smirnov-oleksandr-grigorovich-kmda

Бандитизм, корупція і зрада Смирнова Олександра Григоровича

Госучреждения, Новости, Чиновники

29.08.2017 року, приблизно в 08 годин 30 хвилин, без будь якого попередження, без присутності представників балансоутримувача, без надання розпорядчих документів для ознайомлення, без пред’явлення особистих документів (крім монтажника КП «Київреклама» Білоус Євгенія Васильовича (посвідчення № 342) і електромонтера Фірсова Євгена Вікторовича (посвідчення № 277), а також без вручення копії Акту про демонтаж рекламного засобу, чотири особи (не рахуючи шофера вантажного автомобіля) КП «Київреклама» незаконно розпочали демонтаж рекламного засобу, що являється приватною власністю особи 1, який згодом в певній мірі пошкодили та вилучили.
29.08.2017 року, у зв’язку з цим, приблизно в 10 годин і 15 хвилин особа 1 зателефонував на короткий номер 102 і викликав наряд оперативно-слідчої групи за адресою (зазначення поштової адреси підприємства) з приводу вчинення кримінального правопорушення монтажником КП «Київреклама» Білоус Євгенієм Васильовичем, електромонтером Фірсовим Євгеном Вікторовичем та ще двома не відомими особами (які відмовилися показати свої посвідчення та назватися) за адресою (зазначення адреси).
29.08.2017 року, приблизно в 11 годин 10 хвилин, на місце події прибув наряд патрульної поліції:
1) інспектор управління патрульної поліції Тесленко Руслан Олексійович (жетон 0010186, ДПП 003050);
2) інспектор управління патрульної поліції Ярмоленко Олег Володимирович (жетон 0004356, ДПП 002569);
3) капрал управління поліції Гебрян Юрій Іванович (жетон 0001705, ДПП 001810),
яким особа 1 повідомив про факти навмисного пошкодження його приватного майна монтажником КП «Київреклама» Білоус Євгенієм Васильовичем, електромонтером Фірсовим Євгеном Вікторовичем та ще двома не відомими особами (які відмовилися показати свої посвідчення та назватися).
Крім того, вказаним вище патрульним поліцейським особа 1 пояснив, що процес пошкодження його майна і вчинення низки інших неправомірних дій працівниками КП “Київреклама” були зафіксованими камерами відеоспостереження та заархівованими на жорсткий диск відеореєстратора підприємства, що згодом він і використає як належний доказ в окружному адміністративному суді, в НАБУ, в СБУ, в правоохоронних органах та в органах прокуратури м.Києва.
Підслухавши дану розмову особи 1 з даними поліцейськими, працівники КП «Київреклама» навмисно перерізали проводи відеокамер спостереження і зробили коротке замикання з надією вивести з ладу відеореєстратор, а разом із ним — відеодокази вчинення ними злочинів.
Крім того, монтажник КП «Київреклама» Білоус Є.В., електромонтер Фірсовим Є.В. та ще дві не встановлені особи пошкодили і викрали особисте майно особи 1 що не мало ніякого відношення до рекламного засобу: два зовнішніх мікрофони від відеореєстратора, прожектор, дві відеокамери, провід живлення відеокамер, провід відеосигналу відеокамер і гофротруби.
В момент приїзду оперативно-слідчої групи на місце події, монтажник КП «Київреклама» Білоус Є.В., електромонтер Фірсов Є.В. та ще дві не встановлені особи повтікали з місця злочину.
Згодом особі 1 стало відомо, що злочинний наказ за № 375 від 10.07.2017 року на демонтаж рекламного засобу виніс директор Департаменту будівництва і архітектури КМДА Свистунов Олександр Вікторович в якості помсти за відкриття проти нього особою 1 дві кримінальних справи за його корупційну діяльність, в яких досі ведуться окремі досудові розслідування в ГПД НАБУ і в СВ Шевченківського УП ГУ НП м.Києва.
У відповідності до даного наказу, безпосереднім виконавцем був призначеним новоспечений ВО директора КП «Київреклама» Смирнов Олександр Григорович.
Однак, з незрозумілих причин, Смирнов Олександр Григорович, будучи чомусь впевненим у своїй безкарності, теж перевищив свої повноваження та віддав незаконне розпорядження своїм підлеглим взяти транспорт і виїхати на об’єкт, демонтувати рекламний засіб, не вчинивши наступних обов’язкових дій:

