Охріменко Сергій Іванович

Охріменко С.І., Ткаченко А.В. саботують лікування бійців ЗСУ

Адвокаты, Новости, Полиция, Популярные новости, Прокуратура

26.09.2023 року власник і директор медичного Центру (особа_1) прийняв рішення про безоплатне реабілітаційне лікування воїнів ЗСУ і Територіальної оборони з 05.10.2023 року. Керівництво даного медичного Центру поклало чималі грошові витрати і клопіт на себе самих.
28.09.2023 року, без будь-яких легітимних підстав, прокурор Київської міської прокуратури Охріменко Сергій Іванович і старша слідча СУ ГУ НП в м.Києві Ткаченко Анна Володимирівна, за допомогою своїх численних подільників, болгарки і гідравлічних ножиць, пошкодивши полотна вхідних броньованих дверей, двох імпортних замків, дверних ручок і домофону, віроломно увірвались до медичного Центру та провели без допуску адвоката незаконний обшук, при якому протиправно вилучили айпод, ноутбук і настільний моноблок (комп’ютер), чим завдали збитку підприємству на 350 000 грн. та зупинивши його роботу на не визначений термін. При чому, усі ці протиправні дії чинилися вказаними прокурором і слідчою явно під дією наркотиків: останні не упускали щонайменшої можливості зачикінитися під час пошкодження і взлому броньованих дверей і так сильно цьому шабашу раділи, ніби побували на пікніку у самого Сатани. На прохання керівництва підприємства зробити копії бухгалтерських та інших документів, які містилися на комп’ютері і були дуже потрібними для роботи медичного Центру, слідчі СУ ГУ НП в м.Києві категорично відмовили. Згодом стало відомо, що нібито приводом для взлому броньованих дверей і проникнення всередину нежитлових приміщень медичного Центру явилася наявна у них інформація про можливе розміщення на базі медичного Центру громадської організації (особа_2).
З цього приводу керівництво медичного Центру повідомило слідчих і оперуповноважених про те, що громадська організація – особа_2 переїхала 01.08.2023 року в інше місце, де зовсім за іншою поштовою адресою продовжує свою традиційну громадську діяльність. Також було звернуто увагу слідчих і оперуповноважених на вивіску, яка розміщувалася поруч з вхідними броньованими дверями та на рецепшен, де зазначалося, що в даних нежилих приміщеннях знаходиться медичний Центр, а не громадська організація, і що він з 31.03.2022 року закритий.
На превеликий жаль, надана інформація не вгамувала явно пришелепуватого прокурора Охріменка С.І. і неадекватну слідчу Ткаченко А.В., які впродовж 12 годин продовжували обшукувати приміщення медичного Центру, ігноруючи право його керівників на залучення адвоката.
Останнє стало приводом для того, що керівництво медичного Центру викликало на місце події оперативно-слідчу групу, яка зафіксувала всі ці протиправні дії прокурора Охріменка С.І. і слідчої Ткаченко А.В. та провела низку криміналістичних процедур, за наслідком чого було відкрито карну справу.
При цьому слід зауважити, що це вже далеко не перша спроба силовиків і чиновників злочинного уряду Зеленського завадити тому, аби медичний Центр – особа_1 безкоштовно лікував бійців ЗСУ і Тероборони, адже у серпні місяці 2023 року даний медцентр було повністю знеструмлено на цілий тиждень, після чого керівництво медцентру піддалося шантажу і погодилося надати відкупного (в сумі 20 000 грн.) керівнику Департаменту з розрахунків та платежів ТОВ “Київські енергетичні послуги” Велікову Михайлу Васильовичу. Теж саме було і в 2017 році, коли депутат КМР Руденко Олексій Павлович, за “участі” керівництва Солом’янської у м.Києві РДА, своїми протиправними діями зупинили роботу медичного Центру на довгі роки, незаконно демонтувавши та вилучивши її вивіску, а правоохоронці (НАБУ) досі належним чином не розслідують з цього приводу відкрите кримінальне провадження № 52017000000000216 від 29.03.2017 року.
Виходячи з вищенаписаного виникає цілком слушне запитання, а чому так сильно не хочеться самопроголошеному режиму Зеленського що б медичні Центри України безоплатно лікували бійців ЗСУ і Тероборони, та чому вони наважуються на такі безпрецедентні налети і розбої, ігноруючи КК України, Конституцію України та реакцію міжнародної і вітчизняної громадськості?
І взагалі, навіщо Зеленський оплачує роботу зрадників, мародерів, підривників і колаборантів, в той час як вони мають гнити в тюрмі?
У всякому разі, Президент України, ГПУ, НАБУ і ДБР (а щодо прокурора – то до усього перечисленого додається ще й компетенція ВРП) мусять належним чином відреагувати на ці протиправні дії
