блоцкий

ТОВ “Інтернет Інвест” (Блоцький П.А.) допомогає сепаратистам

Бизнес, Интернет, Новости

Листом за № 464 від 05.12.2014 року директор ТОВ “Інтернет Інвест” Блоцький Павло Аркадійович (01033, м. Київ, вул. Гайдара, 50, 4 поверх, тел. (044) 2010102) надав мені інформацію щодо надання його компанією послуг з реєстрації доменного імені “com.ua” для сайту “flirt” московських (Росія) приватних компаній ТОВ «Фінам» та ЗАТ «Мамба» (123022, м. Москва, вул. 2-я Звенигородська, дім 13, корпус 42, директор Бронецький Андрій Юрієвич), посилаючись при цьому на буцім-то наявну у нього електронну версію публічної оферти (договору) з росіянами та факту ним отримання грошей від клієнта на розрахунковий рахунок своєї компанії (копія надається).
При цьому шановний Блоцький П.А. посилається на ст. 633, 641 та 642 ЦПК України, а також на частину оферти, якою ТОВ “Інтернет Інвест” відхрещується від процесуальної відповідальності за злочинні наслідки провадження своєї підприємницької діяльності.
Попри це шановний Блоцький П.А. зовсім нічого не пише про існування в Україні КПК, багато статтей якого конфліктують із вищезазначеними нормами ЦПКУ про законність публічної оферти! Як для мого випадку та для широкого загалу людей України, що вже постраждали від шахрайства російських бізнесменів та компанії ТОВ “Інтернет Інвест”, можна привести приклад таких статтей ККУ: 11, 113, 190, 191, 192, 255, 258, 301, 302, 303, 364, 367 і т.д.
Нагадаю, що українське законодавство визнає нелегітивними любі угоди чи домовленості, якщо останні порушують Конституційні права громадян України або є такими, що носять ознаки злочину (співучасть в скоєних злочинах, сепаратизм, проституція, розбещення неповнолітніх, поширення релігійної ворожнечі, расизму, пропаганді гомосексуалізму, насильства, спонуканні до збурення людей та до державного заколоту, загрозі національній безпеці України тощо)!
Нажаль, директор ТОВ “Інтернет Інвест” Блоцький П.А. не тільки не прислухався до моїх порад та вимог (у двох заявах, копії яких надаються!) щодо потреби негайного припинення злочинної діяльності його московського клієнта через призупинення делегування домену в зоні “com.ua” для сайту “flirt”, якому він безперебійно надає послуги технічної підтримки (фактично є співучасник злочину!) для інформаційного терору нашої держави та громадян України, але і приймає активну участь у цих самих злочинах!
Я вже мовчатиму про те, що директор ТОВ “Інтернет Інвест” Блоцький П.А. фактично ігнорує табу (Законів України) нашої країни щодо сепаратизму та пособництву російському ворогу, з наявними методами покарання у вигляді позбавленням волі та конфіскації майна!
Крім того, від особливостей провадження підприємницької діяльності ТОВ “Інтернет Інвест” постраждав я та ще багато мільйонів інших людей від шахрайства російського підприємства у вигляді незаконного заволодіння моїми коштами!
А саме, за весь час користування послугами даного російського сайту, московські бізнесмени незаконним чином заволоділи моїми біля 16 (шістнадцяти) тисяч гривень (копія мого про-файлу надається). А що стосується інших обманутих користувачів цього сайту, то сума незаконного заволодіння їхніми коштами тільки за останній рік складає приблизно 950 000 000 (дев’ятсот п’ятдесят мільйонів) гривен, чим саме і хвастається Бронецький Андрій Юрієвич на своєму російському сайті «Вамба»!
Крім шахрайського заволодіння коштами громадян України, цей російський сайт знайомств на теренах України планомірно поширює заклики до насильства, державного перевороту та підриву суверенітету України, паплюжить ім’я Президента України, поширує погрози мешканцям південної частини України, зводить політичні наклепи та збурює людей, пропагує насильство та проституцію, а також розпалює релігійну ворожнечу (копії закликів та погроз надаються)!
Під виглядом сайту знайомств російські бізнесмени пропагують в Україні аморальні засади, відверту порнографію та спонукають до підліткової проституції і гомосексуалізму! ТОВ “Інтернет Інвест» делегує домен “com.ua” для російського сайту “flirt” попри те, що Україна зараз потерпає від російської інтервенції, яка наносить не тільки нищівний удар по нашій економіці та по людським життям, але і по моралі та психічному розвитку українців!
Що стосується мене і багатьох мільйонів людей, яких злочинним шляхом обікрали російські підприємці через сайт “flirt”, безкарно використовуючи технічну підтримку злочинного подільника ТОВ “Інтернет Інвест», то я можу зазначити та продемонструвати наступне.
Користуючись платним сервісом цього російського сайту, крім вищезазначених негараздів, я додатково виявив численні факти шахрайства та викрадання коштів:
