Бойко-Дмитро-Олександрович

Бойко Д.О. Аутизм – не завада для роботи адвокатом

Адвокаты, Новости, Популярные новости

На підставі ч.2 ст.62 ЦПК України, ч.3 ст.245 ЦК України, ст.59 КАС України, Положення про місцеві Центри з надання безкоштовної правової допомоги, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 6 червня 2012 року за № 504, а також Постановою Кабінету Міністрів України від 6 червня 2012 року за № 504 «Про утворення Координаційного центру з надання правової допомоги та ліквідацію Центру правової реформи і законопроектних робіт при Міністерстві юстиції» учасник бойових дій (особа_1), з метою усунення проблем чиновницької бездіяльності та перевищення повноважень, що пов’язана із незаконною відмовою ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” і НАК “Нафтогаз України” здійснити учаснику бойових дій заміну проіржавілого газового лічильника, з якого відбувається регулярний виток газу у приміщення квартири, звернувся із заявою у другій половині січня 2023 року до Правобережного Київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги для складання позовної заяви і супроводу в суді.
30.03.2023 року Правобережний Київський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги прийняв рішення про надання особі_1 безоплатної вторинної правової допомоги як особі, яка підпадає під вразливу категорію громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу відповідно до п.9 ч.1 ст.14 Закону України “Про безоплатну правову допомогу” ветеранам війни та особам, на яких поширюється дія Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.
У відповідності до прийнятого рішення від 30.03.2023 року Правобережний Київський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги видав Довіреність на ім’я адвоката Бойка Дмитра Олександровича (свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю за № 1249 від 29.12.1998 року, що видане Київською обласною КДКА згідно протоколу №77 від 29.03.2001 року, номер рішення: 14; організація, яка прийняла рішення: Київська міська КДКА; робоча адреса: площа Солом’янська,2, офіс 603, м.Київ; робочі телефони: 050-906-6384, 067-276-4674, 093-355-77-99; Адреса: 04080, м.Київ, р-н Подільський, вул.Вікентія Хвойки, буд. 15/15, оф.205; Адреса 2: 01033, м.Київ, р-н Голосіївський, вул.Володимирська, буд.97/37; форми адвокатської діяльності: індивідуальна адвокатська діяльність; інформація про зупинення або припинення діяльності: зупинено на підставі заяви від 28.02.2017 року. Поновлено діяльність на підставі заяви від 13.06.2017 року), якою було його уповноважено скласти позовну заяву – адміністративний позов, а також супроводжувати цей адміністративний позов. Крім цього, окремою Довіреністю за № 04-0008509 від 30.03.2023 року було уповноважено адвоката Бойка Д.О. здійснювати представництво інтересів особи_1 в Дарницькому районному суді м.Києва у вже існуючому судовому провадженні № 753/8648/16-ц без права на отримання коштів.
Задля забезпечення можливості виконання професійних обов’язків адвоката Бойка Д.О., а також на виконання обов’язків суб’єкта права на надання безоплатної вторинної правової допомоги, особа_1 передав по вайберу (на мобільний номер 050-906-63-84) та по електронній пошті [email protected] адвокату Бойка Д.О. 15 копій документів, які доказували факт бездіяльності чиновників та перевищення ними власних повноважень, серед яких були:
1) фотокопії листування особи_1 із уповноваженими особами ТОВ “ГК “Нафтогаз України”;
2) фотокопії листування особи_1 із уповноваженими особами НАК “Нафтогаз України”;
3) фотокопії заяв особи_1 на ім’я керівників ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз України”;
4) фотокопії відповідей від уповноважених осіб ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз України”;
5) фотокопії заяв особи_1 на ім’я керівників НАК “Нафтогаз України”;
6) фотокопії відповідей на вказані заяви від уповноважених осіб НАК “Нафтогаз України”;
7) фото представників АТ “Київгаз”, які вчиняли бездіяльність і перевищували свої службові повноваження;
8) фотокопія посвідчення учасника бойових дій.
Крім цього, за згодою сторін, особа_1 пообіцяв адвокату Бойко Д.О. самостійно долучити до позовної заяви комп’ютерний диск із аудіозаписами розмов із інженером АТ “Київгаз”, який відмовився замінювати проіржавілий газовий лічильник, в той же час надавши свою персональну згоду на його придбання за власний кошт і під обіцянку не вимагати проведення не потрібної повірки придбаного газового лічильника, оскільки термін заводської повірки даного лічильника був ще дійсним.
