адвокат Карнаух Олена Володимирівна

Адвокат Карнаух О.В. зрадила присягу і вчинила злочин

Адвокаты, Новости

В Дарницькому районному суді міста Києва знаходиться на розгляді цивільна справа за №753/8648/16-ц
за позовом громадянина (зазначення ПІП) до ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком» про визнання договору дійсним, визнання незаконним факт відсторонення від керування і володіння двома веб-сайтами і одним доменом, зобов’язання повернути два веб-сайти і одного домену, відшкодування завданої матеріальної і моральної шкоди та упущеної вигоди.
30.04.2017 року, перед судовим засіданням, адвокат Карнаух Олена Володимирівна (Адвокатське бюро “Олени Карнаух”, ЄДРПОУ 4103465403680, адреса роботи – Київ, вул.Соломенська, 3, офіс 602) подала на ім’я судді Дарницького районного суду міста Києва Шклянка М.П.:
– заяву про застосування позовної давності;
– додаткові заперечення проти позову,
якими фактично вчинила службове підроблення з метою винесення завідомо неправосудного рішення на користь злочинних структур – ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком».
А саме, у своїх документах адвокат Карнаух Олена Володимирівна незаконно стверджує, що:

1) дію договору за номером ВХ 122/2005 було припинено в 2009 році;
2) позивач не звертався до ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком» за поверненням своїх веб-сайтів після того, як вони припинили делегування домену, підтримування МХ-записів і надання хостингу;
3) факт припинення делегування домену, підтримування МХ-записів і надання хостингу не перешкоджало Позивачу користуватися даними сайтами;
4) позивач нібито у своїй позовній заяві стверджує, що у 2013 році послуги з делегування доменів і хостингу почала отримувати громадянка (зазначення ПІП);
5) позивач змушений був повідомляти ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком» про смерть у 2013 році громадянки (зазначення ПІП);
6) позивач змушеним був раніше заявити ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком» свої права щодо даних двох сайтів і одного домену після смерті громадянки (зазначення ПІП);
7) позивач змушеним був раніше в суді оспорювати свої права щодо даних двох сайтів і одного домену після смерті громадянки (зазначення ПІП);
8) громадянин (зазначення ПІП) з 2009 року не оплачував послуги за договором номер ВХ 122/2005;
9) претензій від Позивача до Відповідачів з 2009 року і по теперішній день не надходило;
10) позивач приєднався в 2012 році до публічного договору ТОВ «Адамант-Телеком»;
11) у 2013 році договір за номером ВХ 122/2005 буцімто був припинений за заявою Позивача;
12) у 2013 році було укладено договір між ТОВ “Адамант-Телеком” і громадянкою (зазначення ПІП) на хостинг двох веб-сайтів і делегування одного домену;
13) позивач замовляла з 2013 року додаткові послуги від ТОВ «Адамант-Телеком»;
14) позивач знав про факт припинення дії договору за номером ВХ 122/2005;
15) позивач нібито прострочив встановлений строк для оскарження незаконних дій ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком» в цивільно-процесуальному порядку;
16) позивач підробив платіжні документи на послуги Гугл-Адвордс;
17) позивач підробив платіжні документи на закупівлю ліків;
18) позивач не мав права призначати собі лікування;
19) позивач використовував свої веб-сайти у порушення умов договору ВХ 122/2005.
Все вищеописане є неправдою і наслідком зухвалого службового підроблення, так як громадянка (зазначення ПІП) не дочекавшись від ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком» бланків договору на паперовому носії щодо передачі їй прав на один домен в 2013 році трагічно загинула.
Крім того, передача домену не означала передачу прав на веб-сайти, що є зовсім різними поняттями.

