goncharova-nataliya-oleksivna

Корупція, сепаратизм і бандитизм Гончарової Наталії Олексіївни

Госучреждения, Новости, Чиновники

06.01.2017 року, у зв’язку із надсиланням припису директору приватного підприємства (зазначення назви підприємства і адреси його місцезнаходження) в.о. начальника Управління з питань реклами КМДА Гончаровою Наталією Олексіївною, громадянин (зазначення ПІП) разом із 6 (шістьма) представниками багатьох громадських організацій прибув до Департаменту містобудування і архітектури КМДА з листом-повідомленням про усунення зауважень.
Оскільки весь відділ Департаменту містобудування і архітектури КМДА, зухвало порушивши трудову дисципліну, в цей день на роботу так і не вийшли, то секретар директора Департаменту містобудування і архітектури КМДА надала телефон і порадила громадянину (зазначення ПІП) зателефонувати їй і повідомити про усунення зауважень, що він і зробив.
В даній розмові в.о. начальника Управління з питань реклами КМДА Гончарова Наталія Олексіївна повідомила громадянину (зазначення ПІП), що підставою для надсилання такого дивакуватого припису стало те, що їй було наказано депутатом Київської міської Ради VIII скликання Руденком Олексієм Павловичем “…провести жорстку перевірку відповідності усім існуючим вимогам розміщеного рекламного засобу приватного підприємства (зазначення назви підприємства та адреси його місцезнаходження)”, що було явним доказом перевищення його повноважень (ознаки кримінального правопорушення, що переслідуються ст.364 КК України).
Як не дивно, це зовсім не утримало в.о. начальника Управління з питань реклами КМДА Гончарової Наталії Олексіївни від виконання депутатського звернення та чомусь не стало відповідною підставою для повідомлення СБУ, НАБУ, ГПУ, САП і голови КМДА В.Кличка про перевищення даним депутатом повноважень, що теж стало неправомірною дією з боку Гончарової Н.О. (покривання вчиненого злочину і співучасть у вчиненні злочину).
Оскільки телефон громадянина (зазначення ПІП) працював у режимі спікерфон та був оснащеним спеціальною програмою, то розмова була почутою 6 активістами і записаною на карту пам’яті.
У відповідності до почутого у розмові з Гончаровою Н.О., громадянин (зазначення ПІП) подав через канцелярію Департаменту містобудування і архітектури КМДА два повідомлення і фотодокази усунення нібито виявлених інспекторами КП “Київреклама” недоліків розміщеного рекламного засобу (попадання у вікна мешканців житлового дому освітлення від рекламного засобу, чого насправді не було. Однак, власник рекламного засобу принципово розвернув усі прожектори в сторону землі, з метою усунення непорозумінь) на ім’я директора Департаменту містобудування і архітектури КМДА Свистунова Олександра Вікторовича і в.о. начальника Управління з питань реклами КМДА Гончарової Наталії Олексіївни.
А оскільки громадськими діячами був виявлений факт порушення трудової дисципліни працівниками та керівниками Департаменту містобудування і архітектури КМДА, то 06.01.2017 року був складений відповідний Акт і поданий через канцелярію КМДА на ім’я голови КМДА В.Кличка (який згодом даний Акт проігнорував, а усіма працівниками даного підрозділу КМДА – було за цей день незаконно протабельовано та отримано заробітну плату).

