usovich-vasil-fedorovich-usovich-n-o

Усович Василь Федорович калічить людей і не платить податки

Бизнес, Люди, Новости, Популярные новости

11.02.2014 року, в 07 годин та 02 хвилини особа 1 придбав квитка в касі автостанції «Київ АС-ЗЛВ» (вул. С.Петлюри,32), напрямком Київ-Кузнецовськ.
Посадку в автобус було зробити не просто, так як в салоні його було темно через те, що:
– водій відмовив у проханні особи 1 включити аварійне освітлення кабіни водія;
– не було жодної лампочки в електричних патронах салону автобуса;
– двері заднього (аварійного) виходу були зачинені;
– всі вікна в салоні автобуса були завішеними шторами з світлонепроникної тканини;
– автостанція знаходиться у глибокій ямі (нижче рівня поверхні проїжджої частини приблизно на 7 метрів);
– станом на вказану дату зимового часу на вулиці було ще темно.
Намагаючись розглядіти в темноті номер сидіння, що був вказаним у квитку, особа 1 провалився у шахту (яму) запасного виходу. Оскільки металеве обрамлення шахти запасного виходу було із зазубринами, що випирали до верху, то особа 1 під час падіння отримав такі тілесні ушкодження:
1) закриту черепно-мозкову травму;
2) струс головного мозку;
3) забійно-рвану та різану рану передньої поверхні верхньої треті лівої гомілки;
4) пошкодження м’яких тканин, судин, надкісниці та фасцій;
5) втрату крові в об’ємі біля 450 мл.
На не людські крики від дуже великого болю і значної крововтрати особи 1 – водій даного автобусу Лінник Андрій Павлович відреагував лише брутальною лайкою та продовжував палити цигарку у дверях входу в автобус. Інші пасажири, які знаходилися обабіч окровавленого та напівпритомного тіла постраждалої особи, намагалися будь-як зупинити кровотечу з його рани:
1) туалетним папером;
2) носовими хустинками;
3) косметичними серветками;
4) горілкою.
Згодом, коли потерпілий опритомнів, то попросив у водія Лінника Андрія Павловича, щоби він дістав з автомобільної аптечки стерильний бінт та йод (або зеленку), з метою надання першої медичної допомоги, на що він зовсім не відреагував, а знов продовжував матюкатися та звинувачувати потерпілого у буцімто навмисному каліцтві. Через деякий час, на настирливу вимогу пасажирів цього ж самого автобусу, водій дістав з забрудненого бардачка еластичний бінт та передав його через пасажирку місця №12, яка ним і перев’язала пошкоджену ногу з метою зупинки профузної кровотечі.
При цьому, водій Лінник Андрій Павлович пояснив, що інших засобів медичної допомоги у нього немає, так як медичної аптечки не було передбачено у даному автобусі.
Тоді особа 1 попросив у водія Лінника А.П. щоби він купив в аптеці, яка знаходилася поруч, стерильний бінт і розчин йоду для первинної обробки рани та запропонував йому гроші, від чого він відмовився, однак запропонував придбати дані медикаменти в аптеці, яка нібито знаходиться в районі станції метро «Берестейська». Згодом, водій автобусу Лінник А.П. поміняв свій план і запропонував придбати вказані вище медикаменти на виїзді з м.Києва. Через якийсь час, даний водій запропонував придбати вказані медикаменти на автобусній станції, приблизно через 100 км., через яку пролягав його маршрут. Ще пізніше, даний водій пообіцяв трішки відхилитися від стандартного маршруту і транспортувати травмовану особу 1 в центральну районну лікарню смт. Рокитне Рівненської області. А ще трохи пізніше, водій Лінник А.П., посилаючись на те, що ФОП Усович Василь Федорович не дозволяє йому відхилятися від маршруту, висадив потерпілого і безпорадного на трасі Київ-Кузнецовськ, на повороті в смт.Рокитне, що знаходилося за 4,5 (чотири з половиною) км. від даної траси.
Відповідно, Лінник А.П. залишив потерпілого в стані явної загрози для його життя: посеред лісу, на 20 градусному морозі, в повній безпорадності. Враховуючи те, що з моменту отримання травми і порізів пройшло більше 5 годин і що рана була закрита звичайним туалетним папером та брудними носовими хустинками, то існувала явна загроза бактеріальному зараженню крові (сепсису, що є смертельним явищем). Також, враховуючи те, що міцно затягнута нога еластичним бінтом, з метою тимчасової зупинки крові розрахована на максимальний час у 2 (дві) години, то був реальний ризик отримати омертвіння тканин усієї ноги нижче тугого перетину. На щастя постраждалого, у відповідь на його телефонний дзвінок, знайомі з смт. Рокитне Рівненської області надіслали йому таксі, яким власне він і був доставлений в ЦРЛ даного населеного пункту.
