Шрамікова П.М. допомагає поліції нищити УБД і волонтерів

Адвокаты, Новости, Популярные новости

В СУ ГУ НП у м.Києві здійснюється ст.слідчою Ткаченко А.В. досудове розслідування кримінального провадження № 42021100000000654 від 22.10.2021 року під керівництвом процесуального прокурора Київської міської прокуратури Охріменка С.І. за підозрою особи_1 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.377 КК України.
На підставі Кримінального процесуального Кодексу України, Постанови ст.слідчої СУ ГУ НП в м.Києві від 29.09.2023 року, Положення про Регіональні Центри з надання безкоштовної правової допомоги, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 06.06.2012 року за № 504, а також Постанови Кабінету Міністрів України від 06.06.2012 року за № 504 «Про утворення Координаційного центру з надання правової допомоги та ліквідацію Центру правової реформи і законопроектних робіт при Міністерстві юстиції», Регіональний центр з надання вторинної безоплатної правової допомоги у м.Києві видав 18.12.2023 року Доручення на ім’я адвоката Шрамікової Поліни Миколаївни (Свідоцтво № 001791, видане Радою адвокатів Запорізької області 31.08.2018 року, що здійснює господарську діяльність без потрібної на те реєстрації в податкових органах України за наступними дресами: 72319, Запорізька обл., Мелітопольський р-н., м.Мелітополь, вул. Гетьманська, буд.129, кв.9; 02092, м.Київ, р-н Дніпровський, пров.Сеноманський, буд.16, кв.22; 04119, м.Київ, р-н Шевченківський, вул.Дегтярівська, буд.25, літ.А, корпус “Л”; моб. телефон: +38(098)030-60-70; +38(068)453-10-85; E-mail: [email protected]) на представництво інтересів особи_1 – суб’єкта на отримання вторинної безоплатної правової допомоги (учасника бойових дій) у досудовому розслідуванні кримінального провадження № 42021100000000654 від 22.10.2021 року, а також для його супроводу в судах 1-3 інстанцій, без права на отримання від нього коштів.
Адвокат Шрамікова П.М., з метою ефективного і якнайскорішого виконання своїх професійних обов’язків, отримала від особи_1 по вайберу дюжину копій документів та відповідні пояснення щодо кожного з них, на підставі яких мусила створити купу процесуальних документів та своєчасно подати їх у відповідні інстанції.
Однак, взамін того, що б вчасно надати визначені Дорученням Регіонального центру вторинної безкоштовної правової допомоги адвокатські послуги, починаючи з:
1) скорішого конфіденційного знайомства з особою_1;
2) узгодження правової позиції (що передбачено ст. 41, 42, 46, 47 КПК України),
шльондра Шрамікова П.М. вступила в шахрайську змову із ст.слідчою СУ ГУ НП В м.Києві Ткаченко А.В. і процесуальним прокурором у кримінальному провадженні № 42021100000000654 від 22.10.2021 року Київської міської прокуратури Охріменком С.І. з метою осудження не винуватої особи_1.
Аутистка Шрамікова П.М., всупереч вимогам затвердженому Регіональним центром з надання вторинної правової допомоги Регламенту та Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність», уникла:
1) жодної конфіденційної зустрічі із своїм підзахисним;
2) узгодження з підзахисним правової позиції;
3) визначення стратегії і тактики захисту особи_1;
4) схвалення підзахисним обрану нею стратегію і тактику;
5) з’ясування, чи підзахисний не має підстав для її відводу;
6) з’ясування, чи існують підстави для її самовідводу від надання правової допомоги особі_1;
7) складання і подання скарг слідчому судді (в тому числі не подала клопотання про повернення незаконно вилученого майна медичного Центру, скарг на повернення незаконно вилученого майна медичного Центру, скарги на Постанову слідчого про визнання речовим доказом, скарги на винесення особі_1 Підозри, заяви про відвід слідчому, заяви про відвід прокурору, заяви про відвід слідчому судді, не подала клопотання про закриття кримінального провадження, заперечення на клопотання слідчого про продовження строків на досудове розслідування, заперечення на клопотання слідчого про застосування запобіжного заходу).