1) під виглядом гостей цього сайту ведуть активну фейкову переписку майже одні модератори, а подекуди – проститутки та гомосексуалісти, що співпрацюють з цим сайтом на хабарницькій основі! Це дуже видно з того, що фейкові профайли абсолютно не заповнені. Реальним гостям цього сайту таких речей не дозволяється. Якщо реальний гість не заповнить свій профайл хоча б на 50%, то впродовж одного-двох діб такий не заповнений профайл блокується модераторами! Крім того, фейкові профайли від модераторів я виявив у 85-90%, коли листуючись буцім-то з реальними гостями, я надавав їм інформацію про наявні на цьому сайті шахрайства, після чого мою анкету миттєво блокували модератори. В реальності абсолютно неможливо відстежити переписку з кожним відвідувачем, так як за інформацією господарів цього сайту, профайлів нараховується біля 5 мільйонів, а модераторів – всього біля 15 чоловік! Відтак, цих самих 15 чоловік не можуть фізично і технічно одночасно читати переписку 5 мільйонів чоловік. Це і є фактичні докази наявності фейкової переписки від модераторів, а значить – шахрайства і незаконного заволодіння коштами реальних відвідувачів (копія доказів надається);
2) платна функція «Підняти анкету «наверх» реально не працює! Це видно хоча би з того, що в про-файлі зазначені місця в рейтингу не відповідають дійсному місцезнаходженню анкети гостя! Наприклад, гость заплатив 27 гривень за одноразове підняття своєї анкети в рейтингу на даному сайті з 1500 місця на перше. Після факту оплати грошей за функцію обіцяного авто-підняття анкети, приблизно за 5 хвилин в про-файлі дійсно діаграма покаже, що профайл даного гостя було піднято в рейтингу і що він на дану хвилину знаходиться на першому місці, хоча профайл такого гостя фактично буде знаходитися на тому ж самому 1500 місці! Як я про це дізнався? До просто переглядав всі анкети в рейтингу! Виявилося, що показники діаграми не відповідають дійсності! Саме таким чином росіяни і грабують людей! Самі подумайте, як може 5 мільйонів людей одночасно підняти свій профайл на 1 місце? Це навіть технічно не можливо! Копія доказів надається у скриншотах;
3) платна функція «Попати у фото-лінійку» відображає (транслює) фотографію гостя лише на один реальний процент із заявлених 5 мільйонів! Я це шахрайство виявив тим, що намагався свою фотографію побачити на цій самій фотолінійці з інших анкет! Яким же моїм було здивуванням, коли я взагалі не бачив своє фото з інших профайлів!? Тобто, коли гость заплатить 27 гривень за те, щоби його фотографію розмістили у фотолінійці, що йому за 5 хвилин і зроблять! Однак, тільки він один та ще біля 15 гостей, які на ту мить теж в платному порядку розмістили свої фотографії на фотолінійці, будуть бачити одне одного! І потім, технічно абсолютно неможливо одночасно показати 5 мільйонів фотографій на фото-лінійці, з лімітом в 15 чоловік! Більше того, цих 15 чоловік будуть показуватися на фото-лінійці до 10 хвилин, а де інші 4 999 985 чоловік будуть в той самий час (мить) споглядати свою фотографію!? Копія доказів надається у скриншотах;
4) платна функція «Анонімний перегляд анкет» не працює! Як я про це дізнався? Да дуже просто! Мені господарі своїх профайлів про це самі сказали. Я лише у них запитав, як вони потрапляють на мій профайл, адже я оплачую функцію анонімного відвідування профайлів? На це мені вони відповіли так: “А ми бачили відкритою вашу анкету, тому і узнали вас”! Відтак, якби дана платна функція працювала, тоді абонент, якого відвідують аноніми, взамін адреси і фото свого гостя мав побачити у себе лише знак аноніма, без його реального фото та адреси місцезнаходження профайла! Тривалі переписки з адміністрацією сайту знайомств з цього приводу не привели до потрібного консенсусу, хоча мої вимоги були мізерними, якщо не смішними (копія надається).
Виявлені мною порушення на цьому сайті знайомств (обкрадання людей, шахрайство, сепаратизм, проституція, розбещення неповнолітніх, поширення релігійної ворожнечі, расизму, пропоганди гомосексуалізму, насильства, спонукання до збурення людей та до державного заколоту, загрози національній безпеці України тощо), що скоюються керівництвом ТОВ «Фінам» та ЗАО «Мамба зумисно, за злочинної згоди (співучасті у злочині!) директора ТОВ “Інтернет Інвест” Блоцького П.А., не усунуті і по теперішній день!