В ЦРЛ смт. Рокитне Рівненської області потерпілого було прооперовано хірургом Русиняк Юрієм Ярославовичем в наступному об’ємі:
а) первинна обробка рани;
б) місцеве знечулення м’яких тканин;
в) накладання дренажу у рану;
г) ушивання надкісниці та фасцій;
д) ушивання шкіри рани та підшкірної основи в кількості (сім хірургічних швів);
е) оброблення рани бетадином;
є) внутрішньом’язеве введення антибіотиків, з амбулаторним продовженням лікування до 10 днів;
ж) призначення оральних форм знечулюючих засобів, впродовж 2 тижнів;
з) призначення оральних форм протизапальних засобів, впродовж 2 тижнів;
і) призначення оральних форм протигрибкових засобів, впродовж 2 тижнів;
й) призначення оральних форм вітамінів, впродовж 2 тижнів;
к) призначення 2 рази на день, впродовж 10 днів перев’язок рани з бетадином;
л) призначення оральних форм глутаргіну, впродовж 2 тижнів;
м) призначення лазеротерапії, фототерапії, магнітотерапії, дарсонвалізації впродовж 2 тижнів;
н) призначення лікування наслідків черепно-мозкової травми та струсу мозку за місцем проживання в м.Києві;
о) призначення реабілітаційних заходів по основному та супутнім діагнозам.
На сьогоднішній день стало очевидним, що через травматичне пошкодження гілки стегнового нерву, частина м’яких тканин гомілки втратила свою чутливість: больову, тактильну.
Артеріальні судини наповнюють кров’ю ноги лише на 50%. Чашечка лівого коліна дещо відхилилася від свого типового місця розташування та заважає потерпілому ходити.
Крім цього, як наслідкові явища закритої черепно-мозкової травми і струсу мозку, потерпілому заважають жити нормальним життям і працювати біля 26 (двадцяти шести) симптомів.
Спричинені тілесні ушкодження потягли за собою необхідність у постійному лікуванні: медикаментозному, апаратному та санаторно-курортному.
За весь час лікування потерпілим у ДТП було витрачено особистих коштів на загальну суму 72465,66 (сімдесят дві тисячі чотириста шістдесят п’ять грн. 66 коп.), із яких:
– на придбання ліків – 36988,00 (тридцять шість тисяч дев’ятсот вісімдесят вісім) грн.
– на придбання фізіотерапевтичних засобів – 18750,00 (вісімнадцять тисяч сімсот п’ятдесят) грн.
– на санаторно-курортне лікування – 15753,00 (п’ятнадцять тисяч сімсот п’ятдесят три) грн.
– на обстеження – 500,00 (п’ятсот) грн.
– транспортні витрати (доїзд до санаторію) – 474,66 (чотириста сімдесят чотири грн. 66 коп.).
Однак, на цьому лікування особи 1 ще не завершилося і він буде змушеним щороку по одному-два рази отримувати фізіотерапевтичне, медикаментозне і санаторно-курортне лікування для боротьби із вищезгаданими симптомами, адже надкісниця і нервові волокна – не відновлюються, а наслідки черепно-мозкової травми можуть залишатися впродовж всього життя.
Зважаючи на те, що була травмована нога, отримана черепно-мозкова травма і струс мозку, потерпілий досі постійно зазнає фізичного і морального страждання (від сильного болю і немічності, що проявляється в утрудненому пересуванні, у нездатності стояти навколішках, у нездатності залазити на стіл чи драбину, присідати чи стрибати тощо. При цьому, постійні болі зсередини ноги (через пошкоджену надкісницю) не дають потерпілому повноцінно спати, відволікатися чи розслаблятися.
Через постійне лікування якість життя особи 1 різко зменшилася, через що він вже не може вести нормальний спосіб життя. Особа 1 щодня і впродовж довгих років вимушений приймати неприємні і в певній мірі шкідливі ліки аби зменшувати прояви симптомів від отриманих тілесних ушкоджень.
Отримані каліцтва змушують особу 1 постійно харчуватися на жорстких дієтах, що на завше позбавляє його права отримувати задоволення від певних продуктів харчування, в тому числі від спиртних напоїв, гострого, перченого, кави, чорних чаїв, грубої клітковини, тоніків, маринованого, солінь, копченого тощо.