Зрештою, до моменту конфіденційного знайомства із особою_1 аферистка Шрамікова П.М. не мала права брати від слідчої Ткаченко А.В. копію повідомлення про завершення досудового розслідування, копію клопотання про продовження строків у досудовому розслідуванні кримінального провадження № 42021100000000654 від 22.10.2021 року та надавати слідчому або прокурору розписки, тим паче що заперечення на вказане клопотання не вона не подавала, добре знаючи, що існували підстави для не подовження саме таких процесуальних строків (як от те, що клопотання було подане не за місцем підслідності, що в клопотанні не було перераховано причин, які ніби-то мішали слідчому і процесуальному прокурору вчасно провести досудове розслідування, а також що дане клопотання не відповідало вимогам ст.110 КПК України).
Відтак, в руках бездарної шалави Шрамікової П.М. була гарантована можливість не допущення винесення особі_1 обвинувального Акту і добитися закриття кримінального провадження ще в період досудового розслідування, якою вона умисно не скористалася і не дала цього зробити своїм колегам із Регіонального центру з надання вторинної безкоштовної правової допомоги. І потім, якби аутистка Шрамікова П.М. попередила особу_1, що вона де-факто не збирається надавати йому правову допомогу в кримінальному провадженні № 42021100000000654 від 22.10.2021 року, тоді він міг би скористатися своїм конституційним правом і відразу заявити відвід курві Шраміковій П.М., попросивши в органах слідства зробити заміну неадеквата Шрамікової П.М. на іншого адвоката.
Або ж дебілка Шрамікова П.М. могла сама відмовитися від надання правової допомоги особі_1 шляхом імітації відповідних підстав, що донедавна і робили її колеги-попередники. Однак, твердолоба мавпа Шрамікова П.М. цього чомусь не зробила, тим самим викривши свій злочинний умисел саботувати надання правового захисту особі_1 у кримінальному провадженні № 42021100000000654 від 22.10.2021 року та свою злочинну змову з обвинувальними органами: СУ ГУ НП в м.Києві, Київською міською прокуратурою. Крім цього, саме у такий спосіб аферистка Шрамікова П.М. викрила свою колаборантську і підривну діяльність по відношенню до патріотів України, ветеранів війни, громадських діячів і волонтерів.
Виродок Шрамікова П.М. уже далеко не в перший раз вчиняє подібні протиправні дії з іншими людьми: підставляє їх, зливає органам слідства конфіденційну інформацію, порушує присягу адвоката, уникає виконання своїх Договірних обов’язків та обов’язків з надання вторинної безкоштовної правової допомоги, не порвертає кошти клієнтам за не надані послуги або за неналежним чином надані адвокатські послуги, не являється на судові засідання, не складає і не подає процесуальних документів, програє суди через свою неграмотність і безтолковість, або через несвоєчасність вчинення потрібних дій, уникає зустрічей з клієнтами, вимагає з людей винагороду за роботу, за яку їй платить держава (щодо суб’єктів на отримання вторинної безкоштовної правової допомоги).
Безмозка тварина Шрамікова П.М. уникає реєстрації в податкових органах України та не сплачує податків і ЄСВ (в тому числі – військового збору), реєстрації найманих працівників в органах ДПС.
Шахрайка Шрамікова П.М., не сплачуючи податки та ЄСВ, приховуючи найману робочу силу від реєстрації в податкових органах послаблює боєздатність ЗСУ і територіальної оборони, добробут соціально незахищених верств населення (починаючи від будинків дитини до інтернатів, одиноких, інвалідів, пенсіонерів, ветеранів війни та чорнобильців, перестарілих осіб та осіб, оплата праці яких напряму залежить від наповнення державного бюджету: учні ПТУ та технікумів, студенти ВУЗів, вчителі, бібліотекарі, викладачі державних навчальних закладів, медичні працівники, прибиральники, держслужбовці, Армія, силові структури).