Здавалось би, адвокат Бойко Д.О., подібно всім іншим адвокатам Правобережного Київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, мав би взяти у себе “рибу” чужої позовної заяви і на її основі швиденько створити невеличку нову позовну заяву, чого він не зробив. Натомість, з причин кричущої безграмотності і психічної ненормальності, адвокат Бойко Д.О. повідомив особу_1 про те, що термін 2-місячної давності уже минув, який нібито встановлений законодавцем для подачі саме такої позовної заяви. Насправді ж, таке божевільне твердження зовсім не відповідало дійсності, адже термін позовної давності в адміністративному провадженні був встановлений в межах 6 місяців. А оскільки іншої думки з цього приводу адвокат Бойко Д.О. не хотів ані чути, ані сприймати, тому, особа_1 зателефонував у відділ по роботі з адвокатами Правобережного Київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги і попросив у його працівників донести до даного пришелепуватого адвоката юридично правильну інформацію, тобто, що термін позовної давності установлений КАС України в межах 6 календарних місяців, що вони і зробили. З цього моменту залишалося особі_1 і Правобережному Київському місцевому центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги очікувати кілька днів, на протязі яких пообіцяв дурік Бойко Д.О. нарешті створити свій адвокатський шедевр – позовну заяву в адміністративному провадженні. Однак, явно з причини загострення шизофренії, аутсайдер Бойко Д.О. знову зателефонував особі_1 і попросив наново надати йому пакет раніше надісланих документів у формі копій документів, які б були на паперовому носії. За не досить здоровими поясненнями дуріка Бойко Д.О., йому нібито так буде зручніше знайомитися із наданою інформацією. А оскільки особа_1 на той час важко хворів і не міг особисто створити паперові копії наявних у нього документів з доказами про бездіяльність і про перевищення повноважень чиновників, а згодом – передати їх усіх дебільному адвокатові Бойко Д.О., то особа_1 знову ж таки зателефонував у відділ по роботі з адвокатами Правобережного Київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги і попросив їх знову допомогти у даному питанні: перетворити електронні копії раніше надісланих їм документів у копії документів на паперовому носії, які передати шизофреніку Бойко Д.О. наручно, що ними і було зроблено. Як не дивно, з вирішенням чергової проблеми шизік Бойко Д.О. так і не написав для особи_1 обіцяної позовної заяви, а телефонні дзвінки чомусь не приймає, у вайбері – не спілкується. На даний час уже минуло два місяці, з тих під як Бойко Д.О. отримав Довіреність для написання вказаної позовної заяви, але її чомусь так і не написав, поміж тим уже напевне знаючи, що 6-місячний термін для її написання уже точно минув.
Більше цього, залишається загадкою, чому зачухана чупакабра Бойко Д.О. кинула напризволяще особу_1 в той самий час, коли його квартира в любу мить може вибухнути від постійного витоку газу, зрештою як і увесь будинок, і що він, як чергова бездіяльна особа, згодом може за це понести карну відповідальність?
Якщо повірити неодноразовим запевненням виродка Бойко Д.О., що він аж ніяк не може скоріше написати обіцяну позовну заяву, так як у нього дуже багато клієнтів і кожному з них він щодня щось пише або з ними відвідує судові засідання, то це з легкістю спростовується тим, що цей недоумок днями залипає у себе на сторінці Фейсбук (facebook.com/advokat.boyko66), де розміщує усяку дурницю і непотріб. Відповідно, правда цьому неробству є одна: дебіл Бойко Д.О. хотів від особи_1 грошей (хабаря), яких згідно Довіреності йому має платити лише держава, або через його повну неадекватність. А враховуючи те, що шизофренік Бойко Д.О. не володіє щонайменшими знаннями з правознавства, то можна констатувати, що цей виродок навіть не здогадується, що уже два місяці як перебуває однією ногою в тюрмі за підробку документів про юридичну (адвокатську) освіту та за залишення людини (людей) в смертельній небезпеці.
Крім усього цього потрібно підкреслити, що адвокат Бойко Д.О. уникає сплати податків та ЄСВ (в тому числі військового збору), адже уникає обов’язкової реєстрації в органах ДПС себе та найманих працівників. Натомість, як це адвокат Бойко Д.О. неправдиво зазначив на веб-сайті Реєстру адвокатів України і веб-сайту КДКА у м.Києві, що він проводить індивідуальну підприємницьку діяльність, що легко спростовується даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