22.12.2014 року, з цього приводу, я направив через поштову службу України до прокуратури Голосіївського району м.Києва заяву (копія надається) про скоєння злочину (про незаконне заволодіння моїми коштами обманним шляхом, шахрайство, сепаратизм, проституцію, розбещення неповнолітніх, поширення релігійної ворожнечі, расизму, пропаганди гомосексуалізму, насильства, спонукання до збурення людей та до державного заколоту, загрози національній безпеці України, що скоюють і по нині в Україні керівництвом ТОВ “Інтернет Інвест”, ТОВ «Фінам» та ЗАО «Мамба”, порушуючи ст.11, 110, 113, 115, 119, 121, 122, 126, 127, 129, 156, 161, 185, 190, 191, 192, 195, 255, 258, 301, 302, 303, 345, 364, 365, 366, 367, 368, 369 Кримінального Кодексу України, Закон України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України, а також постанови Верховної Ради України за №2306-IV від 11.01.2005 року.
30.12.14 року, з цього приводу, я направив через поштову службу України до прокуратури Голосіївського району м.Києва доповнення до заяви від 22.12.2014 року (копія надається) про скоєння злочину (про незаконне заволодіння моїми коштами обманним шляхом, шахрайство, сепаратизм, проституцію, розбещення неповнолітніх, поширення релігійної ворожнечі, расизму, пропаганди гомосексуалізму, насильства, спонукання до збурення людей та до державного заколоту, загрози національній безпеці України, що скоюють і по нині в Україні керівництвом ТОВ “Інтернет Інвест”, ТОВ «Фінам» та ЗАО «Мамба”.
У відповідності до даних рекомендованого повідомлення про вручення кореспонденції, саме такі дві заяви було вручено 06. 01.2015 року за довіреністю Сукало (копія повідомлення надається)! Зателефонувавши до секретаря прокуратури Голосіївського району міста Києва, останній мені повідомив, що мою основну заяву та доповнення до неї про скоєння злочину було розписано 29.12.2014 року на прокурора відділу – Ніжинського Сергія Сергійовича.
Поспілкувавшись приблизно в 09-30 13.01.2015 року із прокурором відділу прокуратури Голосіївського району міста Києва Ніжинським Сергієм Сергійовичем я дізнався, що останнім було порушено ст. 55, 214 КПК України, адже він не заніс відомості моєї заяви до журналу ЄРДР станом на 13.01.2014 року, і чого не збирається робити взагалі!?
19.01.2015 року я отримав лист з даної прокуратури за підписом Д.В. Глушака (виконавець – Ніжинський С.С.), де було зазначено, що мої обидві заяви було перекинуто “…до компетентних правоохоронних органів з безпеки” (?), а факти незаконного заволодіння моїми коштами, шахрайства, проституція, розбещення неповнолітніх, пропаганди гомосексуалізму, насильства, спонукання до збурення людей – залишилися без будь-якої реакції, тобто без внесення в ЄРДР.
При цьому, один всесильний Бог і прокурор Д.Глушак знають, що означає написане в листі Д.Глушаком “…до компетентних правоохоронних органів з безпеки”, адже відповіді я і досі і не отримав з таких вельми “компетентних правоохоронних органів безпеки”!
З цього приводу я звернувся 14.01.2015 року в прокуратуру м.Києва, однак заступник прокурора м.Києва Любович Андрій Олександрович, всупереч ст. 214, 55 КПКУ, нахабно відмовив у відкритті кримінального провадження, напевне через звичне у тій установі хабарництво та через моду на зраду Україні (копія відмовного листа надається)!
А по скільки легітимної причини відмови у відкритті кримінального провадження було тяжко придумати пану Любович Андрію Олександровичу, то пан заступник прокурора м.Києва обійшовся лише затертою черговою фразою: “…ваша заява про скоєння злочину була не короткого змісту…”!
Цікаво, а як пан заступник прокурора м.Києва Любович Андрій Олександрович пояснить людям, цивілізованому світові і власним дітям той факт, що КПКУ змушує слідчих і прокурорів самостійно відкривати кримінальні провадження без наявності заяв від заявників, керуючись лише самостійно виявленими фактами злочину з мас-медіа, телебачення, інтернету і т.д., які їм випадково попадуться на очі!?
В моєму ж випадку було аж півсотні таких “випадкових” доказів наявності злочинів у додатку до заяви у вигляді копій листів з різних інстанцій та у скриншотах злочинного сайту “flirt” (копії надаються)! От і виникла службова неувязочка у пана Любович Андрія Олександровича, однак не дивлячись на її компрометуюче існування, пан прокурор і до тепер зберігає не тільки своє тепленьке прокурорське крісло, але і свою дуже прибуткову посаду – заступника прокурора міста Києва!
Пройшов деякий час, відбулися деякі кадрові перестановки, на прикладі прокурора Ясь Артема Олександровича, начальника поліції Пастушенко Володимира Петровича, заступника начальника поліції Куленко Сергій Анатолійович, заступника начальника управління поліції Дениса Ярославського, однак правоохоронна система від цього не запрацювала краще: якщо попередники брали помірні хабарі і намагалися позаяк контролювати правопорядок, то теперішні прокурори і поліціянти – здирають непомірні хабарі, вчиняють абсолютний хаос та займаються сепаратизмом!

