суддя бабайлова

Злочини судді Деснянського суду Бабайлової Лариси Михайлівни

Новости, Суды

У провадженні СВ СУ ФР ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у м. Києві триває досудове розслідування кримінального провадження за номером 32016100030000069 від 27.09.2016 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.212 КК України.
03.10.2016 року, за вих. № 495/03, я подав клопотання старшому слідчому СВ СУ ФР ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у м. Києві Хілько А.В.
05.10.2016 року, у відповідності до даних рекомендованого повідомлення про вручення кореспонденції, вказане вище клопотання отримала уповноважена особа СВ СУ ФР ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у м. Києві Скавронська (копія рекомендованого повідомлення про вручення надається в додатку).
У своєму клопотанні до слідчого СВ СУ ФР ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у м. Києві Хілько А.В. я просив:
1) Якнайскоріше виконати вимоги Ухвали слідчого судді Печерського районного суду
м. Києва по справі номер 754/11078/16-к від 13.09.2016 року у повному обсязі;
2) Внести до ЄРДР достатні відомості моєї заяви від 28.08.2016 року про вчинене кримінальне правопорушення: короткий виклад обставин заяви, зазначення прізвищ та імен осіб, що вчинили злочин (Ременніковим Сергієм Віталієвичем та Оленою Кір’яновою), зазначити усі кваліфікаційні статті (ст. 205, 212 ККУ), за якими було кваліфіковано вчинення злочину фігурантами у справі провадження тощо;
3) Повідомити мені імена процесуальних керівників у даному провадженні;
4) Повідомити мені імена інших слідчих у даному провадженні, якщо вони є;
5) Надати мені Пам’ятку про процесуальні права та обов’язки потерпілого (у відповідності до вимог ст. 55, 56 КПК України);
6) Надати мені копію витягу з ЄРДР;
7) Якнайскоріше запросити мене для проведення допиту у даному провадженні як потерпілого;
8) Якнайскоріше запросити моїх свідків для проведення допиту у даному провадженні;
9) Розглянути дане клопотання в строк до 72 годин.
Крім того, до даного клопотання я долучив: 140 (сто сорок) касових чеків на придбання ліків для лікування розладів мого здоров’я на 16 (шістнадцяти) аркушах; 5 (п’ять) товарних і 12 (дванадцять) касових чеків на придбання розхідного матеріалу (як вимушені фінансові витрати у справі даного провадження) на 3 (трьох) аркушах; копія Ухвали за № 755/20890/15-к від 25.11.2015 року (як відповідний доказ мого статусу у провадженні), на одному аркуші.
Однак, станом на 07.10.2016 року мене у жодний із способів так і не було повідомлено слідчим СВ СУ ФР ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у м. Києві Хілько А.В. про належний розгляд мого клопотання за номером 495/03 від 03.10.2016 року та письмової відповіді на нього мені і досі не було надано.
Аби не пропустити встановлений законом термін для оскарження бездіяльністі, я 07.10.2016 року, що відповідає 3 (третьому) процесуальному дню (з оглядом на ч. 7 ст.115 КПК України про обчислення процесуальних строків), вирішив подати слідчому судді Деснянського районного суду м.Києва дану скаргу на бездіяльність слідчого СВ СУ ФР ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у міста Києва Хілько А.В.
У відповідності до Ухвали за № 754/12484/16-к, слідчим суддею Деснянського районного суду м. Києва Бабайловою Л.М. мене було 17.10.2016 року запрошено на судове засідання з приводу розгляду моєї скарги за Вих. № 534/07 від 07.10.2016 року.
Завчасно прибувши на призначене мені судове засідання, я підійшов до кабінету судді Бабайлової Л.М., де і побачив як до даного судді зайшов прокурор Київської місцевої прокуратури №3 Кривов’яз І.І., у якого в руках була поліетиленова сумка, що була заповненою мені невідомими речами.
Оскільки даний прокурор досить довго не виходив з кабінету судді Бабайлової Л.М., то я відкрив двері її кабінету і побачив як прокурор Кривов’яз І.І. досить близько стояв біля даного судді, а згодом вийшов, однак уже без поліетиленової сумки з речами (ознаки злочину, передбаченого ст. 368 ККУ).
