шустер

Савік Шустер, хто він: шахрай чи реальна загроза Україні?

Новости, Самые важные новости, Телевидение

Приблизно о 12 годині 30 хвилин 19 листопада 2015 року працівники ТОВ «Адамант» (02096, м.Київ, вул. Харківське шосе, 51-А) діючи умисно і несанкціоновано, втрутилися в роботу приватних сайтів (зазначення назви сайтів), зробивши вказані два сайти не придатним для подальшого їх використання за призначенням.
12.01.2016 року, нехтуючи положеннями чинного Договору про надання послуг за № 122/2005 від 28.09.2005 року і правами власника сайтів (зазначення назви сайтів), ТОВ «Адамант» рейдерськи заволодів даними сайтами та припинив їх технічну підтримку: хостинг і делегування домену. Сума матеріального збитку, станом на 01.12.2016 року, становить біля 8 000 000 (восьми мільйонів) грн.
В період з 23.11.2015 року по 29.02.2016 року, з приводу безчинності ТОВ «Адамант» (а також його дочірнього підприємства – ТОВ «Адамант-Телеком»), особа 1 неодноразово звертався за допомогою до СБУ, Київської місцевої прокуратури №2, прокуратури м.Києва, ГПУ, НАБУ, до Дарницького УП ГУ НП в м.Києві, ГУ ДФС у м.Києві, ДФС України та до Дарницького районного суду м.Києва.
Результатом таких звернень стало те, що СБУ в оперативному порядку провела відповідний виїзд на місце події, а Дарницький районний суд м.Києва – видав 11 (одинадцять) Ухвал слідчих суддів, якими зобов’язав Київську місцеву прокуратуру №2 і Дарницьке УП ГУ НП в м.Києві внести до ЄРДР відомості 11 (одинадцяти) заяв про вчинене кримінальне правопорушення ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком». Крім того, особа 1 неодноразово звертався до студії 3S TV Савіка Шустера (за телефонами (044) 200-29-70, 0800-500-393, а також по електронній поштовій скриньці [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected] та [email protected]) з проханням висвітлити в його студії проблему рейдерства, самовільного зайняття земельної ділянки та самовільного будівництва, порушення податкового законодавства, самоуправства, свавілля, шахрайства, перешкоджанню законній господарській діяльності приватного підприємства, незаконного втручання в роботу електронно-обчислювальних машин, систем та комп’ютерних мереж ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком».
Однак, працівники студії 3S TV, в противагу власним заявам Савіка Шустера щодо вільного доступу громадян в його студію, “…які несуть правду та інформацію щодо порушень прав людини” (цитата), запропонували особі 1 надати медійні послуги за умови оплати їх послуг. Тобто, особі 1 відверто запропонували надати студії Савіка Шустера фінансову винагороду (фактично хабара) в обмін на телевізійний ефір з підтримкою потрібними «політичними особами» (фактично «криші»).
У зв’язку з відсутністю “потрібних” коштів, особа 1 не міг дозволити собі придбання «криші» Савіка Шустера, тому продовжив свою боротьбу із ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком» законними методами: писав заяви і скарги до Верховної Ради України, прем’єр-міністру Арсенію Яценюку, президенту Петру Порошенку, міністру юстиції, органам поліції і прокуратури, СБУ, КМДА, районним держадміністраціям, звертатися в суд з цивільним позовом тощо. 29.01.2016 року відбулася трансляція телепередачі студії 3S TV Савіка Шустера «Навіщо співробітники «Альфа» дерлися через паркан у той час, доки ми відкривали їм браму». Переглянувши дану телепередачу, що тривала понад 4 (чотири) години (урізана копія такої телепередачі надається в додатку, повна – наявна на ютуб), особа 1 прийшов логічного висновку, що студія 3S TV Савіка Шустера є потенційно злочинною та як такою, що шкодить інтересам громадян і інтересам держави.
А саме, що за допомогою даної телепередачі Савік Шустер, використовуючи адмінвплив потрібних “гостей” з Верховної Ради України і мінюсту на органи досудового слідства, фактично зупинив всі 11 (одинадцять) досудових проваджень щодо ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком».
До цього висновку легко прийти через аналіз виниклої конфліктної ситуації з ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком»: до моменту виходу телепередачі студії 3S TV Савіка Шустера (29.01.2016 року) на всі звернення особи 1 до СБУ, Київської місцевої прокуратури №2, прокуратури м.Києва, ГПУ, НАБУ, Дарницького УП ГУ НП в м.Києві, ДПІ Дарницького району м.Києва, ГУ ДФС у м.Києві, ДФС України, Дарницької держадміністрації м.Києва, КП «Київреклама», до Департаменту містобудування і архітектури м.Києва, всі вони реагували миттєво та у належний спосіб.
