panteleyev-petro-oleksandrovich

Пантелеєв П.О.: шахрайства, погрози, переслідування і хабарі

Госучреждения, Новости, Чиновники

У зв’язку із корупційною діяльністю, перевищенням службових повноважень, покриванням вчинених злочинів та службовим підробленням керівниками Департаменту земельних ресурсів КМДА, Дарницької районної в м.Києві державної адміністрації, КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дарницького району м.Києва», Департаменту містобудування і архітектури КМДА, Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА, Управлінням ГУ ДСНС України у Дарницькому районі м.Києва, ЖЕД-209 та багатьма іншими посадовими особами, ТОВ «Адамант» та ТОВ «Адамант-Телеком» (02096, м.Київ, вул. Харківське шосе, 51-А; керівники: генеральний директор Дорошенко Т.А., президент Пєтухов І.М., директор Лагодич Н.В.) незаконно заволоділи земельною ділянкою власності Дарницького району м.Києва:
1) дитячим майданчиком;
2) прибудинковою територією ЖЕД-209 (приблизно 0,33 Га),
на якій незаконно побудували:
– цегляні та металеві будівлі (в тому числі паркани і гаражі);
– двоповерхову цегляну будівлю.
Вчиняючи забудову незаконно займаної земельної ділянки ТОВ «Адамант» та ТОВ «Адамант-Телеком» несанкціоновано втрутилися в інженерні, каналізаційні, водопровідні та електричні мережі міста, чим реально загрожують безпеці мешканцям прилеглих будинків та дітям, а також санітарному стану водяній (артезіанській) свердловині, яка через незаконну забудову знаходиться фактично впритул забруднених паливно-мастильними матеріалами гаражів, з яких нафтопродукти постійно стікають у водозбірний колодязь даної свердловини.
Останнє регулярно забруднює воду та може посприяти масовому отруєнню мешканців вказаного району і виникненню у них ракових пухлин, адже майже всі вони користуються водою з даної свердловини для харчових потреб. Крім того, керівники даних компаній в особах Дорошенко Т.А., Пєтухова І.М. та Лагодич Н.В. 13 (тринадцять) років підряд не сплачують податків на незаконно займану земельну ділянку та за експлуатацію незаконно збудованого будинку, парканів і гаражів.
З приводу вищенаписаного особа 1 півтори роки активно звертався з відповідними заявами до практично усіх підрозділів КМДА, де взамін належної вдячності за пророблену громіздку громадську роботу та за отримані значні матеріальні і моральні збитки (через провадження саме такої роботи), керівники даних підрозділів КМДА (на чолі з заступником голови КМДА Пантелеєвим Петром Олександровичем) активно включилися в процес жорсткого переслідування даної особи та його приватного підприємства (бізнесу) у формі:

1) проведення несанкціонованих перевірок (без погодження з Державною Регуляторною службою);
2) багаторазового затоплення нежитлових приміщень приватного підприємства;
3) перекриванням каналізаційних секторів, які обслуговують нежитлові приміщення приватного підприємства;
4) погрожуванням знесення належним чином оформленого рекламного засобу;
5) погрожуванням знесення належним чином облаштованої за власний кошт прибудинкової території;
6) незаконним демонтажем належним чином оформленого рекламного засобу;
7) замахом на життя тощо.
20.10.2017 року з цього приводу особа 1 подав начальнику ГПД НАБУ відповідну заяву за вих № 1908/20 про вчинене кримінальне правопорушення за правовою кваліфікацією – ч.2 ст.364, ч.2 ст. 189, ч.2 ст.366, ч.2. ст.206 ч.2 ст.396 КК України.
У порушення ч.1 ст.2 КК України, ч.1, 4 ст.214 КПК України та п.3.3.1 Наказу про порядок ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань, затвердженого Генеральним прокурором України за № 139 від 06.04.2016 року, начальник ГПД НАБУ Калужинський Андрій Володимирович перекинув на розгляд його заяву до КМДА.
Відповідно до вищенаписаного, а також на підставі Правил благоустрою міста Києва, затверджених рішенням Київської міської Ради від 25.12.2008 року за № 1051/1051, демонтаж самовільно розміщених (встановлених) малих архітектурних форм, тимчасових споруд торгівельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності, засобів пересувної дрібно-роздрібної торговельної мережі, об’єктів сезонної дрібно-роздрібної торговельної мережі здійснюється Департаментом міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської державної Ради, а демонтаж самовільно розміщених (встановлених) крупних архітектурних форм – Департаментом містобудування і архітектури КМДА.
Однак, взамін належного розгляду письмового звернення особи 1 і адекватної реакції на вищевказану заяву щодо незаконно займаної ТОВ «Адамант» та ТОВ «Адамант-Телеком» земельної ділянки та незаконно зведених на ній постійних і тимчасових споруд, заступник голови Київської міської державної адміністрації Пантелеєв Петро Олександрович вдався до чергових погроз в сторону особи 1 (перші погрози містилися у листі за № 003-1478 від 04.09.2017 року) з метою покривання злочинів ТОВ «Адамант» та ТОВ «Адамант-Телеком» та отримання неправомірної вигоди.
Псевдочиновник Пантелеєв Петро Олександрович настільки захопився погрозами особі 1 що повторно вчинив службове підроблення, адже у своєму листі за № 003-1994 від 27.11.2017 року незаконно стверджує на відсутність прав в особи 1 на встановлені ним в 2009 році опірні стінки і металеві декоративні решітки при проведенні прибудинкового благоустрою, що є зухвалою неправдою.
Крім того, як це і витікає з листа за № 003-1994 від 27.11.2017 року, Пантелеєв Петро Олександрович стверджує, що ТОВ «Адамант» на цілком законних підставах досі користується займаною земельною ділянкою, що є теж неправдою та ознакою службового підроблення і корупції.

З надісланих листів на адресу особи 1 з Департаменту земельних ресурсів КМДА, Дарницької районної в м.Києві державної адміністрації, КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дарницького району м.Києва», Департаменту містобудування і архітектури КМДА, Управлінням ГУ ДСНС України у Дарницькому районі м.Києва витікає, що термін оренди земельної ділянки у ТОВ «Адамант» закінчився 13 (тринадцять) років назад, а щодо зведених стаціонарних і тимчасових споруд даним товариством – то жодного дозволу виконавчі органи КМДА йму досі не надавали.
Також, Пантелеєв Петро Олександрович вдався до звичного службового підроблення і покривання вчинених злочинів деяких керівників департаментів КМДА та керівників Солом’янської в м.Києві державної адміністрації, адже незаконно стверджує що останні діяли законно щодо проведення так званої “зустрічі” керівників підрозділів адміністрації з мешканцями будинку (на ганку приватного підприємства, без дозволу Регуляторної служби) та які згодом нібито не виносили відповідні рішення і не видавали приписи особі 1 як керівнику підприємства про демонтаж огорожі і опірних стінок, що є також службовим підробленням.
При цьому, Пантелеєв Петро Олександрович чомусь уник надання відповіді особі 1, чому жодної такої зустрічі за півтори роки не проводилося на ганку ТОВ «Адамант» та ТОВ «Адамант-Телеком» та жодного рішення і припису їм не вручалося за наслідками його звернень?