Стаття 13 Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» зазначає, що адвокат, який здійснює адвокатську діяльність індивідуально, є самозайнятою особою.
У Податковому Кодексі визначення самозайнятої особи надано у наступному трактуванні:
14.1.226 самозайнята особа – платник податку, який є фізичною особою – підприємцем або провадить незалежну професійну діяльність за умови, що така особа не є працівником в межах такої підприємницької чи незалежної професійної діяльності. Незалежна професійна діяльність – участь фізичної особи у науковій, літературній, артистичній, художній, освітній або викладацькій діяльності, діяльність лікарів, приватних нотаріусів, приватних виконавців, адвокатів, арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів), аудиторів, бухгалтерів, оцінщиків, інженерів чи архітекторів, особи, зайнятої релігійною (місіонерською) діяльністю, іншою подібною діяльністю за умови, що така особа не є працівником або фізичною особою – підприємцем (за виключенням випадку, передбаченого пунктом 65.9 статті 65 цього Кодексу) та використовує найману працю не більш як чотирьох фізичних осіб;
65.2 Облік самозайнятих осіб здійснюється шляхом внесення до Державного реєстру ФОП податків записів про державну реєстрацію або припинення підприємницької діяльності, незалежної професійної діяльності, перереєстрацію, постановку на облік, зняття з обліку, внесення змін стосовно самозайнятої особи, а також вчинення інших дій, які передбачені Порядком обліку платників податків, зборів;
65.3 Для взяття на облік фізичної особи, яка має намір провадити незалежну професійну діяльність, така особа повинна подати заяву та документи особисто (надіслати рекомендованим листом з описом вкладення) або через уповноважену особу до контролюючого органу за місцем постійного проживання;
65.6 Видача та заміна довідки про взяття на облік платника податків здійснюється безоплатно;
65.7 Фізичній особі, яка провадить незалежну професійну діяльність, довідка про взяття на облік платника податків видається контролюючим органом із зазначенням строку, якщо такий строк вказаний у свідоцтві про реєстрацію чи іншому документі (дозволі, сертифікаті тощо), що підтверджує право фізичної особи на провадження незалежної професійної діяльності;
65.8 Довідка про взяття на облік самозайнятої особи втрачає чинність з моменту виникнення змін у даних про фізичну особу, які зазначаються у такій довідці, та підлягає заміні у контролюючому органі. Норми встановлені п.9.4 розділу ІХ Порядку обліку платників податків і зборів, затвердженого наказом Мінфіну від 09.12.2011 року №1588 із змінами і доповненнями.
65.9 Якщо фізична особа зареєстрована як підприємець та при цьому така особа провадить незалежну професійну діяльність, така фізична особа обліковується у контролюючих органах як фізична особа – підприємець з ознакою провадження незалежної професійної діяльності.
Наказом Міністерства фінансів за № 323 від 24.06.2020 року унесені зміни до Наказу № 1158:
Якщо адвокат або судовий експерт провадить незалежну професійну діяльність індивідуально (не в складі державної спеціалізованої установи чи іншої юридичної особи) не з дати видачі відповідного свідоцтва, то для підтвердження періодів, протягом яких незалежна професійна діяльність не провадилась, подається документ відповідного уповноваженого органу чи витяг з реєстру, яким забезпечується реєстрація незалежної професійної діяльності, із зазначенням дат зупинення та поновлення права на заняття професійною діяльністю або дат зміни організаційної форми відповідної діяльності».
Пунктом 2 Наказу передбачено: «Ознака провадження незалежної професійної діяльності може бути встановлена контролюючим органом на підставі відомостей (даних) відповідного уповноваженого органу чи реєстру, яким забезпечується реєстрація незалежної професійної діяльності, якщо відповідний реєстр містить дані про те, що професійна діяльність провадиться незалежно (індивідуально)».
Пунктом 4 Наказу передбачено: «Фізичні особи, які здійснюють незалежну професійну діяльність та взяті на облік, як внутрішньо переміщені особи, можуть подати заяву для взяття на облік/зміну місця обліку до контролюючого органу за місцем реєстрації свого проживання згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, копія якої подається до контролюючого органу».
