gebryan-yurij-teslenko-ruslan-yarmolenko-oleg

Злочини патрульних Тесленко Р.О., Ярмоленко О.В., Гебрян Ю.І.

Новости, Полиция

29.08.2017 року, приблизно в 10 годин і 15 хвилин, громадянин (зазначення ПІП) зателефонував зі свого особистого номеру телефону (зазначення номеру телефону) на короткий номер 102 і викликав наряд поліції за адресою (зазначення поштової адреси) з приводу вчинення кримінального правопорушення монтажником КП «Київреклама» Білоус Євгенієм Васильовичем (посвідчення № 342), електромонтером Фірсовим Євгеном Вікторовичем (посвідчення № 277) та ще двома не відомими особами (які відмовилися показати свої посвідчення та назватися) за адресою (зазначення повної адреси). Оскільки наряд поліції на місце вчинення злочину тривало не прибував, хоча підрозділ патрульної поліції знаходився у 1,5 (півтори) кілометрах від місяця вчиненого злочину, то громадянин (зазначення ПІП) робив додаткові (повторні) виклики біля 5 (п’яти) разів на короткий телефонний 102 (приблизно кожні 20 хвилин).
Нажаль, наряд патрульної поліції все-рівно не прибував, у зв’язку з чим затримані громадянином (зазначення ПІП) у відповідності до положення ст.207 КПК України злочинні особи почали нервувати та телефонували своїм знайомим, які власне їм і надіслали впродовж наступних 10 хвилин підмогу, яка складалася з 3 (трьох) осіб:
1) інспектор управління патрульної поліції Тесленко Руслан Олексійович (жетон 0010186, ДПП 003050);
2) інспектор управління патрульної поліції Ярмоленко Олег Володимирович (жетон 0004356, ДПП 002569);
3) капрал управління поліції Гебрян Юрій Іванович (жетон 0001705, ДПП 001810).
Взамін того, щоби встановити особи вищевказаних зловмисників, які завдали громадянину (зазначення ПІП) суттєвої матеріальної шкоди, дані працівники поліції почали активно погрожувати йому.
На прохання громадянина (зазначення ПІП) викликати оперативно-слідчу групу на місце вчиненого злочину, дані працівники поліції почали вимагати щоби він з ними пішов «…на іншу сторону будинку шукати слідчих і оперативних працівників, які там заблукали». Тоді громадянин (зазначення ПІП) пояснив даним поліцейським, що затримані їм зловмисники повтікають з місця події, як це вже і зробив прямо при даних поліцейських один із них, сівши за кермо вантажівки за автомобільним номером АА 4668 ХК.
Оскільки дані поліцейські знову ж таки настоювали на тому щоби громадянин (зазначення ПІП) пішов з ними шукати оперативно-слідчу групу, то він відразу зателефонував на короткий номер 102 і поскаржився на безглуздя вказаних поліцейських. Не дивлячись на скарги громадянина (зазначення ПІП) черговому поліцейському по місту Києву, вказані вище поліцейські відійшли в сторону із затриманими громадянином (зазначення ПІП) зловмисниками та про щось тихенько розмовляли, після чого дані зловмисники підійшли до приватного майна громадянина (зазначення ПІП) та почали продовжувати вчиняти неправомірні дії: пошкодження, демонтаж, викрадення.
Взявши в руки мобільний телефон та включивши функцію диктофону громадянин (зазначення ПІП) запропонував даним поліцейським припинити вчиняти подальші злочини злочинними особами, яких він затримав, однак поліцейські на ці пропозиції зовсім не реагували.
Тоді громадянин (зазначення ПІП) попередив даних поліцейських, що в силу ст.207 КПК України, що якщо вини негайно не припинять викрадання і пошкодження його майна зловмисниками, то він повторно скористається положенням даної статті і самотужки утримуватиме їх до приїзду викликаної ним оперативно-слідчої групи.
У відповідь дані поліцейські тільки сміялися і попереджували громадянина (зазначення ПІП) про те, щоби він не мішав зловмисникам надалі “працювати” (пошкоджувати майно та викрадати його).
Тоді громадянин (зазначення ПІП) підійшов до даних зловмисників і ще тричі підряд попередив, щоби вони припинили вчиняти злочини хоча б до приїзду слідчих, оперуповноважених і криміналістів, на що вони не реагували.
Тоді громадянин (зазначення ПІП) підійшов до одного із зловмисників і намагався припинити нищення і викрадання його приватного майна, на що з незрозумілих йому причин вказані вище поліцейські підбігли і почали бити його по голові і душити за горло. Після цього побиття дані три поліцейських утворили живий щит за рахунок маси свого тіла та не пропускали громадянина (зазначення ПІП) до зловмисників, які в той час обрізали відеокамери, мікрофони, проводи, гофротруби, прожектори та інше майно, яке відразу відносили у свої автомобілі.
Почувши зі слів громадянина (зазначення ПІП), що пошкоджені зловмисниками відеокамери відзнятий матеріал вже заархівували на жорсткий диск відеореєстратора, останні під охороною даних трьох патрульних поліцейських перерізали проводи і робили коротке замикання з надією вивести з ладу відеореєстратор, а разом із ним – відеодокази вчинення ними злочинів. Знаючи напевне, що переодягнутими в форму поліцейських можуть буди звичайні бандити або психічно хворі справжні працівники поліції, громадянин (зазначення ПІП) викликав скору психіатричну бригаду.
