Євробачення Україна Київ 2017

Безпека життю учасників Євробачення 2017 не гарантується

Люди, Новости

Напевне, кожний учасник Євробачення 2017, перед прийняттям рішення чи приїжджати йому в Україну для участі у пісенному конкурсі року, задається запитанням, а наскільки йому буде безпечно і комфортно знаходитися в державі, яка вже не перший рік як веде воєнні дії на Донбасі.
За міжнародною оцінкою в Україні дуже низький рівень життя громадян і їх особистої безпеки.
Натомість, рівень безробіття сягає небачених висот, що сприяє процвітанню злочинності і зубожілості.
Виходячи з нашого власного досвіду і сумної статистики, коли посягання на вбивство громадського діяча влітку 2016 року (зазначення ПІП) навіть не стало відповідною підставою для негайного відкриття карної справи в СВ Солом’янського УП ГУ НП в м.Києві, то реальність загрози життю і здоров’ю гостям Євробачення є більш чим обґрунтованою.
Приклад перший. Поліцейський патруль, взамін оперативно-слідчої групи, який приїхав на місце вчиненого злочину за викликом потерпілого по короткому номеру 102, навіть не склав протокол вчиненого злочину та не викликав оперативних працівників і слідчих з СВ Солом’янського УП ГУ НП в м.Києві.
Потерпілий громадянин (зазначення ПІП) в порядку ст.303 КПК України оскаржив дану бездіяльність слідчому судді Солом’янського районного суду м.Києва, який своєю Ухвалою зобов’язав начальника СВ Солом’янського УП ГУ НП в м.Києві внести до ЄРДР відомості його заяви про вчинене кримінальне правопорушення – замах на життя громадського діяча (ст. 112 КК України), що і досі ним не було виконане, а відповідно – більше як рік протизаконно не проводиться досудове розслідування.
Приклад другий. В травні місяці 2015 року, мешканець будинку №3, що знаходиться по вулиці Шовкуненка в м.Києві, зробив подвійний озброєний сокирою напад на приватне підприємство (зазначення назви підприємства), в результаті чого було нанесено матеріальну шкоду підприємству, станом на травень місяць 2017 року, що сягає розміру у 400 000 (чотириста тисяч) грн.
Поліцейський патруль, взамін оперативно-слідчої групи, який приїхав на місце вчиненого злочину за викликом керівника підприємства по короткому номеру 102, навіть не склав протокол вчиненого злочину та не викликав оперативних працівників і слідчих з СВ Солом’янського УП ГУ НП в м.Києві.
Керівник підприємства (зазначення назви підприємства) в порядку ст.303 КПК України оскаржив дану бездіяльність слідчому судді Солом’янського районного суду м.Києва, який своєю Ухвалою зобов’язав начальника СВ Солом’янського УП ГУ НП в м.Києві внести до ЄРДР відомості його заяви про вчинене кримінальне правопорушення – хуліганство, розбійний напад, пограбування (ч.4 ст.296, ч.2 ст.185 КК України). Ухвала слідчого судді Солом’янського районного суду м.Києва була виконана начальником СВ Солом’янського УП ГУ НП в м.Києві – до ЄРДР були внесеними відомості заяви про вчинене кримінальне правопорушення, однак досудового розслідування і досі не проводиться.
Не дивлячись на те, що заявником було надано точну адресу проживання і місцезнаходження особи, що вчинила злочин, слідчі СВ Солом’янського УП ГУ НП в м.Києві чомусь відмовляються у проведенні його допиту.
Враховуючи останнє, заявник в самостійному порядку вслідкував злочинця на вулиці і викликав наряд поліції, яка транспортувала даного злочинця до СВ Солом’янського УП ГУ НП в м.Києві, однак слідчі з незрозумілих причин відразу відпустили його, навіть не встановивши його особу!