Однак, після виходу вказаної вище телепередачі студії 3S TV Савіка Шустера, СБУ, Київська місцева прокуратура №2 м.Києва, прокуратура м.Києва, ГПУ, НАБУ, Дарницьке УП ГУ НП в м.Києві, ДПІ Дарницького району м.Києва, ГУ ДФС у м.Києві, ДФС України, Дарницька держадміністрація м.Києва, КП «Київреклама», Департамент містобудування і архітектури м.Києва вмить перестали реагувати на подібні звернення: досудове розслідування у всіх кримінальних справах вмить призупинилося, Ухали слідчих суддів почали не виконуватися, контролюючі органи перестали виконувати обіцяні заходи по поверненню у комунальну власність рейдерськи захопленої ділянки землі і знести самовільно зведені будівлі, незаконна рекламна вивіска продовжувала розміщуватися, не сплачені податки до бюджету ніким не витребовувалися тощо. І це попри те, що особа 1 практично на всіх керівників таких «бездієвих» інстанцій відкрив кримінальні провадження, включно до керівників прокуратур, поліції, органів ДФС, НАБУ, СБУ, КМДА, районних держадміністрацій і міністерств.
Співставивши отримані висновки по вищенаведеному із фактами незаконних пропозицій студії 3S TV Савіка Шустера щодо надання їм “фінансової винагороди”, особа 1 прийшов логічного висновку, що Савік Шустер створив кримінальний синдикат, який за відповідні хабарі створює телепередачі, на які за попередньою домовленістю запрошує корумпованих можновладців, які за відповідну долю хабара згодом придушать роботу правоохоронних органів і органів прокуратури, тим самим забезпечуючи безкарну кримінальну діяльність таких організованих угрупувань як ТОВ “Адамант”.
Іншими словами кажучи, Савік Шустер надає любому злочинцеві медійно-олігархічну «кришу», якщо останній зробить відповідні грошові пожертви на потреби його студії 3S TV.
А З цього приводу особа 1 неодноразово звертався до студії 3S TV Савіка Шустера в період з 01.02.2016 року по 18.03.2016 року та благав надати йому ідентичне Іванові Пєтухову право надати народові України протилежну версію того, що відбувається за кулісами господарської діяльності ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком». Однак, в цьому праві особі 1 повторно було відмовлено через відсутність у нього можливості надати студії 3S TV Савіка Шустера “фінансову допомогу”.
Станом на 28.04.2016 року, через неправомірну діяльність студії 3S TV Савіка Шустера і декотрих продажних політиків, було незаконно призупинені 11 (одинадцять) досудових проваджень щодо діяльності ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком». Крім того, практично всі інспекційні служби відмовилися від раніше погоджених перевірочних заходів щодо цих двох суб’єктів господарювань, не дивлячись на те що вони понад 11 (одинадцять) років як не сплачують податки за земельну ділянку і експлуатацію незаконних споруд.
Вищенаписане дає суттєві підстави вважати, що в діях Савіка Шустера є склад кримінального правопорушення, що передбачений ч.2 ст. 256, ч.2 ст.365-2, ч.2 ст.369-2, ч.2 ст.368-2, ч.2 ст.370, ч.3 ст.190, ч.2 ст. 212, ч.2 ст.205 КК України. Крім того, як для даного випадку, позиція Савіка Шустера є явно злочинною та антидержавною, що направлена на підрив довіри громадськості до органів державної влади та до керівників держави вцілому, що явно на руку зовнішнім ворогам. Савік Шустер, явно через підривну співпрацю з зовнішнім ворогом, покриває вчинені злочини, тим самим саботуючи роботу мас-медіа і правоохоронних органів. Саботаж і бойкотування належної роботи мас-медіа і правоохоронних органів прирівнюються до шпіонажу і зраді інтересам нашої держави. Савік Шустер умисно вчиняє злочини на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, а також державній, економічній і інформаційній безпеці України. Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їхнім представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України має безжально каратися, поки сепаратисти не розпочали воєнні дії на території м.Києва. Навмисна протидія нинішній державній політиці Савіка Шустера, як особою публічного права, вже розчарувала певну частину українців у нинішньому курсі нашого уряду та призводить до агресивної настроєності населення. Вищенаписане надало відповідні підстави вважати, що в діяльності Савіка Шустера наявний склад додаткового кримінального правопорушення, що передбачений ч.2 ст.111 КК України. Таким чином, відомості щодо вчинення правопорушень Савіком Шустером мають всі ознаки злочину, що передбачені ч.2 ст.111, ч.2 ст. 256, ч.2 ст.365-2, ч.2 ст.369-2, ч.2 ст.368-2, ч.2 ст.370, ч.3 ст.190, ч.2 ст. 212, ч.2 ст.205 КК України та підлягають невідкладному внесенню до Єдиного реєстру досудових розслідувань і є підставою для початку проведення досудового розслідування. З цього приводу 27.04.2016 року черговим прокурором Київської місцевої прокуратури №7 м.Києва було оформлено протокол прийняття усної заяви про вчинене кримінальне правопорушення Савіком Шустером за ст.365-2, 369-2, 368-2, 370 КК України, а згодом – внесено відомості до ЄРДР. На даний час в СВ Подільського УП ГУ НП м.Києва проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42016101090000080 від 25.08.2016 року. Однак, Савік Шустер поспішно виїхав за межі України, тим самим перешкоджаючи проведенню досудового розслідування та кримінальному покаранні його за вчинені ним злочини.