ТОВ "Інтернет Інвест" Блоцький Павло Аркадійович

ТОВ "Інтернет Інвест" Блоцький Павло Аркадійович

ТОВ "Інтернет Інвест" Блоцький Павло Аркадійович

ТОВ "Інтернет Інвест" Блоцький Павло Аркадійович

ТОВ "Інтернет Інвест" Блоцький Павло Аркадійович

ТОВ "Інтернет Інвест" Блоцький Павло Аркадійович

ТОВ "Інтернет Інвест" Блоцький Павло Аркадійович

ТОВ "Інтернет Інвест" Блоцький Павло Аркадійович

ТОВ "Інтернет Інвест" Блоцький Павло Аркадійович

ТОВ "Інтернет Інвест" Блоцький Павло Аркадійович

ТОВ "Інтернет Інвест" Блоцький Павло Аркадійович

ТОВ "Інтернет Інвест" Блоцький Павло Аркадійович

ТОВ «Інтернет Інвест» (Блоцький П.А.)

Підписатися
Сповістити про
18 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Зоряна
7 роки тому

Ця мерзота непомірно жиріє за спинами смертників. Пока бійці АТО щодня за цього підлого сепаратиста помирають на війні, а він по-тихеньку підтримує ворогів інформаційно: делегує домени московських сепаратиських сайтів мамба і флірт. Крім того, обслуговуючи дані сайти, Павло Блоцький підтримує українських збоченців і гвалтівників, поширює розпусті малолітніх та викрадення дітей

зоя
7 роки тому

Мені незрозуміла позиція петра порошенко. Його відкрито поганять, погрожують і принижують, а він і надалі позволяє якомусь там сепаратисту блоцькому павлу аркадійовичу делегувати цей самий сайт, де проти його і державия якою він керує, таке вчиняється? а може це так потрібно президенту україни?

Жора
7 роки тому

Лоха видно издалека. Был бы порошенко мужиком, то отстоял бы хотябы свою честь на этом паршивом сепаратистском сайте, не точ то честь и достоинство великой страны, которой пытается нехлюйски руководить

Шамиль
7 роки тому

Это чмо небось отстебывает и порошенку, по этому его никто и не трогает. Луценко же у порошенко смотрящий

Владислав
7 роки тому

Если действительно сейчас в Украине идет война с Россией, тогда как можно объяснить то, что Интернет Инвест и его директор П.Блоцкий, будучи под криминальным следствием, продолжает и дальше активно помогать России и сепаратистам бороться против Украины? Так кто же стоит за всем этим? Куда смотрит гарант Конституции Петя Порошенко со своим дружбаном Юрием Луценком?

Алєся
7 роки тому

Ця тварюка П.Блоцький навіть з трупів наших солдат найде привід вигоду заробити. Цей виродок навіть не усвідомлює, що на сході України йде війна і що з Росією зараз не час бізнесом займатися! Геть масонів з України!

Алеша
7 роки тому

Лишь бы эти московские диверсанты и сепары вовремя платили откаты нашим прокурорам и сбу, а что касается причиненного вреда нашей стране – то это их вовсе не касается! У этих выродков принцип такой: власти приходят и уходят, а кушать хочется всегда.

Сандра
6 роки тому

це бидло робить свій бізнес на дитячій проституції а йому хоть хни. таке враження що нинішня злочинна влада отримує і від П.А. Блоцького свої іудівські відкати в 33 срібники…

Амели
6 роки тому

Народ, а шо то є за херня? В столиці України орудує організована банда диверсантів, яка забезпечує країну-агресора інтернетом, підривною діяльністю, розтлінням малолітніх дітей, а СБУ, ГПУ і РНБО це до сраки? Тоді навіщо нам війна на Сході України? Чи то є такий собі порошенківський план геноциду українського народу?

