Василевич Володимир Степанович

Потрібні меценати для сплати застави за Василевича В.С.

Выборы, Новости, Объявления, Популярные новости

Друзі, співвітчизники, патріоти України та особи, які не байдужі до найближчого майбутнього нашої держави та долі рідних і близьких людей. Як ми і попереджали вас впродовж останніх 15 місяців в практично усіх соціальних мережах, що злочинна хунта (самопроголошений уряд), яка створена і активно підтримується кримінальним синдикатом Порошенко-Зеленським-Коломойським, невдовзі зробить усе можливе і не можливе аби наш український громадянин уже не зміг в подальшому реалізувати своє конституційне право на участь у виборах: президента, депутатів Верховної Ради України, депутатів місцевих Рад, а також сільського, селищного, міського голови та старости.
Якщо ви уважно придивитеся до “скорегованого” неадекватними, наркозалежними, корумпованими, бездарними і злочинними цирульниками-коміками кошторису для внесення грошової застави за право участі у виборах (як самовисуванця), то більше чим очевидно, що уже ніколи в Україні нічого на краще не зміниться, так як встановлені суми застави є абсолютно “не підйомними” для чесних, патріотично настроєних кандидатів-альтруїстів. Саме тому останні уже ніколи не зможуть матеріалізувати свій божий дар і реальні наміри покращити добробут українського народу, як спосіб прислужитися благим інтересам нашої держави. Небезпідставно вважаємо, що посеред вас усіх навряд чи знайдеться хоч одна особа, яка б заперечила нам і стверджувала б протилежне: що в Україні насправді можуть існувати люди-самородки, генії, новатори, ідейні та здатні на самопожертву особи, які одночасно являються достатньо багатими.
Особисто ми вважаємо, що там де є місце для дуже великих грошей – там правди не може бути!
Однак, якщо і буде цьому правилу якесь виключення, то навряд чи ця сама людина-щасливчик буде ще й генієм (новатором), да ще й здатним до самопожертви і бажаючим щось міняти в існуючій корупційно-бандитській системі нашої тоталітарної держави.
Щоб передбачити своє і своїх дітей найближче катастрофічне майбутнє не потрібно бути екстрасенсом.
Для цього потрібно лише звернути свою увагу на тих осіб, які зараз заявили про свою участь у виборах.
Для тих, хто дуже далекий від цієї інформації допоможемо: кандидатами на осінніх виборах 2020 року до місцевих Рад, а також сільського, селищного, міського голови та старости напривеликий жаль є лише особи з числа збоченців, аферистів, нероб, бандюг, брехунів, популістів, казнокрадів, корупціонерів і шизофреніків (якщо нічого не говорити про технічних кандидатур). Крім цього, а чи задумувалися ви хто зараз очолює ЦВК?
А очолює ЦВК корупціонер і аферист, який минулого року уже сфальшував результати дочасних виборів
(за що зараз перебуває в 11 кримінальних провадженнях в межах ДБР і НАБУ). В той же самий час, Володимира Зеленського більше чим влаштовують саме такі шахраї як Діденко Олег Миколайович, тому і залишив його не тільки при ЦВК, але ще й підвищив до рівня його Голови!? Останнє з великою вірогідністю прогнозує те, що грядучі нині вибори будуть повністю на користь Володимира Зеленського. Зрештою, саме для цього і потрібні для самопроголошеного уряду шахраї. Чого ж тоді ми з вами очікуватимемо від цих самих шахраїв у наступні 5 років? Чи вам по душі невпинно грядучий голод в кожну оселю і загроза безпеці вашому життю та життю ваших дітей і онуків? Чи вам до душі грядучий холод в ваших оселях, продовження братовбивчої війни на Сході України і нові іудо-масонські заколоти в Києві?
Тому вважаємо за честь в черговий (якщо не в останній) раз попередити усіх вас про існуючу межу явного не повернення. Не мовчіть, не продавайтеся, не миріться із тотальним винищенням нашого українського народу купкою вважаючих себе олігархами педофілів, наркоманів, корупціонерів, казнокрадів і мародерів. Одним з варіантів національного порятунку вважаємо подання кандидатури на місце мера м.Києва Президента громадської організації “Україна проти свавілля чиновників” Василевича Володимира Степановича.
