chumak-viktor-vasilovich-foto

Чумак Віктор Васильович. Від корупціонера до зрадника

ВРУ, Новости, Самые важные новости

У зв’язку з наявною економічною кризою в Україні, а також враховуючи скрутне матеріально-технічне забезпечення АТО, наша громадська організація впродовж трьох років боролася із бюрократично-чиновницьким свавіллям, безчинністю, корупцією і казнокрадством, в результаті чого винайшла можливість поповнити бюджет України на сотні мільярдів гривень в рік за рахунок інвентаризації незаконного будівництва, стихійних прибудов до житлового і нежитлового фонду, самовільної реконструкції споруд, несанкціонованого зайняття земельних ділянок, незаконного розміщення рекламних засобів, тим самим ліквідувавши (або мінімізувавши) в органах державної влади корупцію, незаконний тиск і переслідування чиновниками суб’єктів господарської діяльності, сомазайнятих осіб та приватних осіб.
З цього приводу та з приводу уникання сплати податків суб’єктами господарювань, наша громадська організація з 05.01.2015 року по 30.11.2017 року 2186 (дві тисячі сто вісімдесят шість) раз зверталася із відповідними заявами, скаргами, повідомленнями і вимогами до окремих депутатів Верховної Ради України, прем’єр-міністра України, Голови адміністрації Президента України, Президента України, Генерального прокурора України, керівника прокуратури м.Києва, керівників Київських місцевих прокуратур, до практично усіх рівнів підрозділів Національної поліції України, до органів місцевої влади (в тому числі до майже усіх Департаментів КМДА і районних державних адміністрацій), міністерств і відомств, СБУ, НАБУ, судів тощо, однак в силу професійної безграмотності, бездарності, бездіяльності, бюрократизму, халатності, корупції, розумової відсталості, психічної нездоровості, збоченості і т.п. майже всі ці звернення, всупереч ст.7 Закону України «Про звернення громадян», незаконно перекидалися на розгляд оскаржуваним посадовим особам.
Враховуючи вищенаписане, а також через надмірну піар-компанію в мас-медіа та публічне самохвальство голови Верховної Ради України, було прийнято рішення звернутися 04.01.2018 року до Парубія А.В. із заявою за вих. №2 у формі рекомендованого відправлення. За даними рекомендованого повідомлення про вручення кореспонденції за штрихкодовим №0100811252101, вказане вище поштове відправлення отримала 05.01.2018 року уповноважена особа Антоненко.
У заяві за вих. №2 від 04.01.2018 року до голови Верховної Ради України Парубія Андрія Володимировича у прохальній частини було вказане таке:
“1. Розглянути дану заяву та особисто проконтролювати розсилання в центральні органи виконавчої гілки влади власні депутатські запити (а не звичайні листи)
2. Ініціювати проведення службових розслідувань щодо кожного з описаних вище випадків
3. Ініціювати притягнення до дисциплінарної відповідальності (шляхом звільнення з роботи) кожного із посадових осіб, які перевищували свої службові повноваження
4. Ініціювати звільнення з роботи вже люстровану особу – начальника ГУ ДФС у м.Києві Демченко Людмилу Дмитрівну, яка з незрозуміло яких причин досі обіймає дану посаду та вчиняє посадові злочини супроти українського народу і проти українського антикорупційного законодавства
5. Забезпечити участь представників нашої громадської організації у роботі відповідних комісій, в тому числі з метою надання аудіозаписів, відеозаписів, листів, звернень, вимог, попереджень, повідомлень, платіжних доручень, квитанцій, проектів та свідків, витягів з ЄРДР та повідомлень про відкриття кримінальних проваджень, у яких зараз ведуться відповідні досудові розслідування в ГСУ СБУ, ГПД НАБУ, в СУ прокуратури м.Києва, в СВ Солом’янського, Шевченківського і Печерського УП ГУ НП в м.Києві
6. Ініціювати усунення штучних перешкод для провадження господарської діяльності приватного підприємства (назва підприємства), яке нині простоює через особисту вендету чиновників:
1) начальника ЖЕД-901 Дудара Миколи Петровича
2) директора Департаменту містобудування та архітектури КМДА Свистунова О.В.
3) начальника ГУ ДФС у м.Києві Демченко Людмили Дмитрівни
4) заступника начальника ГУ ДФС у м.Києві Лагутіної З.В.
5) в.о. начальника Управління з питань реклами КМДА Гончарової Наталії Олексіївни
6) директора КП «Київреклама» Смирнова О.Г.
7) директора Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Київської міської державної адміністрації Фіщука Андрія Вікторовича
8) заступника голови Солом’янської в м.Києві державної адміністрації Бялковського В.В.
9) директора КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м.Києва» Радика Володимира Івановича
10) голови Солом’янської районної в м.Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю.
11) заступника голови Київської міської державної адміністрації Пантелеєва П.О.
12) депутата Київської міської Ради VIII скликання Руденко О.П.
13) першого заступника Голови Державної фіскальної служби України Білана С.В.
14) головою Київської міської державної адміністрації Кличком В.В.
7. Ініціювати в ДФС України проведення справжніх податкових перевірок в ТОВ «Адамант», ТОВ «Адамант-Телеком», ТОВ «Доклаб», ФОП Ременнікова С.В., що особливо відзначилися тривалими податковими порушеннями і рейдерством
8. Ініціювати повернення у державну власність незаконно зайняту земельну ділянку ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком»
9. Ініціювати демонтаж незаконно встановлених малих і великих архітектурних споруд ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком»
10. Ініціювати демонтаж самовільно встановлені гаражі ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком» навколо артезіанської свердловини, які забруднюють питну воду та загрожують масовому отруєнню населення