Що стосується оплати послуг ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком» за делегування домену, підтримування МХ-записів і надання хостингу, то насправді громадянин (зазначення ПІП) їх регулярно здійснював, без жодного прострочення, про що досі має платіжні документи і належних свідків.
Що стосується звернення громадянина (зазначення ПІП) до ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком» за отриманням своєї майнової власності у формі двох веб-сайтів і одного домену, то цьому є свідками половину підрозділу поліції з Дарницького УП ГУ НП в м.Києві, члени громадської організації «Україна проти свавілля чиновників» та працівники приватного підприємства (зазначення назви підприємства), з якими громадянин (зазначення ПІП) неодноразово приїжджав до вказаних двох товариств з обмеженою відповідальністю і вимагав повернення даного майна, а коли вони громадянину (зазначення ПІП) в цьому відмовляли – ним на місце події викликалися 16 (шістнадцять) поліцейських, одного слідчого і одного чергового по Дарницькому УП ГУ НП в м.Києві, а також цьому свідком є половина прокурорів Дарницької місцевої прокуратури №2, до яких громадянин (зазначення ПІП) неодноразово звертався саме з такими заявами і клопотаннями, і де зараз відбувається прокурорський контроль за ходом досудового розслідування у 14 (чотирнадцяти) кримінальних справах проти ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком» за фактом вчинення злочинних дій.
Щодо подання претензій ТОВ «Адамант» » і ТОВ «Адамант-Телеком», то Позивач їх даним підприємствам подавав в електронній формі і по телефону технічної підтримки до 40 (сорока) разів на рік, а у письмовій формі – декілька раз, у вигляді адвокатських звернень!
Крім цього, у провадженні СУ ФР ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м.Києві триває досудове розслідування кримінального провадження за № 32015100020000166 від 11.12.2015 року за вчинення злочину ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком», що передбачений ч.1 ст. 205, ч.1 ст. 212 ККУ. При чому, загальна вартість нанесеного збитку державі даними підприємствами на сьогоднішній день складає порядка – 1,500 000 (один мільйон п’ятсот тисяч грн).
Враховуючи те, що адвокат Карнаух О.В. зробила заяву Російському Агентству міжнародної інформації «РІА Новини» (ФГУП РАМІ «РІА Новини», медіагрупа і інформаційне агентство, із штаб-квартирою в Москві) що вона буцімто являється в Україні правозахисником (чого чомусь не відображено в ЄДР) і адвокатом, то є більше чим незрозумілим те, чому дана особа у такий зухвалий і шахрайський спосіб надає свої злочинні «правозахисні» послуги ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком», які понад 13 (тринадцять) років вчиняють злочини проти людей і держави у майновій, фінансовій, інформаційний і диверсійній формі!?

Відповідно, як для даного випадку, позиція правозахисника і адвоката Карнаух О.В. є явно злочинною та антидержавною, що направлена на підрив довіри громадськості до саме таких злочинних правозахисників і Спілки адвокатів України, що явно наруку ворогам нашої держави!
Правозахисник і адвокат Карнаух О.В. явно через підривну співпрацю з зовнішнім ворогом, перевищила адвокатські повноваження і вчинила саботаж роботи органів громадського контролю.
Саботаж і бойкотування належної роботи органів громадського контролю прирівнюються до шпіонажу і зраді інтересам нашої держави.
Правозахисник і адвокат Карнаух О.В. умисно вчиняє злочини на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, а також державній, економічній і інформаційній безпеці України. Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їхнім представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України має безжально каратися, поки сепаратисти не розпочали воєнні дії на території столиці України.
Навмисна протидія нинішній державній політиці правозахисником і адвокатом Карнаух О.В. вже розчарувала певну частину українців у нинішньому курсі нашого уряду та призводить до агресивної настроєності громадян.
Сумніву у вищенаписаному бути не може, адже правозахисник і адвокат Карнаух О.В. відкрито і цинічно протидіє законній діяльності міжнародної громадської організації «Україна проти свавілля чиновників», метою якої є очищення влади від казнокрадів і корупціонерів, а також від свавілля і безчинства чиновників, яка тим самим намагається прислужитися знищеній економіці нашої держави і деморалізованому суспільству, а також бійцям АТО, які гостро потребують належного озброєння (переозброєння), амуніції, харчування, обмундирування, засобів відпочинку і гігієни, не кажучи вже про підняття їх патріотичного духу.
Запитується, невже в Києві і в Україні на сьогоднішній день немає прецедентів зловживання владними повноваженнями, казнокрадства, посадового бандитизму тощо, які б могли стати предметом прискіпливої активістської діяльності даного правозахисника і адвоката Карнаух О.В.?
І чому правозахисник і адвокат Карнаух О.В. бореться не за наповнення державної казни, не за боєздатність і добробут української армії і не за порядок в м.Києві та в державі, однак вона це чомусь робить за для незаконного збагачення ТОВ «Адамант» і ТОВ «Адамант-Телеком» та за ущемлення прав діточок Дарницького району м.Києва, у яких дані злочинні підприємства рейдерськи відібрали ігрові майданчики та отруюють навколишнє середовище паливно-мастильними матеріалами від самовільно встановлених ними гаражів?
Думаємо, що відповіддю є тільки таке: антидержавна діяльність правозахисника і адвоката Карнаух О.В. давно і щедро передплачується антидержавними сепаратистськими угрупуваннями!
Відповідно, дії правозахисника і адвоката Карнаух О.В. можна розцінювати як свідому диверсійну діяльність проти нашої незалежної держави, за підрив безпеки і її територіальної цілісності.