29.08.2017 року, приблизно в 12 годин і 10 хвилин, на місце події прибула швидка психіатрична допомога у складі 5 (п’яти) медпрацівників (лікар СПБ Курочкін С.П., номерний знак 7009, фельдшер – Сахно Т.І., молодша медична сестра – Йовенко О.В.). Однак, оскільки на місце події дані поліцейські викликали свого керівника – заступника командира роти управління патрульної поліції лейтенанта Лисенко Альбіну Олексіївну (жетон 0000862, ДПП 000298), то остання активно заважала виконуванню свої медичних обов’язків даних медпрацівників, чим добилася того, щоби працівники швидкої медичної допомоги не госпіталізували її підлеглих поліцейських для примусового лікування.
Також, лейтенант Лисенко Альбіна Олексіївна активно погрожувала громадянину (зазначення ПІП) розправою за нібито підданню загрози життю зловмисників, яким він заважав нищити і викрадати його власне майно, один з яких в момент вчинення злочину перебув на драбині і за словами лейтенанта міг впасти з неї і пошкодитися об кахельну плитку. Приблизно в 12 годин і 30 хвилин прибула довгоочікувана слідчо-оперативна група з Солом’янського УП ГУ НП в місті Києві, під час роботи яких всі зловмисники повтікали, разом із поліцейськими і лейтенантом Лисенко А.О.
Відповідно, на підставі вищенаписаного, в діях інспектора управління патрульної поліції Тесленко Руслана Олексійовича, інспектора управління патрульної поліції Ярмоленко Олега Володимировича, капрала управління поліції Гебрян Юрія Івановича та заступника командира роти управління патрульної поліції лейтенанта Лисенко Альбіни Олексіївни є склад кримінального правопорушення, що передбачене ст.396, 366, 365 КК України.
Крім того, як для даного випадку, позиція інспектора управління патрульної поліції Тесленко Руслана Олексійовича, інспектора управління патрульної поліції Ярмоленко Олега Володимировича, капрала управління поліції Гебрян Юрія Івановича та заступника командира роти управління патрульної поліції лейтенанта Лисенко Альбіни Олексіївни є явно злочинною та антидержавною, що направлена на підрив довіри громадськості до правоохоронних органів та до керівників держави вцілому, що явно наруку зовнішнім ворогам нашої держави.
Інспектор управління патрульної поліції Тесленко Руслан Олексійович, інспектор управління патрульної поліції Ярмоленко Олег Володимирович, капрал управління поліції Гебрян Юрій Іванович та заступник командира роти управління патрульної поліції лейтенант Лисенко Альбіна Олексіївна, явно через підривну співпрацю з зовнішнім ворогом, перевищили повноваження, тим самим саботуючи роботу правоохоронних органів.
Саботаж і бойкотування належної роботи Управління патрульної поліції в м.Києва прирівнюються до шпіонажу і зраді інтересам нашої держави. Інспектор управління патрульної поліції Тесленко Руслан Олексійович, інспектор управління патрульної поліції Ярмоленко Олег Володимирович, капрал управління поліції Гебрян Юрій Іванович та заступник командира роти управління патрульної поліції лейтенант Лисенко Альбіна Олексіївна, умисно вчиняють посадові злочини на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, а також державній, економічній і інформаційній безпеці України.
Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їхнім представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України має безжально каратися, поки сепаратисти не розпочали воєнні дії на території столиці України.
Навмисна протидія нинішній державній політиці інспекторами управління патрульної поліції Тесленко Р.О. і Ярмоленко О.В., а також капралом управління поліції Гебрян Ю.І. та заступником командира роти УПП лейтенантом Лисенко А.О. вже розчарувала частину українців у нинішньому курсі нашого уряду та призводить до агресивної настроєності.
Відповідно до написаного вище, в діяльності інспекторів УПП Тесленко Р.О. і Ярмоленко О.В., а також капрала управління поліції Гебрян Ю.І. та заступника командира роти УПП лейтенанта Лисенко А.О. наявний склад додаткового кримінального правопорушення, що передбачений ст.111 КК України.
Таким чином, відомості щодо вчинення кримінальних правопорушень інспекторами УПП Тесленко Р.О. і Ярмоленко О.В., а також капралом управління поліції Гебрян Ю.І. та заступником командира роти УПП лейтенантом Лисенко А.О. мають всі ознаки злочину, що передбачені ст.111, 365, 366, 396 КК України та підлягають невідкладному внесенню до Єдиного реєстру досудових розслідувань і є підставою для початку проведення досудового розслідування.
З цього приводу нами були подані відповідні заяви до ГСУ СБУ та Київської місцевої прокуратури №9 про вчинені ними кримінальні правопорушення. Очікуємо результатів адекватного реагування вказаних структур, міжнародного резонансу, небайдужої громадськості і адекватної реакції мас-медіа.

