ТОВ «Релайз компані» Ластовіч В.В.

Ластовіч В.В. отруює людей продуктами і не сплачує податки

Бизнес, Новости, Популярные новости

У відповідності до Акту сервісного Центру ТОВ “Аматі-Сервіс” (вул.Бориспільска 9, корп. 57, тел.: (044) 369-50-01) про неможливість проведення ремонтних робіт мультиварки «ST-MC-9203» із-за відсутності комплектуючих (електронного блоку), яка на той час перебувала на гарантійному обслуговуванні, особа 1 передав її 19.10.2018 року адміністратору ТОВ «Релайз компані» (супермаркет «Мегамаркет» або супермаркет «Ультрамаркет», що знаходиться в м.Києві по вул.Сурикова,3, літера “А”; засновник, директор і власник – Ластовіч Володимир Володимирович; контактні телефони – 0977649633, 0961262339; адреса засновника: 03067, м.Київ, Солом’янський район, вул.Гарматна, будинок 33, квартира 86) Богачуку Дмитру Миколайовичу, який після тривалої і невмотивованої затримки, у зв’язку з нібито потребою доставки аналогічної моделі із-за кордону, 19.11.2018 року замінив її на дещо іншу модель – мультиварку «ST-MC 9204».
Обмін вищевказаного товару відбувалася в присутності менеджера ТОВ «Релайз компані» Олександра, який відмовився надати особі 1 будь-які документи на замінений товар, натомість вилучив у споживача оригінал фіскального чеку на купівлю мультиварки «ST-MC-9203» на суму 1085,18 (одна тисяча вісімдесят п’ять грн. вісімнадцять коп.), оригінал гарантійного талону, оригінал паспорту на придбаний товар, оригінал заяви за вих. № 109-5/07 від 05.10.2018 року, оригінал Акту сервісного Центру (ТОВ “Аматі-Сервіс”) про неможливість проведення ремонтних робіт мультиварки «ST-MC-9203», оригінали двох заяв щодо заміни мультиварки «ST-MC-9203» або повернення сплачених коштів (на адресу ТОВ «Релайз компані»).
При чому, заміна товару (мультиварки «ST-MC 9203» на «ST-MC 9204»), який проводився менеджером ТОВ «Релайз компані» Олександром в присутності адміністратора Богачука Дмитра Миколайовича, відбувалася без перевірки комплектації і демонстрації працездатності заміненої мультиварки «ST-MC 9204», мотивуючи тим, що нібито продавцем відділу електротоварів даної торгової точки мультиварка «ST-MC 9204» вже була перевіреною. Однак, 23.11.2018 року особа 1 виявив, що мультиварка «ST-MC 9204» є непрацездатною в частині некоректної роботи електронного блоку керування (при запуску мультиварки не виставляється перша програма по замовчуванні – «Варка рису», натомість на табло висвічувалися чотири рисочки. Крім того, неможливо було збільшувати чи зменшувати час приготування страв (у хвилинах). Відповідно, даний товар споживач аж ніяк не міг використовувати за його функціональним призначенням.
26.11.2018 року, що відповідало 8 (восьмому) календарному дню з моменту заміни мультиварки «ST-MC-9203» на мультиварку «ST-MC 9204», особа 1, керуючись попередньою домовленістю по телефону з директором ТОВ «Релайз компані» Ластовіч Володимиром Володимировичем, передав її адміністратору ТОВ «Релайз компані» Богачуку Дмитру Миколайовичу для її повторної заміни на ідентичний товар, однак належної якості, або на заміну мультиварки «ST-MC 9204» на інший товар належної якості з доплатою різниці у її вартості, або для повернення сплачених коштів.
Передача комплекту мультиварки «ST-MC 9204» проводилася менеджером ТОВ «Релайз компані» Олександром в присутності адміністратора ТОВ «Релайз компані» Богачука Дмитра Миколайовича, який повторно відмовився надати особі 1 будь-які документи на повторну заміну товару, натомість від особи 1 відібрав оригінал гарантійного талону, оригінал паспорту на виріб, оригінал двох примірників заяв на адресу ТОВ «Релайз компані» щодо заміни мультиварки «ST-MC-9204» неналежної якості на мультиварку «ST-MC-9204» належної якості, або на заміну мультиварки «ST-MC 9204» на інший товар належної якості з доплатою різниці у її вартості, або для повернення сплачених коштів.