Стаття 13 Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» зазначає, що адвокат, який здійснює адвокатську діяльність індивідуально, є самозайнятою особою.
У Податковому Кодексі визначення самозайнятої особи надано у наступному трактуванні:
14.1.226 самозайнята особа – платник податку, який є фізичною особою – підприємцем або провадить незалежну професійну діяльність за умови, що така особа не є працівником в межах такої підприємницької чи незалежної професійної діяльності. Незалежна професійна діяльність – участь фізичної особи у науковій, літературній, артистичній, художній, освітній або викладацькій діяльності, діяльність лікарів, приватних нотаріусів, приватних виконавців, адвокатів, арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів), аудиторів, бухгалтерів, оцінщиків, інженерів чи архітекторів, особи, зайнятої релігійною (місіонерською) діяльністю, іншою подібною діяльністю за умови, що така особа не є працівником або фізичною особою – підприємцем (за виключенням випадку, передбаченого пунктом 65.9 статті 65 цього Кодексу) та використовує найману працю не більш як чотирьох фізичних осіб;
65.2 Облік самозайнятих осіб здійснюється шляхом внесення до Державного реєстру ФОП податків записів про державну реєстрацію або припинення підприємницької діяльності, незалежної професійної діяльності, перереєстрацію, постановку на облік, зняття з обліку, внесення змін стосовно самозайнятої особи, а також вчинення інших дій, які передбачені Порядком обліку платників податків, зборів;
65.3 Для взяття на облік фізичної особи, яка має намір провадити незалежну професійну діяльність, така особа повинна подати заяву та документи особисто (надіслати рекомендованим листом з описом вкладення) або через уповноважену особу до контролюючого органу за місцем постійного проживання;
65.6 Видача та заміна довідки про взяття на облік платника податків здійснюється безоплатно;
65.7 Фізичній особі, яка провадить незалежну професійну діяльність, довідка про взяття на облік платника податків видається контролюючим органом із зазначенням строку, якщо такий строк вказаний у свідоцтві про реєстрацію чи іншому документі (дозволі, сертифікаті тощо), що підтверджує право фізичної особи на провадження незалежної професійної діяльності;
65.8 Довідка про взяття на облік самозайнятої особи втрачає чинність з моменту виникнення змін у даних про фізичну особу, які зазначаються у такій довідці, та підлягає заміні у контролюючому органі. Норми встановлені п.9.4 розділу ІХ Порядку обліку платників податків і зборів, затвердженого наказом Мінфіну від 09.12.2011 року №1588 із змінами і доповненнями.
65.9 Якщо фізична особа зареєстрована як підприємець та при цьому така особа провадить незалежну професійну діяльність, така фізична особа обліковується у контролюючих органах як фізична особа – підприємець з ознакою провадження незалежної професійної діяльності.
Наказом Міністерства фінансів за № 323 від 24.06.2020 року унесені зміни до Наказу № 1158:
Якщо адвокат або судовий експерт провадить незалежну професійну діяльність індивідуально (не в складі державної спеціалізованої установи чи іншої юридичної особи) не з дати видачі відповідного свідоцтва, то для підтвердження періодів, протягом яких незалежна професійна діяльність не провадилась, подається документ відповідного уповноваженого органу чи витяг з реєстру, яким забезпечується реєстрація незалежної професійної діяльності, із зазначенням дат зупинення та поновлення права на заняття професійною діяльністю або дат зміни організаційної форми відповідної діяльності».
Пунктом 2 Наказу передбачено: «Ознака провадження незалежної професійної діяльності може бути встановлена контролюючим органом на підставі відомостей (даних) відповідного уповноваженого органу чи реєстру, яким забезпечується реєстрація незалежної професійної діяльності, якщо відповідний реєстр містить дані про те, що професійна діяльність провадиться незалежно (індивідуально)».
Пунктом 4 Наказу передбачено: «Фізичні особи, які здійснюють незалежну професійну діяльність та взяті на облік, як внутрішньо переміщені особи, можуть подати заяву для взяття на облік/зміну місця обліку до контролюючого органу за місцем реєстрації свого проживання згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, копія якої подається до контролюючого органу».
