Тетяна Дорошенко, Наталія Лагодіч

Лагодич Н.В.: опасаючись тюрми брешу про вчинення злочину

Бизнес, Интернет, Новости

08.08.2016 року було внесено СУ ФР ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м.Києві до ЄРДР відомості про вчинене кримінальне правопорушення за № 32016100090000077 за правовою кваліфікацією ст.205 КК України, у відповідності до Ухвали слідчого судді Солом’янського районного суду м.Києва по справі №760/10879/16-к за заявою директора ТОВ «Адамант-Телеком» Лагодич Наталією Віталіївною про вчинене кримінальне правопорушення директором приватного підприємства (зазначення ПІП).
Лагодич Наталія Віталіївна вчинила завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину громадянином (зазначення ПІП) з метою помсти за те, що він відкрив проти ТОВ «Адамант-Телеком» 7 (сім) кримінальних проваджень (з приводу яких досі ведуться досудові розслідування) та подав один цивільний позов на суму стягнення матеріальних збитків майже на 1,500 000 (півтори мільйони) гривень у зв’язку з тим, що ТОВ «Адамант-Телеком» із ТОВ “Адамант”:
– заволоділи особистим майном громадянина (зазначення ПІП) на загальну суму біля 120 000 (сто двадцять тисяч) доларів США;
– вчиняли проти нього неодноразові шахрайства;
– займалися вимагательством і шантажем;
– вчиняли податкові злочини (не сплачували податки з отриманих платежів громадянина, за незаконно розміщену рекламу, за користування рейдерськи захопленої земельної ділянки, за незаконну забудову дитячого майданчика, за незаконне встановлення парканів і гаражів, за порушення флори і фауни тощо);
– проводили незаявлену у правових документах господарську діяльність;
– приховували найману робочу силу;
– виплачували заробітну плату в конвертах тощо.
Таким чином, відомості щодо вчинення правопорушень Н.Лагодич мають всі ознаки злочину, що передбачений ч.2-3 ст. 283 КК України та підлягають невідкладному внесенню до Єдиного реєстру досудових розслідувань і є підставою для початку проведення досудового розслідування.
Завідомо неправдиве повідомлення суду, прокурору, слідчому або органу досудового розслідування про вчинення злочину карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до двох років.
Ті самі дії, поєднані з обвинуваченням особи в тяжкому чи особливо тяжко­му злочині або із штучним створенням доказів обвинувачення, а також вчинені з корисливих мотивів, караються обмеженням волі на строк від двох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.
Повідомлення може бути здійснене у будь-якій формі: усно, письмово, по теле­фону, з використанням комп’ютерних мереж тощо. Повідомлення може виходити від власного імені, бути анонімним чи від імені іншої особи, але має бути спрямоване на адресу лише органів (службових осіб), що наділені за законом правом на порушення та здійснення кримінального провадження, а саме до суду (п. 20-22 ч. 1 ст. 3 КПК), прокурора (п. 15 ч. 1 ст. 3, ст. 36 КПК), слідчого (п. 17 ч. 1 ст. 3, ст. 40 КПК) або до органу досудового розслідування (ст. 38 КПК). За частиною 2 ст. 383 КК караються ті самі дії, якщо вони:
а) поєднані з об­винуваченням у тяжкому (ч.4 ст. 12 КК) чи особливо тяжкому (ч. 5 ст. 12 КК) злочині;
б) пов’язані зі штучним створенням доказів обвинувачення (наприклад, підроблення речових доказів та документів, використання лжесвідчень тощо);
в) або учинені з корисливих мотивів (прагнення одержати внаслідок вчинення злочину ма­теріальні блага для себе чи інших осіб, одержати або зберегти певні майнові права, уникнути матеріальних витрат, досягти іншої матеріальної вигоди).

Якщо злочин, передбачений ст.383 КК, одночасно містить ознаки діяння, перед­баченого ст.259 КК, то вчинене заподіює шкоду не тільки відносинам у сфері здійснення правосуддя, а й громадській безпеці, що потребує кваліфікації таких дій за сукупністю злочинів, передбачених цими статтями ККУ.
Суб’єктивна сторона злочину характеризується лише прямим умислом, бо вказівка закону на завідомо неправдивий характер повідомлення свідчить про усві­домлення винним того, що спрямовані ним на адресу відповідних органів відомості не відповідають дійсності, і його бажання вчинити такі дії.
Оскільки завідомо неправдиве повідомлення Лагодич Н.В. про вчинення злочину грунтувалося на штучному створенні доказів обвинувачення, а також вчинені тиску на громадську організацію (припинення громадської активності щодо незаконної діяльності цих двох підприємств), які призвели до отримання значних матеріальних збитків в конкретних фізичних осіб, а також або учинені з корисливих мотивів (прагнення одержати внаслідок вчинення злочину ма­теріальні блага для себе та інших осіб, одержати або зберегти певні майнові права, уникнути матеріальних витрат, досягти іншої матеріальної вигоди), останнє стало підставою для відкриття проти неї кримінальної справи за ч.2-3 ст. 383 КК України, за яким і досі триває в СВ Шевченківського УП ГУ НП в м. Києві досудове розслідування.
Очікуємо на об’єктивні результати досудового розслідування щодо вчиненого злочину Лагодич Наталії Віталіївни, а також на відповідний суспільний і міжнародний резонанс та на небайдужість мас-медіа.