04.12.2018 року менеджер ТОВ «Релайз компані» Олександр, в присутності адміністратора Богачука Дмитра Миколайовича, запропонував особі 1 обмін неналежної якості мультиварки «ST-MC 9204» на аналогічну модель, однак належної якості, яка за зовнішніми ознаками відповідала не «новій», яку повторно обіцяли йому привезти із-за кордону, а тій же самій, яку він 26.11.2018 року передав даним особам для її заміни. Зрозумівши, що тут має місце шахрайство, особа 1 запропонував менеджеру ТОВ «Релайз компані» Олександру і адміністратору Богачуку Дмитру Миколайовичу продемонструвати працездатність нібито щойно привезеної із-за кордону «нової» мультиварки «ST-MC 9204» на предмет її працездатності і жахнувся побаченому, адже нібито “нова” мультиварка «ST-MC 9204» була також непрацездатною і мала ідентичну несправність, яка була у попередній версії заміненого товарного виробу – «ST-MC 9204». А саме, при запуску мультиварки «ST-MC 9204», остання не переходила в режим першої програми по замовчуванні – «Варка рису», натомість висвічувалися чотири рисочки, а також не збільшувався і не зменшувався час приготування страв (у хвилинах). Крім того, даний менеджер і адміністратор ТОВ «Релайз компані» виявили у нібито «нової» мультиварки «ST-MC 9204» додаткові несправності: не виставляється час у програмі приготування рису, плову, випічки, швидкого приготування, а також немає відстрочки запуску у програмах приготування йогурту, випічки, запікання, фритюру, жарки, підігріву, варення, пасти, пельменів, м’яса на грилі, стейку, смаженого м’яса, дитячого харчування, піци та стерилізації), а при запуску усіх інших програм – не збільшується тривалість приготування страв у хвилинах (лише збільшується у годинах), а відповідно – даний товар не міг бути використаний особою 1 за його функціональним призначенням, тому споживач відмовився від такої заміни і просив надати йому комплект документів на замінену 19.11.2018 року мультиварку моделі «ST-MC-9204»:
1) копію одного бланку завіреної заяви про заміну мультиварки «ST-MC 9203» на мультиварку «ST-MC 9204»;
2) копію одного бланку завіреної заяви про заміну мультиварки «ST-MC 9204» на мультиварку «ST-MC 9204»;
3) оригінал фіскального чеку на замінений товар – мультиварку «ST-MC 9204»;
4) копію фіскального чеку про придбання мультиварки моделі «ST-MC 9203»;
5) копію Акту прийому передачі товару – мультиварки «ST-MC 9203»;
6) копію Акту прийому передачі товару – мультиварки «ST-MC 9204»;
7) копію Акту заміни товару.
Однак, з незрозумілих причин, менеджер ТОВ «Релайз компані» Олександр і адміністратор Богачук Дмитро Миколайович відмовили особі 1 у задоволенні його законних вимог, з приводу чого споживач приблизно в 13 годин і 10 хвилин 04.12.2018 року викликав на місце події оперативно-слідчу групу.
04.12.2018 року, на вимогу правоохоронців, адміністратор супермаркету «Мегамаркет» Богачук Дмитро Миколайович надав відповідні пояснення, при цьому зізнавшись, що особі 1 насправді не видавалися ТОВ «Релайз компані» жодні документи на мультиварку «ST-MC 9203» і «ST-MC 9204. Більше того, на вимогу працівників поліції, адміністратор ТОВ «Релайз компані» Богачук Дмитро Миколайович надав особі 1 Акт прийому-передачі товару, однак при цьому умисно вказавши завідомо неправильну дату вчинення дії.
Після того, як поліція покинула приміщення супермаркету “Мегамаркет”, менеджер ТОВ «Релайз компані» Олександр і адміністратор Богачук Дмитро Миколайович відмовилися брати до уваги те, що мультиварка «ST-MC 9204» особою 1 не використовувалася і що збережено її товарний вигляд та всі споживчі властивості, а також що вищезазначений товар не входить до Переліку товарів, що не підлягають обміну (поверненню) затвердженим Постановою Кабінетом Міністрів України від 13.12.2004 №1642, і що насправді не пройшло чотирнадцять календарних днів з дня проведення заміни даного товару, а відповідно що особа 1 не втратила своє право на її повторну заміну на ідентичний але працездатний товар, або на заміну мультиварки «ST-MC 9204» на інший товар належної якості з доплатою різниці у її вартості, або для повернення сплачених коштів.
Натомість, менеджер ТОВ «Релайз компані» Олександр і адміністратор Богачук Д.М. протиправно вимагали від особи 1 повторного звернення в сервісний Центр ТОВ “Аматі-Сервіс”, при цьому добре знаючи, що без фіскального чеку на замінений товар «ST-MC 9203» сервісний Центр не прийме для тестування мультиварку «ST-MC 9204», а відповідно – не видасть заключення.