Статтею 178 (Оподаткування доходів, отриманих фізичною особою, яка провадить незалежну професійну діяльність) Податкового Кодексу України встановлено:
– 178.6 Фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність, зобов’язані вести облік доходів і витрат від такої діяльності. Облік доходів і витрат може вестися в паперовому та/або електронному вигляді, у тому числі через електронний кабінет. Типова форма такого обліку та порядок його ведення визначаються центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну фінансову політику;
– 178.4 Фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність, а також іноземці та особи без громадянства, які стали на облік у контролюючих органах як самозайняті особи та є резидентами, подають податкову декларацію за результатами звітного року відповідно до цього розділу у строки, передбачені для платників податку на доходи фізичних осіб, в якій поряд з доходами від провадження незалежної професійної діяльності мають зазначати інші доходи з джерел їх походження з України та іноземні доходи;
– 178.8 Фізична особа, яка провадить незалежну професійну діяльність та здійснює на користь нерезидента-юридичної особи або уповноваженої ним особи (крім постійного представництва на території України) будь-які виплати з доходів із джерелом їх походження із України, здійснює нарахування та сплату податку на прибуток підприємств з доходів нерезидентів у порядку, розмірі та у строки, встановлені розділом III Кодексу;
– 291.4 Суб’єкти господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, поділяються на такі групи платників єдиного податку:
1) перша група – фізичні особи-підприємці, які не використовують працю найманих осіб, здійснюють виключно роздрібний продаж товарів з торговельних місць на ринках та/або провадять господарську діяльність з надання побутових послуг населенню і обсяг доходу яких протягом календарного року не перевищує 167 розмірів мінімальної з/п, встановленої законом на 1 січня звітного року;
2) друга група – фізичні особи – підприємці, які здійснюють господарську діяльність з надання послуг, у тому числі побутових, платникам єдиного податку та/або населенню, виробництво та/або продаж товарів, діяльність у сфері ресторанного господарства, за умови, що протягом календарного року відповідають сукупності таких критеріїв: не використовують працю найманих осіб або кількість осіб, які перебувають з ними у трудових відносинах, одночасно не перевищує 10 осіб; обсяг доходу не перевищує 834 розміри мінімальної з/п, встановленої законом на 1 січня звітного року;
3) третя група – фізичні особи-підприємці, які не використовують працю найманих осіб або кількість осіб, які перебувають з ними у трудових відносинах, не обмежена та юридичні особи – суб’єкти господарювання будь-якої організаційно-правової форми, у яких протягом календарного року обсяг доходу не перевищує 1167 розмірів мінімальної з/п, встановленої законом на 01.01. звітного року.
Висновок: 1)Адвокат, у відповідності до ч.1 ст.13 Закону «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» та п.14.1.226 Податкового кодексу України є самозайнятою особою.
2) з 01.01.2021 адвокат має право зареєструватись у податкових органах як ФОП з ознакою незалежної професійної діяльності (п.65.9 Податкового кодексу), без порушення ч.1 ст.13 Закону «Про адвокатуру та адвокатську діяльність». 3) Адвокат має право обрати спрощену систему оподаткування;
4) Єдиний соціальний внесок 2020 рік відзначився прийняттям важливого для адвокатів закону №592.
На осіб, які здійснюють незалежну професійну діяльність розповсюджені положення про звільнення від сплати ЄСВ: а) особами, які отримують пенсію за віком або за вислугою років; б) скасовано нарахування ЄСВ без доходу, адвокат тепер не зобов’язаний, але має право сплатити ЄСВ за періоди, коли він не отримував дохід від незалежної професійної діяльності – для формування страхового стажу; в) адвокат-ФОП не сплачує подвійний ЄСВ; г) недоїмки з ЄСВ списуються за період з 01.01.2017 по 01.03.2021 року.
У відповідності до ст.68 Конституції України, кожен зобов’язаний неухильно додержуватися Конституції та законів України, не посягати на права і свободи інших людей.
У відповідності до ст.64 Конституції України (Конституційні права і свободи людини і громадянина не можуть бути обмежені, крім випадків, передбачених Конституцією України.