Крім цього, особа 1 майже щодня вимушений витрачати власні кошти на розхідний матеріал з метою відновлення справедливості і порушених його громадянських прав, які захищені міжнародною Конвенцією по правам людини та Конституцією України.
Особа 1 звернувся до ФОП Усовича Василя Федоровича з проханням добровільно відшкодувати завдану йому шкоду у вигляді оплати за вже отримане ним лікування і реабілітацію, від чого ФОП Усович В.Ф. категорично відмовився та навіть не вибачився. Більше того, ФОП Усович Василь Федорович навіть не звільнив з роботи водія Лінника Андрія Павловича за його нетверезість під час здійснення рейсу, не надання особі 1 медичної допомоги, за відсутність в рейсовому автобусі аптечки, залишення потерпілого в стані явної загрози для його життя і здоров’я, тим самим виявивши себе таким же зловмисником, як і його найманий працівник.
Як видно з протоколу огляду транспортного засобу від 07.07.2014 року, ФОП Усович В.Ф. вчинив додатковий злочин – службове підроблення. Тобто, металевий кутик із зазубринами, який власне став однією з причин завдання тілесних ушкоджень особі 1, був умисно заміненим ФОП Усович В.Ф. на пластиковий.
Як видно з копії Акту проведення позапланової фактичної виїзної перевірки додержання ліцензіатом Ліцензійних умов провадження господарської діяльності за № 21 від 02.04.2014 року, в господарській діяльності ФОП Усович В.Ф. було виявлено наступні порушення:
– порушення вимог п.2.7 Ліцензійних умов провадження діяльності: ліцензіат не повідомив орган ліцензування протягом 10 днів про укладення договору з ВАТ «Кузнецовське АТП-15637» від 01.01.14 р.;
– ліцензіат не повідомив орган ліцензування протягом 10 днів про укладення договору за № 24/14 від 28.01.2014 року про обслуговування транспортних засобів;
– ліцензіат не повідомив орган ліцензування протягом 10 днів про укладення договору про проведення робіт з технічного обслуговування транспортних засобів;
– порушення вимог п.2.3.17 Ліцензійних умов провадження господарської діяльності: ліцензіат не забезпечив проведення навчання водіїв методам надання первинної медичної допомоги потерпілим від ДТП (не було посвідчень про навчання водіїв). Як видно з копії Акту проведення повторної позапланової перевірки додержання ліцензіатом Ліцензійних умов провадження господарської діяльності за № 28 від 22.07.2014 року, в діяльності ФОП Усович В.Ф. було виявлено:
– порушення вимог п.2.3.8 Ліцензійних умов провадження діяльності: ліцензіат не організовує роботу водіїв транспортних засобів, роботу та відпочинок, відповідно до Положення про робочий час і час відпочинку.
Як видно з листа начальника Кузнецовського ОДПІ ДФС у Рівненській області Гальчик Ж.П. за № 26/723/17-18-11, в діяльності ФОП Усович В.Ф. було виявлено порушення, за що:
– застосовано фінансові санкції на підставі п.54.3.3, п.54.3 ст.54 глави 4 розділу II Податкового Кодексу;
– застосовано фінансові санкції на підставі п.1 ст.17 Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», № 265/95-ВР.
Як видно з листа за № 01-14/534 від 04.04.2014 року від начальника територіального управління Держгірпромнагляду у Рівненській області, в діяльності ФОП Усович В.Ф. виявлено:
– порушення законодавчих та інших нормативних актів з питань охорони праці, за що до адміністративної відповідальності був притягнутий ФОП Усович В.Ф. згідно ст. 41 ч.2 Кодексу України про адмінпорушення.
Як видно з листа за № 17-06/В-12477/11835-зв заступника міністра МОЗ України Є.Мороз, в діяльності ФОП Усович В.Ф. було виявлено:
– безліцензійну діяльність медсестри Усович Н.О.;
– наявність правопорушення, яке підслідне місцевим правоохоронним органам.
Як видно з листа за № 718/В/26-15-17-14-14 від 16.03.2015 року від заступника начальника ГУ ДФС у м.Києві Зеніна Д.О., в діяльності ФОП Усович В.Ф. було виявлено:
– відсутність права в Усович Н.О. працювати медичною сестрою без статусу самозайнятої особи або ж приватного підприємця;
– відсутність права в Усович Н.О. працювати медичною сестрою без ліцензії.
Як видно з листа за № 3.15-17/322/ЗПІ-15/6336 від 02.03.2015 року заступника міністра – керівника апарату МОЗ України А.Терещенко, в діяльності ФОП Усович В.Ф. було виявлено:
– порушення Усович Н.О. Наказу МОЗ України за № 98;
– порушення Усович Н.О. Наказу МОЗ України за № 166;
– порушення Усович Н.О. Наказу МОЗ України за № 146;
– порушення Усович Н.О. Наказу МОЗ України за № 49;
– порушення Усович В.Ф. Наказу міністерства транспорту та зв’язку України за № 427 від 02.07.2010 року.
Як видно з листа за № 17/17/1095/ЗПІ-14/27053 від 18.09.2014 року заступника міністра МОЗ України Р.Салютина, в діяльності ФОП Усович В.Ф. було виявлено:
– порушення Ліцензійних умов (щодо передачі ліцензії ФОП Усович В.Ф. – Усович Н.О.);
– порушення Усович Н.О. ст. 74 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я»;
– порушення Усович Н.О. ст. 78 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я»;
– порушення Усович Н.О. Наказу МОЗ України за № 98;
– порушення Усович В.Ф. Наказу міністерства транспорту та зв’язку України за № 427 від 02.07.2010 року;
– порушення Усович Н.О. Наказу МОЗ України за № 146;
– що не можна проводити передрейсові та післярейсові медичні огляди водіїв транспортних засобів медичними працівниками, які знаходяться у родинних стосунках.
Як видно з листа № 85/694/17-18-17-126 від 05.03.2015 року від начальника Кузнецовської ОДПІ ГУ ДФС у Рівненській області Гальчик Ж.П., в діяльності ФОП Усович В.Ф. виявлено:
– громадянка Усович Ніна Остапівна на обліку в Кузнецовській ОДПІ ГУ ДФС у Рівненській області не перебуває (не підприємець, не самозайнята особа).
Як видно з листа №997/723/17-13-11 від 16.06.15 року від заступника начальника Кузнецовської ОДПІ ГУ ДФС у Рівненській області Ситай М.В., в діяльності ФОП Усович В.Ф. виявлено:
– що ФОП Усович В.Ф. уклав безстроковий трудовий договір від 06.07.2009 року з дружиною Усович Н.О.;
– що Усович Н.О. має лише диплом медичної сестри за № 889578 ЖТ від 02.07.1983 року (який втратив свою силу 02.07.1988 року, за фактом не проходження курсів підвищення кваліфікації та тематичних циклів).
На сьогоднішній день вже встановлено перевіряючими інстанціями, що пасажироперевізник ФОП Усович Василь Федорович:
– випустив в рейс технічно несправний транспортний засіб;
– випустив у рейс автобус без медичної аптечки;
– випустив у рейс нетверезого водія;
– випустив у рейс лише одного водія, взамін передбачених двох;
– випустив у рейс водія, який не пройшов підготовку по наданню першої медичної допомоги при ДТП;
– позбавив права водія відпочинку та заставив його піти підряд у два рейси;
– випустив у рейс автобус без аптеки первинної медичної допомоги;
– найняв на роботу медичну сестру (дружину), яка втратила право на медичну діяльність через не проходження курсів підвищення кваліфікації;
– найняв на роботу медичну сестру (дружину), яка незаконно дозволила виїхати в рейс нетверезому водію;
– що ФОП Усович Василь Федорович передовірив свою ліцензію Усович Н.О.;
– що ФОП Усович В.Ф. жодного разу не скерував Усович Н.О. на підвищення кваліфікації;
– що ФОП Усович В.Ф. порушує трудову дисципліну водіїв;
– що ФОП Усович В.Ф. уникає сплати податків (не обілечує пасажирів, порушує касову дисципліну);
– що ФОП Усович В.Ф. не уклав договорів на паркування своїх автобусів в спеціально обладнаних гаражах (що могло привести до викрадення електролампочок та пошкодження транспортних засобів);
– що ФОП Усович В.Ф. не уклав договорів на ТО транспортних засобів.
– що ФОП Усович В.Ф. вчинив службове підроблення, так як залізний кутик в автобусі «Мерседес-Бенц» О 404 замінив пластиковим та надав завідомо неправдиві покази слідчому.
У відповідності до ст.68 Конституції, кожен зобов’язаний неухильно додержуватися Конституції та законів України, не посягати на права і свободи інших людей. У відповідності до ст.64 Конституції (Конституційні права і свободи людини і громадянина не можуть бути обмежені, крім випадків, передбачених Конституцією.