Це що, расова дискримінація, зухвала і неконтрольована корупція, олігархічно-іудейський геноцид українського народу чи наслідки банального безкарного посадового бандитизму?
Це саме стосується і окремих звернень громадської організації (зазначення назви організації) до Пантелеєва Петра Олександровича впродовж півтори роки щодо незаконної діяльності ТОВ “Адамант” і ТОВ “Адамант-Телеком”, які він чомусь постійно ігнорував?!
Крім того є слушними факти того, що власне і підтверджується відеозаписами з відеореєстратора та заявами (на так званій “зустрічі” мешканців будинку з чиновниками не було інших 30 осіб, які нібито підписувалися в колективній скарзі) і поясненнями підписантів, що насправді підписи скаржників на якість прибудинкового благоустрою і щодо яскравості освітлювальних прожекторів були насправді підробленими алкоголічкою з 15-річним досвідом Алдошиною Іриною Леонідівною, проти якої роком назад особою 1 було відкрито 6 (шість) кримінальних справ за викрадання електроенергії, теплової енергії, самогоноваріння, незаконний збут алкоголю, шантаж і за вимагательство.
Також заслуговує окремої уваги те, що особа 1 нікому з членів протизаконної комісії, рівно як і керівництву ЖЕД-901 ніколи не надавав проектних пропозицій чи то робочого проекту на благочинне облаштування прибудинкової території, однак всього цього Пантелеєв Петро Олександрович чомусь не досліджував, однак у своїх двох листах протиправно стверджує те, що ним не досліджувалося і чого він ніколи не бачив в свої очі.
Ідентична ситуація була і з незаконним демонтажем законно розміщеної та щомісячно передплачуваної рекламної вивіски на підприємстві особи 1, яку було незаконно вилучено за розпорядженням директора Департаменту архітектури і будівництва КМДА, в той самий час як сотні незаконно розміщених і неоплачуваних (крім карману керівників ЖЕД-901 і КП “Київреклама”) продовжують досі висіти на цьому ж самому домі і в домах навпроти.
Це що, расова дискримінація, зухвала і неконтрольована корупція, олігархічно-іудейський геноцид українського народу чи наслідки банального безкарного посадового бандитизму?
Це саме стосується і незаконних прибудов, забудов і заволодіння земельними ділянками в межах приватного підприємства особи 1, про які він два роки надсилав відповідні заяви в КМДА, однак на них знову ж таки немає жодної реакції, крім реакції на доброчинне облаштування прибудинкової території особи 1.
Це що, расова дискримінація, зухвала і неконтрольована корупція, олігархічно-іудейський геноцид українського народу чи наслідки банального безкарного посадового бандитизму?
У відповідності до положення ч.2 ст.59 ЦПК України ясно записано, що “Обставини справи, які за законом мають бути підтверджені певними засобами доказування, не можуть підтверджуватись іншими засобами доказування”. Це саме зазначено і в ст. 19 Конституції України, що: правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством (ч.1); органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України (ч.2).
Якщо цих фундаментальних правових положень чиновник Пантелеєв Петро Олександрович досі не знає, тоді якого чорта рогатого він займає крісло заступника мера, а не сидить в тюрмі?
Вищенаписане дає явні підстави вважати, що в діяльності заступника голови Київської міської державної адміністрації Пантелеєва Петра Олександровича та уповноважених на складання і надання злочинної відповіді – Вороніна О.А., Зеленського Р.О. і Загорулька наявний склад кримінального правопорушення, що передбачене ч.2 ст.364, ч.2 ст.366, ч.2 ст.368, ч.2 ст.396 КК України.
Крім того, як для даного випадку, позиція Пантелеєва П.О., Вороніна О.А., Зеленського Р.О. і Загорулька є явно злочинною та антидержавною, що направлена на підрив довіри громадськості до органів виконавчої влади і керівників держави в цілому, що явно наруку зовнішнім ворогам.
Пантелеєв П.О., Воронін О.А., Зеленський Р.О. і Загорулько, явно через підривну співпрацю з зовнішнім ворогом, регулярно перевищують службові повноваження, тим самим саботуючи роботу органів виконавчої влади. Саботаж і бойкотування належної роботи виконавчого органу прирівнюється до шпіонажу і зраді інтересам держави.
Пантелеєв П.О., Воронін О.А., Зеленський Р.О. і Загорулько умисно вчиняють посадові злочини на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, а також державній, економічній і інформаційній безпеці України. Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їхнім представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України має безжально каратися, поки сепаратисти не розпочали воєнні дії в м.Києві.
Навмисна протидія нинішній державній політиці Пантелеєвим П.О., Вороніним О.А., Зеленським Р.О. і Загорульком вже розчарувала частину українців у нинішньому курсі нашого уряду та призводить до агресивної настроєності населення України. Зазначене підтверджує, що в діяльності Пантелеєва П.О., Вороніна О.А. і Загорулька наявний склад додаткового правопорушення – ст.111 КК України.
Таким чином, відомості щодо вчинення кримінальних правопорушень Пантелеєвим П.О., Вороніним О.А., Зеленським Р.О. і Загорульком мають всі ознаки злочину, що передбачені ч.2 ст.111, ч.2 ст.364, ч.2 ст.366, ч.2 ст.368, ч.2 ст.396 КК України та підлягають невідкладному внесенню до Єдиного реєстру досудових розслідувань і є підставою для початку проведення досудового розслідування.
З цього приводу нами були подані відповідні заяви до ГПД НАБУ, ГСУ СБУ, ГСУ ГПУ про вчинені кримінальні правопорушення Пантелеєвим П.О., Вороніним О.А., Зеленським Р.О. і Загорульком.
Очікуємо результатів адекватного реагування вказаних силових структур, резонансу небайдужої міжнародної і української громадськості, а також належної реакції мас-медіа.