Отож, хіба не за ці стандарти права щодня і на протязі восьми років гинули в ОСС найперспективніша, найсвідоміша і найпатріотичніша молодь України та продовжують зараз гинути у російсько-українській війні? Аферист Бойко Д.О. через свою нахабність, безграмотність, бездарність, протиправність і неадекватність напевно уже забув про героїзм Небесної Сотні і про десятки тисяч загиблих воїнів АТО, воїнів ЗСУ і бійців територіальної оборони, які віддали свої безцінні життя за право уцілілих рештків українського народу жити без ярма на шиї і у відповідності до європейських стандартів міжнародного права.
Більше цього, божевільний шахрай Бойко Д.О. саме у такий спосіб навмисно сплюндровує добру пам’ять про загиблу Небесну Сотню і ветеранів АТО (ООС), воїнів ЗСУ і бійців територіальної оборони, нівелюючи своїми ганебними і протиправними діями героїчні досягнення українського народу. Сподіватимемося, що у м.Києві знайдуться виживші ветерани АТО (ООС), учасники Майдану, воїни ЗСУ і бійці територіальної оборони, які гідно покарають афериста-колаборанта Бойко Д.О., якщо правоохоронні та податкові органи України не бажають реагувати у встановлений законом спосіб.
Вищенаписане дає підстави вважати, що шизофренік Бойко Д.О. вчиняє умисні кримінальні правопорушення, які передбачені ч.2 ст.366, ч.3 ст.190, ч.1 ст.396, ч.2 ст.256, ч.2 ст.212, ст.212-1, ч.2 ст.15, ч.5 ст.27 КК України. Однак, якщо врахувати ще й те, що протиправна діяльність шахрая Бойко Д.О. є частиною громадської діяльності особи_1, яка делегована йому Міністерством юстиції України, то любі неправомірні дії адвоката Бойко Д.О. по відношенню до особи_1 слід розцінювати як такі, що направлені на умисне перешкоджання виконанню його громадських обов’язків і тягнуть за собою додаткову кримінальну відповідальність, передбачену ст.170 КК України. Крім цього, як для даного випадку, незаконні дії ватника Бойко Д.О. є явно антидержавними, що направлені на підрив довіри громадськості до суб’єктів приватного господарювання та керівників держави в цілому, що явно на руку зовнішнім ворогам нашої держави. Аферист Бойко Д.О., через підривну співпрацю з зовнішнім ворогом вчиняє шахрайства і службові підроблення, уникає реєстрації в органах ДПС України, не реєструє найману робочу силу, не платить податки та ЄСВ (в тому числі – військового збору), завдає збитку економіці держави, приховує вчинені злочини, надає допомогу злочинним особам і кримінальним угрупуванням, перешкоджає діяльності громадських організацій, порушує присягу адвоката, дискредитує престиж і звання адвоката, деморалізує воїнів ЗСУ і бійців тероборони, наражає ЗСУ на поразку у війні з Росією. Аферист Бойко Д.О. умисно вчиняє злочини на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, а також державній, економічній і інформаційній безпеці України.
Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їхнім представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України має жорстоко каратися, поки не розпочалися воєнні дії в м.Києві. Навмисна протидія нинішній державній політиці підривником Бойко Д.О. вже розчарувала частину українців у нинішньому курсі нашого уряду та призводить до агресивної настроєності населення. Зазначене підтверджує, що в діяльності ханиги Бойко Д.О. наявний склад додаткового кримінального правопорушення, що передбачене ч.1 ст.111 і ч.1 ст.111-1 КК України. Таким чином, відомості щодо вчинення кримінальних правопорушень провокатором і зрадником Бойко Д.О. містять всі ознаки злочину, що передбачені ч.3 ст.190, ч.2 ст.366, ч.1 ст.396, ч.2 ст. 256, ч.2 ст.212, ч.2 ст.212-1, ч.1 ст.111-1, ч.2 ст.111, ст.170, ч.2 ст.15, ч.5 ст.27 КК України та підлягають невідкладному внесенню до Єдиного реєстру досудових розслідувань і є підставою для початку проведення досудового розслідування. З цього приводу були подані відповідні заяви до ГСУ ГПУ, БЕБ ДПС у м.Києві і ГСУ СБУ про вчинені кримінальні правопорушення безмозким аферистом Бойко Д.О. Крім цього, було прийнято рішення про повідомлення КДКА про не належну поведінку адвоката Бойка Д.О., який грубо порушує присягу адвоката. Очікуємо результатів адекватного реагування ГСУ ГПУ, БЕБ ДПС у м.Києві і ГСУ СБУ стосовно вчасності внесення відповідних відомостей до ЄРДР та об’єктивного проведення досудового розслідування, а від КДКА — своєчасного відкриття дисциплінарної справи та позбавлення права неука Бойка Д.О. посвідчення адвоката. Також очікуємо резонансу небайдужої міжнародної і української громадськості та належної реакції не корумпованого мас-медіа.