На прохання особи 1 викликати заступника директора або директора ТОВ «Релайз компані» Ластовіч В.В. для урегулювання виниклого спору, менеджер ТОВ «Релайз компані» Олександр і адміністратор Богачук Дмитро Миколайович незаконно відмовили, наголошуючи на тому, що директор ТОВ «Релайз компані» Ластовіч В.В. про все це знає і що адміністрації даного товариства за все це неподобство «…нічого не буде», і що «…на дану торгову точку жодний покупець в суд ні разу ще не подавав». Враховуючи неоправдану волокиту та зволікання, допущені протиправні дії, відволікання особи 1 від комерційної роботи впродовж календарного місяця, а також завдання йому значних моральних травм ТОВ «Релайз компані» особа 1 отримав чи малу матеріальну шкоду і упущену вигоду, про що особа 1 у своїй письмовій претензії за вих. № 2763/10 від 10.12.2018 року повідомив ТОВ «Релайз компані». Листом від 22.12.2018 року за вих. № 23/18 директор ТОВ «Релайз компані» Ластовіч В.В. повідомив особу 1 про те, що в його претензії за вих. № 2763/10 від 10.12.2018 року до ТОВ «Релайз компані» містяться описки, які нібито не надають можливості в повній мірі зрозуміти директору ТОВ «Релайз компані» Ластовіч В.В. суть надісланої претензії.
Крім цього, директор ТОВ «Релайз компані» Ластовіч В.В. даним листом повідомив особу 1 про те, що нібито особі 1 було надано при обміні товару всі необхідні документи, в тому числі – фіскальний чек. Також, директор ТОВ «Релайз компані» Ластовіч В.В. повідомив особу 1 про те, що суть надісланої йому претензії не опирається на будь-яких доказах.
У відповідності до вищенаписаного, при цьому керуючись виправленими описками, з посиланням на дані диктофону, яким особа 1 зафіксував дати і фактичний час телефонних розмов з менеджером Олександром і директором ТОВ «Релайз компані» Ластовіч В.В., особа 1 повторною претензією за вих. № 2831/02 від 02.01.2019 року повідомив останнього про те, що всі факти, які споживач виклав у своїй першій претензії за вих. № 2763/10 від 10.12.2018 року опираються виключно на прийнятних для суду, а також для ДФС України, правоохоронних органів і органів прокуратури доказах: на наявних звукозаписах телефонних розмов з працівниками і керівником ТОВ «Релайз компані», на звукозаписах розмов з поліцією, на показах наряду поліції (які прибули на місце події і проводили відповідну роботу), на оригіналі підробленого Акту прийому-передачі товару, на факті відсутності підписів споживача у тих документах, які ТОВ «Релайз компані» буцімто “складали і видавали” особі 1, на факті відсутності в ТОВ «Релайз компані» оригіналу фіскального чеку (який нібито видавався особі 1 при обміні товару) і т.д.
Тому, відповідно до ст.8, 9 ЗУ «Про захист прав споживачів», ст.22, 23, 708, 1167 ЦКУ, ст.118, 119 ЦПК України, особа 1 у своїй повторній претензії за вих. № 2831/02 від 02.01.2019 року просив:
1) один бланк завіреної заяви про заміну мультиварки «ST-MC 9203» на мультиварку «ST-MC 9204»;
2) один бланк завіреної заяви про заміну мультиварки «ST-MC 9204» на мультиварку «ST-MC 9204»;
3) дублікат фіскального чеку на замінений товар – мультиварку «ST-MC 9204»;
4) оригінал фіскального чеку про придбання мультиварки «ST-MC 9203»;
5) Акт прийому передачі товару – мультиварки «ST-MC 9203»;
6) Акт прийому передачі товару – мультиварки «ST-MC 9204»;
7) Акт заміни товару;
8) обміняти належним чином не працюючу мультиварку «ST-MC 9204» на товар аналогічної якості;
9) якщо на момент обміну належним чином не працюючої мультиварки «ST-MC 9204» у торговельній мережі не буде подібного товару, тоді обміняти неналежної якості товар на будь-який подібний товар з наявного асортименту, з відповідним перерахуванням його вартості;
10) компенсувати завданий матеріальний і моральний збиток та упущену вигоду через протиправну діяльність ТОВ «Релайз компані» (супермаркет «Мегамаркет»). Однак, станом на 28.01.2019 року жодної реакції зі сторони ТОВ «Релайз компані» не послідувало, що доводило вину вказаної торговельної точки.