Станом на травень 2017 року пройшло уже два роки з дня події, а злочинна особа залишається ні разу так і не допитаною. Більше того, з матеріалів справи слідчі СВ Солом’янського УП ГУ НП в м.Києві повикрадали відеодокази вчиненого злочину (речові докази).
Приклад третій. 11.02.2014 року, по вині нетверезих водіїв міжобласного рейсового автобусу ФОП Усовича В.Ф., громадянин (зазначення ПІП) попав в ДПТ – отримав важкі тілесні ушкодження.
Взамін того, щоби надати потерпілому першу медичну допомогу та відвезти його в лікарню, нетверезі водії транспортного засобу викинули покаліченого чоловіка в лісі за 5 (п’ять) кілометрів до найближчого населеного пункту.
За даним фактом було відкрито карну справу СВ Кузнецовського ВП Сарненського ВП у Рівненській області.
За теріторіальною підслідністю дану кримінальну справу було перекинуто до СВ Шевченківського УП ГУ НП в м.Києві. Однак, навіть за три роки і чотири місяці свідків події жодного разу не було допитано, рівно як і не проведено жодної з експертиз.
Потерпілий (зазначення ПІП) 8 (вісім) раз оскаржив дану злочинну бездіяльність слідчому судді Шевченківського районного суду м.Києва, який своїми 8 (восьми) Ухвалами зобов’язав слідчих СВ Шевченківського УП ГУ НП в м.Києві вчинити низку процесуальних дій, в тому числі провести експертизи і допитати свідків, що і досі ними не було виконано.
Приклад четвертий. 20.04.2017 року, з залу судового засідання у цивільній справі Дарницького районного суду м.Києва, увірвалися сім злочинних осіб, які погрожуючи гранатами примусили суддю прийняти неправосудне рішення. Крім того, по відношенню до позивача, в даному суді злочинні особи вчиняли жорстокі хуліганські дії та погрози, через що громадянин викликав по короткому номеру 102 оперативно-слідчу групу.
Однак, з незрозумілих причин, на місце події прибув поліцейський патруль з двох осіб, взамін оперативно-слідчої групи, по відношенню до яких вказані вище злочинці теж вчинили злочини.
На прохання патрульних надіслати підкріплення, з метою затримання зловмисників, оперативники і слідчі так і не прибули на виручку своїх колег.
23.04.2017 року, черговим по Дарницькому УП ГУ НП в м.Києві було надана інформація, що за подією 20.04.2017 року було відкрито кримінальне провадження.
26.04.2017 року, у зв’язку з потребою бути своєчасно допитаним у даній кримінальній справі, потерпілий (зазначенні ПІП) прибув на особистий прийом до начальника СВ Дарницького УП ГУ НП в м.Києві з метою довідатися імена слідчих у провадженні.
Як згодом вияснилося, начальник СВ Дарницького УП ГУ НП в м.Києві, з метою покривання вчинених злочинів фігурантів у справі даного провадження, вчинив службове підроблення, так як зробив незаконні зміни у ЄРДР, внаслідок чого злочинні особи, що 20.04.2017 року вчинили в Дарницькому районному суді м.Києва злочин, фактично вже не проходять у даному кримінальному провадженні, рівно як і заявник.
Приклад п’ятий. 19.01.2016 року ТОВ “Адамант” і ТОВ “Адамант-Телеком” незаконно відібрав два приватних сайти у свого клієнта (зазначення ПІП особи), з яким уклав договір про надання хостингу і делегування одного домену з 2005 по 2016 роки.