слідчих СУ ГУ НП в м.Києві та Київської міської прокуратури з метою справедливого покарання вищевказаних виродків: негайного звільнення з роботи і засудження за статтями КК України – перевищення повноважень, перешкоджання провадженню законної господарської діяльності, вимагательство, переслідування, самоуправство, державна зрада і колабораціонізм з повною конфіскацією наявного майна.
Останнє було б дуже доречним по відношенню до прокурора-неадеквата Охріменка С.І., який за наявною інформацією займався адвокатською діяльністю (Свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю № 3696 від 06.10.2020 року від Ради адвокатів Полтавської області, де там же і постійно обліковувався; робочий телефон: +38(063)244-70-06, E-mail: [email protected]; адреса: 36000, Полтавська обл., Полтавський р-н., м.Полтава, р-н Шевченківський, вул.Лідова, буд.11, кв.10; 75700, Херсонська обл., Скадовський р-н., м.Скадовськ, вул.Пролетарська, буд.35; 64650, Харківська обл., Лозівський р-н., с.Веселе, вул.Центральна, буд.1; 64650, Харківська обл., Лозівський р-н., с.Веселе, вул.Абрикосова (Колгоспна), буд.4), будучи не зареєстрованим в податкових органах України тривало уникав сплати встановлених законом податків (включаючи військового збору, що карається тюремним ув’язненням).
Крім усього цього потрібно підкреслити, що Охріменко С.І. уникав обов’язкової реєстрації в органах ДПС ще й найманих працівників та не сплачував за них податки і встановлені законом відрахування. В той же самий час Охріменко С.І. неправдиво зазначає на веб-сайті Реєстру адвокатів України, що він проводить “індивідуальну діяльність”, що легко спростовується даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
Стаття 13 Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» зазначає, що адвокат, який здійснює адвокатську діяльність індивідуально, є самозайнятою особою.
У Податковому Кодексі визначення самозайнятої особи надано у наступному трактуванні:
14.1.226 самозайнята особа – платник податку, який є фізичною особою – підприємцем або провадить незалежну професійну діяльність за умови, що така особа не є працівником в межах такої підприємницької чи незалежної професійної діяльності. Незалежна професійна діяльність – участь фізичної особи у науковій, літературній, артистичній, художній, освітній або викладацькій діяльності, діяльність лікарів, приватних нотаріусів, приватних виконавців, адвокатів, арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів), аудиторів, бухгалтерів, оцінщиків, інженерів чи архітекторів, особи, зайнятої релігійною (місіонерською) діяльністю, іншою подібною діяльністю за умови, що така особа не є працівником або фізичною особою – підприємцем (за виключенням випадку, передбаченого пунктом 65.9 статті 65 цього Кодексу) та використовує найману працю не більш як чотирьох фізичних осіб;
65.2 Облік самозайнятих осіб здійснюється шляхом внесення до Державного реєстру ФОП податків записів про державну реєстрацію або припинення підприємницької діяльності, незалежної професійної діяльності, перереєстрацію, постановку на облік, зняття з обліку, внесення змін стосовно самозайнятої особи, а також вчинення інших дій, які передбачені Порядком обліку платників податків, зборів;
65.3 Для взяття на облік фізичної особи, яка має намір провадити незалежну професійну діяльність, така особа повинна подати заяву та документи особисто (надіслати рекомендованим листом з описом вкладення) або через уповноважену особу до контролюючого органу за місцем постійного проживання;
65.6 Видача та заміна довідки про взяття на облік платника податків здійснюється безоплатно;
65.7 Фізичній особі, яка провадить незалежну професійну діяльність, довідка про взяття на облік платника податків видається контролюючим органом із зазначенням строку, якщо такий строк вказаний у свідоцтві про реєстрацію чи іншому документі (дозволі, сертифікаті тощо), що підтверджує право фізичної особи на провадження незалежної професійної діяльності;
65.8 Довідка про взяття на облік самозайнятої особи втрачає чинність з моменту виникнення змін у даних про фізичну особу, які зазначаються у такій довідці, та підлягає заміні у контролюючому органі. Норми встановлені п.9.4 розділу ІХ Порядку обліку платників податків і зборів, затвердженого наказом Мінфіну від 09.12.2011 року №1588 із змінами і доповненнями.
