Адвокат-Свінціцький-Ігор-Анатолійович

Свінціцький І.А. Азимут самодурства і душевних розладів

Адвокаты, Новости, Популярные новости

В СУ ГУ НП у м.Києві здійснюється досудове розслідування кримінального провадження № 42021100000000654 від 22.10.2021 року відносно особи_1 за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.377 Кримінального кодексу України під керівництвом процесуального прокурора Київської міської прокуратури.
На підставі Кримінального процесуального Кодексу України, Постанови ст.слідчої СУ ГУ НП в м.Києві від 14.11.2023 року, Положення про Регіональні Центри з надання безкоштовної правової допомоги, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 6 червня 2012 року за № 504, а також Постанови Кабінету Міністрів України від 6 червня 2012 року за № 504 «Про утворення Координаційного центру з надання правової допомоги та ліквідацію Центру правової реформи і законопроектних робіт при Міністерстві юстиції», Регіональний центр з надання вторинної безоплатної правової допомоги у м.Києві видав Доручення на ім’я адвоката Свінціцького Ігора Анатолійовича (Свідоцтво № 1441, видане Київською міською КДКА від 24.02.2000 року, що здійснює господарську діяльність на базі власного Адвокатського об’єднання – “Ліга правового захисту”, код ЄДРПОУ 36688798, за адресою вул.Русанівська Набережна 20, кв.27, м.Київ, 02147, моб. телефон: (067)759-48-64, міські телефони:(044) 383-5061, (044) 383-5062) на представництво інтересів суб’єкта вторинної безоплатної правової допомоги (учасника бойових дій, особи_1) у досудовому розслідуванні кримінального провадження № 42021100000000654 від 22.10.2021 року, а також для його супроводу в судах 1-3 інстанцій, без права на отримання від нього коштів.
У відповідності до вимог вказаного доручення, адвокат Свінціцький І.А. прибув 15.11.2023 року до зали судових засідань Голосіївського районного суду м.Києва, де вперше побачив на свої очі свого підзахисного – особу_1. Більше цього, як це добре чутно із зробленого відеозапису судового засідання, адвокат Свінціцький І.А. прибув на дане засідання не підготовленим, адже не був ознайомленим зі справою суду, із кримінальним провадженням та з клопотанням про домашній арешт. А в силу своєї твердолобості і дурості, даний адвокат навіть не зауважив, що прокурор Київської міської прокуратури Охріменко С.І. подав клопотання про застосування запобіжного заходу не за місцем підсудності. Окрім того, даний адвокат міг прибути до вказаного суду на 1-2м години раніше і ознайомитися із судовою та кримінальною справою, чого чнавмисне не зробив. Також даний адвокат міг прибути на 1-2 години раніше в суд аби відпрацювати вимоги КПК України – познайомитися із свлоїм підзахисним та обговорити з ним правову позицію, а також стратегію захисту в суді. Натомість, адвокат Свінціцький І.А. прибув до зали судових засідань із запізненням на 25 хвилин.
Взамін того, що б вибачитися перед особою_1 за всі ці негаразди, адвокат Свінціцький І.А. почав спонукати учасника бойових дій надати йому хабар за свої адвокатські послуги. А отримавши вмотивовану відмову, адвокат Свінціцький І.А. збісився та попередив особу_1 про те, що намірений одразу відмовитися від його захисту в суді шляхом самовідводу. За його словами, він самий крутий адвокат в Україні і що його адвокатські послуги далеко небезкоштовні, і коштують відповідно великих сум. І що його робота в Регіональному центрі з надання вторинної безкоштовної правової допомоги є банальною ширмою, так як нібито всі тамтешні адвокати беруть від своїх клієнтів хабарі з благословення керівництва згаданого центру.
Як згодом стало відомо особі_1, після винесеної прокурором Київської міської прокуратури Охріменком С.І. Постанови від 18.12.2023 року про відкриття матеріалів кримінальної справи №42021100000000654 від 22.10.2021 року для ознайомлення сторонам провадження, що 20.11.2023 року адвокат Свінціцький І.А. подав заяву на ім’я ст.слідчого СУ ГУ НП в м.Києві Ткаченко А.В. про його самовідвод від обов’язків надавати безкоштовний правовий захист особі_1, де зазначає зовсім іншу причину: неузгодження правових позицій з клієнтом, відмова клієнта від його адвокатських послуг, погрози клієнта йому і його рідні насильством (що було брехнею абот наслідком загострення його параноїдальної шизофренії, адже останнє було практично неможливим, оскільки вся розмова між адвокатом і особою_1 чітко фіксувалася відеокамерами суду, а в залі суду були присутні свідки з числа судді, секретаря суду та прокурора, що власне добре і видно на відеозапису).