Саме за його ініціативою нами було достеменно встановлено і підраховано, що КМДА впродовж всього одного року “прикарманює” трильйони гривень за незаконне розміщення рекламних засобів, протиправне будівництво, захоплення земельних ділянок, самовільні реконструкції вторинного житлового і не житлового фонду, стихійні прибудови до вторинного житлового фонду, облаштування МАФів, мобільних точок продажу напоїв, кіосків з продажу хлібно-булочних виробів і т.д. за активного “кришування” мером Кличком В.В., його усіма заступниками і директорами департаментів.
При цьому окремо слід озвучити і той факт, що Петро Порошенко за своєї каденції розпочав активне та регулярне розкрадання скарбниці КМДА, а продовжує цей злочинний почин – Володимир Зеленський.
Саме тому так важливо зараз нам усім киянам об’єднатися і не допустити до розкрадання скарбниці КМДА нинішньою бандою Володимира Зеленського. А останнє, шановні кияни, як ви уже напевно здогадалися, потребує не продажного, ініціативного, досвідченого, закаленого у справжніх боях та достатньо безстрашного кандидата на пост нового мера м.Києва. Саме таким і являється Президент громадської організації “Україна проти свавілля чиновників” Василевич Володимир Степанович. Однак, оскільки він зовсім не відноситься до когорти крадіїв, бандитів, олігархів і партії зеленої сарани, то для нього також являється “не підйомною” сума застави у 469 066 (чотириста шістдесят дев’ять тисяч шістдесят шість грн.
За 7 років своєї активної громадської діяльності Василевич В.С. витратив власних коштів на чотири-шість порядків більше, чим вище вказана сума застави. Однак, через багаторічне переслідування Василевича В.С.
як непідкупного громадського діяча мером Києва Кличком В.В., який протиправно демонтував і відібрав вивіску його приватної клініки (та зіпсував електрообладнання і відеообладнання клініки) та роками відмовляється виконувати судове рішення про повернення незаконно вилученого майна, а також через свавілля, безчинність, переслідування і кілерство Петра Порошенка і Володимира Зеленського – ТОВ “Адамант” і ТОВ “Адамант-Телеком” відібрали у Василевича В.С. два веб-сайти, якими він супроводжував законну господарську діяльність своєї клініки, а також через пособництво у бандитизмі Петра Порошенка і Володимира Зеленського керівництво ЖЕД-901 і Солом’янської державної адміністрації м.Києва регулярно затоплюють приміщення клініки, чим фактично перешкоджають провадженню законної господарської діяльності, то Василевичу В.С. не залишалося нічого іншого як тимчасово зупинити господарську діяльність аби не піддатись вимогам злочинних чиновників змиритися з їх мародерством і геноцидом.
Саме це і призвело до того, що за останні три роки нових грошових поступлень в клініці не було, а громадська діяльність за ці роки “вичерпала” практично усі його приватні заощадження. Для тих, хто не розуміється на діяльності громадських організацій пояснимо, що останні є неприбутковими суб’єктами господарювання, так як наша держава зреклася надання їм елементарної допомоги (хоча б на ксероксний папір).
Поза тим, нам не потрібно розхвалювати чи рекламувати Василевича В.С., так як досягнуті ним успіхи у боротьбі з корупцією, свавіллям і безчинством навіки записані у сторінках Єдиного реєстру судових рішень, однак вважаємо за доцільне надати вам його особисту інформацію, яка ним уже подавалася до ЦВК у минулорічних виборах до Верховної Ради України.
Щодо Реєстру судових рішень, то вам достатньо зайти в базу даних і вписати його прізвище в графу “Заявник” (учасник судового провадження). Запевняємо, що вам дана електронна система видасть біля 4700 судових рішень, якими він відкрив за 7 років своєї діяльності біля 3650 кримінальних проваджень на практично увесь уряд Петра Порошенка і Володимира Зеленського, на керівників АПУ, ГПУ, НАБУ, СБУ, ГУ НП України, РНБО, ВРУ, АПУ і т.д. Останнє доказує, що Василевич В.С. зможе і надалі наводити порядок в своїй країні, не боячись нічого і нікого. Василевичу В.С. уже нічого втрачати в цьому житті, тому що така банда мародерів як Володимир Зеленський і Петро Порошенко відібрали у нього усе, чим би можна було на нього впливати як на кандидата, так і на мера м.