Статтею 178 (Оподаткування доходів, отриманих фізичною особою, яка провадить незалежну професійну діяльність) Податкового Кодексу України встановлено:
– 178.6 Фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність, зобов’язані вести облік доходів і витрат від такої діяльності. Облік доходів і витрат може вестися в паперовому та/або електронному вигляді, у тому числі через електронний кабінет. Типова форма такого обліку та порядок його ведення визначаються центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну фінансову політику;
– 178.4 Фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність, а також іноземці та особи без громадянства, які стали на облік у контролюючих органах як самозайняті особи та є резидентами, подають податкову декларацію за результатами звітного року відповідно до цього розділу у строки, передбачені для платників податку на доходи фізичних осіб, в якій поряд з доходами від провадження незалежної професійної діяльності мають зазначати інші доходи з джерел їх походження з України та іноземні доходи;
– 178.8 Фізична особа, яка провадить незалежну професійну діяльність та здійснює на користь нерезидента-юридичної особи або уповноваженої ним особи (крім постійного представництва на території України) будь-які виплати з доходів із джерелом їх походження із України, здійснює нарахування та сплату податку на прибуток підприємств з доходів нерезидентів у порядку, розмірі та у строки, встановлені розділом III Кодексу;
– 291.4 Суб’єкти господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, поділяються на такі групи платників єдиного податку:
1) перша група – фізичні особи-підприємці, які не використовують працю найманих осіб, здійснюють виключно роздрібний продаж товарів з торговельних місць на ринках та/або провадять господарську діяльність з надання побутових послуг населенню і обсяг доходу яких протягом календарного року не перевищує 167 розмірів мінімальної з/п, встановленої законом на 1 січня звітного року;
2) друга група – фізичні особи – підприємці, які здійснюють господарську діяльність з надання послуг, у тому числі побутових, платникам єдиного податку та/або населенню, виробництво та/або продаж товарів, діяльність у сфері ресторанного господарства, за умови, що протягом календарного року відповідають сукупності таких критеріїв: не використовують працю найманих осіб або кількість осіб, які перебувають з ними у трудових відносинах, одночасно не перевищує 10 осіб; обсяг доходу не перевищує 834 розміри мінімальної з/п, встановленої законом на 1 січня звітного року;
3) третя група – фізичні особи-підприємці, які не використовують працю найманих осіб або кількість осіб, які перебувають з ними у трудових відносинах, не обмежена та юридичні особи – суб’єкти господарювання будь-якої організаційно-правової форми, у яких протягом календарного року обсяг доходу не перевищує 1167 розмірів мінімальної з/п, встановленої законом на 01.01. звітного року.
Висновок: 1) Адвокат, у відповідності до ч.1 ст.13 Закону «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» та п.14.1.226 Податкового кодексу України є самозайнятою особою.
2) з 01.01.2021 року адвокат має право зареєструватись у податкових органах як ФОП з ознакою незалежної професійної діяльності (п.65.9 Податкового кодексу), без порушення ч.1 ст.13 Закону «Про адвокатуру та адвокатську діяльність». 3) Адвокат має право обрати спрощену систему оподаткування;
4) Єдиний соціальний внесок 2020 рік відзначився прийняттям важливого для адвокатів закону №592.
На осіб, які здійснюють незалежну професійну діяльність розповсюджені положення про звільнення від сплати ЄСВ: а) особами, які отримують пенсію за віком або за вислугою років; б) скасовано нарахування ЄСВ без доходу, адвокат тепер не зобов’язаний, але має право сплатити ЄСВ за періоди, коли він не отримував дохід від незалежної професійної діяльності – для формування страхового стажу; в) адвокат-ФОП не сплачує подвійний ЄСВ; г) недоїмки з ЄСВ списуються за період з 01.01.2017 по 01.03.2021 року.