При цьому слід зазначити, що поза приміщенням зали судового засідання даний адвокат і особа_1 не зустрічалися, так як адвокат Свінціцький І.А. доволі швиденько покинув зал судових засідань і поїхав автівкою на якесь там його інше судове засідання в іншому суді Києва.
Свідками цьому були та сама суддя Колдіна О.О., секретар суду та прокурор. А особа_1 продовжував залишатися в залі суду приблизно ще 30 хвилин до моменту прибуття таксі, в безпосередній присутності слідчої Ткаченко А.В., яка власне і викликала таксі, оплачувала таксі та допомагала йому сідати в машину (через стан кволості). Як бачимо, вступивши у злочинний зговір зі слідчими СУ ГУ НП в м.Києві та з прокурором Київської міської прокуратури, параноїк і явний дебіл (від свого народження) саме у такий підлий спосіб сприяє тому, аби не винуваті патріоти нашої держави і орденоності ветерани війни були осудженими корумпованою владою за злочини, яких ніколи не вчиняли.
Як пізніше з’ясувалося, що адвокат-параноїк Свінціцький І.А. уже далеко не в перший раз як вимагає з людей кошти за роботу, за яку йому платить держава. Також, що аферист Свінціцький І.А. обманює навіть тих клієнтів, які укладають з ним договори в приватному порядку (на платній основі), адже не виконує договірних зобов’язань або виконує, але неналежним чином, часто не являється в судові засідання, запізнюється з поданням оскаржень на рішення слідчого чи порокурора, або на їх бездіяльність, або взагалі не подає скарг в суд, знаючи що клієнти не розбираються в правознавстві. Зрештою, своїм клієнтам грошей за не надані послуги або за неналежно надані послуги не порвертає, натомість ще й погрожує їм розправою.
Крім цього потрібно наголосити, що адвокат Свінціцький І.А. уникає сплати податків та ЄСВ (в тому числі військового збору), реєстрації найманих працівників в органах ДПС
Згідно наявної в Міністерстві юстиції України інформації, аферист Свінціцький І.А. має дюжину фірм і громадських формувань. Адвокат Свінціцький І.А. являється засновником Громадської організації «Академія внутрішньої медицини» (Код ЄДРПОУ 44437084), директором Адвокатського об’єднання «Перший Київський правозихисний центр” (Код ЄДРПОУ 41917719), засновником Товариства з обмеженою відповід­альністю «Сантек-С» Код ЄДРПОУ 33108291), засновником «РТК-сервіс” (Код ЄДРПОУ 32377186), директором Адвокатського об’єднання «Ліга правового захисту» (Код ЄДРПОУ 36688798), керівником Громадської організації “ПМТУ ім. А.С. Свінціцького” (Код ЄДРПОУ 43816940). За інсайдерською інформацією виродок Свінціцький І.А. на них вчиняє небачені безчинства і зухвалі податкові правопорушення.
Збоченець Свінціцький І.А., не сплачуючи податки та ЄСВ (в тому числі – військовий збір), приховуючи найману робочу силу від реєстрації в органах ДПІ послаблює боєздатність ЗСУ і територіальної оборони, добробут соціально незахищених верств населення (починаючи від будинків дитини до інтернатів, одиноких, інвалідів, пенсіонерів, ветеранів війни та чорнобильців, перестарілих осіб та осіб, оплата праці яких напряму залежить від наповнення державного бюджету: учні ПТУ та технікумів, студенти ВУЗів, вчителі, бібліотекарі, викладачі державних навчальних закладів, медичні працівники, прибиральники, держслужбовці, ЗСУ, територіальна оборона, правоохоронні органи, прокуратура тощо).
Стаття 13 Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» зазначає, що адвокат, який здійснює адвокатську діяльність індивідуально, є самозайнятою особою.
У Податковому Кодексі визначення самозайнятої особи надано у наступному трактуванні:
14.1.226 самозайнята особа – платник податку, який є фізичною особою – підприємцем або провадить незалежну професійну діяльність за умови, що така особа не є працівником в межах такої підприємницької чи незалежної професійної діяльності. Незалежна професійна діяльність – участь фізичної особи у науковій, літературній, артистичній, художній, освітній або викладацькій діяльності, діяльність лікарів, приватних нотаріусів, приватних виконавців, адвокатів, арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів), аудиторів, бухгалтерів, оцінщиків, інженерів чи архітекторів, особи, зайнятої релігійною (місіонерською) діяльністю, іншою подібною діяльністю за умови, що така особа не є працівником або фізичною особою – підприємцем (за виключенням випадку, передбаченого пунктом 65.9 статті 65 цього Кодексу) та використовує найману працю не більш як чотирьох фізичних осіб;