19.01.2016 року, потерпілий прибув до офісу ТОВ “Адамант” і в порядку досудового урегулювання спору запропонував у добровільному порядку повернути йому його два приватних сайти і один домен.
Оскільки президент ТО “Адамант” Іван Пєтухов відмовився задовольнити справедливу вимогу потерпілого (зазначення ПІП особи), то останній по короткому номеру 102 викликав на місце події оперативно-слідчу групу. Проте, взамін оперативників і слідчих, чомусь на місце події прибули:
1) Вишенко Дмитро Володимирович (інспектор патрульної служби);
2) Кулиба Володимир Дмитрович (дільничний інспектор);
3) Кагадій Олександр Григорович (старший інспектор чергового);
4) Довгаль Руслан Борисович (інспектор патрульної служби);
5) Бойченко Дмитро Володимирович (інспектор патрульної служби), та ще троє працівників поліції, які навідріз відмовилися показувати свої посвідчення.
Дані поліцейські з особливою жорстокістю перевищували свої повноваження та застосовували до потерпілого фізичну силу, з метою залишення даного офісу.
За словами даних даних поліцейських, потерпілий переплутав свого провайдера і потрапив не за адресою.
Потерпілий показав даним поліцейським оригінал договору і адресу свого провайдера, в особі президента ТОВ “Адамант” Івана Пєтухова, і тим самим доказав їм, що він знаходиться за правильною адресою і у “правильному” офісі, чого не можна було сказати про їх господарів.
Однак, злочинні поліцейські викликали скору психіатричну допомогу і схиляли медичних працівників в примусовому порядку забрати на примусове лікування потерпілого.
За даним інцидентом було відкрито карну справу Київською місцевою прокуратурою №2 м.Києва, однак навіть через 16 (шістнадцять) місяців з дня події досудового розслідування у даному кримінальному провадженні так і не проводиться. Потерпілий 5 (п’ять) раз оскаржив слідчому судді Печерського районного суду м.Києва бездіяльність слідчих СУ прокуратури м.Києва, однак дані слідчі Ухвал досі не виконують щодо проведення слідчих дій у даному провадженні.
Приклад шостий. Племінник Слюсара Юрія Борисовича вбив свого рідного батька (рідного брата Юрія) та розчленив його тіло. За даним фактом було відкрито кримінальне провадження, у якому навіть через 15 (п’ятнадцять) років діло так і не дійшло до суду. Матеріали даного кримінального провадження були розікраними слідчими у даній справі.
Не бажаючи змиритися з даними фактами, Слюсар Юрій Борисович відкрив 720 (сімсот двадцять) кримінальних справ на слідчих і процесуальних керівників у цьому провадженні, а також на керівників регіональних прокуратур, прокуратури м.Києва, ГПУ, СБУ і НАБУ, які шляхом кругової поруки захищають одне одного.
Однак, вбивця досі не покараний, а жодному із фігурантів у 720 (сімсот двадцяти) кримінальних справах – навіть не пред’явлено підозри. Більше того, за словами Слюсара Юрія Борисовича, жодна із цих 720 (сімсот двадцяти) кримінальних справ належним чином не розслідується, а йому – навіть не надають витяги з ЄРДР та не допитують у цих справах.
Взамін цього, з метою переслідування, посадовими особами СБУ і ГПУ вчинялися неодноразові службові підроблення з метою визнання Слюсара Юрія Борисовича не дієздатним і таким, що потребує примусового психіатричного лікування.
З вищенаписаного витікає, що Україна не може гарантувати безпеку життя і здоров’я не тільки гостям і учасникам Євробачення 2017, але і жодному іноземному туристу, так як досі не контролює криміналітет.