У ст.42 КПК України (Підозрюваний, обвинувачений) зазначається:
1. Підозрюваним є особа, якій у порядку, передбаченому статтями 276-279 цього Кодексу, повідомлено про підозру, особа, яка затримана за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, або особа, щодо якої складено повідомлення про підозру, однак його не вручено їй внаслідок невстановлення місцезнаходження особи, проте вжито заходів для вручення у спосіб, передбачений цим Кодексом для вручення повідомлень.
2. Обвинуваченим (підсудним) є особа, обвинувальний акт щодо якої переданий до суду в порядку, передбаченому статтею 291 цього Кодексу.
Особою, стосовно якої зібрано достатньо доказів для повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, але не повідомлено про підозру у зв’язку з її смертю, є фізична особа, стосовно якої за результатами проведеного досудового розслідування настав випадок та існують підстави, передбачені частиною першою статті 276 цього Кодексу для повідомлення про підозру, але якій у порядку, передбаченому статтями 276-279 цього Кодексу, не повідомлено про підозру через її смерть.
3. Підозрюваний, обвинувачений має право:
1) знати, у вчиненні якого кримінального правопорушення його підозрюють, обвинувачують;
2) бути своєчасно повідомленим про свої права, передбачені Кодексом, а також отримати їх роз’яснення;
3) на першу вимогу мати захисника і зустріч із ним незалежно від часу в робочі, вихідні, святкові, неробочі дні до першого допиту з дотриманням умов, що забезпечують конфіденційність спілкування, а також після першого допиту – зустрічі без обмеження в часі та кількості у робочі, вихідні, святкові, неробочі дні; на участь захисника у проведенні допиту та інших процесуальних діях; на відмову від захисника в будь-який момент кримінального провадження; на отримання правової допомоги захисника за рахунок держави у випадках, передбачених цим Кодексом та/або законом, що регулює надання безоплатної правової допомоги, в тому числі у зв’язку з відсутністю коштів для оплати такої допомоги;
4) не говорити нічого з приводу підозри проти нього, обвинувачення або у будь-який момент відмовитися відповідати на запитання;
5) давати пояснення, показання з приводу підозри, обвинувачення або відмовитися їх давати;
6) вимагати перевірки обґрунтованості затримання;
7) у разі затримання або застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою – на негайне повідомлення членів сім’ї, близьких родичів чи інших осіб про затримання і місце свого перебування згідно з положеннями статті 213 цього Кодексу;
8) збирати і подавати слідчому, прокурору, слідчому судді докази;
9) брати участь у проведенні процесуальних дій;
10) під час проведення процесуальних дій ставити запитання, подавати свої зауваження та заперечення щодо порядку проведення дій, які заносяться до протоколу;
11) застосовувати з додержанням вимог цього Кодексу технічні засоби при проведенні процесуальних дій, в яких він бере участь. Слідчий, прокурор, слідчий суддя, суд мають право заборонити застосовування технічних засобів при проведенні окремої процесуальної дії чи на певній стадії кримінального провадження з метою нерозголошення відомостей, які містять таємницю, що охороняється законом, чи стосуються інтимного життя особи, про що виноситься (виноситься) вмотивована постанова (ухвала);
12) заявляти клопотання про проведення процесуальних дій, про забезпечення безпеки щодо себе, членів своєї сім’ї, близьких родичів, майна, житла тощо;
13) заявляти відводи;
14) ознайомлюватися з матеріалами досудового розслідування в порядку, передбаченому статтею 221 цього Кодексу, та вимагати відкриття матеріалів згідно зі статтею 290 цього Кодексу;
15) одержувати копії процесуальних документів та письмові повідомлення;
16) оскаржувати рішення, дії та бездіяльність слідчого, прокурора, слідчого судді в порядку КПК;
17) вимагати відшкодування шкоди, завданої незаконними рішеннями, діями чи бездіяльністю органу, що здійснює оперативно-розшукову діяльність, досудове розслідування, прокуратури або суду, в порядку, визначеному законом, а також відновлення репутації, якщо підозра, обвинувачення не підтвердилися;
18) користуватися рідною мовою, отримувати копії процесуальних документів рідною або іншою мовою, якою він володіє, та в разі необхідності користуватися послугами перекладача за рахунок держави.