Хіба не за ці стандарти конституційного права щодня і на протязі майже шести років гинуть в ООС найперспективніша, найсвідоміша і найпатріотичніша молодь України? ФОП Усович В.Ф. і водій Лінник А.П. через свою нахабність, безграмотність, бездарність, неадекватність і шахрайства напевно уже забули про героїзм Небесної Сотні і про десятки тисяч загиблих воїнів АТО, які віддали свої безцінні життя за право решти українського народу жити без ярма на своїх шиях і у відповідності до європейських стандартів прав людини. Більше цього, Усович В.Ф. і Лінник А.П. саме у такий спосіб сплюндровують добру пам’ять про загиблу Небесну Сотню і бійців АТО, нівелюючи своїми злочинними діями героїчні досягнення українського народу. Сподіватимемося, що у м.Кузнецовську знайдуться виживші ветерани АТО і учасники Майдану, які щодня влаштовуватимуть цим ганебним шахраям фекальну “люстрацію”, якщо правоохоронні органи не бажають реагувати на це неподобство у встановлений спосіб.
Вищенаписане дає підстави вважати, що в діяльності Усовича В.Ф. і Лінника А.П. є склад кримінального правопорушення, що передбачене ч.3 ст.190, ч.2 ст.364-1, ч.2 ст.366, ч.2 ст.287, ч.2 ст.135, ч.2 ст.136, ч.2 ст.356, ч.2 ст.384, ч.3 ст.212, ч.1 ст.125, ч.2 ст.15, ч.4 ст.27 КК України. Однак, якщо врахувати ще й те, що протиправна діяльність Усовича В.Ф. і Лінника А.П. також витікає з предмету громадської діяльності особи 1, яка делегована йому Міністерством юстиції України, то протиправну діяльність Усовича В.Ф. і Лінника А.П. слід розцінювати як таку, що направлена на умисне перешкоджання виконанню його громадських обов’язків і тягне за собою додаткову кримінальну відповідальність, що передбачена ст.170 КК України. Крім цього, як для даного випадку, дії Усовича В.Ф. і Лінника А.П. є явно антидержавними, що направлені на підрив довіри громадськості до бізнесу і керівників держави вцілому, що явно на руку зовнішнім ворогам України. Усович В.Ф. і Лінник А.П., явно через підривну співпрацю з зовнішнім ворогом вчиняють самовправство, шахрайство, недбальство, халатність, службові підроблення, перевищують службові повноваження, культивують і поширюють безлад, свавілля і безчинність, залишають потерпілих в ситуаціях, що потенційно загрожують їх життю, випускають в експлуатацію технічно несправний транспорт, з’являються на роботу у нетверезому стані, що призводить до ДТП, не сплачують податки, приховують найману робочу силу, тим самим саботуючи роботу пасажироперевізників. Саботаж і бойкотування роботи пасажироперевізників прирівнюється до шпіонажу і зраді інтересам держави. Усович В.Ф. і Лінник А.П. умисно вчиняють посадові злочини на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, а також державній, економічній і інформаційній безпеці України. Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їхнім представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України має безжально каратися, поки не розпочалися воєнні дії на всіх територіях України. Навмисна протидія нинішній державній політиці Усовичем В.Ф. і Лінником А.П. вже розчарувала частину українців у нинішньому курсі нашого уряду та призводить до агресивної настроєності населення. Зазначене підтверджує, що в діяльності Усовича В.Ф. і Лінника А.П. наявний склад додаткового кримінального правопорушення, що передбачене ч.1 ст.111 КК України. Таким чином, відомості щодо вчинення кримінальних правопорушень Усовичем В.Ф. і Лінником А.П. мають всі ознаки злочину, що передбачені ч.3 ст.190, ч.2 ст.364-1, ч.2 ст.366, ч.2 ст.287, ч.2 ст.135, ч.2 ст.136, ч.2 ст.356, ч.2 ст.384, ч.3 ст.212, ч.1 ст.125, ч.1 ст.111, ст.170, ч.2 ст.15, ч.4 ст.27 КК України та підлягають невідкладному внесенню до Єдиного реєстру досудових розслідувань і є підставою для початку проведення досудового розслідування. З цього приводу були подані відповідні заяви до ГПД НАБУ, ГСУ СБУ, СУ ФР ГУ ДФС у Рівненській області про вчинені кримінальні правопорушення Усовичем В.Ф. і Лінником А.П. Крім цього, було прийнято рішення про повідомлення ДП “Укртрансінспекція” та мін’юст про наявність ліцензійних порушень у провадженні ліцензійної діяльності. Очікуємо результатів адекватного реагування ГПД НАБУ, ГСУ СБУ і СУ ФР ГУ ДФС у Рівненській області стосовно вчасності внесення відповідних відомостей до ЄРДР, а від ДП “Укртрансінспекція” та від мін’юсту — призначення позапланових ліцензійних перевірок. Також очікуємо резонансу небайдужої міжнародної і української громадськості та належної реакції не корумпованого мас-медіа.

