vargich-volodimir-stepanovich-foto

Варгіч В.С. покриває податкові злочини і фальшує перевірки

ГФС, Новости

Відповідно до підпункту 83 пункту 4 Положення про Державну фіскальну службу України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 травня 2014 року за № 236, ДФС України, відповідно до покладених на неї завдань, здійснює внутрішній аудит та контроль за дотриманням вимог законодавства і виконання службових, посадових обов’язків у ДФС, її територіальних органах, на підприємствах, в установах та організаціях, що належать до сфери її управління. Відповідна функція закріплена за контролюючими органами згідно з підпунктом 19-1.1.39 пункту 19-1.1 статті 19-1 Податкового Кодексу України.
У відповідності до Податкового Кодексу України, зі змінами і доповненнями від 1 березеня 2017 року, порядок проведення фактичної перевірки суб’єктів господарювання регулюється ст.80 Кодексу, а саме — п.80.1. ст.80, п.80.2. ст.80, п.80.3. ст.80, п.80.4. ст.80, п.80.6. ст.80.
На підставі вищевказаних норм Податкового Кодексу України особа 1 як споживач і громадський діяч впродовж 1,5 (півтори) роки звертався на особисті прийоми та надіслав через поштову службу біля 14 (чотирнадцяти) заяв і повідомлень голові Державної фіскальної служби України про тривале порушення норм Податкового кодексу України суб’єктом господарювання – ФОП Ременніковим С.В.
На підставі вимог п.75.1 ст.75 та п.74.3 ст.74 Податкового Кодексу України, голова ДФС України уповноважив на розгляд значної частини звернень особи 1 начальника ГУ ДФС у м.Києві Демченко Людмилу Дмитрівну «…на опрацювання в межах покладених на контролюючі органи функцій і завдань».
Начальник ГУ ДФС у м.Києві Демченко Людмила Дмитрівна в свою чергу уповноважила на розгляд перекинутих за належністю з ДФС України частину звернень особи 1 заступника начальника ГУ ДФС у
м.Києві Варгіч Володимира Степановича. Останній взамін того, щоби належним чином провести фактичну виїзну перевірку ФОП Ременнікова С.В. вдався до тривалого покривання вчинених ФОП Ременніковим С.В. податкових правопорушень, при цьому вчиняючи службові підроблення явно з метою отримання для себе неправомірної вигоди (ознаки ст.366, 368 КК України).

