Ременніков Сергій Віталійович, студія «Мотильок»

Сергій Ременніков та Олена Кір’янова в ролі Боні і Клайда

Бизнес, Интернет, Люди, Новости

19.02.2016 року особа 1 підписав Договір №1902/2016 з ФОП Ременніковим С.В. (третя група, ставка 5% ; ІНН 2675719758, Свідоцтво про реєстрацію – В02 № 629616, що знаходиться за адресою: м.Київ, проспект Лісний, дім 35; телефон (044) 519-93-26) на закінчення вже частково розробленого веб-сайту.
У відповідності до п.6 даного Договору та на вимогу ФОП Ременнікова Сергія Віталійовича, особа 1 перерахував 19.02.2016 року завдаток на особисту банківську карточку ФОП Ременніковим С.В. за № 4149437853102364 від банку «ПриватБанк» 4000 (чотири тисячі) грн.
В процесі виконання робіт по доробці веб-сайту особа 1 стикнувся із професійною бездарністю і безалаберністю ФОП Ременнікова Сергія Віталійовича, а також з його найнятим працівником –
керівником проекту «Студія Мотильок» Оленою Кір’яновою.
Дані особи зовсім не володіли знаннями веб-програмування мовою вордпрес, про що власне досі зазначено на їх особистому веб-сайті, однак чомусь вони на ура бралися за дану роботу.

01.04.2016 року, із значним запізненням, на хостинг особи 1 було викладено начебто вже закінчений веб-сайт працівником ФОП Ременнікова С.В. Оленою Кір’яновою, який як згодом виявилося, належним чином не працював та зовсім не відповідав умовам технічного завдання.
Зухвала жадібність і підле шахрайство змусило Ременнікова Сергія Віталійовича та Олену Кір’янову піти на ва-банк – безсоромно з’явитися в офіс особи 1 та викласти на його хостинг не дороблений веб-сайт, при цьому задурюючи його тим що згодом в дистанційному режимі вони свою роботу дороблять.
Більше того, будь-які зауваження особи 1 з приводу того, що ними викладений на хостинг веб-сайт насправді не працює, останні вдавалися до самодурства і звинувачували в цьому сервер хостинг-компанії. Добре розуміючи, що дані безталанні особи обшахраяли особу 1, останньому нічого іншого не залишалося як мінімізувати понесені фінансові втрати і зменшити наступні існуючі ризики.
А саме, особа 1 погодився на додаткову (позадоговірну) пропозицію Олени Кір’янової та Ременнікова Сергія Віталійовича – на завершення непрацюючого веб-сайту в дистанційному режимі. При цьому, йому довелося прийняти не зовсім прийнятні вимоги даних шахрайських осіб – провести остаточний взаєморозрахунок.
В якості певних гарантій того, що ФОП Ременніков С.В. і Олена Кір’янова дійсно закінчать в дистанційному режимі обумовлену Договором роботу над версткою веб-сайту, останні надали особі 1 комп’ютерний диск із оригіналом версії того сайту, який щойно виклали на хостинг особи 1, на якому маркером проставили власний підпис і дату його фактичної передачі.
Крім того, в цей день було досягнуто домовленості із ФОП Ременніковим С.В., що Акти здачі-прийому робіт будуть підписаними згодом – після остаточного закінчення роботи над веб-сайтом.