1) подання власнику рекламного засобу письмового попередження про усунення виявлених негараздів;
2) підтвердження доказів факту отримання даного попередження власником рекламного засобу;
3) переконатися втім, чи дійсно не було усунено власником рекламного засобу виявлених негараздів;
4) якщо не було усунено власником рекламного засобу встановлених негараздів, то з’ясувати причину цьому;
5) вручення копії Акту про демонтаж рекламного засобу його законному володільцю;
6) забезпечення при демонтажі рекламної вивіски обов’язкову наявність законного представника КП “Київреклама”;
7) виконання доручення забезпечити кваліфікованим, психічно здоровим, офіційно працевлаштованим кадрам, що мають відповідні дозволи на проведення певних робіт;
8) забезпечення права власника рекламного засобу на ознайомлення з Актом про демонтаж;
9) забезпечення права власника на безперешкодне ознайомлення з посвідченнями осіб, які були уповноваженими на демонтаж рекламного засобу;
10) забезпечення при демонтажі рекламної вивіски обов’язкову наявність представника балансоутримувача;
11) надання відповідних документів про право на вилучення рекламного засобу (рішення суду);
12) надання документів про подальше місцезнаходження даного рекламного засобу;
13) надання документів про умови повернення даного рекламного засобу його законному володільцю тощо.
Крім того, ВО директора КП «Київреклама» Смирнов Олександр Григорович чомусь не звертав своєї уваги впродовж останнього року на постійні письмові звернення особи 1 з приводу масових незаконних прибудов (так званих віл) в межах існуючих житлових і нежитлових будинків м.Києва, тотального розміщення стаціонарних і мобільних рекламних засобів із зазначенням конкретних адрес і наданням фотодоказів, що останні псують зовнішній вигляд міста, складають реальну загрозу життю оточуючим та мешканцям даних будинків.
Також у даних листах особа 1 акцентував увагу ВО директора КП «Київреклама» Смирнова Олександра Григоровича на те, що через дивну (!) бездіяльність КП “Київреклама” мільярди гривень в рік не поступають в казну м.Києва і держави, в той час як на східній Україні йде війна і нашим військам гостро не вистачає продовольства, обмундирування, амуніції, озброєння, елементарних умов проживання, гігієни і відпочинку.
А чого вже й казати про гостру економічну кризу в Україні, коли пенсіонерам не вистачає отриманої пенсії навіть для того, щоби розрахуватися за комунальні послуги?
З цієї точки зору, кожен день безперешкодного перебування на займаній посаді Смирнова Олександра Григоровича є зухвалим злочином П.Порошенка, В.Гройсмана і В.Кличка та їх нахабним викликом для народу України. Також незрозумілим є факт подальшого продовження воєнних дій на сході України бійцями АТО, які чомусь мусять помирати або ставати каліками за таких злочинних елементів як Смирнов Олександр Григорович та тих, хто дозволяє йому і надалі перебувати на своїй посаді та вчиняти злочини проти інтересів держави і її громадян!

