єгор соболєв

Злочини голови Комітету ВРУ Соболєва Єгора Вікторовича

ВРУ, Политика, Самые важные новости

16.02.2016 року, листом за вих. № 29/16, я як Президент міжнародної громадської організації подав запит на ім’я голови Комітету з питань запобігання і протидії корупції Верховної Ради України Соболєву Єгору Вікторовичу у такій формі:
“29.01.2016 року, в телепрограмі Івана Пєтухова: «Навіщо співробітники «Альфа» дерлися через паркан у той час, доки ми відкривали їм браму» був присутнім в студії Савіка Шустера голова Комітету з питань запобігання і протидії корупції Верховної Ради України Соболєв Єгор Вікторович.
Як громадський діяч, якому делеговано мінюстом право боротися з корупцією, прошу надати мені відповідь, в якості кого ви приймали участь в даній телепередачі: як бандитська “криша” президента ТОВ “Адамант” Івана Пєтухова, чи як бізнес-партнер по його багаторічному злочинному бізнесу?
Якщо це був звичайний збіг обставин і ви випадково попали на цю проплачену Іваном Пєтуховим телепередачу, тоді буду приємно здивованим і дуже вдячним якщо ви, пане Єгор Вікторович, зробите все можливе і неможливе, щоби поновити справедливість, і щоби Дорошенко Т.А., Пєтухов І.М. та Лагодич Н.В. нарешті заплатили податки за 11 (одинадцять) років рейдерськи займаної комунальної землі Дарницької державної адміністрації та за незаконно розміщену зовнішню рекламну вивіску, а також посприяли знесенню незаконно побудованих будівель і гаражів та звільнити незаконно зайняту вищевказаними горе-бізнесменами дитячий майданчик.
Справа втім, що Дорошенко Т.А., Пєтухов І.М. та Лагодич Н.В., надаючи значні хабарі силовим органам, органам прокуратури та виконавчому органу Дарницького району м.Києва, більше десяти років не сплачують податків на землю, за розміщення зовнішньої реклами, за користування інфраструктурою тощо.
Доказом вищенаписаному є письмові відповіді з ДП «Київреклама», Департаменту земельних ресурсів, з Дарницької Держадміністрації в м.Києві, а також нами відкриті проти ТОВ “Адамант” і ТОВ “Адамант-Телеком” одинадцять кримінальних справ, які з листопада місяця 2015 року по сьогоднішній день слідчим відділом Дарницького УП ГУ НП в м.Києві та СВ ФР ДПІ Дарницького ГУ ДФС у м.Києві зовсім не розслідуються (копії вказаних листів надаються).
Мої заяви, скарги і клопотання з цього приводу керівник Київської місцевої прокуратури №2 Доценко Валерій Анатолійович безкарно ігнорує.
Також двічі проігнорував мої звернення саме з цього приводу в.о. директора Департаменту, головного архітектора м. Києва Бондар Г.В. та голова Київської міської державної адміністрації
Кличко Віталій Володимирович.
В діяльності злочинного синдикату Дорошенко Т.А., Пєтухова І.М. та Лагодич Н.В. вбачаю винними такі посадові особи:
1) начальника Дарницького УП ГУ НП у м. Києві Жарікова Олександра Олексійовича;
2) начальника слідчого відділу Дарницького УП ГУ НП у м. Києві Сліпчук Олега Степановича;
3) керівника Київської місцевої прокуратури №2 Доценко Валерія Анатолійовича;
4) старшого інспектора Дарницького УП ГУ НП у м. Києві Кагадій Олександра Григоровича;
5) генерального директора ТОВ «Адамант» Дорошенко Т.А.;
6) президента ТОВ «Адамант» Пєтухова І.М.;
7) директора ТОВ «Адамант-Телеком» Лагодич Н.В.;
8) процесуального керівника Київської місцевої прокуратури №2 Шапран О.В.;
9) процесуального керівника Київської місцевої прокуратури №2 Клижко А.О.;
10) процесуального керівника Київської місцевої прокуратури №2 Данілову Ю.І.;
11) слідчого Дарницького УП ГУ НП у м. Києві Вознюк О.Я.
Таким чином, відомості щодо вчинення перерахованими вище посадовими особами дій, мають всі ознаки кримінального правопорушення, яке переслідується ст. 197-1, 356, 364, 365, 366, 367, 368, 205, КК України та підлягають невідкладному внесенню до Єдиного реєстру досудових розслідувань і є підставою для початку проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні.
Відповідно вищенаписаному, прошу посприяти наведенню порядку в органах прокуратури і поліції Дарницького району м. Києва, а також у виконавчому органі Дарницької держадміністрації м.Києва та в Київській державній адміністрації, які покривають вчинені злочини ТОВ “Адамант” і ТОВ “Адамант-Телеком” через корупцію в їх лавах.
Сподіватимуся, що ви оправдаєте займану посаду у Верховній Раді України перед Україною і українцями, а не залишитеся таким же посадовим злочинцем як і ті, яких я тут перерахував”.
21.03.2016 року, листом за вих. № 53/16, я як Президент міжнародної громадської організації подав повторний запит на ім’я голови Комітету з питань запобігання і протидії корупції Верховної Ради України Соболєву Єгору Вікторовичу у такій формі:
23.11.2015 року в офісі ТОВ «Адамант» проти мене і членів моєї міжнародної громадської організації вчиняли протиправні дії наступні поліцейські Дарницького УП ГУ НП в м.Києві:
– Вишенко Дмитра Володимировича (інспектор патрульної служби);