65.2 Облік самозайнятих осіб здійснюється шляхом внесення до Державного реєстру ФОП податків записів про державну реєстрацію або припинення підприємницької діяльності, незалежної професійної діяльності, перереєстрацію, постановку на облік, зняття з обліку, внесення змін стосовно самозайнятої особи, а також вчинення інших дій, які передбачені Порядком обліку платників податків, зборів;
65.3 Для взяття на облік фізичної особи, яка має намір провадити незалежну професійну діяльність, така особа повинна подати заяву та документи особисто (надіслати рекомендованим листом з описом вкладення) або через уповноважену особу до контролюючого органу за місцем постійного проживання;
65.6 Видача та заміна довідки про взяття на облік платника податків здійснюється безоплатно;
65.7 Фізичній особі, яка провадить незалежну професійну діяльність, довідка про взяття на облік платника податків видається контролюючим органом із зазначенням строку, якщо такий строк вказаний у свідоцтві про реєстрацію чи іншому документі (дозволі, сертифікаті тощо), що підтверджує право фізичної особи на провадження незалежної професійної діяльності;
65.8 Довідка про взяття на облік самозайнятої особи втрачає чинність з моменту виникнення змін у даних про фізичну особу, які зазначаються у такій довідці, та підлягає заміні у контролюючому органі. Норми встановлені п.9.4 розділу ІХ Порядку обліку платників податків і зборів, затвердженого наказом Мінфіну від 09.12.2011 року №1588 із змінами і доповненнями.
65.9 Якщо фізична особа зареєстрована як підприємець та при цьому така особа провадить незалежну професійну діяльність, така фізична особа обліковується у контролюючих органах як фізична особа – підприємець з ознакою провадження незалежної професійної діяльності.
Наказом Міністерства фінансів за № 323 від 24.06.2020 року унесені зміни до Наказу № 1158:
Якщо адвокат або судовий експерт провадить незалежну професійну діяльність індивідуально (не в складі державної спеціалізованої установи чи іншої юридичної особи) не з дати видачі відповідного свідоцтва, то для підтвердження періодів, протягом яких незалежна професійна діяльність не провадилась, подається документ відповідного уповноваженого органу чи витяг з реєстру, яким забезпечується реєстрація незалежної професійної діяльності, із зазначенням дат зупинення та поновлення права на заняття професійною діяльністю або дат зміни організаційної форми відповідної діяльності».
Пунктом 2 Наказу передбачено: «Ознака провадження незалежної професійної діяльності може бути встановлена контролюючим органом на підставі відомостей (даних) відповідного уповноваженого органу чи реєстру, яким забезпечується реєстрація незалежної професійної діяльності, якщо відповідний реєстр містить дані про те, що професійна діяльність провадиться незалежно (індивідуально)».
Пунктом 4 Наказу передбачено: «Фізичні особи, які здійснюють незалежну професійну діяльність та взяті на облік, як внутрішньо переміщені особи, можуть подати заяву для взяття на облік/зміну місця обліку до контролюючого органу за місцем реєстрації свого проживання згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, копія якої подається до контролюючого органу».
Статтею 178 (Оподаткування доходів, отриманих фізичною особою, яка провадить незалежну професійну діяльність) Податкового Кодексу України встановлено:
– 178.6 Фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність, зобов’язані вести облік доходів і витрат від такої діяльності. Облік доходів і витрат може вестися в паперовому та/або електронному вигляді, у тому числі через електронний кабінет. Типова форма такого обліку та порядок його ведення визначаються центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну фінансову політику;
– 178.4 Фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність, а також іноземці та особи без громадянства, які стали на облік у контролюючих органах як самозайняті особи та є резидентами, подають податкову декларацію за результатами звітного року відповідно до цього розділу у строки, передбачені для платників податку на доходи фізичних осіб, в якій поряд з доходами від провадження незалежної професійної діяльності мають зазначати інші доходи з джерел їх походження з України та іноземні доходи;