Лагодич Наталія Віталіївна ухвала

ухвала Лагодич Наталія Віталіївна

lagodich-nataliya-vitali%d1%97vna-yerdr-383

Пєтухов І.М., Лагодич, Дорошенко Т.А._13

Лагодич_Наталія_Віталіївна_эрдр

єрдр_Лагодич_Наталія_Віталіївна

Лагодич_Наталія_Віталіївна_тюрма

тюрма_Лагодич_Наталія_Віталіївна

Лагодич_Наталія_Віталіївна_злочин

pyetuxova-i-m-doroshenko-t-a-yerdr

Підписатися
Сповістити про
18 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ахтар
6 роки тому

Та іще сучка тупорила, що ходить із засунутим в дупі огірком, що аж очі повилазили на чоло! Могла би збоченка хоч перед судом його витягнути для набування людської подоби

Борис
6 роки тому

еще одна зашуганная и дебильная кур*а ивана петухова, которая материализует все его параноидальные и преступные приказы

Люся
6 роки тому

безвольная, безликая, долбонутая робот-шизофреничка. хотя, к петухову ивану другие на работу и не пойдут!

Катя
6 роки тому

ходячий синдром дауна! кто еще не видел вживую лагодич наталию – срочно бегите в ооо “адамант-телеком” посмотреть на это жалкое продобие мутанта

Алекса
6 роки тому

грязная подстилка шизофреника Ивана Петухова

Эмма
6 роки тому

я би цю сепаратиську курву в підворотнях своїми власними руками придушила!

Манька
6 роки тому

і що то така за жаба рапата? фу-у-у-у! страшно дивитися на цю потвору!

Лідія
6 роки тому

дешева підстилка, яка за вказівкою Івана Пєтухова вдається до всяких там шахрайських підробок та підтасовування фактів, які так чи інакше захищають ТОВ “Адамант” від кримінальної відповідальності

Людмила
6 роки тому

Судячи з інтернету, на цю пройдисвітку і стару шала*у відкрито досить багато кримінальних справ. Якось не зрозуміло, чому досі вона не сидить в тюрмі? Цікаво, це звична бездіяльність правоохоронців чи корупція?

Ira
6 роки тому

Ця дебіл*а Лагодич Наталія явно відкупляється від поліції через надання хабарів. А чом би і ні, коли за неї башляє підпільний мільйонер і московський шпигун Іван Пєтухов!

Дарина
6 роки тому

ця смердюча клімактеричка настільки дорожить своєю роботою що погоджується приймати участь у практично всіх незаконних діях івана пєтухова. в її то запліснівілому віці та в старечому маразмі не світить більше ніякої роботи крім прибиральниці туалетів

Амели
6 роки тому

Вот это тварь! Не каждая мошенница решилась бы отжать веб-сайты своих клиентов в пользу Ивана Петухова. Это еще лишний раз доказывает ее умственную отсталость!

Коля
6 роки тому

действительно, не часто сегодня можно такое встретить, чтобы вор украл вещь и подарил ее своему боссу!? такое впечатление что это вполне больной человек: шизофреник или даун. нормальный человек не нес бы бремени криминальной ответственности за украденную вещь, которую без какой-либо пользы для себя отдал в пользование другому человеку.

Жанна
6 роки тому

как на меня, эту лярву нужно определить на принудительное лечение. я бы на месте потерпевшего подал ходатайство следственному судье о проведении психиатрической экспертизы для наталии лагодич. такие поддонки должны быть вовремя изолированы от здорового общества во благо его безопасности!

Руся
6 роки тому

А я рахую, що ця божевільна потвора отримує від Пєтухова Івана частину коштів, виручених від продажу вкраденого майна: доменів, сайтів тощо.

Петро
6 роки тому

не важно хто з них і наскільки грішив перед КПК і КК України, важно те що ці злодії мають сидіти в тюрмі, а ТОВ “Адамант” і ТОВ “Адамант-Телеком” мають бути через органи ДФС закритими за ст. 205 КК України!

Микола
6 роки тому

стільки людей загинуло на Майдані під час так званої Революції Гідності, не згадуючи вже про АТО, а в Україні безлад у тисячі разів гірший чим при режимі Януковича!

Галина
6 роки тому

Я ніколи не розуміла політики Петра Порошенка і всю його піз*обратію! Навіщо йому було потрібно ставити у руля силових відомств (в тому числі в КАбміні – Яценюка-Гройсмана) явно хворих на всю голову очільників? І це при тому що ці самі керівники були і є представниками мафії, тому зруйнували вщент усю правоохоронну систему України! Навіть при Януковичу цих недоумків і шахраїв Наталю Лагодич та Івана Пєтухова вже давно би посадили на тюремні нари!