Підписатися
Сповістити про
3 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Стефанія
4 роки тому

ця іудейська мразь вступив в зговір із суддею Мовчан Н.В. з метою саботажу. якщо порівняти тексти ухвал цих двох суддів у цій самій судовій справі, то вони настільки схожі, що практично ідентичні! це доказує те, що судді Вищого антикорупційного суду є у змові і активно протистоять діяльності громадських організацій. по-окремо ці судді не могли написати настільки схожими свої ухвали! ВАСУ – це не суд, а справжній жидівський гадючник, якого зможе очистити лише вогнище! ганьба смердючим сєпарам!

Славік
4 роки тому

цей спідоносний педофіл уже остаточно засмердів увесь вищий антикорупційний суд. неадекват повніший: йому кажеш про одне, а він тобі про інше. в моїй голові не вкладається, як можна працевлаштовувати суддями шизоїдів, наперед знаючи що вони психічно хворі? апеляційна палати ВАСУ скасувала біля десяти ухвал судді Мойсака, а він собі як нівчому і не бувало, знов і знов повертає мої скарги або відмовляє у їх задоволенні на підставі нібито їх непідсудності, що КПК не передбачає. однак, якщо КПК і допускає певні суперечливості, то для цього і існує апеляційна інстанція, що б кожен випадок розглядався по-окремо і суто індивідуально, виходячи із “загальних… Читати далі »

Аркадий
4 роки тому

задротный извращенец и онанист! как то раз я перепутал дверь и попал к нему в личный кабинет. и как вы думаете, что там я смог такое интересное увидеть? судья мойсак у себя за столом настолько увлекся онанизмом что даже и не заметил как я приоткрыл его дверь и все это дерьмо увидел на свои глаза! правда, сейчас очень жалею, что тогда не снял процесс его мастурбации на видео телефона, а как ребенок испугался и весьма ошарашенным поспешно закрыл слегка приоткрытую его дверь и быстро поднялся на третий этаж этого суда!