Таким чином, відомості щодо вчинення правопорушень правозахисником і адвокатом Карнаух О.В. мають всі ознаки злочину, що передбачені ст.111, 364, 368, 366 України та підлягають невідкладному внесенню до Єдиного реєстру досудових розслідувань і є підставою для початку проведення досудового розслідування.
Відповідно до вищезазначеного, нами були подані відповідні заяви про вчинене кримінальне правопорушення до ГСУ СБУ і до СВ Дарницького УП ГУ НП в м. Києві. Очікуємо належної реакції даних силових структур, небайдужої громадськості і мас-медіа.

Карнаух Олена Володимирівна

адвокат_Карнаух_Олена_Володимирівна_єрдр

Карнаух_Олена_Володимирівна_єрдр_2

Карнаух Олена Володимирівна адвокат єрдр

Карнаух Олена Володимирівна єрдр адвокат

karnaux-olena-volodimirivna-yerdr

Підписатися
Сповістити про
13 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Катя
7 роки тому

з неї такий адвокат, як з мене – муслім магомаєв! ця Карнаух – явно аферистка!

Рита
7 роки тому

эта адвокатка – не больше чем самозванка. понаврала РиаНовости что она рьяный патриот, активист и борец за справедливость, а сама – подлая мошенница!

Оля
7 роки тому

я пробила эту адвокатскую курицу и вышла на интересную истину: карнаух не числится в списках активистов Киева и не имеет собственной гражданской организации! судя по ее куриному почерку и неумении говорить, она недавно купила себе удостоверение адвоката (в киеве ксивы адвоката продают по 3000-5000 долларов)!

Марина
7 роки тому

задрипана адвокатішка. людей розводить наче лохів! на західній україні лизала дупи Самопомічівцям, однак це не допомогло їй зробити кар’єру

Аня
7 роки тому

Очкастая самозванка. Мама диплом для слепой дочери за сало купила, а дачь – адвокатом так и не стала!

Инна
7 роки тому

это чучело так и не поняло, что быть адвокатом вовсе не означает – быть мошенницей!

Жорік
6 роки тому

як могла ця дебілка і шахрайка купити собі посвідчення адвоката? такої тупої, неадекватної і підлої людини я ще не бачив у юриспруденції.

Руся
6 роки тому

Ця людиноподібна очкаста мавпа підробляє документи і провокує суддю на вчинення незаконних процесуальних дій. Це не адвокат, а бездарна психопатка. Адвокати мають дбати про адвокатську етику.

Тамара
6 роки тому

Мені доводилося в своєму житті бачити різних адвокатів: і тупих, і дурних, і продажних, і наволочей, і дешовок, і шалав. Однак, адвокатка О.В. Карнаух побила всі рекорди, так як виношує в собі одній усі ці негативні якості! Це ж треба було її мамі народити таку страшну потвору.

Неля
6 роки тому

А мені шкода її маму і тата, адже як їм тепер спокійно дивитися в очі своїм сусідам і родичам, коли їх дочка-потвора позорить чи не на кожному кроці! Не так часто тепер можна побачити щоби дочка отруювала життя своїх батьків підлостями, шахрайствами, збоченнями та дуризмом.

Регіна
5 роки тому

А чому б їй і не зраджувати присягу, якщо вона мусить відбити своїх 10 000 доларів за куплене адвокатське посвідчення? Якщо працювати чесно і по закону, то таких грошей їй до пенсії не заробити! Тут скоріше всього потрібно бомбити тих, хто таким тупорилим мартишкам продає без розбору ці посвідчення…

Катя
5 роки тому

Для цієї адвокатки брехня і шахрайство – як спосіб досягнення своєї мети. Складається враження, що вона ці дві речі в ранньому дитинстві всосала разом з материнським молоком. Невже не можна вести свої адвокатські справи як майже всі інші адвокати: чесно, грамотно і порядно? Я переконана, якщо адвокат достатньо грамотний, то виграти судові справи можна і без підроблень та брехні!

Кіра
5 роки тому

в народі кажуть, що з ким поведешся – від того і наберешся. бідна дівчинка, чого тільки вона тепер не нахватається від шахрая і збоченця івана пєтухова? хоча, навіть у карманників і шулерів є своя кар’єра. хто знає, може вона ще й богу молитися на нього за таке навчання буде!