Поза тим, слід окремо зазначити, що подібні протиправні вчинки ТОВ «Релайз компані» вчиняв і раніше по відношенню до особи 1, так як неодноразово продавав під виглядом одних продуктів харчування інші (в фіскальних чеках були вказаними зовсім інші продукти, порівняно із фактично придбаними), реалізував салати, вироби зі свіжої риби та свинини у зіпсутому вигляді, продавав ковбасні і молочні вироби з переклеєними датами, продавав зіпсуті консервовані продукти харчування або ж з дуже малою кількістю заявленого вмісту. При чому, при частковому поверненні платежів спостерігалися факти порушення фінансової дисципліни (наприклад, особа 1 оплачував зіпсуті продукти харчування кредитною карткою, в той час як часткове повернення коштів відбувалося в готівковій формі). Останнє підтверджує факти явного порушення податкового законодавства. Також, за анонімно наданою працівниками ТОВ «Релайз компані» інформацією, дане товариство не сплачує коштів за розміщення рекламних засобів та за комерційне використання земельної ділянки, а відповідно – податків і обов’язкових відрахувань до існуючих фондів.
Вищенаписане дає тверді підстави вважати, що в діяльності ТОВ «Релайз компані» (в особі Ластовіч Володимира Володимировича, Богачука Дмитра Миколайовича та менеджера Олександра) є склад кримінального правопорушення, що передбачене ч.3 ст.190, ч.1 ст.191, ч.2 ст.366, ч.4 ст.197-1, ч.2 ст.356, ч.2 ст.212, ч.2 ст.15, ч.4 ст.27 КК України. Однак, якщо врахувати ще й те, що дане кримінальне провадження також витікає з предмету громадської діяльності особи 1, яка делегована йому Міністерством юстиції України, то протиправну діяльність директора ТОВ «Релайз компані» Ластовіч В.В., адміністратора Богачука Д.М. та менеджера Олександра слід розцінювати як таку, що направлена на зумисне перешкоджання виконанню його громадських обов’язків і тягне за собою додаткову кримінальну відповідальність, що передбачена ст.170 КК України. Крім того, як для даного випадку, дії Ластовіч В.В., Богачука Д.М. і Олександра (прізвище не відоме) є явно антидержавними, адже позбавляють державу на отримання вкрай потрібних грошових відрахувань до бюджету, а відповідно – для безперешкодного ведення бойових дій в АТО, що явно на руку зовнішнім ворогам України. Ластовіч В.В., Богачук Д.М. і Олександра (прізвище не відоме), явно через підривну співпрацю з зовнішнім ворогом, умисно вчиняють торговельні диверсії супроти мирних громадян: обманним шляхом заволодівають коштами, навмисно продають не працюючу побутову техніку, уникають сплати податків тощо. Саботаж і бойкотування належної роботи торговельної мережі прирівнюється до шпіонажу і зраді інтересам держави. Ластовіч В.В., Богачук Д.М. і Олександр (прізвище не відоме) умисно вчиняють неправомірні дії на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, а також державній, економічній і інформаційній безпеці України. Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їхнім представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України має безжально каратися, поки не розпочалися воєнні дії в м.Києві. Навмисна протидія нинішній державній політиці Ластовіч В.В., Богачуком Д.М. і Олександром (прізвище не відоме) вже розчарувала частину українців у нинішньому курсі нашого уряду та призводить до агресивної настроєності населення. Зазначене підтверджує, що в діяльності Ластовіч В.В., Богачука Д.М. і Олександра (прізвище не відоме) наявний склад додаткового кримінального правопорушення, що передбачене ч.1 ст.111 КК України. Таким чином, відомості щодо вчинення кримінальних правопорушень Ластовіч В.В., Богачуком Д.М. і Олександром (прізвище не відоме) мають всі ознаки злочину, що передбачені ст.170, ч.1 ст.111, ч.3 ст.190, ч.1 ст.191, ч.2 ст.366, ч.4 ст.197-1, ч.2 ст.356, ч.2 ст.212, ч.2 ст.15, ч.4 ст.27 КК України та підлягають невідкладному внесенню до Єдиного реєстру досудових розслідувань і є підставою для початку проведення досудового розслідування. З цього приводу були подані відповідні заяви до ГСУ ДФС, ГПД НАБУ, ГСУ СБУ і ГСУ ГПУ про вчинені кримінальні правопорушення Ластовіч В.В., Богачуком Д.М. і Олександром. Очікуємо результатів адекватного реагування ГСУ ДФС, ГПД НАБУ, ГСУ ГПУ і ГСУ СБУ стосовно вчасного внесення відповідних відомостей до ЄРДР. Також очікуємо резонансу небайдужої міжнародної і української громадськості та належної реакції не корумпованого мас-медіа.