65.9 Якщо фізична особа зареєстрована як підприємець та при цьому така особа провадить незалежну професійну діяльність, така фізична особа обліковується у контролюючих органах як фізична особа – підприємець з ознакою провадження незалежної професійної діяльності.
Наказом Міністерства фінансів за № 323 від 24.06.2020 року унесені зміни до Наказу № 1158:
Якщо адвокат або судовий експерт провадить незалежну професійну діяльність індивідуально (не в складі державної спеціалізованої установи чи іншої юридичної особи) не з дати видачі відповідного свідоцтва, то для підтвердження періодів, протягом яких незалежна професійна діяльність не провадилась, подається документ відповідного уповноваженого органу чи витяг з реєстру, яким забезпечується реєстрація незалежної професійної діяльності, із зазначенням дат зупинення та поновлення права на заняття професійною діяльністю або дат зміни організаційної форми відповідної діяльності».
Пунктом 2 Наказу передбачено: «Ознака провадження незалежної професійної діяльності може бути встановлена контролюючим органом на підставі відомостей (даних) відповідного уповноваженого органу чи реєстру, яким забезпечується реєстрація незалежної професійної діяльності, якщо відповідний реєстр містить дані про те, що професійна діяльність провадиться незалежно (індивідуально)».
Пунктом 4 Наказу передбачено: «Фізичні особи, які здійснюють незалежну професійну діяльність та взяті на облік, як внутрішньо переміщені особи, можуть подати заяву для взяття на облік/зміну місця обліку до контролюючого органу за місцем реєстрації свого проживання згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, копія якої подається до контролюючого органу».
Статтею 178 (Оподаткування доходів, отриманих фізичною особою, яка провадить незалежну професійну діяльність) Податкового Кодексу України встановлено:
– 178.6 Фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність, зобов’язані вести облік доходів і витрат від такої діяльності. Облік доходів і витрат може вестися в паперовому та/або електронному вигляді, у тому числі через електронний кабінет. Типова форма такого обліку та порядок його ведення визначаються центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну фінансову політику;
– 178.4 Фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність, а також іноземці та особи без громадянства, які стали на облік у контролюючих органах як самозайняті особи та є резидентами, подають податкову декларацію за результатами звітного року відповідно до цього розділу у строки, передбачені для платників податку на доходи фізичних осіб, в якій поряд з доходами від провадження незалежної професійної діяльності мають зазначати інші доходи з джерел їх походження з України та іноземні доходи;
– 178.8 Фізична особа, яка провадить незалежну професійну діяльність та здійснює на користь нерезидента-юридичної особи або уповноваженої ним особи (крім постійного представництва на території України) будь-які виплати з доходів із джерелом їх походження із України, здійснює нарахування та сплату податку на прибуток підприємств з доходів нерезидентів у порядку, розмірі та у строки, встановлені розділом III Кодексу;
– 291.4 Суб’єкти господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, поділяються на такі групи платників єдиного податку:
1) перша група – фізичні особи-підприємці, які не використовують працю найманих осіб, здійснюють виключно роздрібний продаж товарів з торговельних місць на ринках та/або провадять господарську діяльність з надання побутових послуг населенню і обсяг доходу яких протягом календарного року не перевищує 167 розмірів мінімальної з/п, встановленої законом на 1 січня звітного року;
2) друга група – фізичні особи – підприємці, які здійснюють господарську діяльність з надання послуг, у тому числі побутових, платникам єдиного податку та/або населенню, виробництво та/або продаж товарів, діяльність у сфері ресторанного господарства, за умови, що протягом календарного року відповідають сукупності таких критеріїв: не використовують працю найманих осіб або кількість осіб, які перебувають з ними у трудових відносинах, одночасно не перевищує 10 осіб; обсяг доходу не перевищує 834 розміри мінімальної з/п, встановленої законом на 1 січня звітного року;
