kivreklama-bilous-yevgenij-vasilovich

Монтажник київреклами Білоус Є.В. з подільниками вчинив крадіж

Госучреждения, Люди, Новости

29.08.2017 року, рівно в 09 годин і 22 хвилини, без будь-яких попереджень, без вручення документів і без присутності уповноважених осіб (власника рекламного засобу, балансоутримувача і КП “Київреклама”), монтажник Білоус Євгеній Васильович (посвідчення № 342) електромонтер Фірсов Євген Вікторович (посвідчення № 277) та ще два не встановлені особи (які відмовилися показати свої посвідчення та назватися), приступили до демонтажу розміщеної на законних підставах рекламної вивіски.
29.08.2017 року, приблизно в 10 годин і 15 хвилин, на роботу прийшов власник даного рекламного засобу та побачивши невідомих йому людей, відразу попросив зупинитися і надати для ознайомлення особисті і дозвільні документи на проведення демонтажу.
Оскільки вказані особи не реагували на зауваження, то власник рекламного засобу викликав оперативно-слідчу групу за номером телефону 102 та в силу ст.207 КПК України попередив даних осіб, що якщо вини негайно не припинять вчиняти протизаконні дії, то він застосує силу і утримуватиме їх до прибуття правоохоронців.
Оскільки на місце події тривало не прибувала викликана оперативно-слідчої група, дані особи зателефонували своєму керівництву і попросили допомоги, яке згодом і надіслало їм наряд патрульної поліції із трьох чоловік: інспектора управління патрульної поліції Тесленко Руслана Олексійовича (жетон 0010186, ДПП 003050); інспектора управління патрульної поліції Ярмоленко Олега Володимировича (жетон 0004356, ДПП 002569); капрала управління поліції Гебрян Юрія Івановича (жетон 0001705, ДПП 001810).
З незрозумілих причин, вказані поліцейські взамін того, щоби установити особи чотирьох злочинців та забезпечити спокійне подальше очікування усіма учасниками події прибуття на місце вчиненого злочину викликаної оперативно-слідчої групи, останні безпідставно застосували фізичну силу і насильницькі дії до власника майна та перешкоджали громадянину йому захищати своє майно від нищення і викрадання працівниками КП “Київреклама”: відеокамер, мікрофонів, проводів, гофротруб, прожекторів.
Почувши зі слів власника майна, що процес пошкодження і викрадання його речей було зафіксовано відеокамерами відеоспостереження, працівники КП “Київреклама” при безпосередній допомозі трьох патрульних поліцейських перерізали проводи живлення відеокамер та робили коротке замикання з надією вивести з ладу відеореєстратор і жорсткі диски (з архівами).
Рівно в 11 годин і 37 хвилин на місце події прибула довгоочікувана слідчо-оперативна група з Солом’янського УП ГУ НП в місті Києві, під час роботи яких зловмисники з так званого ДП “Київреклама” повтікали із злочинними поліцейськими, забравши з собою демонтоване майно: рекламний щит, мікрофони, гофротруби.