Усович Василь Федорович єрдр 2

Усович Василь Федорович ЄРДР 125

Усович Василь Федорович ЄРДР 3

Лінник А.П. Борисик Н.О. ЄРДР

автобус_несправний

шахта_запасного_виходу

зазубрини_обрамлення

рана не зашита

серветки_окровавлені

операційна

індурація_ніг

Підписатися
Сповістити про
20 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Діма
7 роки тому

Ця смердюча жидівська морда Василь Усович вимагає від своїх водіїв, щоби вони уникали оплати станційних внесків шляхом вчинення шахрайства: гроші беруть з людей біля самих автобусів, однак просять пасажирів робити посадку за шлагбаумом.
Також цей урод Усович Василь платить хабарі диспетчерам станції, щоби вони білетів пасажирам не продавали а скеровували їх прямо до його водіїв. Як наслідок, прибуток не оподатковується.

Жиган
7 роки тому

Я часто користуюся маршрутом Київ-Кузнецовськ-Київ. Потрібно сказати, що ця підлота і скотиняка Василь Усович нікому і ніколи не видає білетів з метою приховування прибутків від оподаткування. Якби він це робив як положено, то ФОПом йому не бути, так як має 9 автобусів на рейсах.
Із-за таких уродів як він нашим хлопцям на Донбасі немає чим воювати!