Очевидно, що в діях ВО директора КП «Київреклама» Смирнова Олександра Григоровича є склад кримінальних правопопушень, що передбачені ст.364, 185, 296, 206 КК України.
Крім того, як для даного випадку, позиція ВО директора КП «Київреклама» Смирнова Олександра Григоровича є явно злочинною та антидержавною, що направлена на підрив довіри громадськості до органів виконавчої влади та до керівників держави вцілому, що явно наруку зовнішнім ворогам нашої держави.
ВО директора КП «Київреклама» Смирнов Олександр Григорович, явно через підривну співпрацю з зовнішнім ворогом, регулярно перевищує службові повноваження, тим самим саботуючи роботу органів виконавчої влади. Саботаж і бойкотування належної роботи органів виконавчої влади прирівнюються до шпіонажу і зраді інтересам нашої держави. ВО директора КП «Київреклама» Смирнов Олександр Григорович умисно вчиняє посадові злочини на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, а також державній, економічній і інформаційній безпеці України. Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їхнім представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України має безжально каратися, поки сепаратисти не розпочали воєнні дії на території столиці України – м.Києва.
Навмисна протидія нинішній державній політиці ВО директора КП «Київреклама» Смирновим Олександром Григоровичем, як посадовою особою, вже розчарувала певну частину українців у нинішньому курсі нашого уряду та призводить до агресивної настроєності населення.
Зазначене дає явні підстави вважати, що в діяльності ВО директора КП «Київреклама» Смирнова Олександра Григоровича наявний склад додаткового кримінального правопорушення, що передбачений ст.111 КК України.
Таким чином, відомості щодо вчинення кримінальних правопорушень ВО директора КП «Київреклама» Смирнова Олександра Григоровича мають всі ознаки злочину, що передбачені ст.111, 364, 185, 296, 206 КК України та підлягають невідкладному внесенню до Єдиного реєстру досудових розслідувань і є підставою для початку проведення досудового розслідування. Саме з цього приводу нами були уже подані відповідні заяви до ГПД НАБУ, ГСУ СБУ, в окружний адміністративний суд м.Києва та прем’єр-міністру України.
Очікуємо належного резонансу небайдужої до м.Києва і України громадськості, мас-медіа і світової спільноти.

Смирнов-Олександр-Григорович-ухвала

ухвала-Смирнов-Олександр-Григорович

Смирнов-Олександр-Григорович-єрдр

Смирнов-Олександр-Григорович-злочин

Смирнов-Олександр-Григорович-Київреклама

smirnova-o-g-svistunov-o-v-yerdr-5

Підписатися
Сповістити про
25 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Маряна
6 роки тому

Складається враження, що всі корупціонери і казнокради – потенційні клієнти на кунсткамеру! Подивіться на це непересічне чмо і прикиньте, якими його батьки мають бути крокодилами, якщо народили таке чудовище!

Марі
6 роки тому

Я на мене то краще б батьки не народжували цього виродка, щоби зараз перед сусідами і потерпілими від злочинів О.Смирнова в черговий раз не червоніти!

Марта
6 роки тому

А й справді, чому нас армія, СБУ і поліція не захищає від цієї недобитої саранчі? Чи вони теж продалися і дупи загарбникам підтирають? Якщо це так, вже зараз мусять придумувати мудрі пояснення для наступного Нюрнбергського процесу, на якому займуть місце колишніх гітлерівських офіцерів, щоби потім їх дурниці не повторяти: “А мені це наказали”.

Маряна
6 роки тому

Україні судилося стати другою Палестиною, бо справжніх героїв було вже знищено. Залишилися тількі одні найманці, лакеї, блазні і циркачі для обслуговування і розважання узурпаторів і самодержавців!

Рита
6 роки тому

О майн Гот, откуда эта иудейская горилла вылезла? Спрячьте это фото, а то мои дети могут утратить дар речи!

Зеник
6 роки тому

А де ви зараз бачили психічно здорового, грамотного, не єврея і без фізичних вад чиновника? Нормальні діти народжуються тільки від нормальних батьків! Про це навіть у біблії написано. А ці виродки народжуються від таких же виродків, як вони самі, а то і від гірших.

Римма
6 роки тому

боже, какое это страшное чмо! с каких пор в горсовет на работу набирают забулдыг и чучелов?

Олег
6 роки тому

Я думаю что можно обойтись и без норвой революции: группа мстителей-карателей должна хотя бы по одному этакому уроду вешать или отстреливать в день. Другому явно не повадно станет красть и предавать родину

Эмма
6 роки тому

а все досить просто: один виродок несе татові гроші іншому виродку, якому тато вже купив там спеціальне місце. відтак, оком не моргнеш, а в кмда уже працюють два виродки. тут питання скоріше до Порошенка і Кличка, що вони роблять при владі і чому допускають таке неподобство?