11. Ініціювати проведення інвентаризації незаконних мафів і будівель (завершеного будівництва), стихійних прибудов до житлового і нежитлового фонду (завершеного будівництва), самовільної реконструкції споруд (завершеного будівництва), несанкціонованого зайняття земельних ділянок, незаконного розміщення рекламних засобів
12. Ініціювати перевірку незаконно набутого майна начальником і заступником СУ ФР ГУ ДФС м.Києва Солодченко С.В. та Беспаловим М.О.
13. Надати відповідь за наслідками розгляду даного звернення в установлений законом строк.
При чому, голові Верховної Ради України Парубію А.В. було надано докази, що підтверджували зловживання вказаними вище чиновниками владними повноваженнями, в тому числі щодо:
1) проведення несанкціонованих перевірок приватного підприємства (назва підприємства), яке в благодійному порядку надає частину своїх приміщень для потреб діяльності громадської організації (директором Департаменту містобудування та архітектури КМДА Свистуновим О.В., головою Солом’янської районної в м.Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю., директором КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м.Києва» Радиком В.І., начальником ЖЕД-901 Дудар М.П.)
2) вручення незаконних приписів (начальником ЖЕД-901 Дудар М.П. та директором КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м.Києва» Радиком В.І.)
3) демонтажу законно розміщеної вивіски (директором Департаменту містобудування та архітектури КМДА Свистуновим О.В., в.о. начальника Управління з питань реклами КМДА Гончаровою Н.О.)
4) багаторазове затоплення приміщень вказаного підприємства (з відмовою у ліквідації наслідків аварії начальником ЖЕД-901 Дудар М.П. та директором КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м.Києва» Радиком В.І.)
5) навмисного пошкодження системи відеоспостереження і викрадання приватного майна вказаного підприємства (працівниками Департаменту містобудування та архітектури КМДА, за злочинного розпорядження його директора – Свистунова О.В.)
6) навмисного пошкодження системи освітлення вказаного підприємства (працівниками Департаменту містобудування та архітектури КМДА, за злочинного розпорядження його директора – Свистунова О.В.)
7) вимагання хабарів і відкатів (депутатом Київської міської Ради VIII скликання Руденком Олексієм Павловичем, директором КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м.Києва» Радиком В.І., начальником ЖЕД-901 Дударом М.П., головою Солом’янської районної в м.Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю.)
8) погроз та переслідування (депутатом Київської міської Ради VIII скликання Руденко Олексієм Павловичем, директором КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м.Києва» Радиком В.І., начальником ЖЕД-901 Дударом М.П., головою Солом’янської районної в м.Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю., заступником начальника СУ ФР ГУ ДФС у м.Києві Беспаловим М.О., заступником начальника ГУ ДФС у м.Києві Якушко І.В., працівником ДФС України Кучером А.В. та іншими працівниками ДФС України)
9) вчинення службових підроблень (в.о. начальника Управління з питань реклами КМДА Гончаровою Н.О., директором Департаменту містобудування та архітектури КМДА Свистуновим О.В., директором КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м.Києва» Радиком В.І., начальником ЖЕД-901 Дударом М.П., головою Солом’янської районної в м.Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю., депутатом Київської міської Ради VIII скликання Руденко Олексієм Павловичем, начальником ГУ ДФС у м.Києві Демченко Л.Д., першим заступником Голови Державної фіскальної служби України Біланом С.В., заступником голови Київської міської державної адміністрації Пантелеєвим П.О., заступником голови Солом’янської в м.Києві державної адміністрації Бялковським В.В., в.о. начальника Управління з питань реклами КМДА Гончаровою Н.О., директором КП «Київреклама» Смирновим О.Г., директором Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА Фіщуком А.В.) і т.д.
Крім того, голові Верховної Ради України Парубію А.В. було надано конкретні приклади щодо способів нанесення шкоди економіці держави вказаними чиновниками:
1) начальник ЖЕД-901 Дудар М.П. надає неофіційні дозволи на: викрадання енергоносіїв, теплопостачання, газопостачання і водопостачання, на незаконне розміщення рекламних засобів, самовільне зайняття прибудинкових ділянок, забудову прибудинкових ділянок, перепланування житлового і нежитлового фонду, влаштування вхідної групи, зведення балконів і лоджій, розміщення торгівельних точок і мафів, і т.д., з наступним “кришуванням” незаконних дій громадян та суб’єктів господарювань, що вчинили вказані неправомірні дії, шляхом підкупу компетентних інспекцій
2) директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м.Києва» Радик Володимир Іванович надає неофіційні дозволи на: незаконне розміщення рекламних засобів, самовільне зайняття прибудинкових ділянок, забудову прибудинкових ділянок, перепланування житлового і нежитлового фонду, влаштування вхідної групи, зведення балконів і лоджій, розміщення торгівельних точок і мафів, облаштування автономного опалення, відчуження нежилих приміщень, викрадання енергоносіїв, теплопостачання, газопостачання і водопостачання, і т.д., з наступним “кришуванням” незаконних дій громадян і суб’єктів господарювань, що вчинили вказані неправомірні дії, шляхом підкупу інспекцій