Матеріалами кримінальної справи за 32016100030000069 від 27.09.2016 року (за кваліфікацією вчинених злочинів — ст.212 КК України) достеменно встановлено, що насправді ФОП Ременніков С.В. постійно використовував працю найманих працівників, однак жодного разу не реєстрував їх і відповідні відрахування у встановлені фонди не проводив.
ФОП Ременніков С.В., будучи допитаним слідчим СВ СУ ФР ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у м.Києві Хілько А.В., пояснив дане порушення тим, що найняті ним працівники були його цивільними дружинами, а тому «…вони ним у встановленому Законом порядку не реєструвалися і відрахувань в установлені фонди він не робив» (?). Крім того, в порядку допущених інших не менш важливих порушень податкового законодавства ФОП Ременніковим С.В., особа 1 надавав ДФС України і ГУ ДФС у м.Києві близько 2 (двох) кілограмів копій документів щодо:
1) приховування найманої робочої сили (5 працівників);
2) уникнення сплати податків за останні 5 (п’ять) років;
3) несплату обов’язкових відрахувань у встановлені законом фонди (в тому числі — військовий збір);
4) незаконне отримування готівкових коштів;
5) ведення господарської діяльності не за своїми КВЕДами (позадозвільна діяльність);
6) оплата праці найманих працівників «в конвертах» і т.д.
За попередніми підрахунками особи 1, ФОП Ременніков С.В. завдав збитку державі на суму порядка 670 000 (шістсот сімдесят тисяч) грн. (в тому числі від уникнення сплати податків за продані ним за кордон і в Україні 11 (одинадцять) веб-сайтів і 10 (десять) інтернет-магазинів).
Результатом опрацювання численних звернень особи 1 до органів ДФС було надання письмових відповідей вищими посадовими особами даної структури, в тому числі — заступником начальника ГУ ДФС у м.Києві Варгіч Володимиром Степановичем за № 3193/10/26-15-13-06-23 від 15.02.2017 року такого змісту (Цитата): «…копія заяви… (заявника) була направлена до Управління праці та соціального захисту населення в Деснянському районі м.Києва для вжиття відповідних заходів… Одночасно повідомляємо, що на виконання ухвали Деснянського районного суду м.Києва від 26.12.2016 року щодо призначення позапланової документальної перевірки з питань дотримання вимог податкового законодавства України ФОП Ременніковим С.В., ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у м.Києві була проведена документальна позапланова не виїзна перевірка приватного підприємця».
Вищенаписане є неспростовним доказом вчинення кримінального правопорушення заступником начальника ГУ ДФС у м.Києві Варгіч Володимиром Степановичем в частині:
1) службового підроблення і перевищення повноважень (адже насправді податкової перевірки даного підприємця і досі не проводилося посадовими особами ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у м.Києві, а було лише проведено звірку розрахунків за 1-2 квартали 2016 року слідчою оперативного підрозділу «без повноважень» СВ СУ ФР ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у м.Києві Хілько А.В., злочинну діяльність якої особа 1 десятками раз оскаржував та проти якої відкрив чотири карні справи за не проведення досудового розслідування у справі ФОП Ременнікова С.В. та за корупцію);
2) покривання вчинених злочинів ФОП Ременнікова С.В. (адже насправді і досі перевірка за 2015-2017 роки так і не була проведеною згідно листа-припису заступника Голови Державної фіскальної служби України Білан Сергія Васильовича, так як даний підприємець що найбільше допускав податкові правопорушення саме в 2015-2017 роки, а не в 1-2 кварталах 2017 року);
3) перевищення повноважень і повторного службового підроблення (адже насправді Управління праці та соціального захисту населення в Деснянському районі м.Києва не проводило обстеження стану дотримання законодавства про оплату праці та не з’ясовувало фактів здійснення ФОП Ременніковим С.В. підприємницької діяльності, в тому числі з використання найманих робочих);
4) перевищення повноважень і приховування доказів (особа 1 подавав копії первинних документів, копії судових документів, а також зазначав і пропонував опитування досі існуючих у нього свідків щодо порушення податкового законодавства ФОП Ременніковим С.В., однак їх було незаконно приховано від належного опрацювання і використання як відповідної підстави для проведення фактичної виїзної позапланової перевірки за 2015-2017 роки, згідно з підпунктом 83 пункту 4 Положення про Державну фіскальну службу України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 травня 2014 року за № 236, ДФС України, відповідно до покладених на неї завдань, здійснює внутрішній аудит та контроль за дотриманням вимог законодавства і виконання службових, посадових обов’язків у ДФС, її територіальних органах, на підприємствах, в установах та організаціях, що належать до сфери її управління. Відповідна функція також закріплена за контролюючими органами згідно з підпунктом 19-1.1.39 пункту 19-1.1 статті 19-1 Податкового Кодексу України).
Варгіч Володимир Степанович перевищив свої повноваження, вчинив службове підроблення та покрив вчинені податкові злочини ФОП Ременнікова С.В., при цьому явно з корупційних міркувань, завдавши відповідного збитку державі і законним інтересам особи 1.
Вищенаписане дає явні підстави вважати, що в діяльності заступника начальника ГУ ДФС у м.Києві Варгіч В.С. та уповноваженої особи Гавриш є склад кримінального правопорушення, що передбачене ч.2 ст.364, ч.2 ст.368, ч.2 ст.366, ч.2 ст.396 КК України.
Крім того, як для даного випадку, позиція Варгіча В.С. та Гавриш є явно злочинною та антидержавною, що направлена на підрив довіри громадськості до податкових органів і керівників держави в цілому, що явно наруку зовнішнім ворогам України.
Варгіч В.С. та Гавриш, явно через підривну співпрацю з зовнішнім ворогом, регулярно перевищують службові повноваження, тим самим саботуючи роботу податкових органів. Саботаж і бойкотування належної роботи податкових органів прирівнюються до шпіонажу і зраді інтересам держави.
Варгіч В.С. та Гавриш умисно вчиняють посадові злочини на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, а також державній, економічній і інформаційній безпеці України. Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їхнім представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України має безжально каратися, поки сепаратисти не розпочали воєнні дії на території столиці України.
Навмисна протидія нинішній державній політиці Варгіча В.С. та Гавриш вже розчарувала частину українців у нинішньому курсі нашого уряду та призводить до агресивної настроєності. Зазначене підтверджує, що в діяльності Варгіча В.С. та Гавриш наявний склад додаткового правопорушення, що передбачений ст.111 ККУ.
Таким чином, відомості щодо вчинення кримінальних правопорушень Варгіч В.С. та Гавриш мають всі ознаки злочину, що передбачені ч.2 ст.111, ч.2 ст.364, ч.2 ст.368, ч.2 ст.366, ч.2 ст.396 КК України та підлягають невідкладному внесенню до Єдиного реєстру досудових розслідувань і є підставою для початку проведення досудового розслідування.
З цього приводу нами були подані відповідні заяви до ГПД НАБУ, ГСУ СБУ, ГСУ ГПУ про вчинені кримінальні правопорушення Варгічем В.С. та Гавриш.
Очікуємо результатів адекватного реагування вказаних силових структур, резонансу небайдужої міжнародної і української громадськості, а також належної реакції мас-медіа.