Крім того, при попередній перевірці обладнання системи відеоспостереження і зовнішнього освітлення було виявлено: пошкодження відеокамер, прожектора, проводів живлення відеокамер і проводів освітлення рекламної вивіски.
Відповідно, на підставі вищенаписаного, в діях монтажника КП «Київреклама» Білоус Євгенія Васильовича і електромонтера Фірсова Євгена Вікторовича та в діях інших двох не встановлених осіб вбачається склад кримінального правопорушення, що передбачене ч.2 ст.185, ч.2 ст.194 КК України.
Відповідно до ст.55 КПК України, потерпілим у кримінальному провадженні може бути особа, якій кримінальним правопорушенням завдано майнової та моральної шкоди.
Діями Білоус Євгенія Васильовича та діями інших трьох не встановлених осіб громадянину (зазначення ПІП) було завдано матеріальну шкоду на суму 500 000 (п’ятсот тисяч) грн., а моральної – ще на 150 000 (сто п’ятдесят тисяч) грн., разом – на 650 000 (шістсот п’ятдесят тисяч) грн.
Частина 2 ст.55 КПК України, передбачає, що права і обов’язки потерпілого виникають в особи з моменту подання заяви про вчинення щодо неї кримінального правопорушення, або заяви про залучення її до провадження як потерпілого.
У відповідності до ч.4 ст.214 КПК України, слідчий, прокурор, інша службова особа, уповноважена на прийняття та реєстрацію заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення, зобов’язані прийняти та зареєструвати таку заяву чи повідомлення.
Як передбачено ч.1 ст. 214 КПК України, слідчий невідкладно, але не пізніше 24 годин після подання заяви, повідомлення про вчинене кримінальне правопорушення, зобов’язаний внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати розслідування.
Досудове розслідування, відповідно до ч.2 ст.214 КПК України, розпочинається з моменту внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
Крім того, згідно із положенням п.1.1., 1.4. Розділу ІІ Наказу Генеральної прокуратури України «Про єдиний реєстр досудових розслідувань» від 06 квітня 2012 року за № 139, формування Реєстру розпочинається із внесення до нього слідчим, прокурором відповідних відомостей про кримінальне правопорушення, зазначених в заяві чи повідомленні про його вчинення.
Відповідно до п.2 Інформаційного листа Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ «Про деякі питання порядку оскарження рішень, дій чи бездіяльності під час досудового розслідування» від 9 листопада 2012 року за № 1640/0/4-12, у статті 303 КПК визначено порядок оскарження бездіяльності слідчого, прокурора, яка полягає у невнесенні відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань після отримання заяви чи повідомлення про кримінальне правопорушення – впродовж 24 годин.
Відповідно до п.2.1 Розділу II Наказу про порядок ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань, затвердженого Генеральним прокурором України за № 139 від 06.04.2016 року, облік
кримінальних правопорушень, у тому числі за заявами, які надійшли до органу досудового розслідування, прокуратури, відділу детективів НАБУ здійснюється за дорученням його керівника шляхом внесення до ЄРДР відомостей, визначених частиною 5 ст.214 КПК України. Пунктом 8 частини 1 статті 3 КПК України встановлено коло посад, які підпадають під визначення керівник органу досудового розслідування, відповідно такою особою, як для даного прикладу являється – начальник СВ Солом’янського УП ГУ НП у місті Києві Жидовцев Антон Володимирович.
Отже, подання заяви, яка є повідомленням про кримінальне правопорушення, зобов’язує начальника СВ Солом’янського УП ГУ НП у місті Києві Жидовцева Антона Володимировича, шляхом надання доручення забезпечити внесення необхідних відомостей до ЄРДР.
Враховуючи вищевикладене, керуючись ст.214 КПК України, Наказом про порядок ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань, затвердженого Генеральним прокурором України за № 139 від 06.04.2016 року, а також на підставі ч.2 ст.185, ч.2 ст.194 КК України на начальника СВ Солом’янського УП ГУ НП у місті Києві Жидовцева Антона Володимировича покладається відповідальність:
1) зареєструвати подану заяву про вчинене кримінальне правопорушення Білоус Євгенієм Васильовичем, Фірсовим Євгеном Вікторовичем та іншими двома не встановленими особами за правовою кваліфікацією – ч.2 ст.185, ч.2 ст.194 КК України;
2) розпочати за цією заявою досудове розслідування у формі досудового слідства за вчинення дій, які мають ознаки складу злочину, передбаченого ч.2 ст.185, ч.2 ст.194 КК України;
3) повідомити потерпілого письмово у встановленому законом порядку та строк про внесення відомостей даної заяви про вчинене кримінальне правопорушення до ЄРДР впродовж 24 годин.
Очікуємо результатів адекватного реагування вказаної силової структури, міжнародного резонансу, небайдужої громадськості і адекватної реакції мас-медіа.