4. Обвинувачений також має право:
1) брати участь під час судового розгляду у допиті свідків обвинувачення або вимагати їхнього допиту, а також вимагати виклику і допиту свідків захисту на тих самих умовах, що й свідків обвинувачення;
2) збирати і подавати суду докази;
3) висловлювати в судовому засіданні свою думку щодо клопотань інших учасників судового провадження;
4) виступати в судових дебатах;
5) ознайомлюватися з журналом судового засідання та технічним записом судового процесу, які йому зобов’язані надати уповноважені працівники суду, і подавати щодо них свої зауваження;
6) оскаржувати в установленому цим Кодексом порядку судові рішення та ініціювати їх перегляд, знати про подані на них апеляційні та касаційні скарги, заяви про їх перегляд, подавати на них заперечення;
7) отримувати роз’яснення щодо порядку підготовки та використання досудової доповіді, відмовлятися від участі у підготовці досудової доповіді;
8) брати участь у підготовці досудової доповіді, надавати представнику персоналу органу пробації інформацію, необхідну для підготовки такої доповіді, ознайомлюватися з текстом досудової доповіді, подавати свої зауваження та уточнення.
5. Підозрюваний, обвинувачений мають також інші процесуальні права, передбачені цим Кодексом.
6. Підозрюваний, обвинувачений, який є іноземцем і тримається під вартою, має право на зустріч з представником дипломатичної чи консульської установи своєї держави, яку йому зобов’язана забезпечити адміністрація місця ув’язнення.
7. Підозрюваний, обвинувачений зобов’язаний:
1) прибути за викликом до слідчого, прокурора, слідчого судді, суду, а в разі неможливості прибути за викликом у призначений строк – заздалегідь повідомити про це зазначених осіб;
2) виконувати обов’язки, покладені на нього рішенням про застосування заходів забезпечення провадження;
3) підкорятися законним вимогам та розпорядженням слідчого, прокурора, слідчого судді, суду;
4) надавати інформацію представнику персоналу органу пробації, необхідну для підготовки доповіді.
8. Підозрюваному, обвинуваченому вручається пам’ятка про його процесуальні права та обов’язки одночасно з їх повідомленням особою, яка здійснює таке повідомлення.
Стаття 49 КПК України (Залучення захисника слідчим, прокурором, слідчим суддею чи судом для здійснення захисту за призначенням) передбачає:
1. Слідчий, прокурор, слідчий суддя чи суд зобов’язані забезпечити участь захисника у кримінальному провадженні у випадках, якщо:
1) відповідно до вимог статті 52 цього Кодексу участь захисника є обов’язковою, а підозрюваний, обвинувачений не залучив захисника;
2) підозрюваний, обвинувачений заявив клопотання про залучення захисника, але за відсутністю коштів чи з інших об’єктивних причин не може його залучити самостійно;
3) слідчий, прокурор, слідчий суддя чи суд вирішить, що обставини кримінального провадження вимагають участі захисника, а підозрюваний, обвинувачений не залучив його.
Захисник може бути залучений слідчим, прокурором, слідчим суддею чи судом в інших випадках, передбачених законом, що регулює надання безоплатної правової допомоги.
2. У випадках, передбачених частиною першою цієї статті, слідчий, прокурор виносить постанову, а слідчий суддя та суд постановляє ухвалу, якою доручає відповідному органу (установі), уповноваженому законом на надання безоплатної правової допомоги, призначити адвоката для здійснення захисту за призначенням та забезпечити його прибуття у зазначені у постанові (ухвалі) час і місце для участі у кримінальному провадженні.
3. Постанова (ухвала) про доручення призначити адвоката негайно направляється відповідному органу (установі), уповноваженому законом на надання безоплатної правової допомоги, і є обов’язковою для негайного виконання. Невиконання, неналежне або несвоєчасне виконання постанови (ухвали) про доручення призначити адвоката тягнуть відповідальність, встановлену законом.