3) третя група – фізичні особи-підприємці, які не використовують працю найманих осіб або кількість осіб, які перебувають з ними у трудових відносинах, не обмежена та юридичні особи – суб’єкти господарювання будь-якої організаційно-правової форми, у яких протягом календарного року обсяг доходу не перевищує 1167 розмірів мінімальної з/п, встановленої законом на 01.01. звітного року.
Висновок: 1)Адвокат, у відповідності до ч.1 ст.13 Закону «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» та п.14.1.226 Податкового кодексу України є самозайнятою особою.
2) з 01.01.2021 адвокат має право зареєструватись у податкових органах як ФОП з ознакою незалежної професійної діяльності (п.65.9 Податкового кодексу), без порушення ч.1 ст.13 Закону «Про адвокатуру та адвокатську діяльність». 3) Адвокат має право обрати спрощену систему оподаткування;
4) Єдиний соціальний внесок 2020 рік відзначився прийняттям важливого для адвокатів закону №592.
На осіб, які здійснюють незалежну професійну діяльність розповсюджені положення про звільнення від сплати ЄСВ: а) особами, які отримують пенсію за віком або за вислугою років; б) скасовано нарахування ЄСВ без доходу, адвокат тепер не зобов’язаний, але має право сплатити ЄСВ за періоди, коли він не отримував дохід від незалежної професійної діяльності – для формування страхового стажу; в) адвокат-ФОП не сплачує подвійний ЄСВ; г) недоїмки з ЄСВ списуються за період з 01.01.2017 по 01.03.2021 року.
В ст.206 КК України (Протидія законній господарській діяльності) зазначається:
1. Протидія законній господарській діяльності, тобто протиправна вимога припинити займатися господарською діяльністю чи обмежити її, укласти угоду або не виконувати укладену угоду, виконання (невиконання) якої може заподіяти матеріальної шкоди або обмежити законні права чи інтереси того, хто займається господарською діяльністю, поєднана з погрозою насильства над потерпілим або близькими йому особами, пошкодження чи знищення їхнього майна або захоплення цілісного майнового комплексу, його частини, будівель, споруд, земельної ділянки, об’єктів будівництва, інших об’єктів та незаконне припинення або обмеження діяльності на цих об’єктах та обмеження доступу до них за відсутності ознак вимагання, – караються штрафом від десяти тисяч до п’ятнадцяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.
2. Ті самі дії, вчинені повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або з погрозою вбивства чи заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, або поєднані з насильством, що не є небезпечним для життя і здоров’я, або з пошкодженням чи знищенням майна, – караються штрафом від п’ятнадцяти тисяч до двадцяти п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавленням волі на строк від трьох до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від двох до чотирьох років або без такого.
3. Протидія законній господарській діяльності, вчинена організованою групою, або службовою особою з використанням службового становища, або поєднана з насильством, небезпечним для життя чи здоров’я, або така, що заподіяла велику шкоду чи спричинила інші тяжкі наслідки, – караються позбавленням волі на строк від шести до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від трьох до п’яти років або без такого та з конфіскацією майна.
Статтею 194 КК України (Умисне знищення або пошкодження майна) передбачено:
1. Умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах, – карається штрафом від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.
2. Те саме діяння, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки, – карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти років.
У відповідності до ст.68 Конституції України, кожен зобов’язаний неухильно додержуватися Конституції та законів України, не посягати на права і свободи інших людей.
У відповідності до ст.64 Конституції України (Конституційні права і свободи людини і громадянина не можуть бути обмежені, крім випадків, передбачених Конституцією України.
Отож, хіба не за ці стандарти права щодня і на протязі восьми років гинули в ОСС найперспективніша, найсвідоміша і найпатріотичніша молодь України та продовжують зараз гинути у російсько-українській війні? Аферисти Охріменко С.І. і Ткаченко А.В., через свою нахабність, безграмотність, бездарність, протиправність і неадекватність напевно уже забули про героїзм Небесної Сотні і про десятки тисяч загиблих воїнів АТО, воїнів ЗСУ і бійців територіальної оборони, які віддали свої безцінні життя за право уцілілих рештків українського народу жити без ярма на шиї та у відповідності до європейських стандартів міжнародного права.