29.08.2017 року, приблизно в 08 годин 30 хвилин, без будь якого попередження, без присутності представників балансоутримувача, без надання розпорядчих документів для ознайомлення, без пред’явлення особистих документів (крім монтажника КП «Київреклама» Білоус Євгенія Васильовича (посвідчення № 342) та електромонтера Фірсова Євгена Вікторовича (посвідчення № 277), без вручення копії Акту про демонтаж рекламного засобу, чотири особи (не рахуючи шофера автівки) КП «Київреклама» незаконно приступили до її демонтажу, при цьому пошкоджуючи і викрадаючи інше майно, яке не мало жодного відношення до рекламного засобу (відеокамери, прожектори, мікрофони, проводи живлення відеокамер тощо).
29.08.2017 року, у зв’язку з цим, приблизно в 10 годин і 15 хвилин власник майна зателефонував на короткий номер 102 і викликав наряд оперативно-слідчої групи за адресою (зазначення адреси) з приводу вчинення кримінального правопорушення монтажником КП «Київреклама» Білоус Євгенієм Васильовичем, електромонтером Фірсовим Євгеном Вікторовичем (посвідчення № 277) та ще двома не відомими особами (які відмовилися показати свої посвідчення та назватися).
29.08.2017 року, приблизно в 11 годин 10 хвилин, на місце події прибув наряд патрульної поліції:
1) інспектор управління патрульної поліції Тесленко Руслан Олексійович (жетон 0010186, ДПП 003050);
2) інспектор управління патрульної поліції Ярмоленко Олег Володимирович (жетон 0004356, ДПП 002569);
3) капрал управління поліції Гебрян Юрій Іванович (жетон 0001705, ДПП 001810),
яким власник пошкодженого і викраденого майна повідомив про факти неправомірних дій монтажника КП «Київреклама» Білоус Євгенієм Васильовичем, електромонтера Фірсова Євгена Вікторовича та ще двох не відомих осіб, які відмовилися показати свої посвідчення та назватися.
Крім того, вказаним вище патрульним поліцейським власник майна повідомив, що процес пошкодження його майна і вчинення низки інших неправомірних дій працівниками КП “Київреклама” були зафіксованими камерами відеоспостереження та заархівованими на жорсткий диск відеореєстратора підприємства, що згодом він і використає як належний доказ в окружному адміністративному суді, в НАБУ, в СБУ, в правоохоронних органах та в органах прокуратури м.Києва.
Підслухавши дану розмову власника майна з даними поліцейськими, працівники КП «Київреклама» навмисно перерізали проводи відеокамер спостереження і зробили коротке замикання з надією вивести з ладу відеореєстратор, а разом із ним — відеодокази вчинення ними злочинів.
Потім, монтажник КП «Київреклама» Білоус Євгеній Васильович, електромонтер Фірсов Євген Вікторович та ще дві не встановлені особи почали демонтувати і викрадати інше майно громадянина (зазначення ПІП): два зовнішніх мікрофони від відеореєстратора, а також навмисно пошкодили прожектор, дві відеокамери, провід живлення відеокамер, провід відеосигналу відеокамер і гофротруби.
В момент приїзду оперативно-слідчої групи на місце події, монтажник КП «Київреклама» Білоус Є.В., електромонтер Фірсов Є.В. та ще дві не встановлені особи повтікали.
Згодом власнику пошкодженого і викраденого майна стало відомо, що незаконний наказ за № 375 від 10.07.2017 року на демонтаж рекламного засобу було підготовлено в.о. начальника Управління з питань реклами КМДА Гончаровою Наталією Олексіївною.
Також даною особою було складено і затверджено графік проведення демонтажу рекламного засобу громадянина (зазначення ПІП) з практично кричущими порушеннями процедури.
А саме, перед складанням, затвердженням та демонтажем рекламної вивіски приватного підприємства Гончарова Н.О. не вчинила наступних обов’язкових дій:

1) не надала власнику рекламного засобу нового попередження про усунення нововиявлених порушень;
2) на випадок, якщо якесь попередження все-таки надсилалося, то не підтвердила доказів факту отримання даного попередження власником рекламного засобу;
3) не зібрала належних підтверджень, чи дійсно не було усунено власником рекламного засобу порушень;
4) якщо було зібрано докази про не усунення нововиявлених порушень, то потрібно було з’ясувати їх причину;
5) не забезпечила при демонтажі рекламної вивіски обов’язкову наявність представника КП “Київреклама”;
6) не забезпечила виконання доручення кваліфікованим, психічно здоровим, офіційно працевлаштованим кадрам, що мають відповідні дозволи на проведення певних робіт;
7) не надала власнику рекламного засобу права на ознайомлення з Актом про демонтаж рекламного засобу;
8) не надала власнику рекламного засобу права на ознайомлення з посвідченнями осіб, які були уповноваженими на демонтаж рекламної вивіски;
9) не забезпечила при демонтажі рекламної вивіски обов’язкову наявність представника балансоутримувача;
10) не вручила копії Акту про демонтаж рекламного засобу його законному володільцю;
11) не надала відповідних документів про право на вилучення рекламного засобу (рішення суду);
12) не надала документів про подальше місцезнаходження даного рекламного засобу;
13) не надала документів про умови повернення даного рекламного засобу його законному володільцю тощо.
Крім того, в.о. начальника Управління з питань реклами КМДА Гончарова Наталія Олексіївна чомусь жодного разу не звернула своєї уваги впродовж останнього року на постійні письмові звернення активіста (зазначення ПІП) з приводу масових незаконних прибудов (так званих віл) в межах існуючих житлових і нежитлових будинків м.Києва, незаконного розміщення 750 (сімсот п’ятдесяти) стаціонарних і мобільних рекламних засобів із зазначенням конкретних адрес і наданням фотографій, які псують зовнішній вигляд міста, складають загрозу життю оточуючим та мешканцям будинків.
Також у даних листах активіст (зазначення ПІП) акцентував увагу в.о. начальника Управління з питань реклами КМДА Гончарової Наталії Олексіївни на тому, що через дивну (!) бездіяльність КП “Київреклама” мільярди гривень в рік не поступають в казну м.Києва і держави, в той час як на східній Україні йде війна і нашим військам гостро не вистачає продовольства, обмундирування, амуніції, озброєння та елементарних умов проживання і гігієни.
А чого вже й казати про гостру економічну кризу в Україні, коли пенсіонерам не вистачає отриманої пенсії навіть для того, щоби розрахуватися за комунальні послуги? З цієї точки зору, кожен день безперешкодного перебування на займаній посаді Гончарової Наталії Олексіївни є особистим зухвалим злочином П.Порошенка, В.Гройсмана і В.Кличка та їх нахабним викликом для усього народу України. Також незрозумілим є факт подальшого продовження воєнних дій на сході України бійцями АТО, які чомусь мусять помирати або ставати каліками за таких злочинних елементів як Гончарова Наталія Олексіївна та тих, хто дозволяє їй і надалі перебувати на своїй посаді та вчиняти посадові злочини проти інтересів держави і її громадян.

Очевидно, що в діях в.о. начальника Управління з питань реклами КМДА Гончарової Наталії Олексіївни є склад кримінальних правопопушень, що передбачені ст.364, 185, 296, 206 КК України.
Крім того, як для даного випадку, позиція в.о. начальника Управління з питань реклами КМДА Гончарової Наталії Олексіївни є явно злочинною та антидержавною, що направлена на підрив довіри громадськості до органів виконавчої влади та до керівників держави вцілому, що явно наруку зовнішнім ворогам нашої держави.
В.о. начальника Управління з питань реклами КМДА Гончарова Наталія Олексіївна, явно через підривну співпрацю з зовнішнім ворогом, регулярно перевищує службові повноваження, тим самим саботуючи роботу органів виконавчої влади. Саботаж і бойкотування належної роботи органів виконавчої влади прирівнюються до шпіонажу і зраді інтересам нашої держави. В.о. начальника Управління з питань реклами КМДА Гончарова Наталія Олексіївна умисно вчиняє посадові злочини на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, а також державній, економічній і інформаційній безпеці України. Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їхнім представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України має безжально каратися, поки сепаратисти не розпочали воєнні дії на території столиці України – м.Києва.
Навмисна протидія нинішній державній політиці в.о. начальника Управління з питань реклами КМДА Гончаровою Наталією Олексіївною, як посадовою особою, вже розчарувала певну частину українців у нинішньому курсі нашого уряду та призводить до агресивної настроєності населення.
Зазначене дає явні підстави вважати, що в діяльності в.о. начальника Управління з питань реклами КМДА Гончарової Наталії Олексіївни наявний склад додаткового кримінального правопорушення, що передбачений ст.111 КК України. Таким чином, відомості щодо вчинення кримінальних правопорушень в.о. начальника Управління з питань реклами КМДА Гончаровою Наталією Олексіївною мають всі ознаки злочину, що передбачені ст.111, 364, 185, 296, 206 КК України та підлягають невідкладному внесенню до Єдиного реєстру досудових розслідувань і є підставою для початку проведення досудового розслідування. Саме з цього приводу нами були уже подані відповідні заяви до ГПД НАБУ, ГСУ СБУ, в окружний адміністративний суд м.Києва та прем’єр-міністру України.
Очікуємо належного резонансу небайдужої до м.Києва і України громадськості, мас-медіа і світової спільноти.