Стаття 20 КПК України (Забезпечення права на захист) гарантує:
1. Підозрюваний, обвинувачений, виправданий, засуджений має право на захист, яке полягає у наданні йому можливості надати усні або письмові пояснення з приводу підозри чи обвинувачення, право збирати і подавати докази, брати особисту участь у кримінальному провадженні, користуватися правовою допомогою захисника, а також реалізовувати інші процесуальні права, передбачені цим Кодексом.
2. Слідчий, прокурор, слідчий суддя, суд зобов’язані роз’яснити підозрюваному, обвинуваченому його права та забезпечити право на кваліфіковану правову допомогу з боку обраного ним або призначеного захисника.
3. У випадках, передбачених цим Кодексом та/або законом, що регулює надання безоплатної правової допомоги, підозрюваному, обвинуваченому правова допомога надається безоплатно за рахунок держави.
4. Участь у кримінальному провадженні захисника підозрюваного, обвинуваченого, представника потерпілого, представника третьої особи, щодо майна якої вирішується питання про арешт, не звужує процесуальних прав підозрюваного, обвинуваченого, потерпілого, третьої особи, щодо майна якого вирішується питання про арешт.
У відповідності до ст.68 Конституції України, кожен зобов’язаний неухильно додержуватися Конституції та законів України, не посягати на права і свободи інших людей.
У відповідності до ст.64 Конституції України (Конституційні права і свободи людини і громадянина не можуть бути обмежені, крім випадків, передбачених Конституцією України.
Отож, хіба не за ці стандарти права щодня і на протязі восьми років гинули в ОСС найперспективніша, найсвідоміша і найпатріотичніша молодь України та продовжують зараз гинути у російсько-українській війні? Колаборант Шрамікова П.М., через свою нахабність, безграмотність, бездарність, протиправність і неадекватність напевно уже забула про героїзм Небесної Сотні і про десятки тисяч загиблих воїнів АТО, воїнів ЗСУ і бійців територіальної оборони, які віддали свої безцінні життя за право уцілілих рештків українського народу жити без ярма на шиї і у відповідності до європейських стандартів міжнародного права.
Більше цього, шльондра Шрамікова П.М. саме у такий спосіб навмисно сплюндровує добру пам’ять про загиблу Небесну Сотню і ветеранів АТО (ООС), воїнів ЗСУ і бійців територіальної оборони, нівелюючи своїми ганебними і протиправними діями героїчні досягнення українського народу. Сподіватимемося, що у м.Києві знайдуться виживші ветерани АТО (ООС), учасники Майдану, воїни ЗСУ і бійці територіальної оборони, які гідно покарають самодура і неука Шрамікову П.М., якщо правоохоронні та податкові органи України не бажають реагувати у встановлений законом спосіб.
Вищенаписане дає підстави вважати, що дебілоїдка Шрамікова П.М. вчиняє умисні кримінальні правопорушення, які передбачені ч.3 ст.190, ч.2 ст.366, ч.1 ст.396, ч.2 ст.256, ч.2 ст.212, ст.212-1, ч.2 ст.15, ч.5 ст.27 КК України. Однак, якщо врахувати ще й те, що протиправна діяльність аферистки Шрамікової П.М. являється частиною громадської діяльності особи_1, яка делегована йому Міністерством юстиції України, то любі неправомірні дії шизоїда Шрамікової П.М. по відношенню до особи_1 слід розцінювати як такі, що направлені на умисне перешкоджання виконанню його громадських обов’язків і тягнуть за собою додаткову кримінальну відповідальність, передбачену ст.170 КК України. Крім цього, як для даного випадку, незаконні дії шахрая Шрамікової П.М. являються явно антидержавними, що направлені на підрив довіри громадськості до суб’єктів приватного господарювання та керівників держави в цілому, що явно на руку зовнішнім ворогам нашої держави. Потвора Шрамікова П.