Зоя
6 роки тому

Напевне Петро Порошенко планує на звільнених землях Донбасу побудувати заводи і супермаркети свого Рошена по виробництву бензопиренових цукерок для решти населення Центральної і Західної України!

Клара
6 роки тому

думаю, що злочинний режим іудеїв нам приготував занадто більше сюрпризів, чим ми очікували: будівництво фабрик по переробці не євреїв з метою збагачення (для трансплантації внутрішніх органів, адже потрібний для них закон ВР уже давно прийняла). тому євреї так активно і залучають до своєї брудної роботи по тотальному винищенню українського народу подібними виродками і відморозками як Блоцький П.А. та його підривне товариство з обмеженою відповідальністю

Жанна
6 роки тому

тоді виникає багато запитань до СІ-14 як до української праворадикальної громадської організації, що декларує прихильність до українського націоналізму: а чому ви задиристі хлопці ще жодного разу не палили приміщення і обладнання ТОВ «Інтернет Інвест»? Чому обминаєте організацію диверсантів, яка відкрито торгує вашими рідними сестрами, жінками і племінницями? чому ви шукаєте ворогів лише посеред священників (церков, монастирів) і декотрих телеканалів (які поширюють між українцями правдиву інформацію та сіють мир і добро)?

Лариса
6 роки тому

Я впевнена, що СІ 14 і такі мародери як ТОВ «Інтернет Інвест» є виключно підставними організаціями, господарі яких мешкають по вулиці Банковій в м.Києві. Ця пархата бидлота здатна продавати через підставних сутенерських фірм як ця ТОВ «Інтернет Інвест» в сексуальне рабство не тільки своїх рідних дітей, але і рідних мам та бабусь за ради історичних 30 срібляників. Сподіваюся, що історична петля і гілляка часів Іуди також повернуться в наші часи, щоб забрати в пекло свинячі душі тих, хто утопив в крові половину власної держави за ради додаткового срібла в своїх кишенях…

Орися
6 роки тому

Іудеї настільки ненавиділи режиму фашистської Німеччини що і оком не моргнули як самі такими стали. Зараз Петя Порошенко робить в точності все те, що в 1933-1939 роки робив Гітлер: підкуповує і шантажує депутатів Верховної Ради, заставляє депутатів приймати йому потрібні рішення, натравлює НАБУ, СБУ, ГПУ і органи поліції на не угодних йому і його режиму персон та організації, придушує свободу слова, знищує штурмовиками тих, хто загрожує його владі і бізнесу, влаштовує власний бізнес на крові народу тощо.

Руся
6 роки тому

В Україні стільки багато є всяких партій і громадських організацій, і що, жодна з них не може зупинити диверсантів ТОВ «Інтернет Інвест»? Складається враження, що насправді всі вони липові і давно пляшуть під жидівську сопілку!

Микола
6 роки тому

зараз як ніколи все крутиться і вертиться на дуже великих грошах. в історії України (а також в часи СРСР) ще ніколи таким дешевим не було людське життя як воно є зараз. поки петра порошенка не зупинить народ, доти цей злочинний режим із такими злочинними особами як цей ублюдок Блоцький П.А. будуть безжально знищувати підвалини нашої незалежності та добробут народу.

Маша
6 роки тому

Пам’ятаєте як раніше казали наші пращурі і мудреці: “Хочеш бути вільним – будь ним”. Поки кожен пересічний українець не змінить свою свідомість із потенційного раба на вільного і гідного громадянина своєї держави, доти іноземне іго буде поневолювати нас усіх і робитиме з ними що захоче. Сила кожного народу в єдності і в любові, а не в його членороздільності і в злобі. Зараз українським народом править невеличка кагорта іудеїв тільки тому, що українці воюють між собою а не з ними, чого вони і прагнуть!

Ганна
4 роки тому

Саме дивне в цьому те, що СБУ постійно закриває на це свої очі і дозволяє зраднику і диверсанту Блоцькому шкодити державі! За якісь там пару десяток тисяч доларів на місяць, як мені уже підказали в СБУ, керівники даного силового відомства кришують діяльність любих шпигунських фірм і навіть злочинних угрупувань, які своєю діяльністю підривають обороноздатність і добробут нашої країни! А враховуючи те, що у Володимира Зеленського в СБУ заправляє друган-клоун, то є підстави вважати, що в цій державній зраді замішаним є і сам Володимир Зеленський!