прокурор Київської місцевої прокуратури №3 Кривов’яз Іван Іванович

Прокурор Кривов’яз Іван Іванович кришує податкових злочинців

Новости, Прокуратура

08.09.2016 року та 13.09.2016 року проводились два судові засідання у справі № 754/2142/16-к з приводу бездіяльності СВ СУ ФР ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у м. Києві щодо не розгляду заяви від 28.08.2016 року про вчинення кримінального правопорушення ФОП Ременніковим Сергієм Віталієвичем та Оленою Кір’яновою за статтями 205, 212 КК України. На даному судовому засіданні були присутніми:
1) прокурор Київської місцевої прокуратури №3 Кривов’яз Іван Іванович;
2) заступник начальника відділу Київської місцевої прокуратури №3, ім’я якого я не запам’ятав, однак знаю, що він є безпосереднім начальником прокурора Кривов’яза І.І.
Вказані вище прокурори на даних судових засіданнях, не дивлячись на важкість вчинених злочинів ФОП Ременніковим Сергієм Віталієвичем та Оленою Кір’яновою, зухвало перевищували свої повноваження та в значній мірі тиснули на суд, вимагаючи від слідчого судді Колегаєвої С.В. відмови у задоволенні моєї скарги. В певній мірі для мене не є зрозумілим, чому вказані вище прокурори захищали в Деснянському суді м.Києва 08.09.2016 року та 13.09.2016 року приватного підприємця, який вчинив проти України злочини:
1) зареєстрували фіктивну приватну господарську діяльність;
2) здійснювали приватну господарську діяльність не за своїми КВЕДами;
3) роками не платили податки;
4) роками не здійснювали обов’язкових відрахувань по існуючим фондам;
5) роками не платили встановлених податкових зборів, включаючи військового;
6) роками приховували всю найману робочу силу;
7) не робили обов’язкових відрахувань з заробітної плати (у конвертах) і т.д.
Більше того, заступник начальника відділу Київської місцевої прокуратури №3, ім’я якого не пам’ятаю (заступник начальника відділу прокуратури та безпосередній керівник прокурора Кривов’яза І.І.), був присутнім на вказаному судовому засіданні 08.09.2016 року як приватна особа (з 08.09.2016 року по 12.09.2016 року включно він відпросився у керівника своєї прокуратури по сімейним обставинам), однак чинив значний моральний тиск на слідчого суддю та мене, з метою приховування вчинених злочинів ФОП Ременніковим Сергієм Віталієвичем та Оленою Кір’яновою (ознака ст. 365, 368, 396 КК України).
Якщо врахувати і той факт, що прокурор Київської місцевої прокуратури №3 Кривов’яз Іван Іванович, будучи в статусі процесуального керівника, активно переслідував активістів і Героїв Майдану при Революції Гідності однак і досі працює на цій посаді та продовжує вчиняти посадові злочини, то стає більше чим очевидним, чому в Україні зараз йде війна, і чому люди помирають з голоду, від відсутності ліків та від холоду! Відповідно, у діях прокурора Київської місцевої прокуратури №3 Кривов’яза І.І. та заступника начальника відділу Київської місцевої прокуратури №3, імені якого не пам’ятаю, вбачаю вчинення кримінального правопорушення, що передбачені ст.364, 368, 396 КК України.
Вищенаписане надало відповідні підстави звернутися із заявами про вчинене кримінальне правопорушення до Київської місцевої прокуратури №3, СУ прокуратури м.Києва, ГПД НАБУ і ГСУ СБУ.
Очікуємо належної реакції вказаних силових структур, небайдужої громадськості і мас-медіа.

прокурор Кривов’яз Іван Іванович єрдр

Підписатися
Сповістити про
13 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
simon
7 роки тому

Ця нелюдська істота мордував в застінках сізо героїв майдану, а тепер з незрозумілих для всього українського народу і матерів, які втратили своїх найкращих синів у цій революції, продовжує і надалі собі спокійно працювати та хабарі брати. Куди Луценко і Аваков дивляться? Цього збоченця не то що з роботи гнати треба, а показово судити як воєнного злочинця

Діма
5 роки тому
Відповісти  simon

В якій би країні світу цей прокурор досі був би на волі і спокійно продовжував чинити посадові злочини? В якій би країні народ терпів би цілий президентський строк Петра Порошенка, який знищивши Конституцію України понасадив на ключові прокурорські, СБУ-шні і правоохоронні посади своїх лакеїв, через яких ще й знищив практично усі силові структури держави? В якій би країні гарант Конституції став її катом?

Петя
7 роки тому

Обезьяна недоделанная. За это ему еще и зарплату держава платит

Зоя
7 роки тому

недороблений гестапівець, якого ще настигне справедлива помста ним ображеного народу

Жора
7 роки тому

Этого пидера давно проучить нужно, коль фемида взятками подавилась. Смотрю на его рожу поганую, и сразу рыгать хочется

Шамиль
7 роки тому

Этого чматуру и земля не примет. Слишко много подлостей он натворил, чтобы вот так просто умереть

Рома
7 роки тому

дибил

Тадей
7 роки тому

Удавити його у власному гамні

боец АТО
7 роки тому

Дивно, що досі цю тварину і зрадника ніхто з постраждалих Героїв Майдану не прибив

Инна
7 роки тому

Не плохо устроился, гнида. Получает солидную зарплату, сидит в тепле, жрет дешевую еду в прокурорской столовой, однако служит далеко не государству и ее гражданам, а исключительно личным лобистским интересам и интересам бандитского клана

Владислав
7 роки тому

И как эта тварь еще жива? Неужели не найдется ни одного достойного Героя АТО или Майдана чтобы оторвать ослиную голову этой мрази! Эта законченная наволочь безмерно преследовала Героев Майдана во время Революции Достоинства, а сейчас – превращает прокурорскую работу в свой частный бизнес, при этом покрывая преступные деяния злоумышленников и бандитов. Коль нет у нас полномочного Президента и Генпрокурора, может есть смысл нашему народу браться за вила и топоры и спасать страну и народ от этой гниды.

Ліля
7 роки тому

хіба ж такі придурки уміють хабарі брати? подивиться на скелет його голови: явно вроджений Даун!

Тамара
7 роки тому

Цей виродок перебуває у списках прокурорів, які мордували і переслідували хлопців з майдану під час Революції Гідності. Чому цей виродок ще живий і досі працює прокурором?