– 178.8 Фізична особа, яка провадить незалежну професійну діяльність та здійснює на користь нерезидента-юридичної особи або уповноваженої ним особи (крім постійного представництва на території України) будь-які виплати з доходів із джерелом їх походження із України, здійснює нарахування та сплату податку на прибуток підприємств з доходів нерезидентів у порядку, розмірі та у строки, встановлені розділом III Кодексу;
– 291.4 Суб’єкти господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, поділяються на такі групи платників єдиного податку:
1) перша група – фізичні особи-підприємці, які не використовують працю найманих осіб, здійснюють виключно роздрібний продаж товарів з торговельних місць на ринках та/або провадять господарську діяльність з надання побутових послуг населенню і обсяг доходу яких протягом календарного року не перевищує 167 розмірів мінімальної з/п, встановленої законом на 1 січня звітного року;
2) друга група – фізичні особи – підприємці, які здійснюють господарську діяльність з надання послуг, у тому числі побутових, платникам єдиного податку та/або населенню, виробництво та/або продаж товарів, діяльність у сфері ресторанного господарства, за умови, що протягом календарного року відповідають сукупності таких критеріїв: не використовують працю найманих осіб або кількість осіб, які перебувають з ними у трудових відносинах, одночасно не перевищує 10 осіб; обсяг доходу не перевищує 834 розміри мінімальної з/п, встановленої законом на 1 січня звітного року;
3) третя група – фізичні особи-підприємці, які не використовують працю найманих осіб або кількість осіб, які перебувають з ними у трудових відносинах, не обмежена та юридичні особи – суб’єкти господарювання будь-якої організаційно-правової форми, у яких протягом календарного року обсяг доходу не перевищує 1167 розмірів мінімальної з/п, встановленої законом на 01.01. звітного року.
Висновок: 1)Адвокат, у відповідності до ч.1 ст.13 Закону «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» та п.14.1.226 Податкового кодексу України є самозайнятою особою.
2) з 01.01.2021 адвокат має право зареєструватись у податкових органах як ФОП з ознакою незалежної професійної діяльності (п.65.9 Податкового кодексу), без порушення ч.1 ст.13 Закону «Про адвокатуру та адвокатську діяльність». 3) Адвокат має право обрати спрощену систему оподаткування;
4) Єдиний соціальний внесок 2020 рік відзначився прийняттям важливого для адвокатів закону №592.
На осіб, які здійснюють незалежну професійну діяльність розповсюджені положення про звільнення від сплати ЄСВ: а) особами, які отримують пенсію за віком або за вислугою років; б) скасовано нарахування ЄСВ без доходу, адвокат тепер не зобов’язаний, але має право сплатити ЄСВ за періоди, коли він не отримував дохід від незалежної професійної діяльності – для формування страхового стажу; в) адвокат-ФОП не сплачує подвійний ЄСВ; г) недоїмки з ЄСВ списуються за період з 01.01.2017 по 01.03.2021 року.
У ст.42 КПК України (Підозрюваний, обвинувачений) зазначається:
1. Підозрюваним є особа, якій у порядку, передбаченому статтями 276-279 цього Кодексу, повідомлено про підозру, особа, яка затримана за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, або особа, щодо якої складено повідомлення про підозру, однак його не вручено їй внаслідок невстановлення місцезнаходження особи, проте вжито заходів для вручення у спосіб, передбачений цим Кодексом для вручення повідомлень.
2. Обвинуваченим (підсудним) є особа, обвинувальний акт щодо якої переданий до суду в порядку, передбаченому статтею 291 цього Кодексу.
Особою, стосовно якої зібрано достатньо доказів для повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, але не повідомлено про підозру у зв’язку з її смертю, є фізична особа, стосовно якої за результатами проведеного досудового розслідування настав випадок та існують підстави, передбачені частиною першою статті 276 цього Кодексу для повідомлення про підозру, але якій у порядку, передбаченому статтями 276-279 цього Кодексу, не повідомлено про підозру через її смерть.
3. Підозрюваний, обвинувачений має право:
1) знати, у вчиненні якого кримінального правопорушення його підозрюють, обвинувачують;
2) бути своєчасно повідомленим про свої права, передбачені Кодексом, а також отримати їх роз’яснення;