Зоя
7 роки тому

этого отпетого урода и барыжника Василия Усовича нужно удавить собственным дерьмом! Или кардана ему в зад засадить!

Марта
6 роки тому

василь усович – гомосятина триперна! в країні йде війна, а він обкрадає рідну державу. таких відлюдків живими в землю закопувати потрібно

Гоя
6 роки тому

цей підрас василь усович – облізла триперна мавпа. від нього уже весь кузнецовськ (вараш) завонявся

Вадім
6 роки тому

я би до цього наркомана ніколи не сів би в його секонд-хендівський автобус!

Орися
6 роки тому

Ця наволоч-бізнесмен навіть не надав потерпілому акту отримання тілесних ушкоджень. покалічив людину через нетверезих водіїв і зламаний автобус…

Степан
6 роки тому

Якого чорта цей сепаратист і провокатор робить в українському Вараші? Випадково не переплутав свій ДНР із Рівненщиною? Дивно що досі його хату та автобуси не спалили місцеві громадські діячі.

Зінаїда
6 роки тому

москальська потвора а не бізнесмен. нікому білетів не надає, а відповідно і не платить податки! люди навіть не здогадуються на що себе обрікають коли не вимагають від нього квитки. а якщо трапиться каліцтво в дорозі, без квитка страховки їм не буде!

Зоя
6 роки тому

за скаргами громадян це бидло уже раз впіймали податківці під час дорожнього контролю. однак він і надалі нікого не обілечує.

Руслана
6 роки тому

це не основний його лівий заробіток. це пархате чучело навмисно змінює зупинки рейсового автобусу так, щоби людей по розвозити по усім дорожнім барам і забігайлівкам, щоб потім проценти з усіх торгашів познімати

Микола
6 роки тому

а коли я їхав автобусом василя усовича то він вовсю приторговував самогонкою і продуктами харчування

Лілія
6 роки тому

незаконно оформив свою дружину Ніну медсестрою, яка лика не в’яже, не то що проводити медичне обстеження водіїв перед рейсами та після рейсів. у неї навіть диплом прострочений!

Оксана
6 роки тому

щоб обманути автостанцію і не платити станційні збори, усович василь після прийняття готівкових коштів вимагає аби пасажири зійшли з автобуса та вийшли за шлагбаум. після шлагбауму він знову підбирає цих людей.

Лідія
6 роки тому

А що було б з нашими українцями, якби вони таке витворяли в ДНР? Цього диверсанта потрібно показово провчити, щоб не було бажання обкрадати державу і шкодити громадянам!

Клим
6 роки тому

хіба це бізнесмен? цей сифілітик усович давно в зальотчиках рахується. кидає людей не по нонятиям направо і наліво і сподівається на те що йому його конячу голову ніхто не відірве!

Тимофій
6 роки тому

Підер Василь Усович сажає за кермо своїх автобусів лише закінчених алкоголіків і наркоманів, які за чергову дозу готові безоплатно крутити баранку по три доби підряд. Як результат пасажири стають каліками

Міна
6 роки тому

Геть донецького москаля з нашого Варашу! Вараш – не Донецьк, і бойовикам тут не місце!

Наташа
6 роки тому

Агов, активісти міста Вараш. Звертаємо вашу увагу на донецьких сепаратистів які живуть у цьому місті та підривають міць нашої держави. Пора перевірити цю бидлоту на вшивість!

Тетяна
6 роки тому

Телефоную і замовляю місце в автобусі В.Усовича. По телефону диспетчер бронює перше місце, а приходиш до автобуса – тебе садять в жопі автобуса. Зовсім не прикольно сидіти в кінці салону, да ще з мужчиною зі смрадним перегаром, замість обіцяного диспетчером місця номер 1. Шановний перевізник, або дбайте про порядний персонал, або взагалі не вказуйте номера заброньованих місць по телефоні!