Василевич Володимир Степанович

Кияни збирають кошти для сплати застави Василевича В.С.

Выборы, Люди, Новости, Организации, Популярные новости

Висловлюємо своє щире і сердечне дякую усім тим меценатам, які відгукнулися через наш громадський веб-сайт на пропозицію надати свою посильну грошову допомогу для сплати грошової застави за балотування на пост мера міста Києва президента нашої міжнародної громадської організації “Україна проти свавілля чиновників” Василевича В.С.
Напривеликий жаль, запропонована сума коштів була трохи меншою за половину, від встановленої Верховною Радою України, а тому йому прийшлося відмовитися від подання своєї кандидатури. При цьому ми більше чим впевнені, що виною цьому послужив брак часу, а не відсутність більшої кількості меценатів або ширшої аудиторії нашого кандидата.
За таких умов залишається лише вам усім надати пораду, виходячи із надзвичайно великого досвіду нашої громадської роботи і наявної у нас поки що закритої інформації, щоб ви нів’якому разі не голосували 25 жовтня 2020 року за кандидатури Кличка В.В., за кандидатів Олега Тягнибока, партії “Слуга народу” та за прихованих троянських “конячок” Петра Порошенка.
Ці чотири варіанти на пост мера міста Києва будуть найгіршими і найшкідливішими для киян. Усі інші кандидатури також будуть не на благо нас киян та Києва, однак вони не будуть такими препаскудними як ті, від яких ми вас усіх застерігаємо. З цього приводу найближчими днями ми розпочнемо серію викривальних публікацій на веб-сайті твіттер (в обліковому записі нашої громадської організації – “Україна проти”) та на особистій сторінці Фейсбук Василевича В.С. із демонстрацією шокуючих документальних доказів у вчиненні злочинів нинішнім мером Кличком В.В. та декотрими іншими претендентами на крісло мера міста Києва (в тому числі декотрими кандидатами у депутати до Верховної Ради України по мажоритарному виборчому округу № 208 Чернігівської області) проти добробуту киян та громадян України вцілому.
Що ж стосується подальшої політичної долі президента нашої громадської організації Василевича В.С., за умови відсутності у нього коштів для внесення відповідної застави, то він вирішив удруге боротися за крісло у Верховній Раді України – балотуватися у народні депутати України по мажоритарному виборчому округу № 208 Чернігівської області на проміжних виборах 25.10.2020 року.
Принаймні це буде також варіант реалізації свого внутрішнього потенціалу на благо нашої усієї держави. Тому, дуже просимо вас усіх друзі на цих виборах підтримати кандидата по мажоритарному виборчому округу № 208 Чернігівської області на проміжних виборах 25.10.2020 року Василевича В.С. у всіх можливих формах, залучивши до цього своїх знайомих, друзів та рідних з Чернігівської області, які мешкають на території виборчого округу № 208. Однак, запевняємо вас усіх, що Володимир Зеленський знову використає свій адміністративний вплив і сфальсифікує результати цих проміжних виборів, які призначені на 25.10.2020 року. Інакше навіщо б він поставив головою ЦВК Діденко О.М., який вже однією ногою давно стоїть на порозі тюремної камери за ч.3 ст.157, ч.2 ст.364, ч.2 ст.366, ч.2 ст.368, ч.1 ст.396, ч.2 ст.256, ч.1 ст.111, ст.170, ч.2 ст.15, ч.5 ст.27 КК України? Це саме стосується іще біля 5 кандидатур, яких Володимир Зеленський “переніс” із минулого складу в новий склад, які також винні у численних службових підробленнях та фальсифікаціях на виборах 2019 року! Якщо хтось із вас забув в якій зухвалій і злочинній формі Володимир Зеленський втручався у діяльність Окружного адміністративного суду м.Києва, з метою приховання його фальсифікацій в 2019 році, то ми нагадаємо вам з відповідної статті з документальними доказами.
Одним з таких потерпілих від неправомірних дій Президента України Володимира Зеленського на минулорічних виборах до Верховної Ради України був і Василевич В.С. Його позовна заява про перерахунок голосів в межах двох ДВК не була вчасно розглянутою тільки тому, що терорист Володимир Зеленський арештував суд (а фактично – взяв в заложники). Саме тому апеляційна і касаційна інстанції не змогли прийняти до свого розгляду апеляційні і касаційні скарги Василевича В.С., так як термін подачі згаданої скарги на рішення першої інстанції був затягнутим більше чим на 2 дні через невчасність судового розгляду його скарги, да ще й із значною затримкою у видачі ухвали суду, якщо вже нічого не говорити про постановлення суддею Клименчук Наталією Миколаївною неправосудного рішення (як результат її залякування даним президентом-терористом, про що вона власне і повідомила в телефонні розмові адвоката Василевича В.С.).
Саме це і потрібно було терористу Володимиру Зеленському, аби приховати від людей його виборчі фальсифікації. А оскільки всі ці злочини поки що зійшли з рук нашому Президенту Володимиру Зеленському, то ейфорія безкарності придасть йому ще більшого азарту і наснаги повторити ці самі “подвиги” на теперішніх виборах. Тому нашими другими порадами буде таке: не брати хабарів і обов’язково з’явитися на вибори, на яких вибрати кандидата із найменшим злом або ж перекреслити в бюлетені практично усіх кандидатур (що б не можна було при підрахунку голосів скористатися цим бюлетенем терористу Володимиру Зеленському). За інакших умов буде дуже легко Володимиру Зеленському махлювати із результатами виборів. Останнє доб’є усіх тих, хто ще живий. Адже навряд чи малозабезпечені протягнуть ще 5 років панування розбрату, обману, війни, геноциду, корупції, безправ’я, голоду і холоду, інфекцій.
Слава Україні! Героям Слава! Зрадникам і ворогам – люта смерть!