– Кулиба Володимира Дмитровича (дільничний інспектор);
– Кагадій Олександра Григоровича (старший інспектор чергового);
– Довгаль Руслана Борисовича (інспектор патрульної служби);
– Бойченко Дмитра Володимировича (інспектор патрульної служби);
– Голомзюк Віталія Михайловича (слідчий СВ Дарницького РУ ГУ МВС України),
та ще 3-5 правоохоронців, які відмовилися показати нам свої посвідчення.
З цього приводу 25.11.2015 року я подав скаргу про зловживання владою даними працівниками поліції особисто прем’єр-міністру України Яценюку А.П.
25.11.2015 року прем’єр-міністр України Яценюк А.П. перекинув мою заяву про зловживання владою вказаними вище працівниками поліції від 23.11.2015 року за належністю до ГУ Національної поліції України в м.Києві.
05.12.2015 року ГУ Національної поліції України, без попереднього проведення службового розслідування (та не надавши мені прізвищ і посад тих поліцейських, які 23.11.2015 року не показали мені свої посвідчення, однак невиправдано застосовували проти мене і моїх активістів фізичну силу), перекинули мою заяву до слідчого відділу прокуратури м. Києва.
25.11.2015 року я подав заяву про зловживання владою даними працівниками поліції начальнику штабу ГУ НП в м.Києві.
Дана заява і досі залишилася не розглянутою, а мені ніхто так і не надав прізвищ і посад тих поліцейських, які 23.11.2015 року не показали мені свої посвідчення, однак невиправдано застосовували проти мене і моїх активістів фізичну силу.
21.12.2015 року я подав персональне клопотання керівнику Національної поліції України Хатії Деканоідзе про:
1) встановлення осіб працівників поліції, які 23.11.2015 року вчиняли протиправні дії проти мене і моїх членів організації, однак своїх посвідчень не показали;
2) надати мені прізвища, імена та по-батькові поліцейських, які 23.11.2015 року вчиняли протиправні дії проти мене і моїх членів організації, однак своїх посвідчень не показали;
3) звільнити з органів поліції за протиправні дії проти мене і моїх членів організації:
– Вишенко Дмитра Володимировича (інспектор патрульної служби);
– Кулиба Володимира Дмитровича (дільничний інспектор);
– Кагадій Олександра Григоровича (старший інспектор чергового);
– Довгаль Руслана Борисовича (інспектор патрульної служби);
– Бойченко Дмитра Володимировича (інспектор патрульної служби);
– Голомзюк Віталія Михайловича (слідчий СВ Дарницького РУ ГУ МВС України);
та ще біля п’яти працівників поліції, які не показали свої посвідчення.
4) повідомити мене про наслідки розгляду даного клопотання в установлений законом строк.
Однак, дане клопотання керівник Національної поліції України Хатія Деканоідзе проігнорувала!
30.12.2015 року я подав клопотання слідчому прокуратури м. Києва Войтовичу О.О. про допит свідків у цій же самій справі з числа моїх активістів, на що даний слідчий відповів злочинною відмовою, так як ніби-то я і мої активісти, що постраждали від рук поліцейських, не маємо права «користуватися» ст. 220 КПК України, адже на його думку – ми являємося лише свідками тої події, в той же самий час як слідчий суддя Печерського районного суду м.Києва уже скасувала незаконну Постанову слідчого Войтовича О.О. про не визнання мене потерпілим у справі провадження.
08.02.2016 року я подав начальнику СВ Дарницького УП ГУ НП в м. Києві Сліпчук Олегу Степановичу клопотання щодо найскорішого допитування мене і моїх свідків у кримінальних провадженнях № 42015100070000247, № 42015100020000229 та про проведення службового розслідування щодо винних слідчих за неналежне ведення досудового слідства та через корупцію, адже понад 3 (трьох) місяців нас у даних провадженнях ніхто так і не допитує.
Однак, начальник СВ Дарницького УП ГУ НП в м. Києві Сліпчук Олег Степанович дане клопотання проігнорував, а разом із тим – і два досудові Рішення, вимагали його і слідчого вчинити саме таку дію у вказаних провадженнях.
04.01.2016 року я подав персональну заяву керівнику Національної поліції України Хатії Деканоідзе про:
1) призначення службового розслідування щодо слідчого СВ Шевченківського РУ ГУ МВС України в м. Києві Римаренко І.М. у причині викрадання медичної документації, службового підроблення, службової недбалості, не виконання Ухвал слідчих суддів та затягування розумних строків розслідування кримінального провадження №12014180050000217 до належного розгляду;
2) призначити службове розслідування щодо слідчого СВ Шевченківського РУ ГУ МВС України в м. Києві Римаренко І.М. у причині викрадання медичної документації, службового підроблення, службової недбалості, не виконання Ухвал слідчих суддів та затягування розумних строків розслідування кримінального провадження №12014180050000217;
3) притягнути слідчого СВ Шевченківського РУ ГУ МВС України в м. Києві Римаренко І.М. до належної відповідальності за викрадання медичної документації, службового підроблення, службової недбалості, не виконання Ухвал слідчих суддів та затягування розумних строків розслідування кримінального провадження №12014180050000217 до належного розгляду;
