адвокат_Алімамедов_Імран_Акпер_Огли

Злочини і збочення адвоката Алімамедова Імрана Акпер Огли

Адвокаты, Новости

У відповідності до пункту 3-7 частини першої статті 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу», Регіональний Центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області надав підозрюваному (зазначення ПІП) адвоката Алімамедова Імрана Акпер Огли, 07.07.1956 р.н., що проживає за адресою: Рівненська обл., смт. Рокитне, вул. І.Франка, буд.12, тел.: 066-9573322.
Приблизно у третій декаді березня місяця 2015 року громадянин (зазначення ПІП) передзвонив на мобільний телефон (066) 9573322 адвоката Алімамедова Імрана Акпер Огли з метою залучення його до судового провадження № 2.571/96/15 в якості свідка на стороні обвинуваченого, а також ще двох інших свідків (зазначення ПІП і поштової адреси даних осіб).
Щоразу, коли громадянин (зазначення ПІП) дзвонив адвокату Алімамедову Імран Акпер Огли з проханням залучити на стороні підозрюваного трьох свідків у судовій справі № 2.571/96/15, у відповідь він чув тальки такі слова: «Моя твоя не понимает».
Часом адвокат Алімамедов Імран Акпер Огли казав по телефону таке, що ставило його в розряд злочинця:
1) «Я не имею копии судебного дела, потому что у меня нечем фотографировать»;
2) «Мой сын поехал в Германию и забрал мой ноутбук и фотоаппарат»;
3) «Я несколько страниц судебного дела вручную переписал, но потом их где-то потерял»;
4) «Я плохо читаю по-украински и мне тяжело понять судебное дело № 2.571/96/15»;
5) «Мой телефон не имеет фотокамеры»;
6) «Я не слышу вашего разговора по мобильному телефону, потому что телефон сломанный»;
7) «У меня нету времени на разговор с вами, потому что у меня сломалась машина и я должен ее чинить»;
8) «Я не могу с вами встретиться в г.Сарны с целью оренды вашей фотокамеры для фотографирования судебного дела, потому что у меня нету в машине бензина»;
9) «Я не могу делать копии документов, потому что у меня нет принтера»;
10) «Я не могу разговаривать с вами по скайпу, потому что у меня нет компьютера»;
11) «Я не могу переписываться с вами в чате или по имейлу, потому что нет компьютера».
При цьому слід зазначити вкрай велику важливість свідчень свідків на стороні підозрюваного, адже вони могли довести суду абсолютну невинуватість підозрюваного (зазначення ПІП).
Тобто, показання трьох свідків на стороні підозрюваного абсолютно нівелювали б брехливі наклепи заявниці Шкребтач Н.Г (дочки підозрюваного), на які згодом у своєму вироку лише і поклався суддя Довгий І.І.
Відмова у залученні цих самих трьох свідків до судової справи № 2.571/96/15 адвокатом Алімамедовим Імраном Акпер Огли фатально вплинуло на винесення невинній особі вироку суддею Сарненського районного суду Рівненської області Довгого І.І. – 11 (одинадцять) років тюрми.
Алімамедов Імран Акпер Огли, взамін належного адвокатського захисту свого підопічного, активно співпрацював із злочинним органом слідства та прокуратурою, адже взагалі не відреагував на:

– застосування слідчими Рокитнівського РВ УМВС України в Рівненській області Євпатом О.О. і Кибукевичем Р.Г. тортур до підозрюваного;
– підробку підписів підозрюваного у кримінальному провадженні слідчими Рокитнівського РВ УМВС України в Рівненській області Євпатом О.О. і Кибукевичем Р.Г.;
– насильницьке спонукання слідчими Рокитнівського РВ УМВС України в Рівненській області Євпатом О.О. і Кибукевичем Р.Г. до отримання завідомо неправдивих зізнань від підозрюваного;
– відмову слідчих Рокитнівського РВ УМВС України в Рівненській області Євпата О.О. і Кибукевича Р.Г. та процесуального керівника Рокитнівської районної прокуратури Осика Ю.П. щодо госпіталізації підозрюваного внаслідок отриманих ним тілесних ушкоджень через застосування слідчими тортур;
– не надання медичної допомоги підозрюваному після застосування тортур слідчими Рокитнівського РВ УМВС України в Рівненській області Євпатом О.О. і Кибукевичем Р.Г.;
– не залучення доказів у судову справу про застосування тортур до підозрюваного;
– відмову слідчих та процесуального керівника Осика Ю.П. в прийомі і реєстрації скарг, заяв та клопотань підозрюваного про проведення службового розслідування щодо застосування проти нього тортур і змушування до самонаклепу;
– відмову слідчих у наданні підозрюваному адвоката при проведенні декількох його допитів;
– відмову у прийнятті колопотань та заяв підозрюваного щодо проведення почеркознавчої експертизи підроблених його підписів у справі звинувачення;
– відмову у прийнятті заяв від підозрюваного щодо проведення судово-медичної експертизи наслідків його тортур слідчими Рокитнівського РВ УМВСУ у Рівненській області Євпатом О.О. і Кибукевичем Р.Г.;
– відмову у прийнятті заяв від підозрюваного щодо службового підлогу слідчими, які під час його затримання не вилучали у нього будь-яких речей, однак передали якісь невідомі речі для проведення експертизи;
– відмову у прийнятті заяв від підозрюваного щодо службового підлогу слідчими, які під час його затримання не залучали понятих;
– відмову у прийнятті заяв від підозрюваного щодо залучення до справи свідка, який тимчасово проживав в його домі в якості цивільного чоловіка його доньки Шкрептач Н.Г. і т.д.
Більше того, адвокат Алімамедов Імран Акпер Огли сам неодноразово бачив на суді і чув скарги від покаліченого підозрюваного щодо застосування проти нього тортур слідчими Рокитнівської РВ УМВСУ у Рівненській області, однак у злочинний спосіб відмовився ініціювати службове розслідування цього приводу.
Адвокат Алімамедов Імран Акпер Огли, дізнавшись про те, що ми ініціюємо проти нього відкриття кримінального провадження, вдався до службового підроблення: заднім числом проставив свої підписи під протоколами допитів, буцім то не було такого періоду, коли підозрюваний не мав адвоката під час незаконного його допитування.
Підозрюваний неодноразово просив у свого адвоката Алімамедова Імран Акпер Огли опрацювати у належний спосіб вищезазначені факти злочинного порушення його Конституційних прав і свобод слідчими і процесуальним керівником Осика Ю.П. та у терміновому порядку подати відповідні запити, скарги, заяви та клопотання до відповідних контролюючих інстанцій.
Однак, взамін належного адвокатського захисту порушених прав і свобод підозрюваного, адвокат Алімамедов Імран Акпер Огли у злочинний спосіб вступив у зговір із слідчими і процесуальним керівником Осика Ю.П.

Як результат, вищевказану роботу адвоката Алімамедова Імрана Акпер Огли приходилося частково виконувати нам, яку суд визнав доцільною та зобов’язав прокуратуру Рівненської області провести службове розслідування, судово-медичну і почеркознавчу експертизу, про наслідки яких повідомити Сарненський районний суд Рівненської області, чого останні так і не зробили.
Відтак, Алімамедов Імран Акпер Огли, надаючи неналежні адвокатські послуги підозрюваному у судовій справі № 2.571/96/15 вів себе не етично, не фахово, неправомірно та злочинно!
Крім того, даний адвокат практично не міг виконати свої обов’язки через відсутність у нього знання української мови і елементарної матеріально-технічної бази.
Як результат, через не належну адвокатську діяльність злочинного адвоката Алімамедова Імрана Акпер Огли, невинного підозрюваного було осуджено на 11 (одинадцять) років позбавлення волі, при тому всьому, що у судовій справі не було жодного доказу скоєння ним злочину. Обвинувачення підозрюваного у злочині, якого він не вчиняв, базувалося виключно на неправдивих свідченнях дочки-заявниці та свідка-наркомана, проти яких зараз ведеться досудове розслідування в окремому кримінальному провадженні.
За нашої громадської підтримки адвоката Алімамедова Імрана Акпер Огли було вчасно усунено від справи та відкрито проти нього кримінальне провадження, у якому і досі ведеться досудове розслідування. Крім цього, проти адвоката Алімамедова Імрана Акпер Огли було застосовано дисциплінарне стягнення, яке він і досі оскаржує в окружному Адміністративному суді м.Києва.
Незаконний вирок судді Сарненського районного суду Рівненської області Довгого І.І. нами було в апеляційному порядку оскаржено, а згодом – підозрюваного (зазначення ПІП) було остаточно виправдано в суді першої інстанції. Прокуратура Рівненської області намагалась оскаржити в Апеляційному суді Рівненської області виправдовуючий вирок суду першої інстанції, однак з позором програла.
Однак, через злочинну діяльність адвоката Алімамедова Імрана Акпер Огли, слідчих Рокитнівського РВ УМВС України в Рівненській області Євпата О.О. і Кибукевича Р.Г. та процесуального керівника Рокитнівської районної прокуратури Рівненської області Осика Ю.П. навічно залишиться зламаним життя невинуватої людини!
Громадянину (зазначення ПІП) вже ніколи не вернути незаконного обмеження волі в Рівненському СІЗО впродовж 18 (вісімнадцяти) місяців, плюс двох місяців домашнього арешту, а також отримання ним по життєвих тілесних ушкоджень, що призвели до стійкого зниження працездатності (інвалідності) і соціальної ізольованості.