3) в.о. начальника Управління з питань реклами КМДА Гончарова Наталія Олексіївна надає неофіційні дозволи на: незаконне розміщення рекламних засобів, з наступним тривалим “кришуванням” незаконних дій суб’єктів господарювань, а також за хабарі суттєво занижує вартість розміщення законних рекламних засобів та надає дозволи на розміщення рекламних засобів у привілегійованих місцях м.Києва
4) директор Департаменту містобудування та архітектури КМДА Свистунов О.В. надає офіційні і неофіційні дозволи на: незаконне будівництво, незаконну реконструкцію будівель і споруд, незаконне розміщення рекламних засобів, самовільне зайняття прибудинкових ділянок, забудову прибудинкових ділянок, перепланування житлового і нежитлового фонду, влаштування вхідної групи, розміщення торгівельних точок і мафів, з наступним “кришуванням” незаконних дій суб’єктів господарювань, що вчинили неправомірні дії
5) голова Солом’янської районної в м.Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. надає неофіційні і офіційні дозволи на: незаконне розміщення рекламних засобів, самовільне зайняття прибудинкових ділянок, незаконну забудову прибудинкових ділянок, незаконне перепланування житлового і нежитлового фонду, незаконне влаштування вхідної групи, незаконне зведення балконів і лоджій, розміщення торгівельних точок і мафів, незаконне відчуження нежилих приміщень, реалізує державне майно по заниженій вартості, і т.д., з наступним “кришуванням” незаконних дій громадян і суб’єктів господарювань, що вчинили вказані неправомірні дії
6) заступник голови Солом’янської в м.Києві держадміністрації Бялковський В.В. надає неофіційні і офіційні дозволи на: незаконне розміщення рекламних засобів, самовільне зайняття прибудинкових ділянок, незаконну забудову прибудинкових ділянок, незаконне перепланування житлового і нежитлового фонду, незаконне влаштування вхідної групи, незаконне зведення балконів і лоджій, розміщення торгівельних точок і мафів, незаконне відчуження нежилих приміщень та реалізує державне майно по заниженій вартості, і т.д., з наступним “кришуванням” незаконних дій громадян і суб’єктів господарювань, що вчинили неправомірні дії
7) директор КП «Київреклама» Смирнов Олександр Григорович надає неофіційні дозволи на: незаконне розміщення рекламних засобів, з наступним тривалим “кришуванням” незаконних дій суб’єктів господарювань, а також за хабарі суттєво занижує вартість розміщення законних рекламних засобів та надає дозволи на їх розміщення у привілегійованих місцях м.Києва по заниженій вартості
8) заступник голови Київської міської державної адміністрації Пантелеєв П.О. надає неофіційні і офіційні дозволи на: незаконне будівництво, незаконну реконструкцію будівель і споруд, незаконне розміщення рекламних засобів, самовільне зайняття прибудинкових ділянок, незаконну забудову прибудинкових ділянок, перепланування житлового і нежитлового фонду, влаштування вхідної групи, розміщення торгівельних точок і мафів, з наступним “кришуванням” незаконних дій суб’єктів господарювань, що вчинили неправомірні дії
9) директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Київської міської державної адміністрації Фіщук Андрій Вікторович надає неофіційні дозволи на: незаконне розміщення рекламних засобів, забудову прибудинкових ділянок, розміщення торгівельних точок і мафів і т.д., з наступним тривалим “кришуванням” незаконних дій громадян і суб’єктів господарювань
10) начальник ГУ ДФС у м.Києві Демченко Людмила Дмитрівна (люстрована), начальник СУ ФР ГУ ДФС м.Києва Солодченко С.В., заступник начальника СУ ФР ГУ ДФС у м.Києві Беспалов М.О., заступник начальника ГУ ДФС у м.Києві Лагутіна Злата Володимирівна, ВО директора Департаменту аудиту ДФС України Удачина Ірина Михайлівна, заступник начальника ГУ ДФС у м.Києві Варгіч Володимир Степанович, заступник начальника ГУ ДФС у м.Києві Мірвелова Ірина Михайлівна, начальник СУ ФР ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м.Києві Тихий Юрій Олександрович, заступник начальника СУ ФР — начальник 1 ВР КП СУ ФР ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м.Києві Удовенко Олена Петрівна, перший заступник Голови Державної фіскальної служби України Білан Сергій Васильович та багато інших посадових осіб, шляхом отримання хабарів і відкатів, надають неофіційні дозволи на уникання від сплати податків, з наступним тривалим “кришуванням” незаконних дій суб’єктів господарювань
11) депутат Київської міської Ради Руденко Олексій Павлович, шляхом отримання хабарів і відкатів, “кришує” незаконний (тіньовий) бізнес Солом’янського району м.Києва, а також надає ексклюзивні кілерські послуги зі знищення бізнесу конкурентів, і т.д.