4) звільнити слідчого СВ Шевченківського РУ ГУ МВС України в м. Києві Римаренко І.М. із органів внутрішніх справ за допущені ним зловживання владою;
5) надання мені відповідь за результатами розгляду даної заяви в установлений законом строк.
Однак, дану заяву керівник Національної поліції України Хатія Деканоідзе повторно проігнорувала!
05.01.2016 року я подав персональну заяву керівнику Національної поліції України Хатії Деканоідзе про:
1) відкриття службового розслідування щодо слідчого СВ Шевченківського управління поліції ГУ Національної поліції в місті Києві Коморного Б.М. та щодо начальника управління поліції в Шевченківському районі ГУ НП в м. Києві Осипенко Р.І.;
2) призначення службового розслідування щодо слідчого СВ Шевченківського управління поліції ГУ Національної поліції в місті Києві Коморного Б.М. та щодо начальника управління поліції в Шевченківському районі ГУ НП в м. Києві Осипенко Р.І.;
3) притягнення слідчого СВ Шевченківського РУ ГУ МВС України в м. Києві Коморного Б.М. та начальника управління поліції в Шевченківському районі ГУ НП в м. Києві Осипенко Р.І. до належної відповідальності за вчинені злочини;
4) звільнення слідчого СВ Шевченківського РУ ГУ МВС України в м. Києві Коморного Б.М. та начальника управління поліції в Шевченківському районі ГУ НП в м. Києві Осипенко Р.І. із займаних посад за зловживання владою;
5) надання мені відповідь за результатами розгляду даної заяви в установлений законом строк.
Однак, дану заяву керівник Національної поліції України Хатія Деканоідзе повторно проігнорувала.
08.02.2016 року я подав повторне персональне клопотання керівнику Національної поліції України Хатії Деканоідзе (копія клопотання і рекомендованого повідомлення про вручення кореспонденції надаються) про:
1) надання мені прізвищ, імен, по-батькові, звання та посади службових осіб оперативно-слідчої групи, які були скерованими службою 102 на моє приватне підприємство «Клініка доктора Василевича» (м. Київ, вул. О.Шовкуненка, 3) 28.05.2015 року з приводу групового розбійного нападу.
2) призначення службового розслідування за фактами службових зловживань та корупції.
Однак, дану заяву керівник Національної поліції України Хатія Деканоідзе повторно і безкарно проігнорувала.
08.02.2016 року, у зв’язку з потенційною і злочинною бездіяльністю Хатія Деканоідзе, я подав заяву начальнику Департаменту ВБ МВСУ про:
1) відкриття службового розслідування щодо слідчих Солом’янського РУ ГУ НП в м. Києві Батрак О.В. та Ткач Г.О.;
2) надання мені відповіді про наслідки розгляду моєї заяви у визначений законом строк.
Однак, дану заяву за належністю було перекинуто на розгляд в ГУ Національної поліції України. Однак, дану заяву ГУ Національної поліції України було повторно і безкарно проігноровано.
Відтак, в діях керівника Національної поліції України Хатії Деканоідзе вбачаю ознаки корупції, злочинної бездіяльності і приховування вчинених злочинів численних фігурантів у вказаних вище кримінальних справах (ознаки ст. 365, 368, 387, 367, 396 КК України).
З вересня місяця 2015 року по 20.02.2016 року слідчими суддями Солом’янського, Печерського, Шевченківського, Дарницького та Дніпровського районів міста Києва було винесено біля 25 (двадцяти п’яти) Ухвал, якими було зобов’язано відповідні Київські місцеві прокуратури внести до ЄРДР відомості моїх численних заяв про вчинення кримінальних правопорушень слідчими СВ деяких районних управлінь поліції ГУ НП в м. Києві, процесуальними керівниками деяких Київських місцевих прокуратур, деякими слідчими прокурорами прокуратури м. Києва, деякими заступниками керівників Київських місцевих прокуратур (копії деяких Ухвал та повідомлень про внесення до ЄРДР надаються в додатку до даної заяви).
За неодноразово наданою мені інформацією з Київських місцевих прокуратур, дані прокуратури виконали вимоги вищевказаних Ухвал слідчих суддів – вчасно внесли до ЄРДР відомості моїх біля 25 (двадцяти п’яти) заяв про вчинення кримінальних правопорушень та за належністю перекинули матеріали даних справ для подальшого проведення досудового слідства в прокуратуру м. Києва (копії деяких повідомлень надаються).
Однак, прокуратурою м. Києва допущені численні зловживання (ознаки ст.382, 365, 366, 367, 368 КК України), завдячуючи яким до 6 (шести) місяців поспіль досудового розслідування по даним 25 (двадцяти п’яти) кримінальним справам не проводиться, а мене та свідків і підозрюваних – ніхто не допитує!?
На мої з цього приводу поданих два клопотання до прокурора м. Києва ніхто не відповідає, хоча згідно ст. 220 КПК України передбачений строк розгляду даних клопотань до 72 годин.
Тричі намагаючись попасти на прийом до керівництва прокуратури м. Києва з цього приводу – туди мене і моїх активістів працівники відділу прийому громадян не пропускають (не дивлячись на існуючий в прокуратурі графік прийому громадян керівництвом прокуратури).