teslenko-ruslan-yarmolenko-oleg-gebryan-yurij

postanova-sudovo-medichna-ekspertiza

postanova-sudovo-medichna-ekspertiza-2

obrizka_kamer_pri_polici%d1%97

pererizani_provoda_videosposterezhennya

videokamera_pobita

prozhek_polom_provod_porezan

net_mikrofonov

Підписатися
Сповістити про
13 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Маряна
6 роки тому

Боже які вони страшні уроди: два лисих дебіла із непропорційними розмірами голови, явно даунята, а інший – панк-педофіл!

Марта
6 роки тому

Эти недоразвитые жертвы аборта и есть гордость Яценюка, Гройсма и Порошенко? Эсли это так, то им всем троим пора ложиться в психушку!

Анатолій
6 роки тому

і що то за чмошнікі такі? таке враження що цих трьох уродів навмисне одне до одного приставили, що б усім весело від цього цирку було.

Римма
6 роки тому

этим панкам-пидрасам нужно живьем выколоть глаза, отрезать яйца и удавить ими, чтобы не рожали на свет таких же панков-уродов как онм и не портили людям жизнь!

Эмма
6 роки тому

думаю що ці поліцейські уже євнухи, а відповідно у них і відрізати уже нічого. придивіться до них гарніше: вони явно уже без’яйці, безмозкі та і взагалі шизоїди! от би поглянути на їх батьків, вони точно мегауроди, якщо таких тварин могли родити і виростити

Йоханс
6 роки тому

Педофілам і гермафродитам не місце в поліції України! Геть поліцейських підрастів з України!

Владислава
6 роки тому

озброїли на свою голову цих панків-дебілів, а тепер бережіться за свої життя. краще б їм виділили персональне ліжко в психіатричній лікарні на Павлова!

Надя
6 роки тому

такий стиль поліції могли створити в нашій країні тільки євреї та сексуальні меншини: чубаті, наркозалежні, німфомани, гермафродити, педофіли, аліки, токсикомани… словом – люмпен-пролетаріат, як казав Ленін

Інга
6 роки тому

що називається – в яблочко! читайте в інтернеті хто такий Арсен Борисович Аваков і про його сексуальну орієнтацію, тоді і зрозумієте навіщо розвалили МВС і створили не поліцію, а секс-поліцію!

Тома
6 роки тому

на їх брудних потворних пиках чітко написано, що вони підраси і гомосексуалісти! краще б їм взамін кийків і пістолетів видавали фалоси і секс-нагайки…

Юлія
6 роки тому

арсен аваков вооружив цих транс-дівчаток пістолями і палками що б інші до них чоловіки не приставали. саме у такий спосіб аваков оберігає свій курятник від поширення сифілісу і триперу.

Діна
6 роки тому

По їх роздовбаних задах і шатких походках можна відразу здогадатися, що Арсен Аваков частенько їх дупи обслуговує. Інтересно, чи вазелін він Аваков застосовує? Агов, шановні поліцейські, скажіть народові про це щось?

Федір
6 роки тому

їх наче навмисно до купки підбирали. усі такі чепурні, віддалені і неземні. особливо мені сподобався єдрьоний панк. добре було б йому в роздовбаний зад запихнути пляшку із під шампанського, що б у такий спосіб звужити йогьт дюрку для більшого задоволдення його боса-армяна!