goncharova-nataliya-oleksi%d1%97vna-xabari

xabari-goncharovoyu-nataliyeyu-oleksi%d1%97vnoyu

Гончарова-Наталія-Олексіївна-ухвала

ухвала-Гончарова-Наталія-Олексіївна

yerdr-goncharova-nataliya-oleksi%d1%97vna

goncharova-nataliya-oleksi%d1%97vna-yerdr

kmda-goncharova-nataliya-oleksi%d1%97vna

goncharova-nataliya-oleksi%d1%97vna-kmda

Гончарова-Наталія-Олексіївна-Київреклама

Гончарова-Наталія-Олексіївна-єрдр-4

Гончарова-Наталія-Олексіївна-єрдр-5

Підписатися
Сповістити про
28 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Рита
6 роки тому

это продажное ничтожество проплачивает продажных журналистов и в интернете спамит якобы своей антикоррупционной деятельностью, а в действительности – сама переплюнула других коррупционеров! долой мошенников и грязных дешевок из КГГА!

Миша
6 роки тому

Эта стерва всего лишь собирала бабло в КП “Киевреклама” чтобы купить себе портфель непосредственно в администрации Кличка а журналистам вешала лапшу науши что мол ей не дают работать и даже пытаются осудить

Анатолій
6 роки тому

Откуда взялася ця мочалка сифілісна, що під неї спеціально створили нікому не потрібне управління? Народ мусить годувати зайвих дебілів!

Римма
6 роки тому

Этакая коррупционная уродина, считающая что она та самая Жозефина, которая проложит себе путь на верхушку власти умом и красотой, которой абсолютно не обладает.

Эмма
6 роки тому

Дешева підстилка з вулиці Окружної! Невже нехватало видумки у Кличка найти менш забруднену потвору для роботи в КМДА?

Йоханс
6 роки тому

Теперь бедную Наташу Гончарову будут елдошить тюремные охранники и смотрители зоны во все дыры. Наверное из за тюремных решеток приятно будет вспоминать как раскручивала партийных боссов на десятки-сотни тысяч штук зелени за подпольные рекламные щиты и борды

Шура
6 роки тому

накінець знайшлися справжні патріоти і відкрили на цю продажну шкуру кримінальні справи. від самого її народження було їй опріділене богом місце в туберкульозних казематах для зрадників українського народу – сепаратистів! так їй, наволочі!

Зуя
6 роки тому

дивлячись на це прокляте корупційне стерво – блювати хочеться! цікаво що вона собі планує на випадок зміни влади? невже і вона має власний літак чи вертоліт? і чи вдасться їй до нього добігти?

Вадім
6 роки тому

…да тому що процесуальні керівники знаходяться зі слідчими і детективами у зговорі. справа втім що керівники місцевих прокуратур поклали на них першочергові задачі щомісяця приносити їм певного розміру хабарі, тому процесуальні керівники мусять вступати в долю зі слідчими і детективами, які падають на хвости злочинцям.

Інга
6 роки тому

А навіщо нам у досудовому розслідуванні процесуальне керівництво? За що тим продажним падлюкам платять заробітну плату, якщо вони постійно покривають злочини слідчих і детективів? Згідно положення ст.36 КПК України, процесуальні керівники можуть і самі допитувати потерпілих і фігурантів, а також вчиняти інші слідчі і розшукові дії!

Ніна
6 роки тому

Я також про подібне думала, що до Кличка В.В. не просто так приставили американські спецслужби в ролі нібито дружини американську актрису-путану. насправді це є інструктор ЦРУ, яка наглядає за підривною роботою Кличка В.В.

Лідія
6 роки тому

Я згодна з тим, що Кличко В.В. є не тямлячим прохіндєєм, що продався американським спецслужбам. Тому бездіяльність КМДА можна сміло розцінювати як наслідок диверсійної роботи мера Кличка В.В.

Люся
6 роки тому

був би у нас нормальний мер, а не цей стероїд тупоголовий, тоді навряд чи в КМДА були б такі корупціонери і бандитки як Гончарова Наталія. це проблема бездарності і нехлюйства Кличка В.В. хіба не про це в народі так проговорюють: “риба гниє від голови”.