З незрозумілих нам причин, адвокат Алімамедов Імран Акпер Огли, не дивлячись на вчинені їм злочини і накладене дисциплінарне стягнення, і досі продовжує працювати в Регіональному Центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області та надалі ламати людські долі своєю злочинною співпрацею із прокуратурою і органом досудового розслідування Рокитнівського району Рівненської області.
Це саме стосується і слідчих СВ Рокитнівського ВП Сарненського ВП ГУ НП в Рівненській області Євпата О.О. і Кибукевича Р.Г., а також процесуального керівника Рокитнівського відділення Сарненської місцевої прокуратури Рівненської області Осика Ю.П., які теж продовжують працювати і надалі ламати людські долі, не дивлячись на те, що ми відкрили на них по (чотири) кримінальних справи, які досі ніхто чомусь не розслідує!? Це саме стосується і судді Сарненського районного суду Рівненської області Довгого І.І., який теж продовжує працювати і надалі ламати людські долі, не дивлячись на те, що ми відкрили на нього кримінальну справу, в якій чомусь досі ніхто не проводить досудового розслідування!?
Виникає компрометуюче запитання до керівників КДКА і до Регіонального Центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області, на яких ми теж відкрили кримінальні справи: як може захищати Конституційні права і свободи підозрюваного в суді адвокат Алімамедов Імран Акпер Огли, якщо він навіть не володіє українською мовою та не має необхідного знаряддя і належних умов праці?
Більше того, хто і на яких умовах видав Алімамедову Імрану Акпер Огли свідоцтво і посвідчення адвоката та допустив його до вкрай важливої роботи?


Алімамедов Імран Акпер Огли підзахисний

Алімамедов_Імран_Акпер_Огли_тортури

Алімамедов_Імран_Акпер_Огли_тортури_фото

адвокат_Алімамедов_Імран_Акпер_Огли_єрдр

Алімамедов_Імран_Акпер_Огли_єрдр

Підписатися
Сповістити про
15 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Руся
7 роки тому

я б цього чурбана вонючого за таку адвокатську допомогу клофеліном напоїла би і на рейки затягла б перед відправкою товарного поїзда

Генрих
7 роки тому

Этот пидер задрипанный даже разговаривать толком не умеет, но грязные деньги лопатами гребет

Бодя
7 роки тому
Відповісти  Генрих

І де взялася ця смердюча вірмено-армянська псина в богом забутому рокитному? типу надоїло по київським і московським вокзалам розводити народ наперстками і тому вирішив продовжити кар’єру шахрая купленою в Рівненському КДКА адвокатською ксивою?

Анатолій
6 роки тому

цікаво, скільки цей відморозок алімамедов в рокитному піймав бродячих собак і продав з них шашликів, щоб купити для себе ксіву адвоката? також не зрозуміло мені, навіщо чурбанській мавпі ксіва, якщо він навіть говорити не вміє?