Савік Шустер

Савік Шустер

Шустер Савік новини

Підписатися
Сповістити про
11 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Kava
7 роки тому

Точно написано.

Михайло
7 роки тому

Цього медійного шахрая вигнали з Росії, а згодом – і з Канади. Отож, тепер черга за Україною, поки він з нашої держави не зробив маленьку бандитську Сицілію.

simon
7 роки тому

Міжнародний шахрай, якого пригріли на грудях українські бандюкани

Петя
7 роки тому

Гнать его с Украины рачки нужно. В Канаде его сразу в каталажку запрут. Там он жид-скими штучками людей не обманет.

Марічка
7 роки тому

під час кожної війни було популярним засилати у тил ворога мародерів, провокаторів, диверсантів, збоченців, крадіїв, шпіонів тощо. цьому нема чого дивуватися. однак по-справжньому є дивним те, що заслуговує на серйозну увагу громадськості, хто дозволяє цьому російсько-канадсько-італійському шулеру савіку шустеру це і досі витворяти в Україні!? хто і навіщо покриває його злочини?

зоя
7 роки тому

чмо божевільне. заставляє сутками працювати своїх людей, а як платити – так зась

Шамиль
7 роки тому

По мне, так савик шустер – это международный преступник и его судить нужно международным трибуналом. Ж-ды редко на такие преступления идут, чего нельзя сказать про этого ауцайдера

Тадей
7 роки тому

Потрібно показово лінчувати його

Елена
7 роки тому

Італійсько-канадські масони, користуючись правовим безладом в Україні, вигадали для наївних українських баранів надійний і багатообіцяючий медіабізнес, який би не мав ризиків і капіталовкладень. Механізм такого масонського бізнесу дуже простий і розрахований на виключно безголових і не дуже освідчених людей. А саме, люба злочинна особа купує у Савіка Шустера такий собі сертифікат іуди на пару тисчонок долярів і спокійно собі йде вбивати нівчому не винних людей та грабувати населення держави, в тому числі бізнесменів. Рано чи пізно, як це і має бути, такого бандита буде впіймано на вчиненому ним злочині правоохоронцями. Савік Шустер швиденько організує позапланову телепередачу, на яку запросить керівників… Читати далі »

Владислав
7 роки тому

Этого иуду и американского диверсанта нужно показательно распять на площади независимости, пока он в свой израиль еще не удрал!

Саша
7 роки тому

Оця смердюча масонська істота вчасно втікла із України. Шкода що поліція в хабарах погрузла і спеціально затягувала із виконанням ухвали суду щодо відкриття на нього кримінальної справи. Як на мене, то Савіку личить у пітухах ходити при паханах на зоні.