Андрій
6 роки тому

якщо і надалі так піде то за півроку-рік в україні не залишиться жодного чиновника з українським іменем! ну і скільки мовчати ще будемо?

Римма
6 роки тому

Хоть он и по фамилии смирнов но на его лбу выгравировано его имя Абрам. Ну и сколько еще будут лезть в чиновники эти черномазые?

Вадім
6 роки тому

поки при владі знаходиться Петро Порошенко, до тих пір жодний іудей не буде покараний за вчинені злочини.

Іра
6 роки тому

Так звана “рекламна” мафія чи не сама високодохідна в Україні. Тоді чому хвалені і орденоносні герої та патріоти України допускають викрадання з бюджету України мільярди гривень на рік? Цих коштів вистачило б нашим військам за щитані неділі повернути окуповані території і нановот відбудувати їх!

Юра
6 роки тому

да потому що головний “равін” української держави зацікавлений в крадіжці цих самизх коштів його братами і сестрами по вірі

Іцхак
6 роки тому

краще б і надалі були при владі донецькі крутелики, так як у них є хоч якась ієрархія та закони “по поняттям”, чого аж ніяк немає у кучерявих іуд!

Джулия
6 роки тому

Тоді є сенс садити за грати і Петра Порошенка по статті покривання вчинених злочинів і за перевищення владних повноважень!

Кеша
6 роки тому

и вправду, неужели нашим наемникам легче стрелять по дедушкам и бабушкам, по отцам и матерям, по братам и сестрам, по детям и беременным женщинам, нежели собраться всем вместе и силой выбросить из кресел коррупционных чиновников, а то и вздернуть особо “отличившихся” на публичной висилице?

Настя
6 роки тому

…і в першу чергу потрібно вишвирнути з КМДА продажну тварюку Кличка В.В. із його особистим інструктором з ЦРУ, яку він називає дружиною!

Софія
6 роки тому

В Києві майже усі рекламодавці сплачують данину цьому смердючому ослу! Смирнов навмисно побудував таку бюрократичну структуру, що чи не кожен перший підприємець змушений йому платити дань, ані ж по 3-5 років очікувати законних дозволів на розміщення своїх рекламних вивісок

Микола
6 роки тому

В голові не вкладається, який уже по рахунку рік іде братовбивча війна, скільки тисяч загиблих на полі брані, не кажучи вже про кількість жертв на Майдані, в той час як президент України, користуючись повною нерозберихою, завозить з Ізраїлю в Україну усіх своїх братів і сестер по вірі, аби ними заполонити увесь чиновницький апарат та вчиняти геноцид українському народові

Сюзен
6 роки тому

пів України у нас ветеранів АТО, а в країні повний безлад. складається враження, що патріотизмом тут не пахне, і що так звані бійці АТО насправді воюють не за високі ідеали українського народу, а за подальшу узурпацію влади Петром Порошенком і його олігархічним кланом та за винищення українців!

Галина
6 роки тому

Ця бидлота практично кожного власника рекламного засобу схиляє на надання йому неправомірної вигоди. Куда СБУ дивиться?

Діна
6 роки тому

Якщо ветеранам АТО не по зубам Порошенко, Аваков і Луценко, то невже слабо поставити на шлях праведників іуду Смирнова О.Г.?

Таня
6 роки тому

Саме цікаве втім, що цей підер переслідує тих суб’єктівв господарської діяльності, які в законному порядку оформили дозволи на розміщення рекламних вивісок та відмовляються йому давати хабарі!

Тома
6 роки тому

Чому ця кучерява іудейська потвора дисих пір протирає сворї штани в кріслі чиновника, в той час як має сидіти за гратами? Агор, госпожа Аваков, це хіба не ваша компетенція бандюків садити за решітку?