Згодом відбулося судове засідання під головуванням слідчого судді Деснянського районного суду м. Києва Бабайлової Л.М. у судовій справі № 754/12484/16-к.
Під час даного судового засідання я виявив низку допущених правопорушень суддею Бабайловою Л.М. в частині:
– не повідомлення мені моїх процесуальних прав;
– не повідомлення мені процесуальних обов’язків;
– не надання мені права висловити свою думку щодо можливості проведення судового засідання за відсутності слідчого СВ СУ ФР ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у міста Києва Хілько А.В.;
– порушення процедури та порядку судового розгляду;
– ігнорування мною долучених до справи провадження доказів у вигляді Акту розпакування листа, в якому не було тих документів, які в усній формі були заявленими суду прокурором Кривов’яз
І.І. та слідчим Хілько А.В. – копії постанови про не визнання потерпілим та копії постанови про не задоволення клопотання у справі провадження;
– незаконного витребування журналу вихідної кореспонденції Київської місцевої прокуратури №3 (в усній формі);
– невмотивованого затягування розгляду судової справи;
– незаконного перенесення судового засідання з причини огляду журналу вихідної кореспонденції Київської місцевої прокуратури №3.
Крім того, як для прийняття правосудного рішення, судді Бабайловій Л.М. було більше чим достатнім часу щоби визнати бездіяльність слідчої Хілько А.В., адже на момент засідання суду 17.10.2016 року минуло 13 (тринадцять) діб як вказана злочинна слідча отримала від мене клопотання, однак на нього відповіді так і не надала.
Однак, суддя Бабайлова Л.М. незаконно переклала судове засідання на 19.10.2016 року (а згодом – на 25.10.2016 року) з метою незаконного надання додаткового часу слідчій Хілько А.В. для надсилання мені відповіді на моє клопотання від 03.10.2016 року, з метою явного уникнення від відповідальності за допущену бездіяльність!
25.10.2016 року, слідчим суддею Деснянського районного суду м. Києва Бабайловою Л.М., було винесено завідомо неправосудне рішення з порушеннями норм процесуального права:
• без моєї обов’язкової участі в повторному судовому засіданні;
• із підробленням судового документу (зазначенням в Ухвалі мого прізвища як особи, що нібито була присутньою на вказаному судовому засіданні; ознака вчиненого злочину – ст. 366 ККУ);
• створення хибного судового висновку лише на неналежному доказі – на наявності в справі провадження листа за № 1922/26-52-23 від 10.10.2016 року про нібито отриману мною відповідь за результатами розгляду мого клопотання слідчим СВ СУ ФР ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у м. Києві Хілько А.В.;
• безпричинне затверджування суддею того, що нібито я отримав лист про розгляд клопотання;
• за відсутності доказу того, що я все-таки отримав від слідчого Хілько А.В. відповідь за наслідками розгляду мого клопотання.
Крім того, за результатами злочинного розгляду судової справи № 754/12484/16-к, слідчим суддею Деснянського районного суду м. Києва Бабайловою Л.М. мені було надіслано копію Ухвали, що не відповідала жодним вимогам Наказу 173 від 17 грудня 2013 року «Про затвердження Інструкції з діловодства в місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, Апеляційному суді Автономної Республіки Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ»:
– не завірена гербовою печаткою;
– не містить підпису відповідального працівника суду;
– не містить помітки про набрання законної сили;
– не містить дати набрання сили;
– не містить помітки «Копія»;
– не містить запису про місцезнаходження оригіналу Ухвали;
– не прошнурована та не скріплена гербовою печаткою на зворотній стороні останньої сторінки,
що робить з такої Ухвали абсолютно недієздатний судовий документ!
Небезпідставно вважаю, що в діях слідчого судді Деснянського районного суду м. Києва Бабайлової Л.М. є склад кримінального правопорушення, що передбачене ст. 368, 375, 366, 396 КК України.

