Лутковська Валерія Володимирівна

Лутковська Валерія Володимирівна кришує бандитів і неробствує

ВРУ, Политика, Самые важные новости

01.02.2016 року я звернувся до уповноваженої Верховної Ради України з прав людини В.Лутковської з проханням допомогти невинно осудженому (зазначення ПІП даної особи та номеру незаконного кримінального провадження; зазначення ПІП осіб, які за 3000 доларів США замовили вказане ув’язнення невинної людини).
При цьому, я повідомляв Валерію Лутковську, що невинно ув’язнений (зазначення ПІП особи) був декілька раз у клінічній смерті в медичній частині Рівненського ізолятору, де і по сьогоднішній час зберігаються фотографії його знівеченого тіла, так як медичні працівники даного СІЗО боялися відповідальності за насильницьку смерть невинної людини, то відповідно робили фотознімки слідів тортур після кожного насильницького допиту слідчими Кибукевич Р.Г. та Євпатом О.О. (за сприяння прокурорів Рокитнівської прокуратури Рівненської області Басич Оксани Володимирівни, Івана Скобуха та Осика Ю.П.).
Однак, взамін очікуваної допомоги невинному і замордованому в Рівненських казематах (зазначення ПІП особи), уповноважена Верховної Ради України з прав людини В.Лутковська нашкодила моїй громадській організації та моєму приватному підприємству.
В.Лутковська вступила в злочинний зговір із генеральним директором ТОВ «Савік Шустер Студія», в результаті чого не тільки покрила вчинені С.Шустером злочини проти проти України, але і проти моєї громадської організації та проти мого приватного підприємства!
В.Лутковська незаконно використала власні владні повноваження з метою впливання на досудове слідство у кримінальному провадженні за № 32015100060000248 від 23.11.2015 року (проти інтересів України), а також на кримінальне провадження щодо вчиненого злочину С.Шестером щодо мене і мого приватного підприємства (яке після втручання В.Лутковської взагалі щезло з Київської місцевої прокуратури №7, де воно і було відкритим в присутності моїх активістів 27.04.2016 року прокурором Грицаєнко Л.І.).
Виходячи з листа В.Лутковської до ВО Голови Державної служби зайнятості Кравченка С.С. (копія листа надається), я констатую факти зухвалого вчинення В.Лутковською кримінального правопорушення, що передбачене ст. 369-2, 364, 366, 367 КК України.
Даним листом В.Лутковська напряму втрутилася в КК України та в КПК України, чого з незрозумілих мені причин так і не зробила у випадку з невинно засудженим з Рівненщини та щодо застосування проти нього тортур слідчими Рокитнівського ВП Сарненського ВП ГУ НП в Рівненській області Кибукевич Р.Г. та Євпатом О.О.
В.Лутковська у незаконний спосіб зупинила досудове слідство та відмінила депортацію з України Савіка Шустера, при цьому порушуючи низку діючих українських законів про міграцію та про працю.
Через безпосереднє «кришування» і замовні «кілерські» телепередачі С.Шустера було незаконно призупинено 11 (одинадцять) кримінальних проваджень проти ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком», який не тільки рейдерськи захопив сайти моїх двох підприємств, але і захватив комунальні землі Дарницької райдержадміністрації м.Києва та десятиліттями не платять державі податків!
Від незаконної діяльності В.Лутковської потерпають громадяни і патріоти України, КПК, КК, КЗПП України.
Вважаю у вищій степені ганьбою і депутатською підлістю попирати Конституційні права громадян України саме в той час, коли на східній Україні йде братовбивча війна, коли кожен сантиметр української свободи политий бочкою крові її героїв.
А чого вже і говорити про те, що наші матері і батьки, дідусі і бабусі, прабабусі і прадіди, діти і внуки на сході України позбавлені елементарних засобів на своє існування.
Однак, в цей самий час корупційна гідра, ховаючись за спинами тих, хто на передових рубежах інтернаціональної війни проливає свою невинну кров, в глибокому тилу безкарно вчиняє посадові злочини та непомірно попирає права тих, хто власною кров’ю виборює права України на її незалежність!


Лутковська Валерія Володимирівна
Лутковська Валерія Володимирівна
Лутковська Валерія Володимирівна
Лутковська Валерія Володимирівна
Лутковська Валерія Володимирівна
Лутковська Валерія Володимирівна

Підписатися
Сповістити про
11 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Марина
7 роки тому

А че Лутковской еще нужно: Шустер деньжат сколько нужно ей подкинул и наверняка пообещал, что бесплатно крутить по телику перед очередными выборами будет, вот и повелась на слабость эта баба))

simon
7 роки тому

І чого вона ще не на лісоповалі? Або на уранові рудники цю корупціонерку

Зоя
7 роки тому

хто їй довірив комітет ВР. Вона крім власного кошелька на інше і дивитися не бажає. Така собі ходяча аморальність і бездарність. навіть секретаря порядного знайти не може

Шамиль
7 роки тому

Интересно, а у Лутковской двухстволка есть? Думаю, настал ее черед почесать стволом мягное небо своего коррупционного рта

Рената
7 роки тому

Цій бездарщині тільки на свинофермі працювати, а не з людьми!

Маряна
7 роки тому

Цю злочинну Валерію Лутковську треба посадити до СІЗО на місяць-два, щоби її там драли в хвіст і в гриву 24 години на день затяті уркагани. Може у такий спосіб до неї накінець дійде, що посада уповноваженого ВРУ по правам людини вимагає справедливої і кропіткої роботи по захисту прав і свобод незаконно засуджених, а не лобіювання власних корупційних і бандитських інтересів

Виктория
7 роки тому

Пора ей уже ответить за свои преступления. Как такое возможно, чтобы глава комитета ВРУ находилась под следствием и спокойно себе продолжала “работать” и вести подрывную деятельность против собственного народа и страны!?

Мустафа
7 роки тому

эту бандитку нужно отдать на растерзание людям, которых преднамеренно лишили олигархи всего: пищи и крова, роботы и свободы. вся ее работа в комитете вру сводится исключительно к крышеванию бандитов: узаконенных и вне закона

Владислав
7 роки тому

Этих продажных выродков давно пора скормить крысам, потому как мирно от свинного корыта их уже не оторвать.

Наташа
7 роки тому

И доколе эта жалкая должностная преступница Валерия Лутковская будет предавать народ, прячась за значком народного избранника? Ей доверил народ защищать свои права и свободы, а она позорная тварь, защищает криминальные интересы мошенников и бандитов евреев. Таких нелюдей давно уже пора отправлять в концлагеря!

Пауль
7 роки тому

Эта депутатка Лутковская, все-равно что проститутка на окружной: полюбоваться издалека можно, но вот сексом заняться – опасно и заразно!