусь напрямку, а вона на оборот – деградує! Дивно це як для передпенсійного віку.

Людмила
5 роки тому

У нас аналогічна ситуація. Суддя в ухвалі написала таке: “потерпіла з невідомих причин не з’являлася на засідання”, хоча дана суддя ніяких повісток і телефонограм такій потерпілій не відправляла. Таким чином потерпіла була позбавлена права приймати участь у судовому процесі, а дана суддя винесла рішення на користь вбивці сина потерпілої. Виходить, у нас в країні можна вбити людину, знищити її майно і залишитися не покараним. При цьому, суддя Ореховська ще й віддала вбивці гроші, які були в одязі у загиблого.