Однак, станом на 02.06.2018 року, жодної відповіді від голови Верховної Ради України Парубія А.В. на вказане вище звернення так і не послідувало, не кажучи вже про те що останній не подав жодного депутатського запиту в центральні органи виконавчої гілки влади. Натомість, 19.02.2018 року, взамін належних активних дій щодо усунення чиновницького свавілля, безчинності, корупції і казнокрадства, Парубій А.В. тупо переадресував адресований на його ім’я лист від 04.01.2018 року за вих. №2 заступнику голови Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції Чумаку Віктору Васильовичу. А саме, Парубій А.В., серед 450 осіб депутатського корпусу, чомусь вирішив обрати для розгляду по суті йому адресованого листа за вих. №2 від 04.01.2018 року саме тій особі, яка найбільш корумпована у Верховній Раді Україні, а також яка в 2016 році продала всі свої корумповані патроха генеральному директору ТОВ “Адамант” Пєтухову І.М., якого на той час за його протиправну діяльність по численним заявам нашої громадської організації було штурмом атаковано СБУ, арештованого його особисте майно та відкрито на нього кримінальну справу. Тобто, Парубій А.В. передав на розгляд нашу заяву за вих. №2 від 04.01.2018 року в брудні корупційні лапи Чумака Віктора Васильовича, який досі надає свою злочинну “кришу” для бандитського угрупування, що замаскувалося під комерційну назву ТОВ “Адамант”.
Як добре видно на нижчерозміщеному відео, 29.01.2016 року, в проплаченій Іваном Пєтуховим телепрограмі студії Савіка Шустера «Навіщо співробітники «Альфа» дерлися через паркан у той час, доки ми відкривали їм браму» був присутнім беззмінний заступник голови Комітету з питань запобігання і протидії корупції Верховної Ради України Чумак Віктор Васильович.
На перший погляд участь даної одіозної персони в телепередачі Савіка Шустера носить майже героїчний характер, якби не існувало декілька вражаючих нюансів, один із яких заключається втім, що на вказану телепередачу Савік Шустер чомусь не допустив громадського діяча, потерпілу особу і заявника, так би мовити в якості людини з альтернативною думкою щодо дій СБУ, який власне і звернувся до даного підрозділу з відповідними клопотаннями про вчинення саме таких дій за фактами численних правопорушень ТОВ “Адамант”. Крім того, саме через присутність на даній телепередачі таких продажних і бридких персон як Чумак Віктор Васильович, всі подальші громадські зусилля щодо повернення в державну власність незаконно зайнятої земельної ділянки ТОВ “Адамант” звелися нанівець. Це саме стосується і зведення ТОВ “Адамант” незаконних споруд, облаштування незаконних парканів і гаражів, які роками отруюють артезіанську свердловину. Також, після даної телепередачі і впродовж двох з половиною років поспіль чомусь перестали розслідуватися 18 (вісімнадцять) кримінальних проваджень проти ТОВ “Адамант”, а цивільне провадження впродовж цього строку – жодного разу не слухалося судом по суті.
Третім нюансом є те, що до Чумака Віктора Васильовича, задовго до так званої “Революції Гідності”, біля 14 (чотирнадцяти) раз було подано письмових заяв щодо проявів корупції і казнокрадства в органах виконавчої влади, які він нахабно приховав від належного розслідування або перекидав в руки оскаржуваних чиновників, що є злочином (ст.256, 111, 364, 396 КК України).
19.02.2018 року від Чумака Віктора Васильовича надійшов лист за № 04-19/12-89, в якому йшлося про те, що “…керуючись статтями 4, 13, 14, 17, 33 Закону України “Про комітети Верховної Ради України” він нібито змушений направити заяву особи 1 за вих. №2 від 04.01.2018 року на адресу голови Національної поліції України Князєва С.М. для розгляду по суті “…в частині питань, що належать до… повноважень”, в той самий час як в даній заяві оскаржувалися незаконні дії Князєва С.М. (порушення ст.7 Закону України «Про звернення громадян»).
Крім того, у заяві за вих. №2 від 04.01.2018 року чітко вказувалося, що реагування має бути виключно у формі подання депутатських запитів, а не в формі чергового перекидання “на розгляд” компетентним посадовим особам. З цього витікає наступне: або у Чумака В.В. вже закінчилися формуляри депутатських бланків, або він у такий спосіб переконує виборців знову проголосувати за його кандидатуру на наступних виборах, або він є психічно нездоровою особою, або він і надалі продовжує свою злочинну діяльність щодо злочинних організацій (продовжує укривати їх злочинну діяльність), або схиляє громадян до звиклих депутатських корупційних дій – традиційно оплачувати кожен такий депутатський запит за ціною в 5000-10000$ США. Що би то з переліченого не було, Чумак В.В. своїм листом за № 04-19/12-89 в черговий раз продемонстрував свою диверсійну діяльність в стінах ВРУ, адже в черговий раз покрив протиправну діяльність злочинного угрупування ТОВ “Адамант” і ТОВ “Адамант-Телеком”, а також дюжину корумпованих чиновників і казнокрадів, за що мусить нести кримінальне покарання. І потім, навряд чи Чумак В.В. зможе пояснити хоча б собі, чого в одних випадках він надсилає громадянам відмовного змісту листи (на прикладі листа № 04-19/12-89), а в інших – бігає наче блазень по телевізійним площадкам Савіка Шустера, відмазуючи від тюремного ув’язнення неплатників податків і рейдерів, при цьому своїми діями завдаючи суттєвої економічної шкоди державі.

