Аксюков Сергій Миколайович ДПІ

Злочини заступника керівника ДПІ Аксюкова Сергія Миколайовича

ГФС, Новости

28.11.2016 року, вихідним листом за номером 735/28, нами було подано заяву в.о. начальника ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у м. Києві – першому заступнику начальника ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у м. Києві Білецькому Олегу Ігоровичу, якою фактично було повідомлено про порушення податкового законодавства ФЛП Ременніковим Сергієм Віталієвичем (ІНН 2675719758, що діє на підставі Свідоцтва про державну реєстрацію сер. В 02 за № 62961602166; м.Київ, проспект Лісний, 35, квартира 127; телефон (044) 519-93-26; банківська карточка № 4149437853102364), при здійсненні ним господарської діяльності:
– проведення господарської діяльності не за своїм видом економічної діяльності (фактично – створення веб-сайтів і комп’ютерних програм, СЕО-просування і розкрутка, брендінг та оренда сайтів, а дозвільна документація лише на діяльність у сфері фотографії і дизайну);
– уникання сплати податків в особливо великих розмірах;
– відсутність касових реєстраторів;
– прийняття виручки на власну банківську карту;
– прийняття ви ручки готівковими коштами;
– не надання касових чеків на прийняту виручку;
– приховування найманої робочої сили від оподаткування тощо.
Даною заявою ми просили, у відповідності до основ податкового законодавства, призначити фактичну виїзну документальну планову (позапланову) перевірку діяльності ФЛП Ременнікова С.В.
21.12.2016 року, листом за № 7372/В/26-52-13-06-51, нас було повідомлено заступником начальника ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у м.Києві Аксюковим Сергієм Миколайовичем та виконавцем Тібанковим про те, що у проведенні нами ініційованих заходів відмовляється.
Враховуючи серйозність наданих нами документальних доказів, що опираються на фактах, документах, свідченнях свідків і на самозізнанні ФЛП Ременнікова С.В. у порушенні ним податкового законодавства, а також на зумисну протидію заступником начальника ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у м. Києві Аксюковим Сергієм Миколайовичем, слідчим СВ СУ ФР ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у м. Києві Хілько А.В. та начальником слідчого відділу СВ ФР у Деснянському районі ГУ ДФС у м.Києві Пилипенко Д.Ю. проведенню досудового розслідування у кримінальному провадженні за №32016100030000069 від 27.09.2016 року проти ФЛП Ременнікова С.В., в якому впродовж 7 (семи) місяців поспіль не виконуються 6 (шість) Ухвал слідчих суддів Деснянського району м.Києва щодо вчинення ними низки процесуальних дій (в тому числі щодо проведення нашого допиту та допиту свідків, надання оцінки наданим доказам щодо несплати податків тощо), останнє є вагомим доказом вчинення злочину Аксюковим Сергієм Миколайовичем та виконавцем Тібанковим.
Небезпідставно вважаємо, враховуючи вищенаписане, що в діях заступника начальника ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у м.Києві Аксюкова Сергія Миколайовича та держслужбовця Тібанкова є склад кримінального правопорушення, що передбачене ст.364, 368, 366, 396 КК України.
Діями заступника начальника ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у м.Києві Аксюкова Сергія Миколайовича та виконавця Тібанкова державі було заподіяно збитку на суму біля 560 000 (п’ятсот шістдесят тисяч) грн.
18.04.2017 року нами було відкрито кримінальне провадження в ГПД НАБУ на заступника начальника ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у м.Києві Аксюкова Сергія Миколайовича.
Чекаємо від ГПД НАБУ результатів об’єктивного досудового розслідування, а від суду — справедливого вироку.
Також чекаємо на суспільний і журналістський резонанс корупційної діяльності Аксюкова С.М.

Аксюков Сергій Миколайович єрдр

Підписатися
Сповістити про
5 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Діма
7 роки тому

Ще одна морда підрастична! Сидить собі в тилу, покриває біндюжників, бере неміряні відкупні і прикидається таким собі українським невинним хлопчиком у вишиваночці. Сподіватимуся, скоро у цих вишиванках вас кинуть до казематів чи на стовпи порозвішують за ваші злочини

Толя
7 роки тому

Аксюков Сергій та іще наволоч сепаратистська! Йому держава платить немалі гроші за роботу по контролю за сплатою податків суб’єктами господарювання, а він неплатникам податків допомогає уникати сплати таких податків! В умовах, коли йде війна, таке можна розцінювати як державну зраду! Як можна тримати на такій відповідальній роботі цього підера і платити йому за це зарплату?

Микола
7 роки тому

козлодоя аксюкова потрібно на паль посадити, щоби вгамував свій жидівський апетит!

Женя
7 роки тому

Шльондра трансгермафродитна. За українською вишиванкою намагається приховати від українського народу своє гниле корупційне єство!

Юлия
7 роки тому

В интернете делятся информацией, что Аксюков через атошников закупает небольшие партии оружия и наркоту. Интересно, зачем ему это все в Киеве?