Суд зобов’язав ГСУ СБУ внести до ЄРДР відомості заяви особи 1 про вчинення злочину Варгічем В.С. і Гавришем

vargich-v-s-gavrish-uxvala

vargich-v-s-gavrish-uxvala-sudu

vargich-volodimir-stepanovich-yerdr

vargich-volodimir-stepanovich-shaxrajstvo

shaxrajstvo-vargich-volodimir-stepanovich

bilan-sergij-vasilovich-shaxrajstvo

lagutina-zlata-volodimirivna-ignoruye

Підписатися
Сповістити про
15 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Микола
6 роки тому

цей фіскальний перевертень вже не в перший раз проколовся на своїй зажерності, пихатості, корупції і бандитизму. цю почвару пора одягати в тюремні кайдани і переводити з чорної ікри на тюремні щі

Жерар
6 роки тому

Фискал Варгич В.С. – подлое послесловие преступного правления узурпатора Порошенка. Какой сам таких и понасадил вокруг себя: одних наволочей и коррупционеров, вандалов и мародеров, которые безжалостно истребляют украинское население.

Віка
6 роки тому

навіть з точки зору побудування в Україні чисто бандитської держави не є зрозумілою логіка і дії олігархів-іудеїв. який сенс садити цього та подібних йому виродків у крісла керівників дфс якщо вони тільки і вміють що вимагати хабарі та покривати злочини неплатників податків. невже не зрозуміло дуже “обдарованим” пархатим можновладцям, що без наповнення казни не буде можливості її надалі розкрадати, проводити особисті воєнні кампанії, будувати у Дніпра царські маєтки, і на кінець – купувати для себе і своїх байстрюків ракетні крейсери, острови та європейську нерухомість?

Сюзен
6 роки тому

Іще один твердолобий корупційний тарган за солідний хабар придбав собі нору в насіровських свинячих царствах

Ілона
6 роки тому

Ця голота навіть материнське молоко ще не витер на своїх губах, а вже міцно зубами вчепився за заїжджене крісло фіскального ченця. Невже і справді дебілам це допомагає самостверджуватися у
власній зарозумілості і манії величі?

Діна
6 роки тому

на кінець СБУ зайнялося хоч цим корупціонером В.Варгічем. може хоч ця бидлота буде на кінець засаджена за решітку на потіху зівакам з міжнародного валютного фонду

Ростислав
6 роки тому

Відкупиться так само як і розплідник корупції в органах ДФС – Р.Насіров. Будемо сподіватися на те що його хоч з займаної посади знімуть

Йоланта
6 роки тому

а я вважаю що варгіча потрібно закрити в сізо і нехай народ україни тішить черговим цирком, як його друган і подільник роман насіров

Тимофій
6 роки тому

…а потім нехай заставу дасть у десяток мільйонів гривень. державі в пригоді будуть!

Нікі
6 роки тому

цій наволочі по дорозі в сізо потрібно доріжку ганьби влаштувати. або сміттєву люстрацію, щоб місяцями падлюка відмивався

Сара
6 роки тому

краще кинути його в уранові шахти, нехай киркою руду добуває. хоч якась користь з нього для суспільства буде, яке він обібрав на декілька поколінь!

Саньок
6 роки тому

а я за те щоб цього збоченця активісти Києва в під’їзді його дому на батареї центрального опалення за шиї підвісили. такі таргани і в уранових шахтах виживуть і домовляться

Ольга
6 роки тому

скільки ж ця мавпа у народу країни накрав? скільки островів придбав чи в офшори вивів? правильніше було б перед його покаранням під тортурами дізнатися де накрадене ховає і усе це добро повернути держааві

Даяна
6 роки тому

…і обов’язково дізнатися хто його в крісло начальника посадив, що б і його покровителей на каторгу відправити та вкрадене державі теж повернути

Степан
6 роки тому

В Україні потрібно не радіоактивні могильники для капіталістів будувати, а нові освенціми і крематорії! Тільки вогнем можна назавжди цю заразу очистити!