Вищенаписане дає суттєві підстави вважати, що в діях депутата Верховної Ради України Чумака В.В. є склад кримінального правопорушення, що передбачений ч.2 ст.256, ч.2 ст.396, ч.2 ст.364, ч.2 ст.367, ч.3 ст.190 КК України. Крім того, як для даного випадку, позиція Чумака В.В. є явно злочинною та антидержавною, що направлена на підрив довіри громадськості до органів державної влади та до керівників держави вцілому, що явно на руку зовнішнім ворогам. Чумак В.В., явно через підривну співпрацю з зовнішнім ворогом, покриває вчинені злочини, тим самим саботуючи роботу Верховної Ради України та державного апарату. Саботаж і бойкотування належної роботи Верховної Ради України та державного апарату прирівнюються до шпіонажу і зраді інтересам нашої держави. Чумак В.В. умисно вчиняє злочини на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, а також державній, економічній і інформаційній безпеці України. Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їхнім представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України має безжально каратися, поки сепаратисти не розпочали воєнні дії на території м.Києва. Навмисна протидія нинішній державній політиці Чумака В.В., як
заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції, вже розчарувала певну частину українців у нинішньому курсі нашого уряду та призводить до агресивної настроєності населення. Вищенаписане надало відповідні підстави вважати, що в діяльності Чумака В.В. наявний склад додаткового кримінального правопорушення, що передбачений ч.2 ст.111 КК України. Таким чином, відомості щодо вчинення правопорушень Чумаком В.В. мають всі ознаки злочину, що передбачені ч.2 ст.111, ч.2 ст.256, ч.2 ст.396, ч.2 ст.364, ч.2 ст.367, ч.3 ст.190 КК України та підлягають невідкладному внесенню до Єдиного реєстру досудових розслідувань і є підставою для початку проведення досудового розслідування. З цього приводу були подані відповідні заяви ГСУ СБУ і ГПД НАБУ про вчинені кримінальні правопорушення Чумаком В.В., а також у відповідності до ст.218 Закону України “Про Регламент Верховної Ради України та ст.480, 482 КПК України – до ГПУ, з метою отримання згоди ВРУ на притягнення до кримінальної відповідальності. Очікуємо результатів адекватного реагування вказаних вище структур, міжнародного резонансу, небайдужої громадськості і адекватної реакції не продажного мас-медіа.