3) на першу вимогу мати захисника і зустріч із ним незалежно від часу в робочі, вихідні, святкові, неробочі дні до першого допиту з дотриманням умов, що забезпечують конфіденційність спілкування, а також після першого допиту – зустрічі без обмеження в часі та кількості у робочі, вихідні, святкові, неробочі дні; на участь захисника у проведенні допиту та інших процесуальних діях; на відмову від захисника в будь-який момент кримінального провадження; на отримання правової допомоги захисника за рахунок держави у випадках, передбачених цим Кодексом та/або законом, що регулює надання безоплатної правової допомоги, в тому числі у зв’язку з відсутністю коштів для оплати такої допомоги;
4) не говорити нічого з приводу підозри проти нього, обвинувачення або у будь-який момент відмовитися відповідати на запитання;
5) давати пояснення, показання з приводу підозри, обвинувачення або відмовитися їх давати;
6) вимагати перевірки обґрунтованості затримання;
7) у разі затримання або застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою – на негайне повідомлення членів сім’ї, близьких родичів чи інших осіб про затримання і місце свого перебування згідно з положеннями статті 213 цього Кодексу;
8) збирати і подавати слідчому, прокурору, слідчому судді докази;
9) брати участь у проведенні процесуальних дій;
10) під час проведення процесуальних дій ставити запитання, подавати свої зауваження та заперечення щодо порядку проведення дій, які заносяться до протоколу;
11) застосовувати з додержанням вимог цього Кодексу технічні засоби при проведенні процесуальних дій, в яких він бере участь. Слідчий, прокурор, слідчий суддя, суд мають право заборонити застосовування технічних засобів при проведенні окремої процесуальної дії чи на певній стадії кримінального провадження з метою нерозголошення відомостей, які містять таємницю, що охороняється законом, чи стосуються інтимного життя особи, про що виноситься (виноситься) вмотивована постанова (ухвала);
12) заявляти клопотання про проведення процесуальних дій, про забезпечення безпеки щодо себе, членів своєї сім’ї, близьких родичів, майна, житла тощо;
13) заявляти відводи;
14) ознайомлюватися з матеріалами досудового розслідування в порядку, передбаченому статтею 221 цього Кодексу, та вимагати відкриття матеріалів згідно зі статтею 290 цього Кодексу;
15) одержувати копії процесуальних документів та письмові повідомлення;
16) оскаржувати рішення, дії та бездіяльність слідчого, прокурора, слідчого судді в порядку КПК;
17) вимагати відшкодування шкоди, завданої незаконними рішеннями, діями чи бездіяльністю органу, що здійснює оперативно-розшукову діяльність, досудове розслідування, прокуратури або суду, в порядку, визначеному законом, а також відновлення репутації, якщо підозра, обвинувачення не підтвердилися;
18) користуватися рідною мовою, отримувати копії процесуальних документів рідною або іншою мовою, якою він володіє, та в разі необхідності користуватися послугами перекладача за рахунок держави.
4. Обвинувачений також має право:
1) брати участь під час судового розгляду у допиті свідків обвинувачення або вимагати їхнього допиту, а також вимагати виклику і допиту свідків захисту на тих самих умовах, що й свідків обвинувачення;
2) збирати і подавати суду докази;
3) висловлювати в судовому засіданні свою думку щодо клопотань інших учасників судового провадження;
4) виступати в судових дебатах;
5) ознайомлюватися з журналом судового засідання та технічним записом судового процесу, які йому зобов’язані надати уповноважені працівники суду, і подавати щодо них свої зауваження;
6) оскаржувати в установленому цим Кодексом порядку судові рішення та ініціювати їх перегляд, знати про подані на них апеляційні та касаційні скарги, заяви про їх перегляд, подавати на них заперечення;
7) отримувати роз’яснення щодо порядку підготовки та використання досудової доповіді, відмовлятися від участі у підготовці досудової доповіді;
8) брати участь у підготовці досудової доповіді, надавати представнику персоналу органу пробації інформацію, необхідну для підготовки такої доповіді, ознайомлюватися з текстом досудової доповіді, подавати свої зауваження та уточнення.
5. Підозрюваний, обвинувачений мають також інші процесуальні права, передбачені цим Кодексом.