адвокат-Бойко-Д.-О.-довіреність-1

адвокат-Бойко-Д.-О.-довіреність-2

Бойко_Д._О._свідоцтво_адвоката

адвокат-Бойко-Д.-О.-дані

Бойко_Д._О._пакет_документів

Бойко_Д._О._вайбер_листування

Бойко_Д._О._вайбер_листування_2

Підписатися
Сповістити про
10 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Юра
1 рік тому

Я добре знаю цього очкастого барана! Це зачухане уйобище кинув мене на 35 тон. Удурок доїв мене як фермерську корову майже півроку, а роботи своєї так і не виконав: касаційної скарги не написав. Хоч він і пробував щось там на газетному папері нацарапати, але суд кожного разу його скаргу повертав, поки одного разу не закрив провадження через не усунення допущених недоліків. Зато, чи не кожну неділю ця сільська забулдига не забував з мене видурювати гроші. І просив мене по 3-5 тисяч, поки загальна цифра не сягнула 35000 грн. А потім заявив, що договору у нас з ним немає і що… Читати далі »

Олена
1 рік тому
Відповісти  Юра

Раджу писати скаргу до КДКА про відкриття дисциплінарної справи або подати в суд і стягнути з цього урода усі можливі і не можливі збитки. Може для інших адвокатів це буде гідним уроком!!

Анжела
1 рік тому

це чернівецьке Попандопуло точно без клямок! не уявляю хто до нього звертається! це чмо днями на прольот залипає в Фейсбук, в той час як у людей горе. як можна таки було за два місяці не написати позовну заяву, рибу якої можна було вільно знайти в інтернеті або попросити у своїх колег? дивно і те, що цю потвору не гризуть відповідальність перед клієнтом, а ні страхи перед правоохоронними органами і КДКА. якщо вибухне газ, ця тварюка точно сяде на нари і буде сидіти так само як і зараз сидить адвокат Князєва (про якого він так любить писати у Фейсбук).

Анжей
1 рік тому

Я цікавився цим ідіотом і отримав таку про нього інформацію: диплом купив за 10000 доларів США, працював в АББПД в м. Чернівцях головним юристом, откуда його поперли за безграмотність і сексуальні переслідування колег по роботі. Відкрив у м. Києві адвокатське бюро, але до нього ніхто не звертається. Тому він по власній заяві уже відмовлявся від роботи адвокатом (не працював біля шести місяців). А зараз регулярно набирає у помічники дівчат, а потім сексуально переслідує їх. Інколи навіть пропонує гроші за секс. Віддає перевагу анальному сексу і дуже любить коли йому дівчата пісяють на обличчя або дають полизати анус (рольова сцена собаки).… Читати далі »

Микола
1 рік тому
Відповісти  Анжей

Оце так історія. І що, нікому цю потвору провчити?

Маша
1 рік тому
Відповісти  Анжей

А я б цю очкасту потвору покалічила. Як мінімум – заставила б його всратися і з’їсти своє ж гімно, якщо він такий наглий і безвідповідальний курвий син.

Screenshot_2023-03-14-19-52-34-794.jpeg
Мері
1 рік тому

Бойко – навряд чи адвокат. Скоріше за все, це малооформлена кучка смердючого свинячого гімна! Нормальна людина, не кажучи вже про цілком знаючого про можливі негативні наслідки його неробства адвокат, не сиділа б днями на фейсбуці, в той час як житловий будинок з хвилини на хвилину міг злетіти в повітря! Тут явно проблеми із психікою! Йому б не завадило найближчим часом відвідати досвідченого психіатра. У всякому разі, в урода Бойка потрібно негайно відібрати посвідчення адвоката, поки він не наробив людям лиха.

Міша
1 рік тому

БВПД – це непробивна 100% корупційна структура і суцільні вимагательства! Це непотріб для нашого кульгаючого суспільства і чергова лапша для ЄСПЛ!

Толя
1 рік тому

Я уже дев’ятий рік як вимагаю належної роботи БВПД. Там панує мільярдна корупція! Я, як викривач, навіть звертався з цього приводу в НАБУ, ВАКС і САП. Як з вами зв’язатися?

Мар'яна
1 рік тому

Дійсно, як можуть КДКА продавати (або видавати) посвідчення адвоката таким божевільним мавпам? Це чмо не тільки безвідповідальне, але і божевільне. Я такого ще не чула і не бачила, що б адвокат, добре знаючи про правові наслідки, переслідував і гвалтував своїх колег!