20.01.2018 року в м.Києві жорстоко побили британського хіпстера Ліама, який специально приїхав на екскурсію в Україну. Ліам лежав напівпритомним майже в самому центрі столиці, однак люди мовчки обминали його. За словами Ліама, в Японії і в Австралії до нього відносилися поважно. А.Аваков і П.Порошенко зруйнували вщент правоохоронну систему України за мовчазної згоди ВРУ

britanec

Підписатися
Сповістити про
20 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Жанна
7 роки тому

Навіть не уявляю, як ці бідолахи з цівілізованого світу переживуть таке знущання як ми, якщо і їх цей бандитизм зачіпить? Хоча, я часто вже по судам Києва бачу іноземців, які уже попали в таку халепу: когось обікрали, іншого – побили. Ситуація ідентична нашим громадянам: поліція від теж відморожується, а вони з надією на торжество справедливості неміряно викидають своє бабло на адвокатів.

Савелій
7 роки тому

Дурні іноземці! Нормальна людина в Україну не приїде, так як тут людське життя не коштує і ломаної копійки. Як зазначено в цій статті, людей убивають і катують, а поліція і прокурори – покривають бандитів!

Николай
7 роки тому

Кому нужна эта отсталая, вонючая и грязная страна? Разве что дряхлым жидам для развлечения!

Марта
6 роки тому

казнокрадам потрібно було на щось списати вкрадені кошти, от і придумали євробачення, яке для нашої держави, яка не перший рік як втягнута в криваву війну, було ударом нище пояса

Зіна
6 роки тому

пархаті повністю знищили систему безпеки, міліції і прокуратури. тепер ніякої гарантії людського життя.

Амели
6 роки тому

Порошенко обнес свое поместье колючей проволокой, высокими мурами и двома дивизиями специальной орхраны “сс-галичина”. Ему то нечего бояться за свое кодло!

Кіра
6 роки тому

навіть не зряча людина побачить, як нині іудеї руйнують вщент все те, що з 1945 року на кістках мільйонів людей будувалося за ради наших прийдешніх поколінь!

Зоя
6 роки тому

схоже що гітлер колись був дуже правим стосовно того, що якщо нація неспроможна боротися із своїми ворогами, то вона втрачає право на життя. більше чим підходить для покірного стада бидла…

Таня
6 роки тому

Це ж до чого потрібно було дожитися 55 мільйонній згуртованій колись нації, щоб якихось 20 пархатих збоченців в щитані роки знищили її на три четверті? Гестапівці куди менше закатували в концлагерях!

Жанна
6 роки тому

це ж що потрібно було зробити з людьми, щоб вони стали покірною скотиною навіть в момент тотального її винищення? це ж протиприродньо! еволюція побудована на боротьбі за виживання, а тут тобі казна що! може це є наслідок психотронної зброї?

Руся
6 роки тому

нормальні люди не поїдуть в Україну жерти бензопіренові цукерки пороха. отравитися іноземці можуть і в себе на батьківщині, однак на багато простіше і дешевше

Агата
6 роки тому

средневековая держава, где нагло и подло правят далеко не порядочные иудеи

Микола
6 роки тому

бог покарав Україну за гріхи іудеїв, яких вони ризикуючи і неблагодарно спасали від винищення німцями під час окупації

Агнеса
6 роки тому

во істину кажуть люди: не роби добра і не буде зла! спасали українці євреїв від німців, а тепер українців не хочуть спасати німці, так як Україна вже Палестина

Діна
6 роки тому

що називається догралися хохли в революцію і в найманців, що вже мирні люди бояться виходити на вулицю чи в магазин

Гертруда
6 роки тому

таке враження що вся країна в наркотичному сні. невже люди не усвідомлюють того, що шоколадні зайці виробляють з їх конституційними свободами, землею і банками?

Тимофій
6 роки тому

люди чудово бачать все, однак їм хабарі засліплюють очі. в якій цивілізованій країні за кілограм гречки люди віддали би свій виборчий бюлетень за бандита?

Дарія
6 роки тому

тоді виходить так що українці є неповноцінний народ. невже “гречаники” не усвідомлюють того, що сьогодні продавши свій бюлетень за кілограм гречки, вже завтра вони будуть віддавати свої і своїх дітей патрохи цим самим бандитам

Міна
6 роки тому

масова шизофренія чи то психоз. як може так бути щоб 35 мільйонів людей терпіли наругу і насильство від усього 20-30 чоловік? чи не пора зрозуміти людям що їх свобода лежить у них в руках?

Емма
6 роки тому

схоже що українці, як стадо тварин, не хоче бути вільними від своїх кайданок. мовляв, а що ми будемо робити з тією свободою? а чи не проще бути в ярмі і позбавити себе клопоту думати що з цим робити?