Ізабела
6 роки тому

смердючий вірменський шакал, який з трудом навчився наперстки пересувати, однак чомусь вирішив що стане рокитнівським адвокатом-чикатилом

Люба
4 роки тому

не адвокат, а брудна і дешева вірменська шлюха! якби хто захотів то продав би не тільки свій анус, але і свою сестру, яка працює в Рокитнівському суді. ця чурбанська падаль обманює людей, обіцяючи золоті гори. хвалиться всім що у нього в суді працює сестра, яка йому влаштовує виграші чи не у всіх судових справах. коли ж діло дійде до суда, то виявляється що судді навіть і не знали про ці хабарі, які мішками нібито для них збирав чурка Імран Алімамедов. ця тварюка купила в Рівненському КДКА ксіву адвоката, однак досі не навчився розмовляти на російській чи українських мовах. стережіться цю… Читати далі »

Женя
4 роки тому

ця вірменська шлюха разом із своєю сестрою нагло розводять людей на баснословні суми грошей! Імран – адвокат, сестра – працівник суду. Остання постійно підкидає багатих і юридично не грамотних клієнтів для свого уродца-братика, а той в свою чергу їх обманює, витягує з них правдами і не правдами усі грошові накопичення, а потім за цю послугу відстьобує своїй сестрі певну суму грошей. крім цього цей вірменський урод працює на поліцію, зливаючи їй необхідні дані про своїх клієнтів.

Ніна
4 роки тому

смердючий чурка купив собі посвідчення адвоката, а розмовляти навіть по вірменському так і не навчився. якби не його сестра, яка працює в Рокитнівському суді, а також якби не продажна поліція і центри безоплатної вторинної правової допомоги, сосав би він свої чурбанські яйці, або з голоду здох як бездомний пес!

Юля
4 роки тому

смердючий і тупоголовий чурка, який досі не навчився розмовляти хоч би на одній слов’янській мові. хоча, як я здогадуюся, навряд чи він уміє розмовляти і на рідній вірменській мові. поміж тим дивуюся, як цей не митий азійський шакал так майстерно розводить народ як останніх лохів.

Петро
4 роки тому

смердюча вірменська сучка, яка осіла в Рокитному і намагається обдурювати людей, під виглядом адвоката. насправді ж це не помите чмо купило собі ксіву, а користуватися нею досі так і не навчився! це саме можна сказати і про його розмову, якою він крім вірменської не володіє, а говорить ніби жопою пукає!

Василь
4 роки тому

Це ж якого ця смердюча вірменська псина надала хабара Голові дисциплінарної палати КДКА Рівненської області Курганській Олені Вікторівні, Голові кваліфікаційної палати КДКА Рівненської області
Шилан Сергію Віталійовичу та Голові кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Рівненської області Суріковій Світлані Іванівні, якщо він навіть не вміє розмовляти і писати? Ну і доки корупція заїдатиме КДКА Рівненської області? Доки В.Зеленський та уся його гомнобратія буде ще відмовчуватися на такі от прецеденти? З таким підходом Сурікова Світлана Іванівна скоро буде продавати посвідчення адвоката бездомним песикам, куркам, котам, щурам, мавпам…

Валя
4 роки тому

Імран Алімамедов не адвокат, і навіть не людина, а недороблений чупакаброю чурка, жертва не закінченого (невдалого) аборту! Таких ублюдків потрібно вішати, що б іншим чуркам навіть в голову не приходило так шкодити людям! За цією вірменською шлюхою вже давно тюрма плаче!

Юра
4 роки тому

Вірменський єврей-гамноїд утік із своєї країни що б земляки не знущалися над ним! Рокитничани, кому не шкода – оправляйтесь прямо на ганок цього гамноїда, він залюбки зіжре це все лайно і навіть водою не буде запивати.

Тарас
3 роки тому

Цей вірменський недоадвокат Алімамедов Імран являється хворим на всю його собачу голову! Він не тільки не вміє розмовляти на жодній мові, але і несе одну лише бредятину. Таке враження що в його чурбанській черепній коробці не мізки, а одне лише собаче або свиняче лайно. Як можна було продавати такому дуріку посвідчення адвоката, який навіть не вміє розмовляти і несе одну лише нерозбірливу бредню? Я так розумію, що у керівників Рівненської КДКА взагалі позлітали тормоза, якщо вони беруть хабарі навіть від божевільних чурбанів, які не вміють розмовляти?!

Олена
3 роки тому

З цього єбанутого чурбана адвокат як з мене президент! Хто міг видати посвідчення адвоката цій брудній і дурнуватій чурці, який навіть розмовляти не вміє? Моя б воля, я б засадила на довічне ув’язнення усіх керівників з Рівненського КДКА, які шинкують посвідченнями навіть без розбору. За подібних умов скоро посвідчення адвоката продаватимуть навіть циганам і бомжам. Але останні, у порівнянні з Імраном Алімамедовим, хоч розмовляти по-українськи вміють.