svistunov-oleksandr-viktorovich-groshi

Свистунов О.В. і його працівники отримали незаконну зарплату

Госучреждения, Новости, Чиновники

06.01.2017 року, рівно в 09 годин і 30 хвилин, громадянин (зазначення ПІП) та 5 (п’ять) представників з 3 (трьох) громадських організацій прибули до Департаменту містобудування та архітектури КМДА (що знаходиться за адресою: 01001, м.Київ, вул.Хрещатик, 32) на прийом до керівника (директора) Свистунова Олександра Вікторовича, у відповідності до затвердженого головою КМДА графіку прийому громадян.
На жаль, в цей день у вказаному департаменті активісти побачили лише декількох працівників канцелярії, особистого секретаря Свистунова Олександра Вікторовича та прибиральницю.
Прочекавши під дверями приймальної директора Департаменту містобудування та архітектури КМДА Свистунова Олександра Вікторовича аж до 11 години і 30 хвилин активісти переконалися, що даний підрозділ КМДА кричуще порушує трудову дисципліну, при чому – навіть про це не попереджаючи своїх відвідувачів.
За фактом не виходу на роботу усього підрозділу Департаменту містобудування та архітектури КМДА активісти громадських організацій склали Акт, якого намагалися подати в канцелярію на ім’я Кличка В.В., однак, головний спеціаліст відділу особистого прийому громадян КМДА Володимир Бологій у дуже грубій формі відмовив їм у їх даному законному праві. За декілька календарних днів, даними активістами вказаний Акт все-таки був направлений на ім’я і адресу голови КМДА В.Кличка у вигляді рекомендованого листа з повідомленням про вручення кореспонденції.
Яким же великим було здивуванням даних активістів коли вони довідалися, що увесь Департамент містобудування та архітектури КМДА був незаконно протабельованим за 06.01.2017 року відповідальними особами за облік робочого часу та згодом отримав повну заробітну плату за січень місяць 2017 року.

Даним злочином нашій державі і бюджету м.Києва було заподіяно відповідну матеріальну шкоду.
Небезпідставно вважаючи, що в діях директора Департаменту містобудування та архітектури Свистунова Олександра Вікторовича, заступників директора департаменту (Антоненко Валентини Анатоліївни і Яструбенко Олександра Васильовича), а також в.о. начальника Управління з питань реклами КМДА Гончарової Наталії Олексіївни, начальника Управління інфраструктури Просяник Ольги Валеріївни, начальника Управління комплексного благоустрою Бондар Ганни В’ячеславівни, начальника Управління організаційних питань Іщенко Людмили Анатоліївни, головного спеціаліста відділу особистого прийому громадян КМДА Володимира Бологія та багатьох інших посадових осіб (згідно наданого переліку у вигляді скриншотів) є склад кримінального правопорушення, що передбачений ст.191, 366, 364 КК України, дані активісти подали в ГПД НАБУ заяву про вчинення вказаними вище посадовими особами кримінального правопорушення.
Крім того, як для даного випадку, позиція директора Департаменту будівництва і архітектури КМДА Свистунова Олександра Вікторовича, заступників директора департаменту (Антоненко Валентини Анатоліївни і Яструбенко Олександра Васильовича), а також в.о. начальника Управління з питань реклами КМДА Гончарової Наталії Олексіївни, начальника Управління інфраструктури Просяник Ольги Валеріївни, начальника Управління комплексного благоустрою Бондар Ганни В’ячеславівни, начальника Управління організаційних питань Іщенко Людмили Анатоліївни, головного спеціаліста відділу особистого прийому громадян КМДА Володимира Бологія та багатьох інших посадових осіб є явно злочинною та антидержавною, що направлена на підрив довіри громадськості до органів виконавчої влади та до керівників держави вцілому, що явно наруку зовнішнім ворогам нашої держави.
Директор Департаменту будівництва і архітектури КМДА Свистунов Олександр Вікторович, заступники директора Департаменту (Антоненко Валентина Анатоліївна і Яструбенко Олександр Васильович), а також в.о. начальника Управління з питань реклами КМДА Гончарова Наталія Олексіївна, начальник Управління інфраструктури Просяник Ольга Валеріївна, начальник Управління комплексного благоустрою Бондар Ганна В’ячеславівна, начальник Управління організаційних питань Іщенко Людмила Анатоліївна, головний спеціаліст відділу особистого прийому громадян КМДА Володимир Бологій та багато інших посадових осіб, явно через підривну співпрацю з зовнішнім ворогом, регулярно перевищують службові повноваження, тим самим саботуючи роботу органів виконавчої влади. Саботаж і бойкотування належної роботи органів виконавчої влади прирівнюються до шпіонажу і зраді інтересам нашої держави.
Директор Департаменту будівництва і архітектури КМДА Свистунов Олександр Вікторович, заступники директора департаменту (Антоненко Валентина Анатоліївна і Яструбенко Олександр Васильович), а також в.о. начальника Управління з питань реклами КМДА Гончарової Наталії Олексіївни, начальник Управління інфраструктури Просяник Ольга Валеріївна, начальник Управління комплексного благоустрою Бондар Ганна В’ячеславівна, начальник Управління організаційних питань Іщенко Людмила Анатоліївна, головний спеціаліст відділу особистого прийому громадян КМДА Володимир Бологій та багато інших посадових осіб умисно вчиняють посадові злочини на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, а також державній, економічній і інформаційній безпеці України. Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їхнім представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України має безжально каратися, поки сепаратисти не розпочали воєнні дії на території столиці України.
Навмисна протидія нинішній державній політиці директором Департаменту будівництва і архітектури КМДА Свистуновим О.В., заступниками директора департаменту (Антоненко В.А. і Яструбенко О.В., а також в.о. начальника Управління з питань реклами КМДА Гончаровою Н.О., начальником Управління інфраструктури Просяник О.В., начальником Управління комплексного благоустрою Бондар Г.В., начальником Управління організаційних питань Іщенко Л.А., головним спеціалістом відділу особистого прийому громадян КМДА Володимиром Бологієм та багатьма іншими посадовими особами вже розчарувала частину українців у нинішньому курсі нашого уряду та призводить до агресивної настроєності.
Зазначене дає явні підстави вважати, що в діяльності директора Департаменту будівництва і архітектури КМДА Свистунова О.В., заступників директора департаменту (Антоненко В.А. і Яструбенко О.В.), а також в.о. начальника Управління з питань реклами КМДА Гончарової Н.О., начальника Управління інфраструктури Просяник О.В., начальника Управління комплексного благоустрою Бондар Г.В., начальника Управління організаційних питань Іщенко Л.А., головного спеціаліста відділу особистого прийому громадян КМДА Володимира Бологія та багатьох інших посадових осіб наявний склад додаткового кримінального правопорушення, що передбачений ст.111 КК України.
Таким чином, відомості щодо вчинення кримінальних правопорушень вищевказаними посадовими особами мають всі ознаки злочину, що передбачені ст.111, 191, 366, 364 КК України та підлягають невідкладному внесенню до Єдиного реєстру досудових розслідувань і є підставою для початку проведення досудового розслідування.
Очікуємо належного резонансу небайдужої до Києва і України громадськості, мас-медіа і світової спільноти.