За вищеописаних підстав в діях керівника Національної поліції України Хатії Деканоідзе, а також в діях в/о прокурора міста Києва Валендюка Олега Сергійовича вбачається склад злочину, що передбачений ст. 356, 396, 366, 367, 368 КК України”.
Однак, належної мені відповіді з Комітету Верховної Ради України я і досі не отримав, рівно як і не дочекався адекватної реакції зі сторони голови Комітету з питань запобігання і протидії корупції Соболєва Єгора Вікторовича!
Відповідно, є вагомі підстави вважати, що в діях голови Комітету з питань запобігання і протидії корупції Верховної Ради України Соболєва Єгора Вікторовича є також склад потенційного злочину, що передбачений як мінімум ст. 367, 396 КК України.
Крім того, вважаю подвійним злочином факт утримування в стінах парламенту Соболєва Єгора Вікторовича, який не має жодної освіти (крім загальноосвітньої) – навіть освіти ПТУ!

І потім, як можна було довірити цій людині очолювати Комітет з питань запобігання і протидії корупції Верховної Ради України, якщо йому абсолютно нічого не відомо про КПКУ, ККУ, ЦПКУ, ЦПК, Конституцію України, Конвенцію по правам людини і т.д.

Єгор Соболєв

депутат Єгор Соболєв

Єгор Соболєв

Соболєв Єгор

Єгор Соболєв ЄРДР

Підписатися
Сповістити про
13 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Наташа
7 роки тому

этот полуумный шепеляйло умудрился заработать в верховном совете приличный особняк, стоимостью несколько миллионов долларов. чтобы нажимать на чудо-кнопку, разве требуется заканчивать академию или университет?