6. Підозрюваний, обвинувачений, який є іноземцем і тримається під вартою, має право на зустріч з представником дипломатичної чи консульської установи своєї держави, яку йому зобов’язана забезпечити адміністрація місця ув’язнення.
7. Підозрюваний, обвинувачений зобов’язаний:
1) прибути за викликом до слідчого, прокурора, слідчого судді, суду, а в разі неможливості прибути за викликом у призначений строк – заздалегідь повідомити про це зазначених осіб;
2) виконувати обов’язки, покладені на нього рішенням про застосування заходів забезпечення провадження;
3) підкорятися законним вимогам та розпорядженням слідчого, прокурора, слідчого судді, суду;
4) надавати інформацію представнику персоналу органу пробації, необхідну для підготовки доповіді.
8. Підозрюваному, обвинуваченому вручається пам’ятка про його процесуальні права та обов’язки одночасно з їх повідомленням особою, яка здійснює таке повідомлення.
Стаття 49 КПК України (Залучення захисника слідчим, прокурором, слідчим суддею чи судом для здійснення захисту за призначенням) передбачає:
1. Слідчий, прокурор, слідчий суддя чи суд зобов’язані забезпечити участь захисника у кримінальному провадженні у випадках, якщо:
1) відповідно до вимог статті 52 цього Кодексу участь захисника є обов’язковою, а підозрюваний, обвинувачений не залучив захисника;
2) підозрюваний, обвинувачений заявив клопотання про залучення захисника, але за відсутністю коштів чи з інших об’єктивних причин не може його залучити самостійно;
3) слідчий, прокурор, слідчий суддя чи суд вирішить, що обставини кримінального провадження вимагають участі захисника, а підозрюваний, обвинувачений не залучив його.
Захисник може бути залучений слідчим, прокурором, слідчим суддею чи судом в інших випадках, передбачених законом, що регулює надання безоплатної правової допомоги.
2. У випадках, передбачених частиною першою цієї статті, слідчий, прокурор виносить постанову, а слідчий суддя та суд постановляє ухвалу, якою доручає відповідному органу (установі), уповноваженому законом на надання безоплатної правової допомоги, призначити адвоката для здійснення захисту за призначенням та забезпечити його прибуття у зазначені у постанові (ухвалі) час і місце для участі у кримінальному провадженні.
3. Постанова (ухвала) про доручення призначити адвоката негайно направляється відповідному органу (установі), уповноваженому законом на надання безоплатної правової допомоги, і є обов’язковою для негайного виконання. Невиконання, неналежне або несвоєчасне виконання постанови (ухвали) про доручення призначити адвоката тягнуть відповідальність, встановлену законом.
Стаття 20 КПК України (Забезпечення права на захист) гарантує:
1. Підозрюваний, обвинувачений, виправданий, засуджений має право на захист, яке полягає у наданні йому можливості надати усні або письмові пояснення з приводу підозри чи обвинувачення, право збирати і подавати докази, брати особисту участь у кримінальному провадженні, користуватися правовою допомогою захисника, а також реалізовувати інші процесуальні права, передбачені цим Кодексом.
2. Слідчий, прокурор, слідчий суддя, суд зобов’язані роз’яснити підозрюваному, обвинуваченому його права та забезпечити право на кваліфіковану правову допомогу з боку обраного ним або призначеного захисника.
3. У випадках, передбачених цим Кодексом та/або законом, що регулює надання безоплатної правової допомоги, підозрюваному, обвинуваченому правова допомога надається безоплатно за рахунок держави.
4. Участь у кримінальному провадженні захисника підозрюваного, обвинуваченого, представника потерпілого, представника третьої особи, щодо майна якої вирішується питання про арешт, не звужує процесуальних прав підозрюваного, обвинуваченого, потерпілого, третьої особи, щодо майна якого вирішується питання про арешт.
У відповідності до ст.68 Конституції України, кожен зобов’язаний неухильно додержуватися Конституції та законів України, не посягати на права і свободи інших людей.
У відповідності до ст.64 Конституції України (Конституційні права і свободи людини і громадянина не можуть бути обмежені, крім випадків, передбачених Конституцією України.
Отож, хіба не за ці стандарти права щодня і на протязі восьми років гинули в ОСС найперспективніша, найсвідоміша і найпатріотичніша молодь України та продовжують зараз гинути у російсько-українській війні? Аферист Свінціцький І.А. через свою нахабність, безграмотність, бездарність, протиправність і неадекватність напевно уже забув про героїзм Небесної Сотні і про десятки тисяч загиблих воїнів АТО, воїнів ЗСУ і бійців територіальної оборони, які віддали свої безцінні життя за право уцілілих рештків українського народу жити без ярма на шиї і у відповідності до європейських стандартів міжнародного права.