Підписатися
Сповістити про
4 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Маша
3 роки тому

дуже шкода що не встигли назбирати кошти для президента громадської організації Володимира Василевича що б сплатити за нього заставу за його участь у перегонах у нинішніх виборах на мера міста Києва. тому тепер ми всі отримаємо того, на кого і заслуговуємо – на якогось чергового маніяка, збоченця, корупціонера, казнокрада, підтирала брудного ануса Зеленського чи неробу, або взагалі того, в кому будуть присутні усі ці якості. за інакших підстав Володимир Василевич показав би цим наволочам як потрібно насправді працювати і кому потрібно по тюрмам сидіти, а то і гнити до останніх своїх днів!

Валя
3 роки тому

жлоби пожаліли грошей за своє світле майбутнє, тому змушеними будуть і надалі мучитися із черговими аферистами: Порошенко Мариною Анатоліївною (або із стероїдно-залежною безмозкою мавпою Кличком, або з представником від зеленої чуми), яка разом із Петром Олексійовичем десятиліттями травить наших діточок бензопіреновими цукерками! ця пархата наволоч мала наглість зняти рекламні фото, де обіймає діточок і обіцяє їм світле майбутнє, в той час як їх частково давно уже в землю зарила або довела до ракового стану!

Надя
3 роки тому

І дійсно, кого з цих усіх тварюк можна ще було б вибрати у мери Києва, якщо не В.Василевича? Якби на це була моя воля, то я б йому уже при житті поставила б пам’ятника і вручила б зірку героя України! Досі жодна людина не спромоглася на такі велетенські самопожертви, як В.Василевич: відпрацювати 7,5 років без заробітної плати, оплачувати величезні витрати на цю саму безкоштовну роботу (адже держава не підтримує громадські організації і тому всі витрати від ксероксного паперу до картриджів, ручок і папок, конвертів і поштових марок, оренди приміщень і плати за домен та хостинг до цього веб-сайту, а також… Читати далі »

Катя
3 роки тому

Отак і будемо надалі жити, як ставимося до виконання власних обов’язків. З однієї сторони продаємося за першої нагоди за пару іржавих монет, а з іншої сторони – відхрещуємося від вирішення назрілих суспільних проблем. Живемо за принципом – “Аби мене це не стосувалося”, “Аби мене ніхто не чіпав”. Тому і живемо в гімні та в злиднях. Самі нічого не хочемо робити та ще й іншим заважаємо це за нас зробити. Така велика і багата країна, а от ми – як той скот, мирно та покірно йдемо в свою останню дорогу вслід за палачем – на забій. Напевно доля наша українська така,… Читати далі »