Більше цього, божевільні шахраї Охріменко С.І. і Ткаченко А.В. саме у такий спосіб навмисно сплюндровують добру пам’ять про загиблу Небесну Сотню і ветеранів АТО (ООС), воїнів ЗСУ і бійців територіальної оборони, нівелюючи своїми ганебними і протиправними діями героїчні досягнення українського народу. Сподіватимемося, що у м.Києві знайдуться виживші ветерани АТО (ООС), учасники Майдану, воїни ЗСУ і бійці територіальної оборони, які гідно покарають аферистів Охріменка С.І. і Ткаченко А.В., якщо правоохоронні та податкові органи України не бажають реагувати у встановлений законом спосіб.
Вищенаписане дає підстави вважати, що колаборанти Охріменко С.І. і Ткаченко А.В. вчиняють умисні кримінальні правопорушення, які передбачені ч.2 ст.364, ч.2 ст.365, ч.2 ст.194, ч.3 ст.206, ч.1 ст.396, ч.2 ст.256, ч.2 ст.212, ч.2 ст.212-1, ч.2 ст.15, ч.5 ст.27 КК України. Однак, якщо врахувати ще й те, що протиправна діяльність недоумків Охріменко С.І. і Ткаченко А.В. є частиною громадської діяльності особи_1, яка делегована йому Міністерством юстиції України, то любі неправомірні дії Охріменка С.І. і Ткаченко А.В. по відношенню до особи_1 слід розцінювати як такі, що направлені на умисне перешкоджання виконанню його громадських обов’язків і тягнуть за собою додаткову кримінальну відповідальність, передбачену ст.170 КК України. Крім цього, як для даного випадку, незаконні дії ватників Охріменка С.І. і Ткаченко А.В. є явно антидержавними, що направлені на підрив довіри громадськості до суб’єктів приватного господарювання та керівників держави в цілому, що явно на руку зовнішнім ворогам нашої держави. Неадеквати Охріменко С.І. і Ткаченко А.В., через підривну співпрацю з зовнішнім ворогом вчиняють бандитизм, службові підроблення, самоуправство, знищують майно приватних осіб та майно приватних підприємств, перешкоджають провадженню законної господарській діяльності, перешкоджають діяльності громадських організацій, перешкоджають наданню медичної допомоги бійцям ЗСУ і тероборони, уникають реєстрації в органах ДПС України, не реєструють найману робочу силу, не сплачують податки і ЄСВ (в тому числі – військового збору), завдають збитку економіці держави, приховують вчинені злочини, надають допомогу злочинним особам і кримінальним угрупуванням, деморалізують воїнів ЗСУ і бійців тероборони, наражають ЗСУ на поразку у війні з Росією. Колаборанти Охріменко С.І. і Ткаченко А.В. умисно вчиняють злочини на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, а також державній, економічній і інформаційній безпеці України. Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їхнім представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України має жорстоко каратися, поки не розпочалися воєнні дії в м.Києві. Навмисна протидія нинішній державній політиці провокаторами Охріменко С.І. і Ткаченко А.В. вже розчарувала частину українців у нинішньому курсі нашого уряду та призводить до агресивної настроєності населення. Зазначене підтверджує, що в діяльності ханиг Охріменко С.І. і Ткаченко А.В. наявний склад додаткового кримінального правопорушення, що передбачене ч.1 ст.111 і ч.1 ст.111-1 КК України. Таким чином, відомості щодо вчинення кримінальних правопорушень зрадниками Охріменко С.І. і Ткаченко А.В. містять всі ознаки злочину, що передбачені ч.2 ст.364, ч.2 ст.365, ч.2 ст.194, ч.3 ст.206, ч.1 ст.396, ч.2 ст.256, ч.2 ст.212, ч.2 ст.212-1, ч.1 ст.111-1, ч.2 ст.111, ст.170, ч.2 ст.15, ч.5 ст.27 КК України та підлягають невідкладному внесенню до Єдиного реєстру досудових розслідувань і є підставою для початку проведення досудового розслідування. З цього приводу були подані відповідні заяви до БЕБ ДПС у м.Києві, СУ ДБР, СУ СБУ про вчинені кримінальні правопорушення безмозкими аферистами Охріменком С.І. і Ткаченко А.В. Крім цього, було прийнято рішення про повідомлення ВРП про не належну поведінку прокурора Охріменка С.І. Очікуємо результатів адекватного реагування від БЕБ ДПС у м.Києві, СУ ДБР та від СУ СБУ стосовно вчасності внесення відповідних відомостей до ЄРДР та об’єктивного проведення досудового розслідування, а від ВРП — своєчасного відкриття дисциплінарної справи та відсторонення від роботи прокурора Охріменка С.І. Також очікуємо резонансу небайдужої міжнародної і української громадськості та належної реакції не корумпованого мас-медіа.