Більше цього, божевільний виродок Свінціцький І.А. саме у такий спосіб навмисно сплюндровує добру пам’ять про загиблу Небесну Сотню і ветеранів АТО (ООС), воїнів ЗСУ і бійців територіальної оборони, нівелюючи своїми ганебними і протиправними діями героїчні досягнення українського народу. Сподіватимемося, що у м.Києві знайдуться виживші ветерани АТО (ООС), учасники Майдану, воїни ЗСУ і бійці територіальної оборони, які гідно покарають дебіла Свінціцького І.А., якщо правоохоронні та податкові органи України не бажають реагувати у встановлений законом спосіб.
Вищенаписане дає підстави вважати, що шизофренік Свінціцький І.А. вчиняє умисні кримінальні правопорушення, які передбачені ч.2 ст.383, ч.2 ст.189, ч.2 ст.366, ч.1 ст.396, ч.2 ст.256, ч.2 ст.212, ст.212-1, ч.2 ст.15, ч.5 ст.27 КК України. Однак, якщо врахувати ще й те, що протиправна діяльність афериста Свінціцького І.А. є частиною громадської діяльності особи_1, яка делегована йому Міністерством юстиції України, то любі неправомірні дії адвоката Свінціцького І.А. по відношенню до особи_1 слід розцінювати як такі, що направлені на умисне перешкоджання виконанню його громадських обов’язків і тягнуть за собою додаткову кримінальну відповідальність, передбачену ст.170 КК України. Крім цього, як для даного випадку, незаконні дії шизіка Свінціцького І.А. є явно антидержавними, що направлені на підрив довіри громадськості до суб’єктів приватного господарювання та керівників держави в цілому, що явно на руку зовнішнім ворогам нашої держави. Виродок Свінціцький І.А., через підривну співпрацю з зовнішнім ворогом вимагає гроші від суб’єктів на отримання вторинної безкоштовної правової допомоги, приховує вчинені злочини, надає допомогу злочинним особам і організованим кримінальним угрупуванням, перешкоджає діяльності громадських організацій, порушує присягу адвоката, дискредитує престиж і звання адвоката, уникає сплати податків і ЄСВ (в тому числі – військового збору), не реєструє найману робочу силу, завдає збитку економіці держави, деморалізує воїнів ЗСУ і бійців тероборони, наражає ЗСУ на поразку у війні з Росією. Аферист Свінціцький І.А. умисно вчиняє злочини на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, а також державній, економічній і інформаційній безпеці України.
Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їхнім представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України має жорстоко каратися, поки не розпочалися воєнні дії в м.Києві. Навмисна протидія нинішній державній політиці підривником Свінціцьким І.А. вже розчарувала частину українців у якості надання адвокатських послуг, в нинішньому курсі нашого уряду та призводить до агресивної настроєності населення. Зазначене підтверджує, що в діяльності бариги Свінціцького І.А. наявний склад додаткового кримінального правопорушення, що передбачене ч.1 ст.111 і ч.1 ст.111-1 КК України. Таким чином, відомості щодо вчинення кримінальних правопорушень провокатором і зрадником Свінціцьким І.А. містять всі ознаки злочину, що передбачені ч.2 ст.383, ч.2 ст.189, ч.2 ст.366, ч.1 ст.396, ч.2 ст.256, ч.2 ст.212, ч.2 ст.212-1, ч.1 ст.111-1, ч.2 ст.111, ст.170, ч.2 ст.15, ч.5 ст.27 КК України та підлягають невідкладному внесенню до Єдиного реєстру досудових розслідувань і є підставою для початку проведення досудового розслідування. З цього приводу були подані відповідні заяви до ГСУ ГПУ, БЕБ ДПС у м.Києві і ГСУ СБУ про вчинені кримінальні правопорушення аферистом Свінціцьким І.А. Крім цього, було прийнято рішення про повідомлення КДКА про не належну поведінку адвоката Свінціцького І.А., який грубо порушує присягу адвоката. Очікуємо результатів адекватного реагування ГСУ ГПУ, БЕБ ДПС у м.Києві і ГСУ СБУ стосовно вчасності внесення відповідних відомостей до ЄРДР та об’єктивного проведення досудового розслідування, а від КДКА — своєчасного відкриття дисциплінарної справи та позбавлення права неука Свінціцького І.А. посвідчення адвоката.
Також очікуємо резонансу небайдужої міжнародної і української громадськості та належної реакції не корумпованого мас-медіа.