Суд зобов’язав ГСУ СБУ внести до ЄРДР відомості заяви особи 1 про вчинення злочину Пантелеєвим П.О., Вороніним О.А., Зеленським Р.О. і Загорульком

panteleyev-p-o-zagorulko-voronin

panteleyev-p-o-zagorulko-voronin-cud

Пантелеєв-Петро-Олександрович

panteleyev-petro-oleksandrovich-shaxrajstvo

panteleyev-petro-oleksandrovich-shaxrajstvo-2

panteleyev-petro-oleksandrovich-shaxrajstvo-3

panteleyev-petro-oleksandrovich-shaxrajstvo-4

Пантелеєв-Петро-Олександрович-корупція

шахрайство-Пантелеєв-Петро-Олександрович

Підписатися
Сповістити про
11 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Руся
6 роки тому

Я би написала заяву Пантелеєву Петру Олександровичу провести ідентичну клоунаду біля входу в ТОВ “Адамант” і ТОВ “Адамант-Телеком” за рахунок ідентичного зборища (з таких же самих підрозділів адміністрації) чиновників і вимагала б надати їм ідентичну кількість вимог і приписів щодо демонтажу будівлі, парканів і гаражів. А якщо ця гніда не відреагувала би у такий же самий спосіб – подала б на нього заяву в НАБУ, у Верховну Раду, Кабінет Міністрів, Президенту України із доказами про вручення цієї заяви П.Пантелеєву і з копіями його листів як тут лежать на сайті. Україні і Києву не потрібні такі смердючі щурі, адже держава заплатила… Читати далі »

Ольга
6 роки тому

Треба бути абсолютним нікчемою, останнім підером і закінченою скотинякою щоби в той самий час коли на бійцям АТО на війні гостро не вистачає зброї, техніки, обмундирування і харчів, а чиновники з мерії і Дарницької держадміністрації жирували на хабарях, переховуючи десятками років неплатників податків і закінчених отморозків

Гриня
6 роки тому

Братва, те хто прошли все ужасы войны и вопреки продажным пантелеевцам выжили на Донбассе, этого поддонка нужно показательно линчевать прямо у входа в мерию! Нет места в Украине таким изменникам и негодяям!

Аркадий
6 роки тому

Поки ці виродки і диверсанти саботують належну роботу КМДА, Порох четвертий рік продовжує безмежно багатіти на українській війні. Агов, чи хтось іще з українців не чув що воєнні заводи є приватною власністю Пороха? Секрети Рокфелерів і Родшілдів давно йому відомі: бізнес на крові сестер і братів!

Федір
6 роки тому

Ганьба Пантелеєву! Геть корупціонерів, шахраїв і казнокрадів із мерії і України! Вічне прокляття вам і вашим байстрюкам!

Тимофій
6 роки тому

це ж яку відповідальність і гріх на себе потрібно було взяти щоб посадити цього недолюдина в крісло заступника мера

Ірина
6 роки тому

Цього недолюдина і недоначальника П.Пантелеєва потрібно терміново відправити в АТО. Може там його твердолобість і шахрайство найдуть належне застосування, якщо між очі куля йому завчасно не вцілить за його підлості і короупцію

Сара
6 роки тому

іще один ідіот, іще одна проблема для Києва і держави

Міша
6 роки тому

цього продажного виродка давно потрібно було як слід вивести на чисту воду. за цим чудовищем давно тюрма плаче!

Саньок
6 роки тому

робота цього недоумка в КМДА заключається лише втім щоби вчасно здирати хабарі з “чорних” і “сірих” забудовників міста Києва: квартирами і в твердій валюті (єнотами).

Даяна
6 роки тому

эти ублюдки праздно живут до тех пор пока гром не грянет и беда не придет к ним в царские хоромы. не зря Библия пишет, что однажды людей не станет, но останутся памятниками их дворцы.