svistunov-oleksandr-viktorovich-groshi-uxvala

svistunov-oleksandr-viktorovich-uxvala-groshi

svistunov-oleksandr-viktorovich-yerdr-groshi

Підписатися
Сповістити про
13 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Эмма
6 роки тому

подивилася в інтернеті на цю скотину як він типу проходив співбесіду і конкурсний відбір на свою посаду в КМДА і остовбіла? наглота, міг би хоч на відеокамеру не показувати що всі члени даної комісії ним були вже проплачені!

Гена
6 роки тому

корчит из себя крутого мальчика, а на самом деле – конченная пидарюга, облизывающая грязные зады своих кукловодов!

Ашот
6 роки тому

Типа сбу и набу этого беспредела не видит? Разве это не их сфера интересов (экономических преступлений и внутренней безопасности)?

Зоя
6 роки тому

эта канализационная крыса ввообще со всех катушек слетела. некому этого пидера остановить

Єремій
6 роки тому

Подивіться в інтернеті на відео де Свистунова нібито комісія відбирає на посаду в КМДА. там цей виродок навіть не скривав перед камерами мас-медіа те, що він задовго до цього засідання вже домовився про обрання його на посаду директора престижного департаменту: моргав членам комісії, робив поклони своєю конячою головою, давив либу… Таке враження, що це не держава а циганське зборище волоцюг і пройдисвітів: одні – безініціативне стадо (безвольні жертви), а інші – збоченці і маніяки, що влаштували терор проти власного народу

Богдан
6 роки тому

Цікаво стало жити в Україні. Наволоч розкрадає державу а їм за це ще й зарплату і преміальні платять. Ну і на фіга нам ці пархаті керівники держави? Чи не простіше жити як при батьку Махні чи як на сході, де судить суд старійшин.

Зуя
6 роки тому

а де ж хвалене НАБУ і САП? чи то очі хабарами у Ситника і в Холодницького позапливали і вони ніяк не бачать що робиться поруч з їх задницями?

Коля
6 роки тому

тварюка ніяк не нажреться хабарями тому і дозволив чорномазим нігерам заставити тротуари в центрі. проходу для людей ніякого немає. приходиться обходити через проїжджу частину!

Світлана
6 роки тому

невже в києві не знайдеться жодного патріота щоби таких скотиняк і хабарників трохи приструнили. кому цеглиною по голові а кого американськими доларами придушити щоби іншим не повадно було шкодити економіці України та міжнародному іміджу держави

Інга
6 роки тому

А чого ви хотіли від підрасів і збоченців? Ця мерзота О.Свистунов навіть у власний департамент не може пройти через кафешки, які повністю заставили столами і стільцями весь тротуар на хрещатику

Кнуся
6 роки тому

тільки у нас в Україні може бути так, щоби падлюка обібрала власну державу і спокійно далі собі продовжувала. дивно що навіть війна уму-розуму цих скотів не навчає!

Петро
6 роки тому

думаєте, це хоч на ніготь зацікавило Ситника чи Холодницького? ця підарюга хабарами отримує до 15 % натурою з одного новозбудованого будинку тільки за те, що поставить свій злочинний підпис у дозвільній документації на його незаконне зведення у центральних частинах Києва, та навіть це наших антикорупціонерів не зачіпає.

Ніна
6 роки тому

поки цьому педофілу наші герої з АТО яйця не відріжуть, він і надалі вчинятиме безприділ і ніхто його не зупинить. за спиною у мера Кличка він себе почуває як в раю, відстьобуючи йому проценти від своєї халяви!