svistunov-oleksandr-viktorovich-kmda

Свистунов Олександр Вікторович: державна зрада і корупція

Госучреждения, Новости, Чиновники

29.08.2017 року, приблизно в 08 годин 30 хвилин, без будь якого попередження, без присутності представників балансоутримувача, без надання розпорядчих документів для ознайомлення, без пред’явлення особистих документів (крім монтажника КП «Київреклама» Білоус Євгенія Васильовича (посвідчення № 342), електромонтера Фірсова Євгена Вікторовича (посвідчення № 277), а також без вручення копії Акту про демонтаж рекламного засобу, чотири особи (не рахуючи шофера вантажного автомобіля) КП «Київреклама» незаконно розпочали демонтаж рекламного засобу, що являється приватною власністю особи 1, який згодом в певній мірі пошкодили та вилучили.
29.08.2017 року, у зв’язку з цим, приблизно в 10 годин і 15 хвилин особа 1 зателефонував на короткий номер 102 і викликав наряд оперативно-слідчої групи за адресою (зазначення поштової адреси підприємства) з приводу вчинення кримінального правопорушення монтажником КП «Київреклама» Білоус Євгенієм Васильовичем, електромонтером Фірсовим Євгеном Вікторовичем та ще двома не встановленими особами (які відмовилися показати свої посвідчення та назватися).
29.08.2017 року, приблизно в 11 годин 10 хвилин, на місце події прибув наряд патрульної поліції:
1) інспектор управління патрульної поліції Тесленко Руслан Олексійович (жетон 0010186, ДПП 003050);
2) інспектор управління патрульної поліції Ярмоленко Олег Володимирович (жетон 0004356, ДПП 002569);
3) капрал управління поліції Гебрян Юрій Іванович (жетон 0001705, ДПП 001810),
яким особа 1 повідомив про факти навмисного пошкодження його приватного майна монтажником КП «Київреклама» Білоус Євгенієм Васильовичем, електромонтером Фірсовим Євгеном Вікторовичем та ще двома не відомими особами. Крім того, вказаним вище патрульним поліцейським особа 1 повідомив, що процес пошкодження його майна і вчинення низки інших неправомірних дій працівниками КП “Київреклама” були зафіксованими камерами його відеоспостереження та заархівованими на жорсткий диск відеореєстратора, що згодом він і використає як належний доказ в окружному адміністративному суді, в НАБУ, в СБУ, в правоохоронних органах та в органах прокуратури м.Києва.
Підслухавши дану розмову особи 1 з даними поліцейськими, працівники КП «Київреклама» навмисно перерізали проводи відеокамер спостереження і зробили коротке замикання з надією вивести з ладу відеореєстратор, а разом із ним — відеодокази вчинення ними злочинів.
Крім того, монтажник КП «Київреклама» Білоус Євгеній Васильович, електромонтер Фірсов Євген Вікторович та ще дві не встановлені особи пошкодили і викрали особисте майно особи 1, яке не мало нічого спільного з рекламним засобом: два зовнішніх мікрофони від відеореєстратора, прожектор, дві відеокамери, провід живлення відеокамер, провід відеосигналу відеокамер і гофротруби.
В момент приїзду оперативно-слідчої групи на місце події, монтажник КП «Київреклама» Білоус Є.В., електромонтер Фірсовим Є.В. та ще дві не встановлені особи повтікали.
Згодом особі 1 стало відомо, що злочинний наказ за № 375 від 10.07.2017 року на демонтаж законної вивіски особи 1 виніс директор Департаменту будівництва і архітектури КМДА Свистунов Олександр Вікторович в якості помсти за відкриття проти нього особою 1 двох кримінальних справ за його корупційну діяльність, в яких досі ведуться окремі досудові розслідування в ГПД НАБУ і в СВ Шевченківського УП ГУ НП м.Києва.
Крім того, в СБУ лежить понад 2 (два) місяці на виконанні Ухвала Шевченківського районного суду про відкриття проти директора Департаменту будівництва і архітектури КМДА Свистунова Олександра Вікторовича третьої кримінальної справи за його корупційні дії, що призвели до масових незаконних прибудов так званих віл в межах існуючих житлових і нежитлових будинків м.Києва, тотального розміщення стаціонарних і мобільних рекламних засобів, що псують зовнішній вигляд міста, складають реальну загрозу життю оточуючим та мешканцям даних будинків, а також на мільярди гривень в рік завдають економічної шкоди нашій державі, в той час як на східній Україні йде війна і нашим військам гостро не вистачає продовольства, обмундирування, амуніції, озброєння, елементарних умов проживання, гігієни і відпочинку. А чого вже й казати про гостру економічну кризу в Україні, коли пенсіонерам не вистачає отриманої пенсії навіть для того, щоби розрахуватися за комунальні послуги?
З цієї точки зору, кожен день безперешкодного перебування на займаній посаді Свистунова Олександра Вікторовича є зухвалим злочином П.Порошенка, В.Гройсмана і В.Кличка та нахабним викликом для громадян усієї держави. Також, незрозумілим є для українців факт подальшого продовження воєнних дій на сході України бійцями АТО, які мусять помирати або ставати каліками за таких злочинних елементів як Свистунов Олександр Вікторович та тих, хто дозволяє йому і далі перебувати на своїй посаді та вчиняти злочини проти інтересів держави і її громадян.
Відповідно, у діях директора Департаменту будівництва і архітектури КМДА Свистунова О.В. вбачаються ознаки злочину, що передбачені ст.364, 185, 296, 206 КК України.
Крім того, як для даного випадку, позиція директора Департаменту будівництва і архітектури КМДА Свистунова Олександра Вікторовича є явно злочинною та антидержавною, що направлена на підрив довіри громадськості до органів виконавчої влади та до керівників держави вцілому, що явно наруку зовнішнім ворогам.
Директор Департаменту будівництва і архітектури КМДА Свистунов Олександр Вікторович, явно через підривну співпрацю з зовнішнім ворогом, регулярно перевищує службові повноваження, тим самим саботуючи роботу органів виконавчої влади. Саботаж і бойкотування належної роботи органів виконавчої влади прирівнюються до шпіонажу і зраді інтересам нашої держави.
Директор Департаменту будівництва і архітектури КМДА Свистунов Олександр Вікторович умисно вчиняє посадові злочини на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, а також державній, економічній і інформаційній безпеці України.
Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їхнім представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України має безжально каратися, поки сепаратисти не розпочали воєнні дії на території столиці України.
Навмисна протидія нинішній державній політиці директором Департаменту будівництва і архітектури КМДА Свистуновим Олександром Вікторовичем, як посадовою особою, вже розчарувала певну частину українців у нинішньому курсі нашого уряду та призводить до агресивної настроєності населення.
Зазначене дає явні підстави вважати, що в діяльності директора Департаменту будівництва і архітектури КМДА Свистунова Олександра Вікторовича наявний склад додаткового кримінального правопорушення, що передбачений ст.111 КК України. Таким чином, відомості щодо вчинення кримінальних правопорушень директором Департаменту будівництва і архітектури КМДА Свистуновим Олександром Вікторовичем мають всі ознаки злочину, що передбачені ст.111, 364, 185, 296, 206 КК України та підлягають невідкладному внесенню до Єдиного реєстру досудових розслідувань і є підставою для початку проведення досудового розслідування, негайного відсторонення його від роботи та застосування проти нього запобіжного заходу – взяття під варту.
Саме з цього приводу нами були уже подані відповідні клопотання в існуючих кримінальних провадженнях до ГПД НАБУ та до СВ Шевченківського ГУ НП в м.Києві.
Сподіваємося, що суд в терміновому порядку задовольнить наші вимоги і вимоги слідчих, і дану злочинну особу посадять за грати.
Очікуємо належного резонансу небайдужої до Києва і України громадськості, мас-медіа і світової спільноти.
Також очікуємо відкриття додаткових кримінальних справ проти Свистунова Олександра Вікторовича за новими фактами вчиненого ним злочину.