Кіріл
7 роки тому

А вдруг ця лиса мавпа є вундеркінгом? Якщо це так, то він всього за одну ніч вивчить усі ці кодекси, а за другу – напише до них давно очікувані українським народом проекти змін. Єгорушка дуже нагадує мені доктора Пі, адже теж видає себе за генія всіх часів і народів, однак чомусь його в тюрму не саджають.

Борис
7 роки тому

Він не може нормально розмовляти і запихається не тільки через брак освіти, але і через те, що постійно перебирає з дозою наркотиків

Марічка
7 роки тому

якщо співставити дати сфальшування громадянства україни, факту російського громадянства соболєва і придбання ним олігархічного будинку із земельною ділянкою, то стає все більше чим зрозумілим: єгорушка є московським шпіоном! за гебешівськими стандартами, соболєв зя’вився в україні і як громадський діяч фактично в дні державного перевороту. москва задовго до цього знала про цей переворот, і тому закинула в тил ворога свого диверсанта! багатомільйонний будинок соболєва придбаний за московські гроші. і останнє, москва нормального диверсанта з українськими корнями з вищою освітою у себе не знайшла,тому підкупила дефектовочного неотесаного заїку, якому від народження нічого не відомо про поннятя патріотизму, моралі, відданості, чеснот, порядності тощо.… Читати далі »

Мустафа
7 роки тому

этот российский шпион и сепаратист даже интересную тему придумал с люстрацией, чтобы отвести от себя любые подозрения. кстати, кгб-шники могли ему и диплом нарисовать и каким нибудь там образованием, чтобы он тут в украине не валял дурака из журналистикой и активистским движением. как выродков таких терпит аллах и носит земля

Федір
7 роки тому

Цій скотиняці ще й зарплату держава платить що б він вчиняв злочини проти співвітчизників і України

Владислав
7 роки тому

Почему этот лживый еврей еще не сидит в тюрме за содеянные преступления? Почему этот заика преступник получает зарплату только за то, что предает державу и народ Украины? Почему украинцы должны содержать на своих кровных налогах этих законченных уродов?

Наташа
7 роки тому

Этого московского твердолобого калеку и стукача нужно немедленно депортировать с Украины вместе с его подделанным паспортом! Задум с люстрацией был хорош до поры и до времени, но не настолько чтобы этого продажного еврея нельзя было раскусить!

Степа
7 роки тому

І хто цього каліку тільки допустив до Верховної Ради? Ця продажна тварина навіть слова не може вимовити, лише конячою головою крутить!

Імран
7 роки тому

Кремлевский диверсант, которого ФСБ подкинуло в украинскую государственную машину, чтобы всячески вредил интересам державы! А чтобы люди не догадались, ФСБ разработал для него план Люстрации и немного челюсти сломали, чтобы имел подобие горянина с Закарпатья.

Микола
7 роки тому

Якщо виходити з такси на депутатський запит, то його середня ціна – 5000 доларів США. однак, виїзд Єгора Соболєва на телебачення до Савіка Шустера мусив коштувати значно дорожче чим запит. Івану Пєтухову це обійшлося біля 20 000 зелененьких, плюс Савіку Шустеру за організацію телепередачі і звідництва Пєтухова Івана з депутатами Чумаком і Соболєвим – біля 5 000 зелененьких.
Отож, ТОВ “Адамант” виклав відкупну від СБУ уродам Чумаку, Соболєву і Шустеру порядка 25-30 тисяч зелених!

Лариса
7 роки тому

Цікаво, Єгор Соболєв за якого саме хабара Івану Пєтухову продався? Це ж треба так: відарвати свій москальський зад з облюбованого крісла верховної ради та побігти із блазнем-Чумаком до Шустера на телебачення запевняти весь цивілізований світ, що СБУ безпричинно попирає інтереси його корєша – Івана Пєтухова. Навіщо була така великодушна жертва? Випадково не у тій причіні, що ТОВ “Адамант” не сплачує 13 років податки за відібрану у діточок Дарницького району ігрову площадку, на якій без дозволів набудував китайських стін, гаражів!і двоповерховий дім? В той же самий час, коли громадська організація місяцями до нього писала листи і вимагала повернення у комунальну власність… Читати далі »

Ната
7 роки тому
Відповісти  Лариса

Егор Соболев продался врагам державы как дешевая проститутка. Как можно было СБУ проморгать этого московского шпиона?