chumak-viktor-vasilovich-list

Підписатися
Сповістити про
8 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Оксана
6 роки тому

Хронічний алкоголік і Даун. За останнє десятиліття він тричі пропив свої гнилі мізки. Дивно що у нього залишилися гроші на покупку депутатського мандату

Тема
6 роки тому

этот протухший слезняк за американские доллары продаст свою подлую душонку дьяволу, а родную маму – уложит в постель жеребцу! я наслышан о его преступных похождениях. его депутатские запросы самые дорогие среди народных избранников

Віктор
6 роки тому

насправді цей бульбашковий генерал – не генерал, а дешева сепаратиська затичка. жодної патріотичної справи ним не було зроблено за всі роки протирання своїх штанів у верховній раді. тим не менше він вихваляється журналістам своїми багатормільйонними статками. откуда вони у нього із зарплатою в 6000 грн.? а звідти, звідки починається державна зрада і диверсійна діяльність!

Арнольд
6 роки тому

еще одно полуобразованное чучело и хмельницкий нарцис. протер сотни штанов в зале верховного совета, но ничего умного сказать так и не сумел. все его достижения – это пустые самохвальства перед камерами журналистов. лучше бы он отдал свой депутатский мандат мартышке. от нее куда больше было бы пользы украинцам.

Лола
6 роки тому

підпільний мільярдер. майже в кожній країні ЕС у нього знаходяться рахунки і елітна нерухомість. все це добро корупціонер заробив покриваючи казнокрадів. дуже полюбляє гвалтувати дітей

Ліда
6 роки тому

порошенківський жополиз і закінчений алкаголік. як можна було цю продажну істоту вводити в склад антикорупційного комітету? і взагалі, що він робить в верховній раді? зраджувати державу тепер модно в новій ролі – безхатченка! може хтось це донесе до цього мерзотника.

Павло
5 роки тому

А чого ви хотіли від закінченого алкоголіка? Вся його робота як депутата у Верховній Раді зводиться лише до постійних пошуків отримання хабаря. А коли він все-таки їх находить і реально отримує, то цілими неділями впадає в запої.

Яна
5 роки тому

протухле алкогольне бидло! взірець українського корупціонера і державного зрадника. дивно що він досі не в тюрмі і не в наркологічній лікарні!