Свою позицію щодо остаточного грошового розрахунку Олена Кір’янова та Ременніков Сергій Віталійович пояснили тим, що у них начебто немає грошей для найму веб-програміста, який би удачно завершив розпочаті ними роботи по веб-сайту особи 1, адже їх компетенції для цього не вистачає через малий досвід роботи з системою вордпрес.
Отож, особа 1 додатково сплатив на вимогу Ременнікова С.В. готівкою ще 5875 (п’ять тисяч вісімсот сімдесят п’ять) грн. 00 коп., що перевищувало вказану в Договорі ціну на 2000 (дві тисячі) грн., про що останній і надав йому власноручну розписку.
Минали тижні і місяці, а веб-сайт ФОП Ременніков С.В. так і не доробив, при цьому – безслідно зник.
Оскільки ФОП Ременніков С.В. і Олена Кір’янова більше не піднімали телефонну слухавку, особа 1 в інтернеті відшукав інформацію яка підтвердила його здогадки про шахрайські дії даних осіб. А саме, як виявилося, що ФОП Ременніков Сергій Віталійович навмисно зазначив у Договорі завідомо неправдиву адресу свого проживання та свого телефону (ознака вчиненого злочину – ст.190 ККУ).
Також, що Ременніков С.В. на справді не являється Арт-директором студії “Мотильок», рівно як і Олена Кір’янова – не керівник проекту «Студія Мотильок».
Згодом особа 1 виявив в діяльності ФОП Ременнікова С.В. ще й інші неправомірні дії по відношенню до держави і органів ДФС України:
1) приховування найманої робочої сили (5 працівників);
2) уникнення сплати податків за останні 5 (п’ять) років;
3) несплату обов’язкових відрахувань у встановлені законом фонди (в тому числі – військовий збір);
4) незаконне отримування готівкових коштів;
5) ведення господарської діяльності не за своїми КВЕДами (позадозвільна діяльність);
6) оплата праці найманих працівників “в конвертах” і т.д.
За попередніми підрахунками особи 1, ФОП Ременніков С.В. завдав збитку державі на суму порядка 670 000 (шістсот сімдесят тисяч) грн. (в тому числі від уникнення сплати податків за продані ним за кордон і в Україні 11 веб-сайтів і 10 інтернет-магазинів).
Що стосується фіктивної господарської діяльності ФОП Ременнікова С.В. (зареєстрував КВЕД діяльності – 74.10, 74.20 (діяльність у сфері фотографії), а фактично займається – розробкою веб-сайтів, просуванням веб-сайтів, СЕО, розкручуванням веб-сайтів, дизайном веб-сайтів, орендою веб-сайтів, розробкою веб-логотипів, надання хостигу, розробка торгових марок тощо (ознаки злочину – ст.205 КК України).
Небезпідставно вважаючи, що в діях ФОП Ременнікова Сергія Віталійовича та Олени Кір’янової є склад злочину, що передбачений ст.205, 212, 190, 129 КК України, особа 1 відкрив проти даних осіб 3 (три) кримінальних справи (одна з яких – за ст.212 КК України).
У відповідності до відкритих трьох кримінальних проваджень, на даний час ведуться три окремі досудові розслідування в СВ СУ ФР ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у м.Києві та в СВ Деснянського УП ГУ НП в м.Києві. Крім того, очікуємо об’єктивних результатів проведення досудового розслідування у трьох кримінальних провадженнях та в одному цивільному процесі.
Крім того, сподіваємося на відповідний суспільний та громадський резонанс і належну реакцію мас-медіа.

fop-remennikov-s-v-ne-platit-podatki

fop-remennikov-s-v-prixovuvannya-pracivnikiv

fiktivne-pidpriyemnictvo-remennikova-s-v

pidpilni-pracivniki-remennikova-s-v

kiryanova-olena-ivanivna_skargi

remennikov-sergij-vitalijovich-doplata

kiryanova-olena-ivanivna_pravka

remennikov-sergij-vitalijovich-art-direktor

fop-remennikov-s-v-robochi

remennikov-sergij-vitalijovich-sluzhbova-zapiska

remennikov-sergij-vitalijovich-podatkovi-porushennya

remennikov-sergij-vitalijovich-protokol-dopitu-3

remennikov-sergij-vitalijovich-protokol-dopitu-2

Ременнікова С.В., студія "Мотильок», Олена Кір’янова

Ременнікова С.В., студія "Мотильок», Олена Кір’янова

Ременніков Сергій Віталійович

Підписатися
Сповістити про
26 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Юлія
7 роки тому

Ситуація ідентична образу Остапа Бендера у знаменитому романі Ільфа і Петрова «12 стільців»: щоби любою ціною попасти на пароход, останній вирішив прикинутися відомим митцем-художником.
Однак, завіса брехні Остапа Бендера як туман миттєво розвіюється, як тільки йому було доручено намалювати агітаційний плакат. Найбільше на що Бендер в критичній ситуації спромігся, то це обвести крейдою тінь кремезної постаті співшахрая Іполита Матвійовича, за що і був жорстоко покараним агітгрупою.

Жора
7 роки тому

Этого дыбильного гамнюка нужно срочно в АТО. Там его парни этими ворованными деньгами в первый же день удавили бы, или пристрелили бы как бешенного пса

simon
7 роки тому

З нього остап бендер як із мене порошенко. звичайне чмо, да ще і зачухане, однак корчить із себе сильвестра сталоне

Петя
7 роки тому

Этот уродец еще тот. Кинул общественную организацию, а заодно – и державу. Получается так, что за один заход дважды кинул

Жора
7 роки тому

Я знаю этого алкаголика и дыбила. Он ничего не умееет. Просто передоговаривается с другими программистами, а разницу – себе в карман