Данило
6 роки тому

теперішня власть настільки криміногенна, що її задачею є лише одне: урвати та вкрасти по-більше, а також вивести награбоване добро за кордон! тому пані наталя гончарова з успіхом це все і робить!

Потап
6 роки тому

таке враження що у нас в країні фашизм а не демократія, за яку Україна при революції та в зоні АТО винищила пів українського населення! виникли підстави для уцілілого і здорового на голову українського населення задуматися, під ким ми зараз живемо і чим це чревато, якщо це іго і надалі буде при владі!

Федір
6 роки тому

цей КМДА-гадючник давно потрібно було розігнати. не думаю що Наташа Гончарова діяла без прикриття. саме це і дає пояснення, чому вона досі не засуджена за корупцію і переслідування!

Тарас
6 роки тому

запитується, а скільки ще потрібно робити переворотів в Україні, що б у нас на кінець виникли справедливість, порядок, відповідальність, чесність, шана, спокій? як на мене, Порошенка, Яценюка, Гройсмана, Турчинова, Шуфрича і Парубія потрібно уже судити військовим трибуналом!

Владлена
6 роки тому

якщо гарненько подумати, то за цю всю херню Україну до ЕС ніколи не приймуть! насправді нас будуть ще більше цуратися, знаючи яку шкоду ми можемо привезти їм за кордон. уявіть що саме цю статтю зараз прочитали десь в далекій німечині чи в англії. як гадаєте, чи у них від цього не появиться на душі муть?

Вікторія
6 роки тому

Саме цікаво є те, що досих пір цю наволоч Гончарову ніхто навіть не викликає на допит, в той час як проти неї відкрито 11 кримінальних справ. В той же самий час керівники поліції чомусь не несуть жодної кари за свою злочинну бездіяльність!

Саша
6 роки тому

якщо припустити що на Донбасі дійсно сотнями тисяч вже відвоювали бестрашних патріотів України, тоді невже в Києві не знайдеться хоч одного-два цих порошенківських патріотів, які б поставив на місце цих трипе*них шала*, підарю* і безпридільників з КМДА, Кабміну і Мінюсту? Чи за цей героїзм теж потрібно зубожілому народу башляти?

Руся
6 роки тому

геть брудну підстилку і заразну корупціонерку з мерії Києва! корупційним перевертням давно місце на шибениці

Микола
6 роки тому

Наталію Гончарову не загребли до СІЗО тільки тому що вона пов’язана у корупційних схемах мінімум як з мером Кличком В.В. Такі речі не робляться в КМДА без відома шефа.

Мітя
6 роки тому

після такого гучного скандалу з телефонними переписками між Н. Гончаровою і представником парламентської мафії слід було загребти цю брудну прости*утку до СІЗО!

Марина
6 роки тому

тут слід не тільки про свальсифіковані вибори говорити, але і про привласнення багатомільйонних коштів в якості хабарів! хіба фотокопії з її хакнутого телефону не доказ її корупційної діяльності?

Надія
6 роки тому

по вині цієї стерви минулі вибори президента і до парламенту були повністю свальшованими. ця падлюка надавала за хабарі рекламні площі в самих людних місцях одним партіям, коли інші вимушені були перебиватися на бобах.

Павло
6 роки тому

під час жовтої революції парламентські шахраї понавішали селюкам на вуха лапші з метою насильницького захоплення влади, а коли прийшли до такої влади то начисто забули всі свої обіцянки: про боротьбу з крадіями державних коштів, з корупцією, зі свавіллям чиновників і т.д. навіть за влади Віктора Януковича таких мочалок як Наталія Гончарова давно згноїли б в тюрмі!

Гриша
6 роки тому

після цього ганебного випадку з викриттям замовного розбою ця падлюка як мінімум мала бути звільнена з державної роботи строком на 20 років, плюс конфіскація незаконно нажитого її майна!

Лола
6 роки тому

Такої наглоти як Наталія Гончарова КМДА досі ще не знав! Ця аморальна особа віджимає гроші навіть з тих, хто має цілком законну рекламну вивіску і сплачує кошти державі.