ТОВ Релайз Компані ЄРДР

ТОВ Релайз Компані ЄРДР 2

ТОВ Релайз Компані ЄРДР 3

ТОВ Релайз Компані ЄРДР 4

ТОВ Релайз Компані ЄРДР 5

ТОВ Релайз Компані ЄРДР 6

ТОВ Релайз Компані ЄРДР 7

ТОВ «Релайз компані» шахрайство Ластовіч В.В.

Ластовіч В.В. незаконна огорожа комунальної землі

ТОВ Релайз Компані ковбаса зіпсована

цвілий_хліб

Ікра_лососєва_зіпсована

цвілий_батон

Мегамаркет зіпсовані рапани консерви без дати

російський сир Ластовіч торгує

Підписатися
Сповістити про
11 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Іра
5 роки тому

В грудні місяці біля супермаркету Ластовіча В.В. була стрілянина. Як на мене, то цього шахрая потрібно було спершу нагодувати його гнилими салатами, а на закуску – смердючою рибою! Я також неодноразово купувала його зіпсовані продукти. Якось не справедливо що в державі йде війна, а супермаркети отруюють людей зіпсутими харчами і уникають сплати податків. Я б з радістю пішла у свідки, якби хтось на цих негідників відкрив кримінальну справу!

Діма
5 роки тому

я став свідком того, як жінка намагалася обміняти міксер в цьому самому Мегамаркеті, а її адміністратор почав матюкати і звинувачувати в тому що вона сама винна що купила товар китайської фірми. я не витримав і втрутився, почав пояснювати цьому адміністратору-хамлу, що вини цієї жінки немає втім, що їх супермаркет бере на реалізацію бракований китайський товар, на що той покликав цілу шарагу охоронців і чуть не побили нас удвох. куди дивляться контролюючі органи? цих тварюк потрібно в тюремні клітки закривати!

Женя
5 роки тому

Володимир Ластовіч, не маючи на те права, грабує людей. На скільки мені відомо, він відгородив земельну ділянку протиправно і займається здирництвом з водіїв автівок. Окремо потрібно підняти питання незаконної вирубки дерев на території його приватного Мегамаркету. В Україні йде війна, одні гинуть на фронті, інші – від воєнних дій на території мирного населення, а ці покидьки жиріють на людських бідах!

Яна
5 роки тому

як тільки змінилося керівництво в цьому Мегамаркеті так зразу і почалися шахрайства, обманювання продавцями людей (завищеним стягуванням плати за товар, який насправді коштує менше), отруювання людей зіпсутими кулінарними “виробами”, яких навіть відмовився їсти мій пес. А щодо алкоголю, то директор Ластовіч продає лише одну паленку власного підпільного виробництва. Особисто я декілька раз травилася їжею і спиртними напоями.