Суд зобов’язав ГСУ СБУ і ГПД НАБУ внести до ЄРДР відомості відповідних заяв особи 1 про вчинення злочину Свистуновим О.В.

svistunov-oleksandr-viktorovich-sudova-uxvala

sudova-uxvala-svistunov-oleksandr-viktorovich

Свистунов-Олександр-Вікторович-ухвала

ухвала-Свистунов-Олександр-Вікторович

Свистунов Олександр Вікторович єрдр

svistunov-oleksandr-viktorovich-vityag-yerdr

svistunov-oleksandr-viktorovich-yerdr-nabu

Свистунов-Олександр-Вікторович-єрдр-5

Підписатися
Сповістити про
8 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Рита
6 роки тому

Похоже что этот клоун вообще обесбашенный. Психически нормальный чиновник сто раз подумает, прежде чем в открытую совершать следующее преступление, в то время как на нем уже висят 2 криминальных дела!

Євгеній
6 роки тому

цього підера взяли на роботу не тому, що він вундеркінд чи має якісь задатки таланту, а тому що він трансвістит. для працівників КМДА для нікого це вже не являється секретом.

Надін
6 роки тому

ну і куда подівалися так звані національні герої з посвідченнями учасника бойових дій, якщо отакі сепари безпечно топчуть в києві нашу українську землю? чи може цим задрипаним героям в уже звичку ввійшло лише стріляти по бабцям і дітям?

Римма
6 роки тому

этой горилле место только в зоопарке а не в городской администрации

Эмма
6 роки тому

гм. і обов’язково підсунути йому в зоопарку такого ж продажного дресирувальника, щоб б відкрадав у нього їжу і воду, що б напевне узнав по чім коштують його злодіяння

Зиновій
6 роки тому

цих підрасів так просто не викинути з їх крісел. тут потрібний план Гітлера-Гімлера: концтабори і пічки. як мінімум – потрібна ніч довгих ножів! скільки ми маємо ще страждати, не доїдати і воювати брат з братом за те щоби пархаті глузували з нас!

Сюзен
6 роки тому

по пидеру свистунову давно психушка плачет. эту мразь нужно немедленно изолировать от людей.

Михайло
6 роки тому

чому це спідоносно-підрастичне опудало ще не в слідчому ізоляторі? скільки народ України ще буде платити ціну за зраду, корупцію і знущання пархатих збоченців?