obrizka_kamer_pri_polici%d1%97

pererizani_provoda_videosposterezhennya

videokamera_pobita

prozhek_polom_provod_porezan

net_mikrofonov

bilous-yevgenij-vasilovich-uxvala-sudu

uxvala-sudu-bilous-yevgenij-vasilovich

bilous-yevgenij-vasilovich-uxvala

uxvala-bilous-yevgenij-vasilovich

firsov-ye-v-bilous-ye-v-yerdr

ki%d1%97vreklama-firsov-ye-v-bilous-ye-v-yerdr

Фірсов-Є.В.-Білоус-Є.В.-єрдр-5

Підписатися
Сповістити про
15 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Гіві
6 роки тому

Я часто прохожу возле этого дома и видел кучу незаконных щитов рекламмы рядом и на этом же самом доме, тем не менее эти недоделанные байстрюки почему то сняли только одну вывеску, пригнав столько много техники!?

Людмила
6 роки тому

круто тепер порошенківська банда живе: наймає для розбою і вчинення крадіжки аж по три озброєних до зубів панків-поліцейських. такого точно ще не було при усіх попередніх режимах

Зуя
6 роки тому

Ці сифіліси ходячі ще й регочуть. Напевне їх мам трахала чупакабра адже людської подоби та розуму у них зовсім нема. Краще б в їх матері зробили аборти!

Вадім
6 роки тому

ці брудні підарюги сидять на чужій лавочці іще й либу давлять! явно дебіли припі*дяні! такі придурки могли народитися тільки від триперних шлюх!

Ганна
6 роки тому

які з них там тітушки, гляньте на їх наркоманські чи то алкогольні пики. тітушки мають відповідну тілобудову а ці спідоносці – лише кістки, гімно і шкіра.

Зеник
6 роки тому

Мені в голову розумна мисля прийшла. Як я гадаю, гомосєк Є.Білоус тільки один показав своє посвідчення, тому що інші були лівими так званими працівниками – тітушками! Підкиньте слідчому у кримінальному провадженні цю ідею, нехай зробить запити в КП “Київреклама” щодо офіційного їх працевлаштування

Зоряна
6 роки тому

Виходячи з того що москалик-сепаратист Свистунов дозволяє собі підробляти зарплатні відомості то я більше чим впевнена що решта три робітники київреклами насправді були не зареєстрованими, яким за подібні розбої і крадіжки платиться кілерська зарплата в конвертах

Інга
6 роки тому

що одне чмо – що інше. гірших і страшніших дебілів київреклама навряд би знайшла в Україні. морди у них як у горили дупа!

Ira
6 роки тому

Я впізнала електромонтера Фірсова Євгена Вікторовича. Цей дистрофічний сифілітик також незаконно знімав і мою рекламу. Як виявилося, він є самозванець так як його посвідчення не дійсне – прострочений термін дії!

Валя
6 роки тому

я уважно подивилася на відзняте відео і справді побачила як в кінці його запису високий і худий чоловік (напевне Фірсов Євген Вікторович) і справді перерізає провід що живить відеокамеру. після цього ця відеокамера відразу потухла однак продовжувати записувати нульовий відеосигнал. подайте на нього в суд! нехай ця сучара компенсує вам збитки!

Діна
6 роки тому

як я бачу, ці гамноїди вели себе супер героями, коли троє озброєних поліцейських сторожили їх смердючі зади. не думаю, що ці підраси здатні самі відстояти своє очко…

Рома
6 роки тому

такі речі не прощаються. цих поддонків потрібно вичислити і покарати за їх безрпридільщину!

Петро
6 роки тому

220 вольт засунути до їх обісраного очка і подивитися, куди їх вчорашній героїзм подінеться. або посадити на паль, як це в давнину робили із злочинцями.

Кіра
6 роки тому

потрібно впіймати цього євнуха і відрізати йому яйця та заставити їх зжерти!

Оля
6 роки тому

бидлота має бути покараною. якщо поліція і прокуратура відмовчуються, люди самі мають подбати про свій захист і справедливість!