Адвокат-Охріменко-Сергій-Іванович

пошкоджені-двері-Охріменко-С.І

пошкоджені-замки-Охріменко-С.І

Підписатися
Сповістити про
7 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Надя
6 місяців тому

Це єврейське падло Охріменко тривало ухиляється від мобілізації, ховаючись за товстими стінами міської прокуратури. Воно і зрозуміло, адже заплативши чи малу суму за високодохідне місце в міській прокуратурі, він щодня упускатиме хабарі у вигляді єнотів, зелені, капусти і брюліків! А щодо його твердолобості, то це точно написано в статті. Ця зачухана сучара настільки тупа, що намагається доказувати у суді, що судову справу можна слухати без участі адвокатів (в тому числі при врученні підозри, при проведенні обшуку і вилученні майна). Ця єврейська потвора робить приводи людей, які знаходяться на лікуванні (в післяопераційному періоді). Як можна було надати цьому малорозумному вилупку диплом… Читати далі »

Мар'яна
6 місяців тому

Прочитала статтю про аутсайдера Охріменка і його подільницю Ткаченко і прийшла в повний ужас! Я впевнена, що цей трансвестит купив або підробив свій диплом юриста і посвідку адвоката. Хіба можна бути таким тупим? Навіть діти знають такі прості юридичні банальності! Але якби він усього цього простого з якоїсь причини досі не знав, то все одно мав би їх почути від своїх товаришів або колег. По собі знаю, що десь одне почуєш, а десь інше, а в результаті уже маєш чималу уяву про те, чого недавно не знала і не мала уяви. Ця ж проросійська єврейська сука досі в голові не… Читати далі »

Адам
6 місяців тому

Потрібно якнайскоріше повідомити БЕБ про несплату Охріменком податків. Нехай зроблять запити до Полтавської ДПС і встановлять, чи був цей вилупок коли-небудь зареєстрованим під час здійснення адвокатської практики чи ні, а також чи він реєстрував своїх працівників. І чи ця пархата єврейська сучка платив податки чи ні. А якщо платив, то на яких підставах і в яких розмірах. А потім потрібно звернутися через мережу інтернет до його колишніх клієнтів, щоб вони надали свідчення, які саме суми цей аферист від них отримував. Таким чином можна буде цю чупакабру запроторити за грати! Нехай там своїм смердючим задком обслуговує тюремних авторитетів!

Яніна
6 місяців тому

Ця смердюча падаль здійснила привід на суд мого колегу, який на той час перебував у лікарні! Це ж яким потрібно бути тупорилим виродком що б не знати того, що у товариша була поважна причина не являтися на с удові засідання у зв’язку з лікуванням! За який хер йому платять чи малу зарплату? І взагалі, навіщо такі мерзотники в прокуратурі Києва?

Ніна
6 місяців тому

Ніколи не думала що побачу в такому ракурсі цього поддонка! В Полтаві я була на співбесіді у цього пархатого недолюда. І що ви думаєте? Ця мерзота пропонував мені секс за те що візьме своєю помічницею із зарплатою в 300 американських доларів. Буду рада якщо зі мною зв’яжуться дівчата з такою ж історією працевлаштування або активісти з цього сайту! Я готова хоч завтра дати свідчення в ДБР або в офісі ГПУ чи в суді! Цю падаль потрібно покарати за ті безчинства, які він творить!

Олена
4 місяців тому

Такий великий Київ, стільки багато тисяч патріотів і орденоносних ветеранів українсько-російської війни, а виявляється нікому зняти цьому гнилому єврею скальп? Ця смердюча падлюка не заслуговує на те, що б топтати нашу українську землю та дихати нашим українським повітрям! Мало того що сам уникає участі у війні, так він щей заважає нашим волонтерам збирати кошти на потребу війни та безоплатно лікувати (реабілітувати) наших бійців! Агов, робін-гуди, замочіть цього виродка по всій строгості військового часу! Нам запроданців і колаборантів не потрібно! Надто вже багато шкоди від них чиниться!

Георгій
4 місяців тому

Скільки ця зачухана єврейська свиняОхріменко буде ще підробляти кримінальні справи і розкрадати провадження? Скільки ця мерзота буде ще ухилятися від призову в ЗСУ? Чому наші українці мають помирати за те, що б його смердючі байструки мали безпечне небо над своїми головами і знущалися з нас?