Києва. Минулорічна спроба балотуватися до Верховної Ради України показала, що навіть без жодних виступів (телевізійних, рекламних, між людьми тощо) і хабарів, а також за умови тотальної крадіжки його голосів дільничими виборчими комісіями та злочинне втручання Володимира Зеленського у виборчий процес Василевич В.С. зайняв середину виборчого списку кандидатів по 222 Територіальному виборчому округу. Однак, якби не бандитизм Володимира Зеленського, то Василевич В.С. добився б через Окружний адміністративний суд перерахунку своїх голосів і доказав би фальшування даних виборів. Отож, любі друзі, краяни, співвітчизники, патріоти держави і просто меценати, просимо вас допомогти Василевичу В.С. з внесенням грошової застави на пост мера м.Києва на загальну суму 469 066 грн. Як би то не було, судячи з численних постів в практично усіх соціальних мережах, зараз киянам потрібний такий кандидат на пост мера м.Києва, який би був здатним пожертвувати собою за ради блага киян і держави. Василевич В.С. готовий прислужити усім вам, дорогі кияни, навіть якщо ціною цьому буде його власне життя і його здоров’я.
З метою виключення шахрайства ми невдовзі надамо усім вам розрахунковий рахунок Державної служби України (ГУ ДК СУ у м.Києві), куди ви зможете безпечно і без сумнівів перекинути свої посильні кошти як заставу Василевича В.С. у виборах мера м.Києва.
Однак, впродовж цього тижня (починаючи з 15.09.2020 року) просимо усіх бажаючих спершу написати нам під цією статтею або на форму зворотного зв’язку цього веб-сайту про свою готовність надати посильну допомогу з метою прогнозу потрібності у проведенні такої акції (адже згідно змін до Закону, якщо сума коштів не набереться на 100%, то держава її зарахує на свою користь, а Василевичу В.С. буде відмовлено у реєстрації як кандидата на пост мера м.Києва в осінніх виборах 2020 року).
Відповідно ст.69 Конституції України, народне волевиявлення здійснюється через вибори, референдум та інші форми безпосередньої демократії.
Відповідно ст.76 Конституції України, Конституційний склад Верховної Ради України – чотириста п’ятдесят народних депутатів України, які обираються на основі загального, рівного і прямого виборчого права шляхом таємного голосування строком на п’ять років.
Народним депутатом України може бути обрано громадянина України, який на день виборів досяг 21 року, має право голосу і проживає в Україні протягом останніх п’яти років.
Не може бути обраним до Верховної Ради України громадянин, який має судимість за вчинення умисного злочину, якщо ця судимість не погашена і не знята у встановленому законом порядку.
Повноваження народних депутатів України визначаються Конституцією та законами України.
Строк повноважень Верховної Ради України становить п’ять років.
У відповідності до Закону України “Про місцеві вибори”, в ст.1 зазначається таке: “Організація і порядок проведення виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад, сільських, селищних, міських голів та старост регулюються Конституцією України, цим та іншими законами України, а також прийнятими відповідно до них іншими актами законодавства. Закріплення в Основному Законі України принципу верховенства права, невідчужуваності й непорушності прав і свобод людини і громадянина, гарантій їх здійснення та захисту визначає зміст законів, інших нормативно-правових актів, які повинні прийматися на основі Конституції і відповідати їй (частина друга статті 8). Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством, а органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України (стаття 19 Конституції України).
Вищенаписане стверджує, що ніяких умовностей не має бути при реалізації громадянами України своїх прав щодо участі у виборах в якості кандидатів. Тоді звідки взялося поняття “грошова застава”? Саме у такий свавільницький спосіб іудо-масонська хунта позбавляє українців гарантованого Конституцією права на участь у виборах в якості кандидатів. Саме за таких шахрайських умов, які створила іудо-масонська хунта, при владі завжди будуть лише одні олігархи, корупціонери, казнокради, бандити, диверсанти і збоченці.
Слава Україні! Героям Слава! Зрадникам ганьба і смерть!