Шамиль
7 роки тому

Снять скальпа, отрубить руки и яйца, чтобы таких уродов как сам не плодил

Рома
7 роки тому

отморозок

Тадей
7 роки тому

Дегенерат смердючий

Владислав
7 роки тому

Вот это да. Таких мошенников еще нада поискать. Сергей Ременников открыл частную хозяйственную деятельность на фотоуслуги, однако рекламирует себя как известную международную Арт-студию “Мотылек” по производству эксклюзивных веб-сайтов. Однако, как только его взяли за жопу следователи по трем его криминальным делам, так сразу на попятую: работает только один, рабочего помещения нет (работает на своей квартире), сайтами только увлекается, что Елена Кирьянова не руководитель проектов студии “Мотылек” а его любовница (которая ему на досуге пишет сайты, которыми он потом и приторговывает), что за Елену Кирьянову он не платит налоги только потому, что она с ним сожительствует, что касовых чеков при приеме… Читати далі »

Антон
7 роки тому

Хнырь недоразвитый! Прикидается крутым программистом, а сам не может отличить доктайпа от карты сайта! Люди, берегитесь этого пидера! Заключает договора на ложный адрес и исчезает с полученными деньгами.

Микола
7 роки тому

Які там з них американські герої: одна – дешева шльондра, а другий – закінчений недоумок. Не думаю що їм таланить часто лохів ловити.

Витя
7 роки тому

этот ременников явно кантуженный. я ему заказывал полноценный сайт, а он мне пытался всучить бесплатный веб-шаблон с миллионной рекламой заграничного издателя

Ольга
6 роки тому

Кір’янова Олена Іванівна являється директором ТОВ «Металург-Спорт» (ідентифікаційний код 24646793; адреса місцезнаходження: 87515, Донецька обл., місто Маріуполь, вул. Євпаторійська, 45-А; дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску: 05-43-04-1209; Код КВЕД 68.20 Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна). Обікрала фірму і втікла до Києва.

Ira
6 роки тому

ця потвора зареєстрована в Маріуполі по вул. Будівельників, 113, кв.59, а незаконно проживає у свого сожителя-подільника Ременнікова С.В. в м.Києві по пр-ту Лісний,35, кв.137. ОСББ «Лісовий» (в особах Красяковської Т.М. і Таран Т.М.) беруть від неї хабарі і приховують допущені порушення – реєстраційний режим і тривалу несплату комунальних послуг

Юта
6 роки тому

два сапоги пара: він – закінчений придурок, вона – безмозка брудна путана…

Мирослава
6 роки тому

нормальна баба не жила би із параноїком-шизофреніком. від нього вчасно втікла дружина коли зрозуміла що то за гнилий фрукт

Зоя
6 роки тому

А їй то що, у євнуха-сергія немає власних дітей, нехай годує шльондру і її донецьких байстрюків

Інна
6 роки тому

цього підера позбавили єдиного податку за допущені податкові порушення. не дуже тепер і розженеться дурити державу, перебуваючи на загальному оподаткуванні

Жанна
6 роки тому

треба ж так було догадатися цим обом відтморозкам дурити народ. придумали “студію мотильок”, “фабрику створення якісних веб-сайтів”. а коли їх приперли правоохоронні органи до стінки, відразу в кусти. мол це була така шутка.

Руся
6 роки тому

чого тільки не побачиш зараз в світі. однак щоб педофіл разом жив із шльондрою та її вибляд*ами – це крайня рідкість!

Федір
6 роки тому

в олени вік далеко не панельний, а діточки на шару їсти хтять. до того ж, в донецьку усіх даунів війна знищила, а тут таке божевільне “щастя” в києві привалило, якому навіть і не до сексу…

Микола
6 роки тому

Я впевнений що ідея кидати людей через “студію мотильок” належить маріупольській тряпці. Імбиціл Сергій ніколи б не здогадався до цього. Крім того, Кір’янова була не тільки директором у Маріуполі, але і балувалася в бухгалтерію та в конструктори сайтів

Микита
6 роки тому

Тепер стало зрозуміло чому педік Ременніков Сергій мав лише дозволи на господарську діяльність в області фотографій. Виходить так, що з появою маріупольської дешовки, Сергій піддався новому виду бізнесу, однак при цьому забувши про те, що закон вимагав зміни КВЕД, чого не було зроблено і за що його податкова взула по повній.

Діна
6 роки тому

Боже, скільки тут багато уваги профурі і кастрату! Невже ці неандертальці у такий спосіб роблять собі рекламу? Типу в очікуванні відкриття нової Студії Мотильок?

Рита
6 роки тому

не много ли этим отпетым бомжатникам почести? этих тварей как червей давить нужно. куда не глянь в киеве так одни мариупольские проститутки и шизонутые дебилы. два отброса общества.

Міна
6 роки тому

цього наріка я давно знаю. довго сидів на наркоті, через що у нього клямки поплавилися. із хати виносив усе, навіть спідню білизну своєї жінки.