М. через підривну співпрацю з зовнішнім ворогом, порушує присягу адвоката, дискредитує престиж і звання адвоката, приховує вчинені злочини, надає допомогу злочинним особам і організованим кримінальним угрупуванням, перешкоджає діяльності громадських організацій, уникає реєстрації в податкових органах та сплати податків і ЄСВ (в тому числі – військового збору), не реєструє найману робочу силу, завдає збитку економіці держави, деморалізує воїнів ЗСУ і бійців тероборони, наражає ЗСУ на поразку у війні з Росією. Курва Шрамікова П.М. умисно вчиняє злочини на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, а також державній, економічній і інформаційній безпеці України. Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їхнім представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України має жорстоко каратися, поки не розпочалися воєнні дії в м.Києві. Навмисна протидія нинішній державній політиці дебілоїда Шрамікової П.М. вже розчарувала частину українців у якості надання вітчизняної правової допомоги, в нинішньому курсі нашого уряду та призводить до агресивної настроєності населення. Зазначене підтверджує, що в діяльності самодура Шрамікової П.М. наявний склад додаткового кримінального правопорушення, що передбачене ч.1 ст.111 і ч.1 ст.111-1 КК України. Таким чином, відомості щодо вчинення кримінальних правопорушень неучем Шраміковою П.М. містять всі ознаки злочину, що передбачені ч.3 ст.190, ч.2 ст.366, ч.1 ст.396, ч.2 ст.256, ч.2 ст.212, ч.2 ст.212-1, ч.1 ст.111-1, ч.2 ст.111, ст.170, ч.2 ст.15, ч.5 ст.27 КК України та підлягають невідкладному внесенню до Єдиного реєстру досудових розслідувань і є підставою для початку проведення досудового розслідування. З цього приводу були подані відповідні заяви до ГСУ ГПУ, БЕБ ДПС у м.Києві і ГСУ СБУ про вчинені кримінальні правопорушення дауном Шраміковою П.М. Крім цього, було прийнято рішення про повідомлення КДКА про не належну поведінку адвоката Шрамікової П.М., яка грубо порушує присягу адвоката. Очікуємо результатів адекватного реагування ГСУ ГПУ, БЕБ ДПС у м.Києві і ГСУ СБУ стосовно вчасності внесення відповідних відомостей до ЄРДР та об’єктивного проведення досудового розслідування, а від КДКА — своєчасного відкриття дисциплінарної справи та позбавлення права неука Шрамікової П.М. посвідчення адвоката. Також очікуємо резонансу небайдужої міжнародної і української громадськості та належної реакції не корумпованого мас-медіа.

Шрамікова П.М. Доручення

Шрамікова П.М. Повідомлення

Підписатися
Сповістити про
5 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Люся
4 місяців тому

Схоже, що ця безмозка лярва вважає себе куленепробивною! З яких це пір шалави-сепари почали гноїти наших ветеранів війни? І взагалі, як це остогидле смердюче єврейське падло могло підняти руку на учасника бойових дій? Таке враження, що вона явний неадекват!

Тоня
4 місяців тому

Цю твердолобу хвойду за такі от смертельно небезпечні підстави і бандитські змови з правоохоронними органами потрібно як мінімум повісити на найближчому стовпі! Ця падаль не гідна називатися адвокатом після такого викиду!

Беня
4 місяців тому

Якщо хоч якась доля справедливості на небесах і в КДКА ще існує то після написанної вами дисциплінарної скарги Шраміковій мають одразу анулювати посвідчення адвоката, а БЕБ – посадити до тюрми за бездозвільну підприємницьку діяльність і за не сплату податків та ЄСВ!

Діма
4 місяців тому

І де це недорозвинене курвище взялося на здорову голову тих людей, які конче потребують грамотного і не підкупного адвоката? Невже дійсно нема кому зняти з цієї підлої єврейки скальп?

Едмонд
4 місяців тому

Недорозвинену блядюгу Поліну Шрамікому на мило! Рецепт простий: трохи собачого жиру, літру кислоти із акумуляторної батареї, а решта – смердючі патрохи цієї брудної хвойди! От і отримаємо пару кусків відмінного мила для брудних свиней і телят!