Галина
3 роки тому

смердючий шакал Ластовіч ніяк не нажреться навіть тими грошима, які виручає за зіпсовані ковбаси. неодноразово бачила на свої очі, як ці падли переклеюють етикетки із простроченим товаром прямо в торгівельному залі. що називається – ліньки заховатися десь в підсобці і займатися подібними кримінальними справами. мені не одноразово приходилося здавати кулінарні страви (в основному зіпсуті салати і смажена риба). була вражена допущеними бухгалтерськими порушеннями: платила за товар з банківської картки, а повернення мені касир робив виключно готівковими коштами. особливо була вражена тоді, коли гроші за зіпсуту рибу повертав охоронник: вийняв з кишені купюри і дав мені їх, не складаючи жодних паперів.… Читати далі »

Валерій
1 рік тому

Єврей Ластовіч, шинкуючи на широку ногу російськими продовольчими товарами, у такий спосіб допомагає рашистам вбивати наших солдат і офіцерів! Безкарність цього єврейського виродка просто зашкалює! Невже у Києві немає патріотів, які б випустили кишки цьому ненаситному рашистському уроду? Смерть зраднику!

Ірина
10 місяців тому

Повний відстій, а не супермаркет! І чого ця бусурмансько-єврейська сука Ластовіч досі ще не сидить у тюрмі? 05.08.2023 року я купила в його супермаркеті 1 кілограм “свіжозаморожених” карасиків. Через декілька годин спробувала їх розморозити і підсмажити. Не повірите, люди добрі, їдкий сморід від цієї гнилої риби викликав блювоту навіть у мого песика. Оці карасики настільки засмерділи увесь під’їзд мого будинку, що навіть сусіди на мене сварилися. Схоже що ці карасі пролежали в цьому супермаркеті років 25! На раджу у цього бариги Ластовича купувати будь що, а особливо – заморожену рибу (знаходиться відділ риби біля акваріума).

Янек
10 місяців тому

Гостював у своїх родичів, які мешкають поблизу цього супермаркету (вул. Богданівська). Треба ж так, я теж став жертвою шахрая Ластовіча! Я також купував в цьому шахрайському супермаркеті свіжо-заморожену рибу. Молодий продавець, що дуже виглядав на студента, ухитрився продати мені стейк Товстолобика під виглядом Білого Амура. І чому цей шахрай Ластовіч ніяк не подавиться тими мільярдами гривень, які незаконно отримує від експлуатації рейдерськи захопленої земельної ділянки, якщо вдається до такого примітивного обману з рибою? Він що, не здогадується, що покупці розбираються у сортах риби? А може цей потворний виродок вважає, що якщо обезголовив рибину і почистив її від луски то тим… Читати далі »

Кирило
10 місяців тому

Я мала нещастя купити декілька видів салатів в цьому злочинному супермаркеті. Як виявилося, в рецептуру цих салатів були закладеними навіть скло. На скільки я начувана, саме таким дрібним склом моя сусідка отруїла собаку іншої сусідки. Гострі краї скла роблять порізи шлунка і кишківника, які згодом викликають хоч і помірні але постійні кровотечі. Саме через це і загинула сусідська собака. Але ця біда однаково скажеться і на людині, адже перистальтика є не тільки у собак, а і у людей. Їздила із цими горе-салатами в поліцію і в санстанцію. Сподіваюся що цих тварюк невдовзі закриють!

Тома
10 місяців тому

Жалко що мені не вдалося прочитати ці усі відгуки до того, як я купила нібито охолоджену скумбрію в цьому смердючому гадючнику Мегамаркет. Не встигла я донести до свого дому куплену рибу, як вона перетворилася на смердючу кашу. Ні моя собака, ані мій кіт навіть не побажали дивитися на цю рибу. А кішка взагалі почала лапою гребти на рибу, як на своє гімно, яке щоразу загрібає у пісок. Прийшлося відразу викинути смердючу скумбрію на смітник. На жаль я не взяла на касі Мегамаркету свій чек, без чого доказати цю куплю-продаж було б неможливо! Більше ніколи не буду купувати в цьому сміттєзвалищі… Читати далі »

Руслан
10 місяців тому

Тут і про салати потрібно сказати окреме слово. Все, що в цьому супермаркеті псується і що по ночам приховуючись від людського ока повзає під плінтусами, збоченець Ластовіч перетворює на салати. Я працював в охороні цього магазину і на власні очі бачив, як із зіпсованих консерв роблять дорогі салати. А насправді – це чиста отрава! Я вже мовчу про таргани і миші, які також є окремими інгредієнтами цих барських салатів!