суддя Бабайлова

Підписатися
Сповістити про
12 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Борис
7 роки тому

Їй би коровам хвости крутити на селі, а вона суддею мріє стати. Бракує розуму запам’ятати простий порядок ведення судового засідання, а як хабарі брати від прокурорів – то з цим проблем немає. Дурепа тай годі!

Мустафа
7 роки тому

зажралась бабайлова до беспредела что утратила чувство меры и собственной безопастности. не поэтому ли заблаговременно заретушировала в декларации своих близких? только преступник может избегать преследования, так как знает что творит беспредел

Надія
7 роки тому

а я вважаю, що суддя бабайлова безбожна корупціонерка. якщо вона попре проти слідчих св деснянського уп гу нп в м. києві, чи то слідчих св фр дпі гу дфс деснянського району м.києва, чи то прокурорів київської місцевої прокуратури N 3, тоді вона залишиться без хабарів. суддівська система побудована так, всі вони працюють упарі: хабарі беруть від людей (донорів) прокурори і слідчі, частину яких передають суддям. відповідно, судді-акцептори повністю залежать від лояльності слідчих і прокурорів. крім того, в судає теж є конкуренція: продажні судді змагаються між собою навипередки за кількість таких лояльних до себе прокурорів і слідчих. вихід з цього положення… Читати далі »

Федір
7 роки тому

Цим виродкам руки по самі плечі потрібно відрубати, щоби небуло бажання брати хабарі і шкодити міжнародному іміджу держави

Эмиль
7 роки тому

Это же каким отродием нужно быть чтобы заниматься мародерством в период войны. При Сталине эту зачуханную беспредельщицу бросилибы в зауральские рудники и дали бы в руки кирку и отбойный молоток

Мстислав
7 роки тому

безбожна корупціонерка. бере хабарі через слідчих і прокурорів. не гребує навіть спиртним, конфетами, мясом та салом. чому б їй не покривати тих самих злочинних працівників з прокуратури та поліції? хто ж тоді їй пакети їжі і грошей до кабінету носитиме?!

Феміда
7 роки тому

Суддя Деснянського районного суду м. Києва Бабайлова Л.М. покриває злочинну діяльність тих прокурорів, які під час Революції гідності активно переслідували учасників майдану в якості процесуальних керівників https://proisvol.net/2016/09/16/prokuror-krivovyaz-ivan-ivanovich-krishuye-podatkovix-zlochinciv/, а також продуктивно співпрацює з ними (на прикладі прокурора Київської місцевої прокуратури №3 Кривов’яза І.І.) https://proisvol.net/2016/12/04/antiderzhavna-diyalnist-i-sabotazh-suddi-bronovicko%D1%97-o-v/

Niagara
7 роки тому

Прости господи эту ходячую паподию на украинского судью

Владислав
7 роки тому

Таких как судью Бабайлову нужно в зоопарке на стальной цепи держать, чтобы на нее весь мир смотрел как на чудище. В стране идет война, а она все мародерствует, никак не насытится взятками. И когда только Петро Порошенко возьмется за голову и начнет концлагеря создавать для таких нелюдей!

Наташа
7 роки тому

Судья Бабайлова не только корупционер, но и должностной преступник: четыре ее отвода от четырех отдельных судебных дел вообще не расматривались судьями Деснянского суда города Киева. Как на меня, это доказательство преступного использования даным судьей своего админресурса (Бабайлова занимает пост заместителя главы этого суда)!

Алекс
5 роки тому
Відповісти  Наташа

Наташа, здравствуйте! Мне очень интересна информация о судье Ларисе Бабайловой. Я сейчас с ней также борюсь. Если есть возможность, позвоните мне на телефон 0730030500 (Алексей).

Степа
7 роки тому

Поражает ее юридическая неграммотность и судейская непроффесиональность