Підписатися
Сповістити про
4 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Юра
4 роки тому

тупорила хвойда Мовчан Н.В. точно з клямок з’їхала! якщо НАБУ наважилось відкрити кримінальну справу, не дивлячись на наявну розбіжність в описовій і резулятивній частині ухвали, стосовно зазначення в них імен фігурантів, то яке задрипане діло цій підлій і гнусній судді? якщо вже були набушніками внесені відомості до ЄРДР, то автоматично розуміється, в силу ч.1 ст. 214 КПК, то у такому разі детектив мусив потерпілому вручити і витяг з ЄРДР, чого не зробив. крім цього зазначу, що відповідно вимогам ст. 55, 56 КПК, пам’ятку про процесуальні права і обов’язки потерпілого детектив мусив надати заявнику не тоді, коли вніс відомості до ЄРДР,… Читати далі »

Тарас
4 роки тому

ця пошарпана черепаха тільки вдає що вона не знає, що за результатами внесення до ЄРДР відомостей про вчинення кримінального правопорушення потерпілому належить видати витяг з ЄРДР. стосовно пам’ятки про процесуальні права і обов’язки потерпілого, то вона дійсно має надаватися заявнику в момент отримання від нього заяви про вчинення кримінального правопорушення. насправді ж вона у такий спосіб перешкоджає доступу до правосуддя і глузує з громадських діячів. це і є її “бойова” задача як істинного терориста ЛДНР, так би мовити – підривна діяльність у тилу “ворога” (якщо вже мовчати про те, що вона є наркоманкою). за інакших обставин це було б дуже… Читати далі »

Стефанія
4 роки тому

та іще ідіотка, до того ж з курячим мозком! навіть шахраєм потрібно бути розумним і хитрим, що б не спалитися. а ця курва, наче Олександр Матросов, навпростець та з голими грудьми на кулеметні амбразури! скільки ж їй платять сепаратисти за таке зухвале і відверте протистояння інтересам держави? таке враження що вона наперед знає, що за її злочини їй зовсім нічого не буде. однак, чи думала коли небудь ця фашистська проблядь, що крім порошенківської “криші” також існує і народна лють? народ зараз інертний, однак це ще не значить, що він не готов на люстраційні подвиги!

Льоня
4 роки тому

закінчена очкаста ідіотка і продажна тварюка! не розумію, як її досі ще земля носить на собі? таких падлюк потрібно без жалю і співчуття винищувати як тарганів в концлагерях, як це вже колись було при німцях! я так розумію, якщо з людини немає ніякої суспільної користі, а вона ще й робить людям тотальне зло, то громаді не потрібно терпіти це опудало, а чинити з нею так, як вона чинить з ними: зуб за зуб, око за око! геть продажних тварюк з ВАСУ! шизофреніки мають лікуватися у дурдомах, а не сидіти по судах і мордувати людей!