Доручення-Свінціцький-Ігор-Анатолійович

Заява-Свінціцький-Ігор-Анатолійович

Заява-Свінціцький-Ігор-Анатолійович-2

Фірми-Свінціцький-Ігор-Анатолійович

Підписатися
Сповістити про
9 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Василь
4 місяців тому

Хто цьому шизофреніку продав посвідчення адвоката? Ця рапата жаба не знає навіть основ правознавства! По орфографії його заяви не скажеш, що цей виродок взагалі має шкільну освіту! Яким чином це чмо осмілилося претендувати на крісло судді антикорупційного суду? З такими примітивними знаннями і рівнем шахрайств йому якраз би чистити тюремні унітази!

Люда
4 місяців тому

Я цю потворну падлу знаю не по слухам і не по відгукам в інтернеті! Я деякий час працювала у нього помічницею. Одного разу він закрив кабінет на ключ і чуть не згвалтував мене. Жалівся, що його дружина-лікар заразила його трихомонадами і хламідіями і що тепер у нього погана ерекція. Дуже просив мене що б я зробила йому “золотий дощик”. Навіть обіцяв дати за це 100 доларів. Я не знала що це таке. На щастя вдалося видертися від нього уцілілою. Згодом вичитала в інтернеті що це за такий “дощик”. Як зясувала, що мені потрібно було помочитися йому на обличчя. Тепер можна… Читати далі »

Руся
4 місяців тому

Безсумнівно що це дурік! Мене він також кинув! Хочу приєднатися до вас і до вами відкритого на цього виродка кримінальної справи, як потерпіла. В формі зворотнього зв’язку я надіслала вам свої контакти і паспортні дані!

Павло
3 місяців тому

Єбонуто-потворна курва Свінціцький мусив заявити слідчій судді Колдіній про не підсудність розгляду поданого прокурором клопотання! Для цього дебілу Свінціцькому аж ніяк не потрібно було готовитися до цього судового засідання, адже основи правознавства мусив виношувати в своїй дирявій від прищів голові, а не в книжках! Чого тут йому було не зрозуміло? Вул. Володимирська, 15 – це Шевченківський район м. Києва. Тоді і підсудність мала бути за Шевченківським районним судом м. Києва. Інша справа, що судді цього суду потім змушеними були брати самовідвід у причині, що заявником у кримінальній справі є корумпована суддя-шльондра цього самого суду – Антонюк. Згодом цей суд мусив… Читати далі »

Люся
3 місяців тому

Якби у цього дегенерати і справді була дружина лікарем, то вже точно розвелася! Хоча, бог його знає, може вона така сама курва як і шизофренік Свінціцький! Навіть не уявляю, як вона спокійно спить в одному ліжку із смердючою бридкою потворою, морду якого дівчата обсикають триперними бацилами!?

Алла
3 місяців тому

А цього афериста давно уже потрібно було заперти до психлікарні! Неадекват Свінціцький кинув уже не першу сотню людей. Гроші з людей бере, а жодної роботи не робить. Але найбільшою його бідою являється те, що він божевільний і брехливий! Язик у нього, як і його смердючий рот, ніколи не замовкають! Весь час про якісь там чортиків втикає. Чиста параноя! Бережіться цього душевно хворого виродка!

Беня
3 місяців тому

Його єврейська морда так і просить силікатної цеглини! Як глянеш на нього – то відразу вивертає через нашу продажну КДКА, яка продає таким божевільним потворам право поганити усю нашу вітчизняну адвокатуру! Цей педофіл мавби давно лікуватися в психлікарні, а не дітей гвалтувати і заставляти їх робити “золоті” дощики…

Діма
3 місяців тому

Закопати це падло на ярдів 100 у землю або в болоті, що б не інфікував трипером і своїм безумством абсолютно здорових людей!

Едмонд
3 місяців тому

Це надзвичайна рідкість, коли адвокат являється одночасно душевно хворою людиною, збоченцем та ще й тупою потворою! Це ж наскільки потрібно було бути грішній його суці-мамі, щоб народити такого виняткового ідіота?