результати виборів 2019 по 222 ОВО

Підписатися
Сповістити про
7 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Іра
3 роки тому

Я цю людину давно і добре знаю як досвідченого лікаря і новатора, а також як відомого громадського діяча, справжнього борця за права людини. Якби у мене були якісь збереження, зовсім не задумуючись їх усіх віддала на благо цієї людини і гідного майбутнього свого міста Києва та своєї рідні. Я повністю довіряю цьому громадському діячу і закликаю усіх, хто має таку можливість, допомогти йому і самому собі! Зрештою, зараз вибирати немає з кого: одні ватніки, клоуни-сєпари, наркомани, самодури і корупціонери. Василевич В. С. – мрія і майбутнє нашого Києва та киян.

Валерій
3 роки тому

Років 4 тому назад я лікував у цього доктора свого тата. Результати його лікування – найкраща політична реклама. Але найбільше мене вразила в цьому лікареві його порядність, чесність, відвертість, відкритість, постійність, передбачуваність і безкомпромісність. Я людина не багата однак готовий поділитися тим, що маю. Якщо це допоможе у боротьбі із корупцією і з владою тупорилого ватніка і наркомана Зеленського то я готовий виділити на ці добрі справи із свого скромного бюджету 35000 грн. У формі зворотного зв’язку я написав свій номер мобільного телефону. Якщо ваш план у найближчі дні не зміниться, прошу мені зателефонувати і забирати гроші.

Эдик
3 роки тому

недавно вернулся с войны (был на Донбассе). то что я увидел за несколько недель в Киеве меня окончательно потрясло (и даже будоражит). я полностью поддерживаю этого кандидата ибо много хорошего наслышан о нем. этот человек также как и я прошел войну и не способен кинуть простой народ. к тому же я мечтал иметь дело с теми, кто будет по-настоящему воевать с этими вонючими ватниками-иудеями, педофилами-масонами, коррупционерами, алкоголиками-олигархами, чиновниками-извращенцами, наркоманами, ворами и просто мошенниками. немного посоветовавшись с парнями, прошедшими как и я АТО, мы решили скинуться и помочь этому кандидату – выделить на его выборы у мэры Киева 40 тысяч гривен.… Читати далі »

Костя
3 роки тому

суто принципово хочу допомогти невеличким взносом у 15 000,00 грн. у мене кришу зриває від того суцільного безладу в країні, який створили пархаті недоумки Порошенко і Зеленський. судячи з інформації на цьому сайті та в інтернеті, ваша громадська організація дійсно бореться із свавіллям і безчинністю “обраного народу”, який уже винищив біля 50% українців, користуючись специфікою нашого народу жити не дружно, продажно, безініціативно і безвідповідально. не бачу я серед заявлених кандидатів на голову КМДА хоч би одного, який би не базікав щодня по телевізору, пускаючи дешеві понти, а робив би тихенько конкретні і добрі справи, як це роками та за свої… Читати далі »

Толя
3 роки тому

повністю і у всьому підтримую вашу організацію. про вас я знаю уже досить давно. ваш керівник абсолютно безплатно допоміг моєму сусідові (Петру Марченко) уникнути тюрми за злочини, яких він ніколи не вчиняв. так як у цього сусіда зараз немає інтернету то він просив передати вам, що він хоче зробити взнос для добрих справ на суму 15000 грн. Так як я не являюся багатим буратіно, а пасти кізок також не хочу, то прошу не гребувати і моїм скромним благодійним взносом на суму в 7000,00 грн. якщо хтось і зможе навести у нашому місті порядок, так це точно ваш президент Василевич В.С.… Читати далі »

Вячеслав
3 роки тому

Поцікавився усіма особами, які зараз балотуються у голови КМДА і випав в осад. Серед усіх кандидатів на місце мера Києва, про якого не можна було б сказати чогось поганого, то це Володимир Василевич. Ця людина витратила майже вісім років свого життя що б очистити від гидкого “бруду” і корупції практично усі міністерства, відомства і організації, які багатьма десятиліттями там “приживалися” та з ними намертво в єдине ціле зливалися. Щоправда, фінансовий стан цієї людини не дозволяє тягатися з іншими монстрами-кандидатами. Якщо подивитися на це все з точки зору глобальності і спільності проблеми, яка може вирішитися лише за участі усіх киян, то… Читати далі »

Вита
3 роки тому

Я так же имею горький опыт нескольких обращений в КГГА, ровно как и к тупорылым и коррупционным чиновникам Владимира Зеленского. По этому я также готова подарить своих личных 25000 гривен на вашего кандидата дабы потом иметь обратный опыт. И вообще, я бы отдала половину своей жизни, если бы кто-то отравил или перебил этих шизофреничных и наркозависимых слуг народа. Они не заслужили жить на нашей земле с того момента, как только приняли закон о продаже нашей с вами украинской земли, даже не спросив разрешения у нашего народа, а также с момента вручения цирюльникам-депутатам конвертов по 5-25000 долларов США за кнопкодавство в… Читати далі »